×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов в брутален спор с военен пилот от запаса заради президента Радев


Валери Симеонов в брутален спор с военен пилот от запаса заради президента Радев
Иван Апостолов и Симеонов си обясниха един на друг какви физиологични проблеми биха имали на военен самолет и на траулер
31 Януари 2017, Вторник, 15:35 ч.
Автор: Флагман

Лидерът на НФСБ отговори с открито писмо на нападките на резервиста


Лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов влезе в спор с военен пилот от резерва. Повод станаха думи на Симеонов, който е от малцината, критикуващи открито новия президент Румен Радев.

Експилотът Иван Апостолов се оказа особено обиден от думите на лидера на НФСБ – че Радев е човек без биография и е „просто шофьор на самолет”.
Представяме откритото писмо на Апостолов, публикувано във „Фейсбук”, и отговора в същата форма на Валери Симеонов. 

Иван Апостолов:

Обръщение към Валери Симеонов!

От полковник о.з. Иван Апостолов- военен пилот и инструктор Първи клас.

Господин Симеонов,

Не мога да пиша уважаеми, защото не изпитвам никакво уважение към Вас. Пиша Ви в учтивата форма, защото това го изисква протокола, а не от уважение. По телевизията пред целия български народ Вие нарекохте Румен Радев шофьор на самолет. С това Вие обидихте пилотите в целия свят във всички времена.

Но нека говорим за българските пилоти. Известна ли Ви е ролята им в Балканската война? Известна ли Ви е отбраната на София? Известна ли Ви е ролята на българската авиация в опазване на въздушните граници на България по време на Студената война? Известно ли Ви е колко пилоти са загинали при изпълнение на служебния си дълг?

Не Ви е известно, елементарни ми човече.
Защото не сте гледали как родители изпращат своите синове. Как съпруги изпращат любимия. Как деца остават сираци. Как мъже си отиват от този Свят в разцвета на своята младост и сили.

Не знаете какво е напрежението на съпругите, когато мъжете им са на полети. Не знаете колко сълзи са пролели майките на пилотите. На всички пилоти. Това е едно общество, където всички се познават.

За катапулта. Знаете ли колко пилоти не са го използвали поради желанието да спасят самолета и са загинали? Знаете ли колко пилоти са го използвали и са загинали?

То не е просто, както Вие се изразявате, дърпаш ръчките и готово. Разбира се, че повечето са се спасили, но използването му е било в краен случай. Вашите познания са твърде ограничени за да разберете, че голяма част от полетите са на границата на човешките физически и психически възможности.

Това са хора, които с чест и достойнство са изпълнявали ,,Заклех се”. Това са хора останали длъжни на своите родители, съпруги, деца и близки, но не са останали длъжни на своя народ и Родина.

Препоръчвам Ви да прочетете книгата ,,На границата на възможното”. И не само нея. ,,Преживяното в небето” от полковник Пръвчев и много други, написани от пилоти. Накратко ще опиша себе си, а това е огледало за всеки пилот. Няколко хиляди полета, десетки аварийни случаи, стотици бойни дежурства, излитания по контролни и реални цели и пр.

Г-н Симеонов, ако сте били при мен само в един от тези полети, щяхте да се наакате.


Аз не омаловажавам професията на шофьора. Не се отнасям с пренебрежение към никоя професия. Но ми кажете има ли по-престижна професия от тази на военния пилот?

Аз няма да коментирам Вашето държание в залата. Но Ви заявявам, че на мястото на Президента аз бих Ви казал същото. Дори много Ви е дал.

С пълно разочарование от Вас и подобните Ви, От мен, Иван Апостолов, и подобните ми.


Отговорът на Валери Симеонов:    

Уважаеми другарю Апостолов,

В събота, 28.01.2017 г., видях по една от слагаческите телевизии Ваше интервю и намерих откритото Ви писмо до медиите от 22.01.2016 г.
По принцип нямам време за губене, за да следя спорните писания, с които ни заливат сайтовете.
Както и да е – намерих го, прочетох го!

Бях изненадан, че човек на години и вероятно с богат житейски опит, демонстрира такова повърхностно отношение!
Ако не сте разбрали, Р. Радев стана президент не защото беше военен летец, а защото избирателят реши да накаже Б. Борисов, който обеща, че ако ГЕРБ загуби, ще подаде оставка. Т.е., изборът на Р. Радев за президент не се дължи на неговата никому неизвестна професионална биография, а на политическа конюктура.

И ако не сте политически пристрастен (към БСП разбира се), явно сте подвластен на тежка форма на професионален егоизъм.
В началото твърдите, че с израза „шофьор на самолет“ съм обидил пилотите в целия свят!? По-надолу обаче заявявате, че не омаловажавате професията на шофьора и не се отнасяте с пренебрежение към никоя професия?!
В такъв случай влизате в противоречие сам със себе си.

Хем шофьор не е обидна професия, хем сте обиден, заедно с „пилотите в целия свят, във всички времена“, от израза шофьор на самолет!
Това, нещо не го разбирам! Може би е някаква форма на раздвояване на личността.


А сега по същество! Заявявам убедено, че професията военен пилот с нищо не е по-значима, например, от професията пилот от гражданска авиация!
Защо ли? Защото Вашите полети траят минути, а тези на гражданските пилоти - часове и дни. Да не говорим, че Вие отговаряте само за собствения си живот и поверена техника (от нас, данъкоплатците), а гражданските пилоти отговарят за стотици човешки животи!!!

С такава тежка форма на професионална мегаломания съм се сблъсквал още в първите години на професионалната си биография – в „Трансстрой“ Бургас. После я изживявах 3 години като ел. механик на траулер в „Океански риболов“ и 6 години като енергетик прокатна линия в III-та металургична база  - „Промет“ Дебелт.

Можете ли да убедите друг, освен част от Вашите колеги, че Вашата професия е по-значима от професията на хирурга, подводничаря, енергетика, съдията, полицая, изправен срещу тълпа озверели цигани с брадви? Или от недолюбваната професия шофьор? Шофьор на училищен автобус с 30 дечица в него?

Та, като споменах „Океански риболов“, бих се радвал да натоваря Вас и мислещите като Вас на траулер, щурмуващ 20 метрови вълни в океана, когато и атеистите се молят на Господа. Не можеш да се задържиш прав при вълнение от 6 бала, а трябва да лазиш вързан с въже по палубата, за да си вършиш работата!
Ако тогава Ви вземех с мен, щяхте да изпитате сериозни физиологически неблагополучия, така живописно обрисувани във Вашето писмо.


Кога ще разберете, че всички обществено необходими професии са нужни и достойни за уважение? Дори и професията на циганите-гробари, които ще ни заринат в последния ни път и без тях обществото не може!!!

Не е нужно да ми четете лекции за ролята на българската авиация в Първата световна и в Студената война. Не забравяйте, че пишете на син на български офицер от ракетни войски, израсъл сменяйки 11 гарнизона. Живеехме в палатки, лечебници и военни поделения, и когато вдигаха баща ми през нощта по тревога, не знаехме кога и дали ще се върне.
Но от мен няма да чуете, че ракетните войски са най-великите.

И накрая, странно защо достойни летци като Вас, като Президента Радев или други Ваши колеги пилоти, нито веднъж не дойдохте на годишните чествания на Великия българин пилота Димитър Списаревски, който жертвайки живота си в таран, обръща в бягство цяла американска ескадрила, и когото ТВ СКАТ, НФСБ и ВМРО почитаме ежегодно с венци и цветя в с. Пасарел на 20 декември.
Нещо не сме Ви виждали там, орли на честта!

Приемам, че не ме уважавате, че ще ме осъдите и т.н.
Това е Ваше право. Действайте!

С уважение към Вас и Вашите колеги
инж. Валери Симеонов

Носител на „Орден на честта“ на Република Армения.
Финансирал с лични средства (без да е военен летец):
 паметник на В. Левски във Военна академия ;
 паметник на В. Левски в гр. Белица;
 плоча на В. Левски пред църквата „Св. Петка“ в София;
 паметник на ген. Колев в Добрич;
 паметник на жертвите на протурския тероризъм на гара Буново;
 войнишки мемориал в Свиленград;
 паметници на Н. Хайтов в Борисова градина, Гулянци, Тутракан, с. Яврово - Асеновградско;
 паметник на българина Филип Чакърък в Одрин;
 паметник на Иван Атанасов – баща на Джон Атанасов в с. Бояджик;
 църквата „Св. Георги Победоносец“ в Бургас и др.

В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 0
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
65
Коментара по темата
65.
ЪРП
03.02.2017 09:58:25
0
2
ФЛЕГМАН, ОТРЕПКИ ДОЛНИ!!! ЛИЗАЧИ НА ГЕРБЕРСКИ АНУСИ!!!
ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР ОТ ТЕМАТА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА???????
НЕ ВИ ОТЪРВАТ ЛИ ТАКИВА АНАЛИЗИ?????????????
ДРИСЛЬОВЦИ БЕЗГРЪБНАЧНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



РАЗМИСЛИ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ СЛОВОБЛУДСТВА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОТ 02.02.2017:

"Ние оставяме подредена държава и вярвам, че българите ще гласуват за ГЕРБ, каза бившият шеф на парламента"
ЕГАТИ ОПТИМИСТИТЕ!!!???

"Основен приоритет в предизборната програма на ГЕРБ ще е двойното увеличение на учителските заплати. "
НЕ Е ИСТИНА , КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ЛЪХАТ ОТ ТАЗИ ЖЕНИЧКА!!!.......
ВИЕ ГЕРБЕРЧЕТА, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ УЧИТЕЛСКАТА ГИЛДИЯ Е ЗАБРАВИЛА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, КАК СЕ ИЗГАВРИХТЕ С УЧИТЕЛИТЕ......, С ПОЛИЦАИТЕ .....И С Т.Н. И Т.Н.???

"Това бе един протестен вот."
ДЕМЕК ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ Е БИЛ УБЕДЕН ,ЧЕ РУМЕН РАДЕВ Е ДОСТОЕН И ЧИТАВ ЧОВЕК ЗА ПРЕЗИДЕНТ , А ВСИЧКИ БЪЛГАРИ АДЖЕБА СА ГЛАСУВАЛИ ПРОСТО ЗА ДА НАПРАВЯТ МРЪСНО НА ГЕРБ??!!!........РАЗБИРАШ ЛИ...?ХАХАХА......МАНТРАТА ГЕРБАДЖИЙСКА

„Много хора са разочаровани, защото не виждат промяна. Какво ново се случи при визитата на президента Радев в Брюксел? Кое е по-различното в политиката, която ще води държавата, освен, че летя със „Спартан“?“
ЦАЧЕВААА.....ТОВА ,ЧЕ ТИ СИ СЛЯПА Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ !
АЗ ВИДЯХ ЧУТОВНАТА ПРОМЯНА ТОЧНО С ТОЗА ВИЗИТА НА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ В НАТО, КОГАТО ОЩЕ НА ПЪРВАТА СРЕЩА С ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА НАТО - СТОЛТЕНБЕРГ!!

РАДЕВ СЕ ДЪРЖА КАТО ИСТИНСКИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, КАТО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ МУ ,ЧЕ НАТО ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИ ДИАЛОГА С РУСИЯ И ДА СПРЕ РЕПЧЕНЕТО СРЕЩУ РУСИЯ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ КАКЪВТО И ДА Е РИСК ЗА ВОЙНА ( ЯДРЕНА)!!!!!!!!!!!!
ЗАЯВИ МУ ,ЧЕ НАТО И РУСИЯ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯТ УСИЛИЯ ЗА ДА СЕ БОРЯТ СЪС СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ!!!

ВИЕ ,ГЕРБЕРЧЕТА ЛИГАВИ, ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КОЛКО ДОСТОЙНО И ДОБЛЕСТНО СЕ ДЪРЖА РУМЕН РАДЕВ ???????????

РАДЕВ СЪЩО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО НА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ НА НАТО ,ЧЕ ТЕЗИ САНКЦИИ НАНАСЯТ ОГРОМНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ !!!

ГЕНЕРАЛЕ, НАПРАВО МИ НАПЪЛНИ ДУШАТА С ТОВА ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ МИ СЕ МИСЛИ, КАКВО ЛИЗАЧЕСТВО И ВЪРТЕНЕ НА ДУДУЦИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ,АКО ОТНОВО ГЕРБ ИМАХА ПРЕЗИДЕНТ....ЖАЛКА КАРТИНКА...

СЪЩОТО БЕЗГРЪБНАЧНО ЛИЗАЧЕСТВО ,КАТО В МОМЕНТА НА ЦВ.ЦВ.,КОЙТО ОВЪРША ВСИЧКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ВЪВ ВАШИНГТОН ЗА ДА ПОЛУЧИ НОВИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ИНСТРУКЦИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64.
голям кеф
02.02.2017 13:57:27
5
1
Виждам до тук, 63 коментара. Хайде 3-4 са по-неутрални.Останалите 59 са точно колкото е броят на членската маса на комунистите в бургаско. Поне всички се изходиха за смешното си президентче.
63.
Тони найка и Крум лайка
01.02.2017 22:57:17
2
4
Потресен съм! Не съм вярвал, че е Бургас има толкова много хора, които са гласували за това недоразумение. Винаги съм си мислел, че хората гласували за този са или от смесени райони или от селата. Пък чета, колко разочаровани избератели има. Найстина ли вярвате, че утре ще се събудите и пенсията ви ще е 1000лв,минималната заплата 1500 и ще нациолизираме всичко. Това с доходите може да стане само с много работа, със стратегия. Трябва да се създаде блогоприятна среда за бизнес, хората да идват и да инвестират, тези които имат пари да ги инвестират. Да вдигнеш нивото на образуванието, да излизат от училищата хора, които са готови да работят, не да им трябват години да се обучат и работодателя да трябва да инвестира в тях с години. И най-много ме е яд на това, че тоя нещастник печели от гърба на хората. Като кабелната в болницата, сложил някакви смешни телевизори от на баба му времето и иска 3 лева за ден. Абе маняк ти луд ли си? На ли си голям патриот бе смешник от болните хора ли ще печелиш? Как така вболницата 1 месец кабелна излиза 90 лв с отвратително качество? Незнам ако ти забранят думата ром и турчин да ли ще можеш да направиш едно изречение. Нищо смислено неможе да кажеш.
62.
Не пей ми се не смей ми се
01.02.2017 12:18:23
0
12
Г-н Симеонов е бизнесмен с неограничен профил на инвестиционния интерес. Телевизия,хотели,туризъм,политика,плаваща ориентация . Залага на измислен от него патрионацизъм.Добре е да поучи още малко ,поне колкото за шофьор на самолет а не само за електомеханик,енергетик. Като начало да прочете Записките на З.Стоянов най-малко Първи том...ако прочете и Хр.Ботев -за "патриот е душа дава.....но не свойта душа...ще е много полезно за политически елитния му език и държане в парламента. За това не трябва да се учудва че все поивече етноелит като "бат Сали" е там.
61.
Меден Рудник
01.02.2017 12:09:25
0
13
Валери,много си повярва!Да ама хората не са прости и ще ти покажат на изборите какъв МЕНТЕ патриот си.
60.
чичо М
01.02.2017 12:00:56
1
8
Валери, Валерка педерасигнили смотан, майката да еба копеленце лъжливо да ти са празни в гнилата уста тъпо парче такова!
59.
VALERKATA
01.02.2017 10:48:32
0
14
и НАЙ-ГОЛЕМИЯ доставчик на ГЕЙ порно със телевизия Скат
58.
валерчо
01.02.2017 09:46:22
0
17
ямболки мангал долен прост си беше прост си остана и до тука беше обратно в бургас под рачичка с болния сидеров
57.
Cobra
01.02.2017 09:45:54
1
19
Тоя Валери голям боклук излезна. Като си толкова добър българин защо се хвалиш с даренията ти. А кажи за приходите от оградата която се строи
56.
УЛТРА
01.02.2017 09:35:51
0
18
Валерко ти си шут безподобен...ти и перхидроления сте предатели и нагаждачи...
55.
ПАРАЛАКС
01.02.2017 09:27:05
23
0
Валери Симеонов е единствения истински патриот в България.
54.
Бургазлияя
01.02.2017 09:12:46
0
20
Валерка я кажи защо прекара Скат безплатно във всички турски села-щото си патриот ли?
53.
до Флагман
01.02.2017 09:07:01
0
17
лизачи долни зада ти дават да пушиш в трията за това ли няма за коментари на статията за Емблематичната кооперация в лазур дето ще я строи перача на пари Здравко Станчев ченчаджията
52.
Пени
01.02.2017 08:52:43
20
5
Валери в случая е прав.Президента трябва да свикне че ще бъде критикуван а не само хвален.Такава е участа на бг политика.
51.
да
01.02.2017 08:45:07
0
23
но ние помним какво говореше и обещаваше В.С.
А в парламента стана патерица на ББ Защо?! Заради баницата и трибуната.
Аз лично съм разочарован.омерзен и те забравих.
50.
Руски гражданин
01.02.2017 08:40:41
16
5
Много сте прости българите! Ахмед Доган пак ви го заби чрез Радев!
49.
колкото и да не ви харесва
01.02.2017 07:59:51
25
12
колкото и да не ви харесва, в изказването си Валери Симеонов е много прав. би било добре да коментирате не човека, а казаното
48.
Валери
01.02.2017 07:56:48
5
15
валери иди да ти го изкарат от гъза първо и след това си изкарай главата от там педерас ояден
47.
Валери
01.02.2017 06:35:23
29
6
Е истински патриот.
46.
Българин
01.02.2017 01:03:13
2
14
Флагман публикува статии за Валери и негови опоненти....а и каквито и да са му....

Срамно е! Дори и малките деца знаят какво значи конфликт на интереси дори и в неофициален контекст...
45.
Дона
01.02.2017 00:51:24
7
24
Не забравяй от къде тръгна добре че беше Волен Сидеров иначе до сега щеше да опъваш кабел
44.
!!!
31.01.2017 23:21:44
11
34
валери, спри със злобните си простащини срещу българския президент! много си смешен когато говориш от името на хората защо били гласували за радев...прибири се в копторчето си и си посипи главата с пепел.
43.
перата
31.01.2017 22:47:20
2
6
Аз пак се разписах
42.
Канчето
31.01.2017 22:44:53
5
29
Валери Кабела много взе да ми лази по нервите,шибана пионка. Скоро аут от политиката той и всички кучки от крадливото депутатско племе
41.
e
31.01.2017 22:43:00
27
10
Не можах да разбера едно нещо,Радев на България ли е президент или на Русия??? Направо голяма излагация пред цял свят,само русия,русия,русия... друго не знае.
40.
kkk
31.01.2017 22:27:52
6
29
Ako Радев е шофьор то какъв е Симеонов -парлаМЕНТАрис и патриот-бизнесмен крадливко.
39.
Bars
31.01.2017 22:20:11
6
41
Колкото и да обичаш Отечеството и да се самоопределяш като патриот , точно ей такива помияри и квазипатриоти като Валери Симеонов девалвират истинската стойност на това понятие. Всичките му действия , изказвания и поведение излъчват грандомания, непримиримост към чуждото мнение и патологичен стремеж към власт. След като нарече Румен Радев "шофьор на самолет" излиза , че по същия начин неглижира и принизява подвига на летеца - герой
Димитър Списаревски. И ако това не е раздвоение на личността ??? Срам и позор за такива "патриоти" !!!!
38.
Бояновски
31.01.2017 22:18:46
4
30
МАНГАЛ със сини венци!
37.
ДС
31.01.2017 22:10:49
2
27
Валерчо правилно изпълняваш дадените ти задачи.Ти и Каракачанов си бяхте най-усърдните наши сътрудници и агенти от Държавна сигурност
36.
jjj
31.01.2017 22:04:54
4
33
Помияр, мръсник, секс-маниак, лайно миризливо и корумпиран тип от ново време...това ви е Валери Симеонов, срам за града ни, за Парламента, където дано крака му да не стъпи !!!!!
35.
П.Генов
31.01.2017 22:01:03
6
34
Баща ми Пано Генов е загинал през декември 1964г. като военен пилот.
Извършил е 3 разузнавателни полета над Турция, което си е подвиг за онова време...
Чудя се, как този господин Симеонов, който и понятие си няма от това, що е летене и то с военен самолет и в предвид на това, че се пише за "патриот" , знае ли той историята и какво пише в нея, знае ли , че .... Не , не знае ....А си ги говори ей така, явно му липсват много години възпитание и познания по нашата история!
За Бога , народе, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за Него , той няма да се покае за думите си !
34.
бивш евроатлантик
31.01.2017 21:42:12
8
37
Допълвам ти списъка мръснико.;;Откраднал 3 вагона винкел от ПРОМЕТ продал го и съсипал живота на едно семейство.Алчен злобен подъл лицемерен крадлив- умира от яд че Радев станал президент.
33.
FDS
31.01.2017 21:42:03
5
30
Валери не се ли виждаш, че си едно недоносче един палячо - колко наивни хора има, а всъщност са генетични греховнобожи творения които натрупаха някой лев , взеха се на сериозно и си помислиха че разбират от глобална политика ама дотам че вечер като си легнат и си мислят за себе си чак самите те са учудени. Патос в света бих казал
32.
българин
31.01.2017 21:40:35
5
36
На тази гербаджийска ПОДЛОГА - Валери Симеонов, пришил си патриотичната идея ТОВА , което е написал като ОТГОВОР му отряза главата от раз :

показа какъв глупендер е и за това всички го НАРИТАХА !!!!

Има ли НЕЩО по-глупаво и богохулно да ДАРЯВАШ и след това да го НАВИРАШ ТОВА в очите на другите !!!

ТОВА ЛИ МУ Е ПАТРИОТИЗМА ??!!!

А ТОЙ какво е ..??? От шофьор на мотопед "Балканче" не е мръднал на милиметър...!!!
И да не говори за 6-те бала вълни, защото " мишките първи напускат кораба"...а НИЕ останахме на МОСТИЦИТЕ !!!!

Така, че другарю Симеонов, който като всички останали измекяри - членове на БКП, лазели и целували ръ.це и гъ..ве само и само да сте " в играта с всички" си "плащал" тези "дарения" с ПАРИТЕ, които откраднахте от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!
И вместо да се срамувате и да си траете НЯКЪДЕ из Родопите или в Сранджа в сараите си т.е. хотелите и мотелите си - четете МОРАЛ на един човек, на КОЙТО и со..ла и ла...то му НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ !!!
31.
Джим Кери
31.01.2017 21:39:47
0
32
Кабелджията се подиграва на шафьора на самолет. А сега де!?
30.
From Formula 1
31.01.2017 21:34:07
8
8
Шофьорите на високоскоростни състезателни автомобили, независимо от моделите на моторно превозно средство и трасетата на движение, също са наричани пилоти. Така, двете думи са взаимно заменяеми.
Друг е въпроса ако управляваш каруца.
Когато управляваш каруца не си шофьор а водач на немоторно превозно средство а не например пилот. За сега самолетите са с двигатели. Професията пилот на самолет ще бъде отживелица и ще бъде заменена с думата автопилот.
29.
Варели Симеонов
31.01.2017 21:31:00
2
30
Като се намърдах в парламента няма смисъл вече да нося маска и мога да покажа кой съм всъщност.
28.
Шофьор
31.01.2017 21:17:29
18
8
Призовавам всички шофьори (включително и тези без книжки) да гласуваме за Симеонов, който се застъпи за нас.
27.
Жорко
31.01.2017 21:12:17
3
52
Другарю Симеонов! С удоволствие прочетох обстойния Ви отговор написан от придворните Ви редактори и за сетен път се убеждавам, че си пълен ПОМИЯР!
26.
MCs
31.01.2017 21:07:26
2
41
Този политически измекяр и чалгар компрометира изцяло патриотичните идеи. Процентите, които събра Каракачанов на президентските избори ще ги гледат през крив макарон.
25.
.................
31.01.2017 21:05:29
21
5
Модерно било да се наричат долни леви педали , на модерните леви олигофренчета им бръкнаха в ануса. Падналите от небето тяхната професия е най-важна да се хранят на държавната попара без да допринасят за увеличение на БВП, от данъците на хората, що не ходите да ядете говна в клозета червени тролчета а се правите на много можещи и знаещи, ще ви намаля дотациите дето ви плащат и после ще лапате чепове
24.
Ццц,
31.01.2017 20:55:49
0
28
тоз левент Валери много "почитатели"имал....
23.
От село
31.01.2017 20:54:40
9
5
Шофьорите на състезателни коли се наричат пилоти. Трябва ли да искаме от БГ да искаме промяна.Предполагам,че Радев има и документ за управление на автомобил.
22.
Знаещ
31.01.2017 20:49:02
5
46
Симеонов , от цървул като Вас какво да очакваме ! Искарай си поне главата от гъза на Бай Х,че да ти видим физиономията :))
21.
Awe
31.01.2017 20:40:26
7
18
Старшинка седи си на гъза
20.
ким чен николов
31.01.2017 20:35:56
0
7
,.............
19.
Aleko
31.01.2017 20:34:32
1
32
Bay Ganyo
deputat I patriot. Bu ha ha...
18.
...
31.01.2017 20:31:54
5
31
Тоя човек прави ли разлика между 7G и нормален граждански полет? Да, аз може да уважавам професията шофьор и да се обиждам, ако ме нарекат такъв, ако съм много по-квалифициран. Не виждам никаква шизофрения или раздвоение на личността, а некомпетентността на човека писал отговора на г-н Симеонов. Другите глупости не мисля да ги коментирам.
17.
ахааа
31.01.2017 20:29:18
4
31
начи тоя ,, патриот ,, е искал да гепи вагона с винкела ,уж че е скрап , много просто парче
16.
Вярващия
31.01.2017 20:23:28
4
38
Преди това му изказване му симпатизират но прекали.Скоро ги виждам разведени с Каракачанов.
15.
карапатриот
31.01.2017 20:21:58
4
22
БАЛЕВСКИ от варненското село Долни Чифлик-населено с кримски татари черкези и гагаузи.БАЛЕВСКИ е популярна фамилия сред КРИМските хазари евреи караими на еврейски иврит БАЛЕВ-СЪРЦЕ сърцевина душа.Хазарите са далечни братовеина прабългарите произхода на хазарите е от тюрски .Хазарите прииемат през 8 век-ЮДАИЗМА
14.
baihui
31.01.2017 20:21:10
4
47
Симеонов е едно рядко лайно влюбено в себе си (нарцис) и параноиден шизофреник на който му е ясно, че ще гледа следващия парламент само по тъпата си телевизия през “крив макарон“ ! Подлога на мутрите и курвите от ГЕРБ ! Алеко Константинов го е взел за прототип когато е писал романа “Бай Ганьо“ ! Селянинът си остава селянин ! SOS !
13.
Ďaaaa
31.01.2017 20:18:13
4
44
Симеонов е като котва,вързана за краката на плувец. Всеки който се обвърже с него ще отиде на дъното!
12.
шваба
31.01.2017 20:17:17
4
42
Валериан Симеонов е двойник на Ердоган. Много гнусна и отвратителна муцуна.Жалка селска пръчка от Попово,незнайно кога се е пръкнал в Бургас и създаде скапаната си кабеларка,която постепенно фалира.
11.
Ирод
31.01.2017 20:12:17
12
32
Самата идея да наречеш "пилот-изтребител" професия е малоумна. Може да го направи човек, с тежки пропуски в образованието, който никога не се е докосвал до авиация.
Пилоти-изтребители стават само най-добрите - това и на малките деца е ясно. Цедката е толкова ситна, че за тази чест се класира едва някаква нищожна част от процента хора, които се опитват.

Не харесвам идеята български президент да е военен пилот и генерал от запаса, още повече, че избирането му е плод на тежък популизъм, а не на лични качества. От изявите на генерал Радев до момента става ясно, че и той изобщо не е "в час" с текущата геополитическа ситуация и всичките му действия изглеждат като плод на външна намеса.

Но това не отменя факта, че Валери Симеонов за пореден път доказа, че като патриот и политик е пълен провал.
10.
Цеко Манчев
31.01.2017 20:11:21
3
28
Далавери Балевски,ти си скапан мангасар и долен измекяр.По-голям помияр от теб няма!Безсрамник!
9.
сърп и чук по манерката
31.01.2017 20:11:04
38
14
Валерка с чугунените комунистически картуни никога човек не може да се разбере по нормален начин само дървото ги вразумява
8.
АНАЛИЗАТОР
31.01.2017 20:08:03
5
49
Симеонов е голямо недоразумение защото е каймака на човешката помия, която човешка помия беше раздвижена от обществения водовъртеж и той по някакво стечение на обстоятелствата попадна в Парламента. Явно там му хареса и като всеки селски тарикат започна да се оглежда за кого да се хване за да не го изхвърли този обществен водовъртеж извън сладкия все още недооглозган кокал на властта. За такъв спасителен дънер като спасител припозна Бойко. Обаче когато той сдаде властта, Симеонов нададе вой -как така не може властта да се дава доброволно! Започна отчаяно да моли Б.Б. да направи нов кобинет с него. Оня слава Богу се усети, че с този Ямболски циганин още по бързо ще отиде на дъното и го натири. Сега Симеонов е в безпътица. Не може да понася Каракачанов и Сидеров, но осъзнава че без тях е нула /по скоро две нули-знака на тоалетната/ и привидно ги припознава за съюзници. Те обаче ако на време не го натирят ще последват съдбата му на политически труп.
7.
с
31.01.2017 20:07:31
5
53
Неуважаеми другарю Симеонов. Не знам пилота дали е член на БСП, но за сметка на това знам, че ти си бивш член на БКП, от тези които са хвърлили партийната книжка, за да почнат да грабят правейки се на демократи /в твоя случай на тракиец/!
Чети сега глупав ямболски манго, дето с откраднати чрез пирамидка пари стана телевизионер, дето не плащаше с години ни осигуровки на работещите при теб, нито данъци на държавата!!!
Скривай се в някоя дупка, след като върнеш заграбеното от тебе защото нито на ниво знания и умения а още по малко на нравствено можеш да се мериш и с Радев и с Апостолов.
Хората объркали те с патриот никога повече няма да гласуват за теб. Патриот и мафиот са различни неща.
Народе има много по-добри доставчици на кабелна телевизия и интернет от СКАТ. Махайте се и престанете да пълните гушата на един крадлив боклук!!!
6.
Валери е
31.01.2017 19:57:45
6
39
Глупендер
5.
дядо
31.01.2017 19:53:18
5
44
Винкел Симеонов Балевски е бил на 6 бала щорм само след запой с Касабов!
Нещастен ибрикчия!
4.
ВАЛЕРИ
31.01.2017 19:49:01
5
38
Е ТИКВА
3.
Патриот
31.01.2017 19:46:33
8
43
Най достойна е баба Цецка Цачева,затова редовно е канят в телевизия СКАТ.Там се канят само достойни хора.Бивши партийни величия,бивши алкохолици и комици.
2.
Измекяр
31.01.2017 19:46:14
6
56
Съсипа хубавата обединяваща идея за български национализъм
1.
Наблюдател
31.01.2017 19:35:20
7
55
политически труп.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори