×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Щъркелът щедър през 2016 г.: Вижте кои бургаски звезди сменят пелени (СНИМКИ)


Щъркелът щедър през 2016 г.: Вижте кои бургаски звезди сменят пелени (СНИМКИ)
През февруари с още един член се увеличи голямото семейство на футболната легенда Кишишев, приятелката му Екатерина го дари с дъщеричка
02 Януари 2017, Понеделник, 10:51 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Щастливите родители се довериха на най-добрите специалисти в града



2016 година звездният щъркел се оказа много щедър, дарявайки известни бургазлии с бебета. Раждането на дете е най-важното събитие в живота на едно семейство. Точно затова щастливите родители избраха най-добрите специалисти в Бургас за появяването на бял свят на отрочетата им.

Ето кои са звездните бебета за миналата година:

Още в първия ден на 2016 г. в УМБАЛ-Бургас проплакаха близнаци. Бургазлийката Пролетина Димитрова дари съпруга си Красен с две прекрасни момиченца - Краси и Радмила.
Изписването на пеленачетата бе едно от най-щастливите събития в УМБАЛ-Бургас, на което присъства и кметът Димитър Николов.



Той дари близнаците с малка икона на Николай Чудотворец - за да получат закрилата на светеца, и с реплика на златна монета от Акве Калиде - като символ на благоденствие и просперитет.

На 25-ти януари на бял свят се появи и дъщеричката на бившия търговски директор на „Черноморско злато” – Поморие, сега мениджър във винената индустрия, Панайот Николов. Той и съпругата му Женя за раждането на първото им бебенце се довериха на добрите специалисти от УМБАЛ "Дева Мария"-Бургас. Малката Анна се ражда с перфектните размери - 3330 грама и 53 см. 


Панайот Николов и съпругата му Жени също се доверяват на МБАЛ „Дева Мария”



Щъркелът зарадва и увеличи голямото семейство на футболната легенда Радостин Кишишев. През февруари приятелката му Екатерина го дари с дъщеричка. Бебето проплака във вещите ръце на д-р Антонио Душепеев в УМБАЛ-Бургас. Момиченцето носи името на майка си – Екатерина.
41-годишният Кишишев и любимата му живеят заедно от около три години. И двамата имаха по две деца преди да се съберат. По майчина линия малката Екатерина има батко и кака, а по бащина- двама батковци.

На 19 февруари най-голямото щастие за втори път сполетя и зам.-областния управител на Бургас Владимир Крумов. Красивата му съпруга го дари с втори син - Никола. Той проплака в болницата в Сливен и имаше перфектни мерки - тежеше 3,250 кг и бе висок 50 см. Младият мъж е кръстен на майката на Крумов – Николинка.

Стане ли въпрос за увеличаване на семейство - на ред е собственикът на Хлебозавода и Мелницата в Айтос и председател на СДС в града Стоян Колев. На 15-ти март общинският съветник стана татко за трети път.




Съпругата му Петя го дари с дъщеричка, която кръсти на него - Симона. Момиченцето се роди по естествен път с перфектните мерки 3260 грама и 52 см. Момиченцето проплака във вещите ръце на началника на АГО в УМБАЛ "Дева Мария" д-р Валентин Ирмов и старшата акушерка на отделението Янка Ченешева.

През май за първи път мама стана и красивата пиарка на ГЕРБ в Бургас Христиана Димитрова. Дъщеричката им Клара се появи на бял свят на 28-ми май - два дни след рождения ден на майка си. Христиана и годеникът й Лъчезар Рашев избраха болница "Бургасмед" за важния момент от живота им.



С дипломатичното изчакване, за да има свой собствен рожден ден, момиченцето показа истински характер. Съветваме родителите да се запасят с много нерви, защото чаровната Клара определено ще разбие много мъжки сърца, когато порасне.


Безспорно месец юли е бил най-тежък за щъркела, на който често му се налагаше да лети до Бургас. На 4-ти юли той зарадва младежкият лидер на СДС в морския град Дончо Златев, когато с рожба го дари съпругата му Теодора. Двойката избра малката Никол да дойде на бял свят в УМБАЛ-Бургас, под вещите грижи на шефа на Родилно отделение д-р Антонио Душепеев.


Малката Никол се радва на непрестанните грижи на мама и тати Златеви

4 дни по-късно - на 8-ми юли горд татко на момченце стана и шефът на общинската фирма "Благоустройствени строежи" ЕООД Иван Апостолов. Съпругата му Дима го дарява с момченце. Теодор се появява на бял свят в УМБАЛ "Дева Мария" - с тегло 2,740 кг и височина 47 см.


Малкият Теодор показа силна воля и желание за живот 


След раждането обаче бебето развива усложнения и се налага 10 дни да прекара в кувьоз. Малкият мъж е спасен благодарение на добрите специалисти от отделението по неонатология и сега се радва на грижите на щастливите си родители (ВИЖ ТУК).


Риалити звезда също избра да роди в УМБАЛ "Дева Мария". Рускинята Алла Михайлова, станала популярна като Альона от предаването „Фермата“ на bTV, роди момченце на 18-ти юли.


Альона се довери на лекарите от УМБАЛ "Дева Мария"

Малкият Михаил проплака в ръцете на началника на Родилно отделение д-р Валентин Ирмов.
Въпреки че живее в Сливен, 32-годишната пиарка и бивш състезател по лека атлетика, избра да роди в УМБАЛ „Дева Мария“. Михаил, родил се 3120 грама и 50 см, е третото дете на Алла, която има още един син и дъщеря.

Петият септемврийски ден дари изпълнителите на хита „Може би“ – F.O. (Михаил Митев) и Преслава Митева с момиченце на име Мишел. Бебето се роди в УМБАЛ "Дева Мария" и тежи 2,680 кг и е високо 49 см.


Михаил Митев и Преслава Митева

Флагман.БГ пожелава на всички родители да отгледат здрави, щастливи и умни деца, които да им носят много поводи за гордост!

В категории: Бургас


8
Коментара по темата
8.
глупости
03.01.2017 00:25:59
0
3
Освен Кишишев и Альона, за другите чувам за първи път. Някакви хора с някакви професии.
7.
*********
02.01.2017 20:42:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Ехххх
02.01.2017 18:57:45
0
1
Ехххх значи не можах да разбера къде се роди на Кишишев бебето ,да е живо и здраво.
5.
*********
02.01.2017 18:03:01
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Backpullver
02.01.2017 17:26:02
0
17
Той щъркела е най - голямата звезда в случая .
3.
Хаха
02.01.2017 16:43:46
2
21
Направо ми се зави свят от толкова мегазвезди то цял Холивуд
2.
куртака-keranka
02.01.2017 16:42:12
0
11
боже прибери си версийте по бързо
1.
Сия
02.01.2017 16:00:40
3
31
И колко други "обикновени" бебета се родиха, но понеже мама и тати не са "звезди" и ВИП-аджии, за тях не се пише.
Децата са равни, всички са чакани и обичани, защо трябва за едни да се дава гласност, други - те просто са статистически бройки? :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори