×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каролев се снима гол в подкрепа на Александров, събличат се и учители (ВИДО)


Каролев се снима гол в подкрепа на Александров, събличат се и учители (ВИДО)
Жълтите медии раздухаха скандала, защото Асен Александров е и съветник на министър Кунева, каза Владимир Каролев
12 Януари 2017, Петък, 01:59 ч.

Това е политическа атака срещу директора на 51-во училище, каза финансистът

Известни личности застанаха зад набедения в аморално поведение директор на 51-во училище Асен Александров след скандала с разпространените голи снимки. Дори хора, които не го познават лично, го подкрепиха. Финансистът Владимир Каролев пусна своя гола снимка във Фейсбук в подкрепа на директора. Пред камерата на Нова телевизия той сподели, че проблемът е не в голотата, а в това, че някой си е позволил да я пусне в Интернет и че снимката се използва за политическа атака. Водещата на „Здравей, България“ Ани Цолова припомни, че Александров бе и съветник в Министерството на образованието и науката. Той подаде оставка.
В интервю за в. „24 часа“ директорът на 51-во училище споделя, че се чувства изключително зле. Бил е в болница, вдигнал е много високо кръвно. Според него, е хакнат домашният му компютър, уточни водещата на Цолова.
„Абсурдно е да ме обвиняват, че мога да кача такава снимка на сайта! Защо да го направя? Защо да не се хвърля през балкона, ако съм решил да се самоубивам? Мислех, че получавам инфаркт, но съпругата ме закара до болницата“, споделя Александров.
Дори да е автентична снимката, е безобразие да влизаш в личното пространство на един човек, коментира Ани Цолова. Това са лай.яни медии, добавя колегата й Виктор Николаев.
Учители готвят гол календар в подкрепа на Асен Александров. Те вече са уредили фотограф и финансиране на издаването. Имало и желаещи за всеки месец от годината. В „Тази сутрин“ по бТВ учителят по математика и физика Калин Ангелов каза, че решението да се снимат голи не е само, за да бъде подкрепен Асен Александров, а и за състоянието на българското образование.
Той подчерта, че личното пространство на професионалиста трябва да бъде неприкосновено. „Ако личните му действия не водят до престъпни нарушения и пречка на неговата работа, то трябва да бъде напълно неприкосновено”, каза Ангелов. Атакува се прекрасен специалист и достоен човек, категоричен беше учителят.
Голотата не е срамна, изтъкна Данко Калапиш, директор на 52 училище „Цанко Церковски”. По думите му Александров е един от новаторите в българското образование и оттам произтича проблемът. Много хора му завидяха за идеите, изтъкна Калапиш.
„Проблемът е, че Александров е и съветник на министър Кунева. Затова се разду толкова по жълти сайтове, които са политически ориентирани. Политическият елемент беше раздухан извън всякакви пропорции“, каза пък Владимир Каролев.


В категории: Животът


4
Коментара по темата
4.
С нетърпение
13.01.2017 14:36:28
0
2
Чакам обещания календар от голите учителки, ама да се снимат и те хард, разкекерчени като директора си!!!

Само така ще изразят истинска морална подкрепа!

А Каролев трябва да го глобят, защото на една от снимките се къпе гол в Рилските езера. Това е абсолютно забранено!!
код ebe69
3.
Въпрос
13.01.2017 13:53:09
0
5
Ще има ли млади учителки на снимките или ще гледаме само ошаф?
2.
igor
13.01.2017 10:13:17
0
10
То не бяха покемони, то не бяха селфита, то не бяха голи снимки на разни звезди и разни измислени политици и управляващи. С това ли се занимавате бе стожери на информираността , интелигентността и културата. И затова получавате заплати!А пък за морала да не говорим, голотата не била срамно нещо, особенно на учителите и политиците, които са призвани да възпитават децата ни и да служат за пример! От прехваления запад взехте само най-лошите неща, а нашите положителни традиции и морал превърнахте в посмешище и за стари и за млади. Срам, голям срам, ама нали парите са най-важни!!!
1.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
13.01.2017 09:39:38
2
4
Състоянието на българското образование и без това си е гола вода,така че и да се огъзите на календарите нищо няма да промените.Ами най - много да ви се смеят подиграват.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори