×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гръцкият Нострадамус Паисий Атонски: България ще стане рай, когато Турция се разпадне


25 Ноември 2016, Петък, 22:31 ч.
Източник: България днес

"Ще разберете, че ще започне голяма война, когато в небето над Средиземно море Турция нападне Русия. Турците ще мислят, че са победили, но това няма да е така, а точно обратното. Турция ще се разпадне, а Константинопол ще стане отново православен. Съседна България я чака светло бъдеще и тя ще се превърне в райско кътче. Поданиците й в странство ще се завърнат и ще просперират в родината си".

Тези тайнствени гадания са изречени преди повече от 22 години от прочутия гръцки монах Паисий Атонски. Пророчествата на Светия мъж, който е известен сред всички вярващи в южната ни съседка като Гръцкия Нострадамус, продължават да излизат на бял свят и да поразяват със своето сбъдване. По време на честването на 92-годишнината от рождението на прословутия Старец преди броени месеци монаси, които са живеели с него, са преразказали дословно думите му.

Става ясно, че година преди да почине, през 1994 година, ясновидецът категорично е предсказал, че когато Турция се разпадне на три части, България ще стане една от най-проспериращите страни на Балканите. Според феномена парче от държавата на Босфора ще отиде при кюрдите, а другите две части ще се разпределят от гърци и арменци. Това щяло да се случи, след като Близкият и Средният Изток се превърнат в арена на военни действия, а най-активен участник в тях щяла да бъде Турция. В резултат на загубата на войната южната ни съседка щяла се разпадне и ще бъде разпределена по този начин. Конфликти щяло има и на територията на Русия, заявил Паисий Атонски.

"Обратното броене вече е започнало", с печален глас обявявал през 90-те монахът. Думите му се потвърждават и от професор от Брюксел - Кенанадис Константинов, който лично е чул пророкуванията. Той предал пророчеството на Стареца в Европа за фанатиците, които с упоритост щели да сложат край на Стария континент. Част от вече сбъдналите се видения на Светия човек са аварията в Чернобилската АЕЦ, разпадането на СССР, бомбардировките над Югославия и куп други, описани в аналите на манастирите в Света гора.

Старецът Паисий предава Богу дух на 25 юли 1994 г. и е погребан в манастира "Св. Йоан Богослов" край Солун. До ден днешен хиляди се стичат там, твърдейки, че на гроба му стават чудеса. Още приживе заради милосърдието си и добрината монахът е обявен от богомолците за светец.

В категории: Животът


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Канадец
26.11.2016 12:35:01
2
3
Ще се оправи България ама друг път! С тоя прост народ няма начин.
5.
стефан
26.11.2016 10:46:50
0
0
Един път казват руски друк арабски арменски сега грътски гадател разберетесе най после товаса пълни измишльотини
4.
RSHC Nis Serbia
26.11.2016 00:40:54
1
2
1MAY или1МАЙ е МАСОНСКИ ден на почит към Луцифер който те заволирано наричат за пред незнаещите хора -Велик Архитект на Вселената.За целта чрез машинации Комунистическа Пропаганда И МНООГО ПАРА прокарана Комунистическата Пропаганда на Карл Мордекхай немскеи евреин ешкеназ известен като КарлМАРКС кръстоската на шведски евреин не особено богат благородник и чувашо-татарка Владимир ЛЕНИН ИЗЛЪГВАТ тълпи от бедни обезверени маси от хора от Атлантикадо Владивосток да ПРАЗНУВАТ 1МАЙ като Ден на ПРОТЕСТА Ден наТРУДА и трудещите се .Така Манифестирайки със знамеца лозунги и песни милиониН ИЩО НЕподозиращи хора отдадат почит и поклон на дяволския Масонски Луцифер.1МАЙ е ден на празник на Всички МАСОНСКИ Ложи .Самия Карл Маркс-Мордекхай никога НЕ хващал тежък труд баща му е бил заможен .МОРДЕКХАЙ-на еврейски иврит значи БУНТОВНИК СТАЧНИК негодуващ бунтар МОРДЕКХАЙ-Маркс УСПЯЛда вдигне на СТАЧКИ ПРОТЕСТИиБУНТмилиони работещи по цялаЕвропа така тяхните негативни нисши емоциииизблици на бунтгняв омраза станали средство храна за нисшия астрал натъмни същества легиони на Луцифер . А ЛЕНИН докато насъсквал бедните руски селяни на БУНТ с-у ЦАРЯ и богаташите после с месеци се отдавал на оргии кирии и разврат със скъпи френски коняци и курви в хотел на брега на езерото в Женева Швейцария платени с парите на милиардера Давидофф богат еврейски търговец на ТЮТЮН и ПУРИ и скъпи маркови цигари абсолютно нехаещи за бедните мужици в сибир и тундрите на далечниия изток
3.
RSHC Nis Serbia
26.11.2016 00:14:15
0
5
1МАЙ 1909 45турски Масонски Ложи се събират в ИСТАНБУЛи основават Гранд ОРИЕНТ ОТТОМАН с гранд мастър Махмуд Орфи Паша -Според Coil's Masonic Encyclopedia The Grand OrienT FRANCE G.O.I-Grand ORIENT Italy СЕ СЪЗДАВА ГрандОРИЕНТ ТУРКЕЙ с ЦЕЛ силна СЪПРОТИВА с-у ХРИСТИЯНСКИЯ Халифат на РУСИЯ.За целта се създават ЛожиРусия -Питербург исе ПОДГОТВЯ Велика-ГРАНД Октомврийска Революция за 1917 Керенски но Руската Ложа се закрива 1911 .През 1904 според английския консул в Константинопол -Истанбул сър Жерард Лоуффер в града има гигантска АРМИЯ от 80.000 броя ОКУЛТНИ МАСОНИ ЕВРЕИ 20.000 крипт евреи мюслимани АНТИхристи слуги на Рогатия
2.
Бургазлийка
25.11.2016 23:26:01
2
15
Дай,Боже да стане! Амин!
1.
Бургазлия
25.11.2016 21:23:07
2
21
Дай, Боже по-скоро да се разпадат гадните бургии! Амин!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори