×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блъснатото момченце от Поморие е с черепно-мозъчна травма


Блъснатото момченце от Поморие е с черепно-мозъчна травма
Заедно с майка му са настанени в отделението по реанимация
14 Декември 2016, Сряда, 17:35 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

След инцидента шофьорът сам повикал линейка


Пометените от кола тази вечер 27-годишната Милена и 2-годишния й син са настанени в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. Това съобщиха току-що за Флагман.БГ от пресцентъра на болницата.

Детето е с черепно-мозъчна травма, а майката е със счупена подбедрица. Към момента и двамата са със стабилни жизнени показатели, но ще останат под прякото наблюдение на лекарите в реанимация.

Припомняме, че двамата бяха блъснати от кола тази вечер на ул. "Княз Борис" I - в близост до магазин Билла (ВИЖ ТУК). Според очевидци те пресичали пешеходната пътека, когато кола с бясна скорост ги е помела. След инцидента шофьорът сам се обадил на тел. 112 и повикал линейка. Той също заминал за лечебното заведение и останал там, докато разбере какво е състоянието на пострадалите, научи Флагман.БГ.

В категории: Животът


16
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
16
Коментара по темата
16.
ЧУЛИ НЕДОЧУЛИ
15.12.2016 20:59:07
1
0
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ КАЗВАММ НЕ Я УДАРИХА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ГЛУПАЦИ И ГЛУПАЧКИ КАК МОЖЕ ДА Я УДАРЯТ НА П.пътека при наличието че тя лежи в безтегловност на 17метра от п.пътека
15.
do 14
15.12.2016 17:57:04
0
2
Поморие е град от време оно , никога не е бил село , за разлика от Бургас , който е град от едни 100 години , не повече , на фона на хилядолетията - това е нищо , нали се сещаш - всички кореняк бургазлии са всъщност от село - но няма лошо , нищо нямам против хората от село , имам против неуките и кухите - Поморие е трети по големина град на българското черноморие - дано съм ти бил полезен , защото не си влизал в часовете по история , а май и по география , весели празници!
14.
GO4O
15.12.2016 14:09:35
5
1
От кога Пуморие е град бе да иба тез селяни
13.
Инспектор Клюзо
15.12.2016 09:55:02
0
4
В Поморие е по-важно да си приятел и сол ташак на поредната мутра или обикновен кретен отколкото детския живот.
Има си хора, които ще покрият случая и ако трябва пак ще разнасят трупове из тъмна доба.
12.
М
15.12.2016 08:41:14
0
7
В защита на майката:Точно тази пешеходна пътека никой не я спазва,особено зимата.
В защита на водача: Всеки помориец знае че там е доста тъмно и ако се пресича се оглежда по 300 пъти
11.
aphex
15.12.2016 06:43:02
0
14
В Поморие , както във всеки смотан град се кара без елементарна култура. Всякакви чобани с трета ръка трошляци нито спират на пешеходни, нито дават мигачи, нито спазват маркировки и знаци. Тия пешеходни пътеки ги боядисват с най -обикновена боя по три пъти в годината за да се вземат пари и след 10 дена избеляват. Как ще се виждат като не са с подходящите бои направени. Пътищата са като юфка въпреки най-високитв данъци. Мизерия и безотговорност. Без значение кой е на власт - като се имитира работа е така.
10.
обикновен помориец
14.12.2016 23:48:46
0
14
Изключително неприятно..искам да ви кажа, че просто няма култура от ВСИЧКИ участници в движението: пешеходците масово пресичат без дори да погледнат, шофьорите пък дори не се замислят, че трябва да намалят и да са с повишено внимание в града, особено наближавайки пешеходна пътека. Ние си го правим сами за съжаление. Дано майката и детенцето се оправят, да не дава Господ никому..жалко и за човека, не знам кой е, но разбрах, че бил мъж на около 50 и съвсем обикновен човечец...
9.
До №6
14.12.2016 23:44:48
0
22
И аз шофирам и пресичам.

Извинявай, но в населено място с колко е позволено да караш?

Като наближиш пешеходна пътека, трябва ли да намалиш или чакаш да видиш, че някой стъпва на платното за да реагираш?

В населено място караш с внимание, и пропускаш всеки пешеходец, независимо дали е на пътека или не!

Иди обяснявай на малко дете късе се пресича, ще го сгазиш само защото не е на пешеходна пътека ли?

Толковали не увряхте, че за където и да бързате НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО ОТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! За това - БАВНО!
8.
e
14.12.2016 23:29:40
0
16
Да,няколко подобни инцидента днес. Питам шофьорите, сега стигнаха ли навреме???
7.
Az
14.12.2016 23:02:41
1
3
Kak se kazva vodachat na mpsto
6.
!
14.12.2016 23:00:43
5
24
Днес бях очевидка на друг такъв инцидент в Бургас!Искам да ви споделя,че и пешеходците пресичат все едно са безсмъртни!Хубаво е и те да внимават!Спри,огледай се и премини!Аз съм ежедневно и от едната и от другата страна!
5.
Ochevadec
14.12.2016 22:49:43
2
3
Очевидец, ти да не си бил там да строиш тротоара, много знаеш. Браво.
4.
Аз
14.12.2016 22:39:48
1
12
До очевидеца
Виж,ясно е че шофьора ти е приятел, но най- добре, вместо да дрънкаш се научи,научи и него че като види знак за пешеходна пътекс е длъжен да намали. Сигурно не е лошо момче, но ако караше разумно щеше да си спести големи неприятности.
3.
очевидец
14.12.2016 21:50:58
15
7
i kolata si karashe s ogranicheniqta lichno vidqx i se nauchete da presichate
2.
очевидец
14.12.2016 21:49:33
10
9
purvo ne e na dva kilometra oligofrenche a e na nqma i 500m i vtoro nqma kak da e na peshehodna puteka zashtoto policaite izmeriha 17metra sled peshehodnata kudeto lejeshe maikata nqma kak da xvrukne 17metra tq da ne. e batman ...
1.
Bulla
14.12.2016 21:37:34
7
5
Na 2 kilometra ot billa ne e do billa, oligofreni.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори