×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зълвата на Анита Мейзер: Тя е Айше, играе постоянно роли в живот, изпълнен с лъжи (ВИДЕО)


Зълвата на Анита Мейзер: Тя е Айше, играе постоянно роли в живот, изпълнен с лъжи (ВИДЕО)
Ще обжалвам присъдата на Анита Мейзер, каза Милена Димова
23 Декември 2016, Петък, 07:51 ч.

С брат ми са разделени от 3 години, след като избяга в Турция, но инсценира отвличането си, каза Милена Димова

Ще обжалвам присъдата от три години затвор за Анита Мейзер. Това каза пред камерата на Нова телевизия сестрата на убития Николай Димов – Милена Димова.
„Искам цялата истина и справедливост. Не вярвам на тази жена. Тя има много самоличности. Сега разбрахме, че тя е родена в село Пет могили и че по акт за раждане се казва Айше. Другото й име е Анита Желева. После става Анита Мейзер. Това е изкуствено създадена личност, която играе постоянно роли в живот, изпълнен с много лъжи", заяви Милена Димова.
„Не съм удовлетворена от присъдата. Брат ми беше много разумен, консервативен и работлив човек. Той е професионален спортист. Явявал се е на състезания по културизъм. Не вярвам, че той би се съгласил на такъв нестандартен експеримент в домашни условия, да рискува живота си, оставяйки се в ръцете на Анита Мейзер“, добавя дамата, която е общински съветник.
Брат ми е разделен с Анита от три години, подчерта тя и разказа как Айше инсценирала отвличането си и обвинила приятеля си, а в същото време тя била в Турция.
Лекарите, назначени да изготвят тройната съдебна медицинска експертиза, си дадоха отвод. Посоченият мотив беше, че между тях е възникнало противоречие в тълкуването на травмите на Николай Димов и това може да разколебае разследването.
"Няма никакви доказателства в делото за умишлено извършено убийство", контрира адвокатът на Анита Мейзер, като заяви, че ще обжалва.
Скандалната миска се призна за виновна за смъртта на съпруга си. Затова делото се гледа по съкратената процедура и наказанието й беше намалено с една трета.
Според обвинението смъртта на културиста е настъпила при предприет от него експеримент за демонстрация на сила, който трябвало да бъде заснет от Анита.



„Анита Желева твърди, че брат ми е имал сключен договор с работодатели от Панама и Колумбия, но към момента ние не сме запознати с такъв договор, в който да е изяснено какъв точно експеримент е трябвало да бъде направен и за каква сума”, каза Милена Димова пред камерата на бТВ. Брат ми не би се съгласил да направи такъв нетрадиционен експеримент, защото е професионален спортист, подчерта тя.
„Нашите доводи са, че е използвана сила и Николай Димов е бил в безпомощно състояние, след което той е бил задушен с пристягането на кабелните превръзки”, добавя адвокат Иван Томов. Той уточни, че по тялото на Николай Димов има травми, които са механично причинени.
Според  него обвинението не следва да бъде квалифицирано като убийство по непредпазливост, а би следвало да бъде по-задълбочено разследване за установяването на механичните травми.
Томов заяви, че обясненията на Мейзер са неадекватни.
„По време на следствения експеримент обвиняемата посочва, че тя е тръгнала да заснема с нейния телефон. Оставила го и докато Николай се души със свинските опашки на врата си, е отишла в спалнята да вземе неговия телефон, след това е виждала как се души, докато включва неговия телефон, за да го заснеме, а след това се отказала и отишла да напазарува, докато Димов се е душал”, каза още адвокатът.


В категории: Темида


3
Коментара по темата
3.
До аниткомунист
23.12.2016 15:48:56
4
5
Много ми е интересно ако цъфне дъщеря ти с подут корем от някой негър или българин с име Седеф или Хасан дали пак така ще разсъждаваш?
2.
антикомунист
23.12.2016 11:48:46
4
11
Какво от това,че може би е Айше? Това не я прави нито по различна ,нито по добра ,нито по лоша. Човек или е добър или не е. Това не зависи от пол,религия,националност.....
1.
Dans
23.12.2016 09:22:22
1
5
Аз мога да късам свински опашки с куруси.да ДОИДЕ АИШЕТО ДА МЕ ВЪРЖЕ И МЕН
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер 
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори