×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бюджет 2017 на Бургас е на статуквото и без ясни цели и приоритети


Бюджет 2017 на Бургас е на статуквото и без ясни цели и приоритети
Финансовата рамка не осигурява развитие на нито един социален и икономически сектор, смята лидерът на БСП в ОбС Николай Тишев
31 Януари 2017, Вторник, 16:08 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Не го подкрепихме, защото отхвърлиха и трите ни предложения



- Г-н Тишев, какви бяха Вашите предложения по Бюджет 2017? Групата на БСП единствена не подкрепи финансовата рамка.

- Ние имахме три предложения. Едното е във връзка с намаляване на таксата за детски градини и ясли, за което преди това имахме входирана докладна записка и подписка с над 2300 подписа на бургазлии.
Второто предложение беше за това цените на картите за градския транспорт за пенсионери, ученици и студенти да се върнат на старото положение от миналата година. Оказа се, че има увеличение на всички видове карти за градския транспорт след въвеждането на електронната система. Особено при пенсионерите се получава така, че плащат повече, а получават по-малко пътувания.

Третото предложение беше във връзка с пилотен проект, който предлагаме – да се заделят 100 хил. лв., с които да се определи охрана от УКОРС, които да патрулират нощно време в два квартала на Бургас от типа на Черно море и Рудник или Банево и Ветрен. Предвиждаме тези охранители да се борят срещу набези от битовата престъпност. Нашето мнение е, че само заради ефекта, че ще има някой, който да контролира, кражбите ще намалеят драстично. Ако това се окаже успешно, в следващия бюджет можем да заложим повече средства.

- Защото според Вас дебатът за таксите за детски градини се политизира?

- На мен също ми беше странно, защото поставяме темата от година и половина. Не е вярно, че тъй като наближават предсрочни избори и повдигаме темата популистки. Най-естествено е, когато сме събрали подписката, да я внесем в Общинския съвет и да настояваме тя да се гласува преди бюджета, за да бъде отразена корекцията, ако се приеме.

Политизира се, защото когато нямаш читави аргументи защо отхвърляш дадено предложение, особено когато е насочено към подпомагане на младите семейства с деца, да започнеш да обвиняваш опонента си в популизъм и демагогия. Това обаче са обвинения, които не стъпват върху конкретика. Ние посочихме, че така или иначе разходите за детски градини, които покриват всички други придобивки за децата в Бургас – изучаване на английски език, таблети, качествена храна – се запазват, защото ние в разходната част на бюджета на пипаме. Тези разходи така или иначе ще бъдат обезпечени с този бюджет и в тази му част го подкрепяме. Ние искаме да намалее приходът по това перо, като намалим таксата. Това щяхме да го компенсираме с корекция на друг разход в бюджета.

Предложението беше в два варианта. За първия събирахме и подписката и той беше от 50 лв. таксата да падне на 30 лв. на месец на дете. За това обаче трябва да се акумулират средства от 1 млн. лв., за да се покрие този по-малък приход в Общината. Затова междувременно като обсъждахме в комисията предложихме и компромисен вариант – от 50 лв. таксата да падне на 40 лв., за което трябваха 475 хиляди лв.

Междувременно в Приморско намаляват таксата с 30 лв. и детските градини стават безплатни. Има и други добри примери, не са само Созопол и Средец, които можем да следваме.

- Упрекнаха Ви колегите в местния парламент, че ако се приеме предложението
и ако се намали или пък премахне таксата, детските градини ще се напълнят с цигани.


- Те говорят така, защото не са чели явно докладната. Ние не предлагаме да отпадне таксата, а да я намалим с 10 или с 20 лв. Ако я бяхме намалили с 10 лв., тя пак щеше да е най-скъпата в Бургаска област в сравнение с всички останали 12 общини.

Намаляването на таксата по никакъв начин нямаше да се отрази нито на заплатите на учителите и възпитателите, нито на условията на отглеждане на деца и т. н. Разходите си остават същите просто компенсираме с други – например от ремонта на пътна мрежа – тази година са предвидени 9 млн. лв. за запълване на дупки, а миналата бяха само 6 млн. лв.

- По другото предложение – за връщането на старите цени на картите за градския транспорт какви са сегашните и какви са старите параметри?

- Преди преминаване към електронна билетна система, картата за ученици и студенти е била 13,30 лв. за една линия и 16,40 лв. за две линии, а в момента е 18 лв. При пенсионери над 70 г. картата за една линия е била 9,10 лв., за две линии – 12,20 лв., а в момента е 15,35 лв. При тях фрапиращото е, че има ограничение на пътуванията. Те плащат по-висока цена за карта, а са ограничени с 50 пътувания на месец. Преди с карта за 12,20 лв. за две градски линии са пътували без ограничение. Ние предлагаме да се върнат тези параметри, защото когато приемахме системата, никой не каза, че ще има увеличение на картите.

С това „Бургасбус” няма да бъде ощетен, защото ние ще увеличим със 170 хил. лв. субсидията, която така или иначе е над 5 млн. лв.

- Кои бяха другите причини да не подкрепите бюджета, все пак признахте, че той е балансиран?

- Всеки общински бюджет е балансиран, това не е държавният, който или е на излишък, или на дефицит. Това, че е балансиран, не е плюс. И миналата година беше балансиран, и преди 10 години пак е бил такъв.

Проблемът е, че в него няма заложени никакви приоритети. Тези акценти, които Общината беше посочила – инвестиции в младите, сигурност и безопасност, благоустройство – това е постоянно задължение на Общината.

Ако някой си мисли, че инвестицията в младите хора от 100 хил. лв. при 220 млн. лв. бюджет може да се определи като акцент – жестоко се лъже. Колко деца ще покрие този разход – 1%?

Освен това като говорим за сигурност – трябва да мислим за предотвратяване на посегателствата върху частното и общинското имущество, за хулиганските прояви и опазване на обществения ред.

Според нас приоритетите в бюджета трябва да бъдат следните – насърчаване на икономическото развитие и най-вече мерките за подпомагане на малкия и среден бизнес. Ние не правим това, а точно обратното – увеличаваме местните такси, а в края на годината увеличихме данъка при възмездно придобиване на имущество, от което в хазната ще влязат над 2,5 млн. лв.

Приоритет трябва да бъде намаляване на финансовата тежест за граждани и фирми  чрез оптимизиране на разходите и на самото обслужване.
Липсват мерки за подпомагане на младите семейства, защото населението на Бургас не само, че не се увеличава, но и намалява. Младите хора много трудно издържат семействата си и заминават за София или чужбина. Трябват мерки да направим Бургас притегателен център за младите хора и тези в работоспособна възраст, а не най-добрият град за живеене в кавички.

Тази година даваме 300 хиляди лв. за ФК „Нефтохимик”, миналата дадохме 100 хил. лв. А миналата година при безвъзмездното придобиване на 51% от акциите беше казана една лъжа – че то няма да ни струва и 1 стотинка на Бургас. По-късно отпуснахме 100 хил. лв., сега наливаме още 300 хил. лв.

Въпреки заявката, че бюджетът е балансиран, ние смятаме, че е бюджет на статуквото, без ясни цели и приоритети. Бюджет, който не осигурява развитие на нито един социален и икономически сектор. Затова не го и подкрепихме.

В категории: Политика


25
Коментара по темата
25.
100 хил
02.02.2017 00:23:47
0
1
и между другото може ли да съдя общината, че съм се подхлъзнал на неизчистен тротоар до спирка на градски транспорт, вследствие на което имам наранявания или ще ми кажат, че съм вървял с несъобразена скорост
24.
100 хил
02.02.2017 00:19:22
0
1
и като стана дума за инвестиране в младите хора, какво се случи с предизборни те обещания на Митето, че ще има строг контрол и проверки по училищата на учениците дали се друСат. май това беше само до преди да го изберат трети мандат да ни краде от парите.
23.
До №18
01.02.2017 15:31:50
1
2
Другарю полковник,
не разбрахте ли нагледно ,че марксизмо-лененизма кара хората да работят за властта и като мравки да изграждат общото благо. И след това общото благо изчезва по джобовете на големите другари? Всичко от 89 до сега ,че и преди това е режисирано и ограбено от БКП!!! Трябва ни истинска дясна партия, която да възстанови прилагането на закона , да помогне на бизнеса и нещата ще си дойдат на мястото!
22.
наблюдател
01.02.2017 13:44:16
1
3
Не обръщам внимание на "мислите" на същество с такава муцуна.
21.
PPP
01.02.2017 13:40:28
1
2
Tishew e masha na miliardera Nikolai Filipow.Kak poumnq izwednaj 4e tragna da goworish za budjeti i strategii??Pone kato goworish nedei da 4etesh a u4i naizust.
20.
Станислава
01.02.2017 13:14:53
0
3
Е какво ще инвестират в младите със сто хиляди лева?
19.
мхм
01.02.2017 13:11:06
2
2
искаме ревизия от транспортния министър на транспортната измислена схема на Бургас
18.
########
01.02.2017 12:11:08
1
2
АЩО ПРЕКРАТИХ ЧЛЕНСТВОТО СИ В БСП

На 01.01.2013 г. прекратих членството си в БСП като изпратих членската си книжка до ОПС-БСП в Роман с мотивите за това мое решение.

Причините и разочарованията ми са много и едва ли могат да се опишат в едно писмо, затова ще засегна по-основните, които разколебаха много членове на тази партия и много по-рано от мен се отказаха да членуват в нея. Съжалявам, че и аз не го направих тогава, а се оставих да бъда заблуждаван, че БСП е приемник на БКП.

Още с приемането на новото име – БСП, тази партия даде да се разбере, че няма нищо общо с бившата БКП и с нищо до сега тя не показа, че е приемник на последната.

Още 1990 г. след създаването на тази нова партия – БСП, при правителството на Андрей Луканов бяха пуснати от затворите всички криминални престъпници, които плъзнаха към властта.

Тогава с помощта на БСП се учреди и регистрира СДС, която се оглави от новопоявилите се ренегати, които отпочнаха една неоснователна враждебна кампания срещу ръководството на бившата БКП. Няма да се спирам на конкретни факти, те са добре известни. Тогава БСП не само не се противопостави на тази кампания, а напротив – в отделни случаи я поощряваше.

Пак със съдействието на БСП беше създадена и узаконена турска етническо-религиозна партия в пълен разрез с Конституцията. От тогава до сега тази турска етническа партия – ДПС, не спря с провокациите и своите опити за турцизиране на българската нация. БСП не реагира на нито една провокация. Тя не реагира и на построяването на така наречената кървава чешма-паметник, построена в с. Търнак, Бургаско, в чест на известните атентатори. Не излзе и истината за „възродителния процес”, както обеща Георги Първанов в първата си предизборна кампания за президент.

Като участник в тройната коалиция ДПС в лицето на Ахмед Доган напълно обезличи водещата в това правителство БСП. Известно е, че Доган открито демонстрираше това по техни форуми и митинги, без нито един от ВС на БСП да реагира или опровергае. Това доведе и до загуба на изборите тогава.

Още от началото на 1990 г. новосъздадената БСП започна да се дистанцира от ръководителите на бившата БКП. Не ги приемаше за свои членове. Не ги допускаше на „Позитано” № 20. Демонстрираше пред десните лидери, че няма нищо общо с бившите ръководители и активисти на БКП и пр. Особено негативно отношение тогава ВС на БСП проявяваше към служителите на бившата ДС и РУ-МНО, едни от най-верните и предани членове на БКП и непримирими борци за запазване на Националната ни сигурност. Както е известно, през 2006 г. парламентарната група на БСП внесе предложение, което бе прието, за отваряне досиетата на тези служби. Питам: може ли тази партия да бъде приемник на БКП и да се пише столетница? И редно ли е аз, като бивш служител на ДС, въобще да членувам в такава партия.

По време на правителството на Иван Костов – 2000 г., мнозинството в парламента прие закон-декларация, с който определи бившия така наречен тоталитарен режим, за ПРЕСТЪПЕН. От тогава до сега 12 години БСП, парламентарната група на „Коалиция за България” не реагира, не внесе контрапредложение за отмяна на този позорен закон, въпреки че не един път този въпрос е поставян от разни леви организации и социалисти. След като БСП се счита за столетница, следва ли тя да се смята, т.е. приема, че е престъпна. Ето още един аргумент, който красноречива подчертава, че БСП няма нищо общо с бившата БКП.

Ще припомня и някои изказвания на лидери на БСП, които ясно говорят, че БСП е новосъздадена партия, провеждаща дясна политика; партия без всякаква идеология, негативно настроена срещу Марксистко-Ленинската идеология, и която още с учредяването си се отказа от последната:

– В началото на своя мандат като президент Георги Първанов официално заяви, че БСП вече не е класова партия. В края на своя мандат като президент същият заяви по телевизията, че той е стартирал настаняване на американските бази у нас, докато ние знаехме, че това е дело на СДС, ГЕРБ и въобще на десните сили.

– В едно от обръщенията до членове на БСП Татяна Дончева, като член на ВС на БСП каза – Който не е за капитализъм, да напуска тази партия. Още едно доказателство, че БСП е много далеко от БКП.

– Преди години, не си спомням точно кога, Николай Камов и Ирина Бокова като членове на ВС на БСП заявиха, че те са ЗА и подкрепят изпращането на наши окупационни войски в Ирак и други страни, от което аз и много мои съидейници бяхме разочаровани.

– По времето на тройната коалиция Сергей Станишев като председател на ВС на БСП направи изявление по БНТ, че баща му и неговите съратници са живели в заблуждение по времето на социалистическия строй. Не си ли дава сметка, че тези, които живяха според него в „заблуждения” докараха нашата страна до едни от първите места в Европа и света в много сектори.

Тази погрешна ултрадясна политика, която провежда БСП,доведе до стопяване на нейните членове от 960 000 до 300 000 през 2012 г., а сега, след последните гафове, може би е паднала и под 200 000.

Не е случайно изказването на един член на ВС на БСП, че откакто Станишев е оглавил БСП, е свикнал само да губи. За разлика от другите лидери на партии, които загубиха изборите, само той не си дава оставката. Наглост и самонадеяност.

Преди две години Кирил Добрев, член на ВС на БСП, заяви в една своя статия, отпечатана във в. „Земя”, че БСП е тръгнала на някъде, но не знае накъде. Сега вече е ясно накъде.

БСП всекидневно губи доверието на своите членове и симпатизанти. От пленумите и конгресите е видно, че не се старае да възстанови доверието. Създаде се и се създава голяма, образно казано, пропаст между ВС, ОбПС и ОПО на БСП. Много рядко или въобще не се виждат и срещат с тях представители на ВС на БСП. Няма диалог, бяга се от такъв. Партията се обуржоази. Наситена е с милионери. Става партия на богатите, а не на бедните, отрудени, честни и почтени работници и селяни. Мафията я обзе. Примерите са много, те са известни, това го виждат и се признава от някои от ВС на БСП.

Грубо е нарушен уставът. Той въобще не се спазва. Например, дават се указания, че който започне да плаща членски внос, може да бъде записан за член на БСП,без да бъде приеман на събрание. Дори има и такива, които се водят за членове на БСП, без те да знаят, че членуват в нея. Това говори, че тази партия се е изродила и тръгнала към упадък. В нея може да членува всякакъв вид лица.

Да напомня и това, че след промените – 1989 г. по време на всички правителства, без изключение, се извърши голям, никога несъществуващ до тогава погром на държавата. Разграбено, разпродадено на безценица и унищожено, създаденото и изградено през социализма. От БСП никаква реакция. Съдебните органи и МВР като че ли липсваха. Щетите, нанесени на държавата, бяха за милиарди. Къде беше „столетницата” да защити това, което създаде и изгради БКП в онзи период?

През тези 23 г на „демокрация” се роди такава престъпност, каквато България не е допускала от съществуването си до 1989 г. Пълна пасивност от страна на правоохранителните органи и по време на правителствата на БСП. Корупцията и престъпността плъзнаха и в силовите служби. Страх и неспокойствие обзе цялата ни общественост. В миналото БКП не допусна и беше немислимо да се развихри такава престъпност, хаос и анархия, които БСП търпеливо само наблюдаваше.

Нека си припомним, че по тези и много други причини доста членове на ВС на БСП напуснаха и прекратиха членството си в БСП.

Знае се в колко много статии в пресата от Павел Писарев, Чавдар Добрев, Евгени Гиндев, Велко Вълканов, проф. Димитър Иванов и още някои други членове на БСП се отправяха критични бележки към погрешната политика на тази партия. Даваха се ценни съвети на членовете на ВС на БСП, но никой от последните не се съобразяваше с тях. От същите се проявяваше самонадеяност, властолюбие, мания за безпогрешност и т.н.

Отправял съм писмено доста въпроси до всички конгреси без последния, а и в други случаи – до ВС на БСП, за да разбера в каква партия членувам, каква е идеологията и каква е стратегията. За съжаление не съм получил никакъв отговор и явно няма да получа.

Нека да напомня и това, че ВС на БСП бойкотира и всички чествания, които се организират в чест на бивши активисти на БКП. Не реагират и на подмяна на имената на улици, площади и селища, от антифашисти на монархофашисти – те са известни, няма да ги цитирам. Това е още един факт, че БСП не е приемник на БКП, а злоупотребява с името на столетницата.

От 1956 г. съм член на БКП, а след това на БСП. 37 години съм служил в контраразузнаването /ВГУ-ДС/. Притежавам значките отличник и почетен служител на МВР. Награден съм с два правителствени ордена и се гордея, че съм служил в бившата ДС, при която беше недопустимо да се развихри такава престъпност, каквато е сега. Оставам верен на Марксистко-Ленинската идеология и в никаква друга партия не бих членувал. Ренегат никога няма да стана.

В тази объркана ситуация мнението ми е, че точно сега на нашата страна й трябва една обединена лява партия, основана на Марксизма-Ленинизма. Жалкото обаче е, че в досегашните опити да се направи такова обединение лидерите на отделните партии не могат да се споразумеят кой да оглави такава обединена партия. Убеден съм, че едно сполучливо обединение ще направи такава партия първа политическа сила. Лявомислещите хора чакат такова обединение и само то може да изведе страната от това „тресавище”, в което е попаднала родината.

Това исках да „изповядам” чрез пресата пред моите приятели, другари, съидейници, колеги. Оптимист съм, че отново ще изгрее нашето слънце.

о.з. полк. Любен Натов
17.
Стюардесата Радева
01.02.2017 10:41:19
3
4
ще гласувам за БКП само за да спрът безсмисленото трошене на пари по саниране от ГРОБ
16.
Мафията ГЕРБ
01.02.2017 10:37:13
3
6
Бюджет 2017 на Бургас е ГЕРБЕРСКО EКСПРЕСНО КРАДЕНЕ до изборите за да има средства за КУПУВАНЕ НА ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ, ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ И МАНИПУЛАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ!
15.
BSS
01.02.2017 09:53:55
1
7
драпат към хранилката всички неистово ха ха народната пара най сладка им се види, пък да се хванат да побачкат малко някоя почтенна професия хич не се сещтат.
14.
Ох, ужассссс
01.02.2017 08:48:53
1
4
Ще се пестят пари от билетчета и такси за детски градини. Нека проверят какви са таксите за детски градини във всички европейски страни... Тук цените така или иначе са много ниски. Каква е целта - да вкараме циганчетата, заразите и да затворим градините ли, бе мушмурок!
Отделно - пари за охрана за битовата престъпност. Сети се Равнец, докараха им полицаи, ама пияндурниците не искаха полицаи, защото не можеха да се карат колите в трезво състояние. Че събираха едни подписки, едно недоволство .... Друг трябва да е методът, ама по-лесно е празноговоренето - това да намалим, онова да намалим или да го направим без пари, щото сме социална партия и мислим за хората... Г-жа лъжа ли ви пише опорките. Дайте конструктивни и ясни предложения, дайте предложения за привличане на инвеститори, дайте предложения за създаване на работни места, дайте предложения за свиване на сивия сектор на пазара на труда. Ама по-лесно се говори за билетчета и детски градини
13.
Мария
01.02.2017 08:42:01
5
3
Флагман, много ниско паднахте, това, че е партиен лидер на някаква партия, която и той самият не може да контролира заради безкрайните им интриги, какво разбира от бюджет....
За какво иска да гласува този - за градинки и фонтани ли...
12.
do11
01.02.2017 08:41:23
2
6
Кво ши припомняш всички говорят за жертвите на комунизма но МЪЛЧАT за жертвите над 2.5 МИЛИОНА вследствие на ДЕМОКРЦИТАна сините тaлибани от СДС ГЕРБ ДСБ РБ.Благодареие на мургавия Драгалевски ром Костов;Във България липсват фабрики заводи предприятия БГто е на 2ро място по смъртност а стандарта по НИСЪКот половината африкански страни цените европейски
11.
Да припомним
01.02.2017 03:03:00
3
7
Второ масово избиване на държавен елит от комунистите след атентата в църквата „Света Неделя". И най-масовият трибунал в Европа след Втората световна война. Това преживява България след 1 февруари 1945 г. - датата, на която 147 човека са осъдени на смърт от Първи и Втори състав на т. нар. Народен съд. Присъдите са изпълнени още същата нощ и дотогавашната държавност на България потъва в замръзналата пръст на столичните гробища. Датата, наречена Кървавия четвъртък, е само началото.....
Безмилостният реваншизъм на българските комунисти, подкрепени от окупационните съветски войски, е отговор на терора срещу тях във военните години.
Копирано от standartnews.com
10.
Я
01.02.2017 00:53:48
4
44
хахах, много сте жалки е, коментаторчетата. ай кажете ко лошо предложи човекът.а? или вие сте си доволни, че всички цени в Бс са ХАЙ и сте готови да плащате като гламави. сори пичове, ама туй е срамота.Бургас никога не е бил толкова смотан
9.
до Бургазлия
01.02.2017 00:46:42
7
11
да ти го набия
8.
Бургазлия
31.01.2017 22:41:56
16
17
Бесепе да се ебе!
7.
К
31.01.2017 22:19:26
7
15
Тишев Тишев слаба ракийка сте БСП Бургас да не казвам гола вода .Този град наречен най-добрия с един посредствен кмет послушко с добра визия ИМА ТАКОВА ГОЛЯМО ПОЛЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ че и кьоравия го вижда само вие от БСП си играете на политици опозиционери.Което ни навежда на мисълта че сте си поделили града с ГЕРБА /цялата общинска администрация е от БСП ,кмета ГЕРБ/ И се чудя на шефовите ви от София как ви държат още .
6.
Цв.
31.01.2017 22:01:09
14
12
Боже,какво квазимодо.Ще рече човек,че там в партийката с конкурс са ги подбрали-все красавци и умници!
5.
ОРЕШАРСКИ#КОЙ
31.01.2017 21:57:58
24
14
Бахти смешните сте ако това са ви предложенията! Няма пък да гласувам за вас...идеите са ви постни като боба...3 предложения...скрийте се бе, скрийте се. Това не е социална политика, това е по скоро изключително беден популизъм, от който би могла да се облагодетелства една определена аудитория, която вие много добре сте изследвали но нищо няма да се промени щматки. И отделно лично искам да ви кажа, че мисленето по отношение на разходната част на бюджета на общината (а и не само на общината) ви е от депрасантски тип!!! Вие сте едни депресанти, какъвто е електората ви дето се събужда и ляга с ДПС сериали....ай сиктир!!!
Къде междудругото е дебелият мосинов дето със социалната си политика само за здравей в кантората и ти взима 200-300лв.???? Да иба дебелака да иба той добре яде ножките
4.
Под сняг съм но сам МОГА
31.01.2017 21:51:55
16
15
Тоя плешив гей няма една умна идея!!! Той няма никаква идея.
Той още не е преминал в еволюцията.
3.
Yes
31.01.2017 21:50:10
16
14
Сравни това лайно със програмистите във Google и Amazon.com.

Защо взимате интервю от един самоубиец???? Този човек не е произвел една гайка през живота си. Това е един продажен рубладжийски никакъв!!!!!!!!!
2.
Автора е на заплата в КГБ
31.01.2017 21:47:33
20
12
Срам е е че взимате интервю от такъв некадърник.

Първо казва че имал проблем с вдигането на данъци после че имаш проблем че не сме насърчавали млади семейства (от цигани)

Защото младите какво им трябва да ги насърчаваш освен ако не са възпитани във тъпащина и комунизъм. Ще им носиш куфарите ли? Ще им носиш работа ли?

Кой насърчаваше младите по времето на Велика България? Да ни бе такъв тупак от комунистическа партия????

Има къде къде истински бизнесмени и хора от които трябва да взимате интервюта. Има хора със бизнеси на 3 континента и хора които имат докторски степени вие сте тръгнали да спъвате Бургас със тази противна физиономия на НИЩОТО.

Моля ви Българи, не се водете по КОМУНИСТИ лайняри като Тишев.

Не ми губете времето Европейско със такива ляйняри от Казахстан!!!!!!!!!
1.
Тоз пък
31.01.2017 21:44:29
4
7
Ако беше нещо да застроите някое местенце между блоковете, друго щеше да е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора 
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори