×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оставят машинистите на влака в Хитрино в ареста?


Оставят машинистите на влака в Хитрино в ареста?
Бедственото положение в Хитрино остава в сила до неделя.
Ключови думи: Хитрино, бедствие, машинисти,
22 Декември 2016, Четвъртък, 09:59 ч.

В селото влизат комисии за описване на разрушените сгради

Очаква се прокуратурата да внесе в шуменския съд искане за постоянен арест на двамата машинисти на влаковата композиция, която се взриви на гара Хитрино. Те са задържани с 72-часова мярка в следствения арест в Шумен от вторник, съобщава БНТ.
Според прокуратурата композицията с газови цистерни се е движела с превишена скорост, когато навлязла в населеното място, което вероятно е причинило или е било част от причините за случилото се. При експлозията загинаха 7 души, близо 30 бяха ранени, а голяма част от сградите в селото са разрушени.
Срещу двама машинисти на „Булмаркет" е повдигнато обвинение, което предвижда лишаване от свобода от 5 до 20 години.
Днес в Хитрино трябва да влязат комисии за описване на разрушените сгради, тези, които подлежат на разрушаване и онези, които трябва да бъдат конструктивно укрепени. В организацията по разчистването ще участват и доброволци. Бедственото положение в Хитрино остава в сила до неделя.
Днес от трите зърнобази и фуражния цех в селото ще бъдат взети проби от зърното за микотоксини, тежки метали и диоксин.
Вчера бяха бракувани продукти от търговските обекти. Има готовност на хората да бъдат раздадени индивидуални хранителни пакети.
В момента водата за селото се носи с две водоноски, докато не се установят всички щети по мрежата, за да не стане наводнение. Токът се пуска във всяка обитаема къща.
В селото остава засилено полицейско присъствие, униформени ще бдят за имотите.

В категории: Животът


Флагман.БГ Той е съсипан след смъртта на майка си Той е съсипан след смъртта на майка си 24/05/2024, Петък 10:20 1
1
Коментара по темата
1.
лелемайку
22.12.2016 09:50:35
0
6
Още две невинни жертви...освен тези в селото!
Принципа на бушона-винаги пръв изгаря най-ниския предпазител по веригата...или „НАЙ-ЛЕСНО СЕ БИЕ ВЪРЗАНО КУЧЕ.“
Нищо ново под слънцето!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Над 11 хил. се включиха в инициативата Задължително правете това нещо сутрин Задължително правете това нещо сутрин Набиращият все по-голяма популярност д-р Хубърман обяснява как прекарването на време навън в естествена светлина в първия час след събуждане може положително да повлияе на общото ни благополучие 40% от българите не са прочели нито една книга през 2023 г. 40% от българите не са прочели нито една книга през 2023 г. Все пак позитивната страна е, че останалите 60% могат да се нарекат читатели Той е съсипан след смъртта на майка си Той е съсипан след смъртта на майка си Веселин Маринов отмени всички участия и тъгува  Буквите са нашата идентичност, а знанието прави светло бъдещето ни Буквите са нашата идентичност, а знанието прави светло бъдещето ни Тези думи отправи министър проф. Галин Цоков в приветствието си до учители, преподаватели, учени, до хората на изкуството и културата Цените са високи, всеки ден виждам пенсионери как си броят стотинките, тъжно е, каза тази звезда Цените са високи, всеки ден виждам пенсионери как си броят стотинките, тъжно е, каза тази звезда Подигравка е мои колеги, огромни таланти, да не могат да се справят с бита, обяви Васил Найденов Димитър Николов: Честит празник на българската азбука, просвета и култура, бургазлии! Димитър Николов: Честит празник на българската азбука, просвета и култура, бургазлии! Ако България има безценно съкровище – това е българската азбука, която честваме днес, подчерта Николов Иван Ненков към учителите: Вие сте пример, който трябва да бъде посочван и обгрижван, за да продължи своето развитие Иван Ненков към учителите: Вие сте пример, който трябва да бъде посочван и обгрижван, за да продължи своето развитие Вашият професионален труд създава "прозорец на възможностите" за реализацията на младите хора, подчерта председателят на Гражданско обединение Бургазлии 24 май и културата ни обединяват, възкликна министър Найден Тодоров 24 май и културата ни обединяват, възкликна министър Найден Тодоров Писмеността ни дава възможност да помним историята си, за да вървим напред, коментира той Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Олена Грицюк пожертвала всичките си спестявания за тази кауза
Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори