×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пламен Манушев: Гласувайте за нас, защото са заложени на карта стабилността на държавата!


Пламен Манушев: Гласувайте за нас, защото са заложени на карта стабилността на държавата!
България ще остане място на стабилност, ако президент е Цецка Цачева, каза Пламен Манушев
09 Ноември 2016, Сряда, 08:27 ч.

Патриотизмът е нашата кауза, каза контраадмиралът, който е кандидат за вицепрезидент от ГЕРБ

Българите трябва да изберат нас, защото е заложена на карта стабилността на държавата, ориентацията и ценностната система. Това каза в „Денят започва“ по БНТ контраадмирал Пламен Манушев, който е и кандидат за вицепрезидент от ГЕРБ.
„Става въпрос за европейски ценности. Изключително важно е да запазим стабилността, да продължим да се развиваме, да работим. Българският народ е избрал това правителство. Той е решил такъв парламент да има. Законодателният орган трябва да продължи да работи, за да се приеме бюджетът на страната, както и важните закони. България трябва да остане място на стабилност, да бъде уважавана и мирна държава. Това може да се гарантира само с един президент като Цецка Цачева, който е изключително ерудиран, има голям опит като политик и държавник“, заяви Манушев.
Патриотизмът е кауза, подчерта той.
„Решаваща е втората битка, явно кампанията не беше такава, че да накара повечето българските граждани да ни подкрепят. Убеден съм, че победата на втори тур ще бъде за нас“, каза още вицеадмиралът. Според него има нужда да се върне самочувствието на хората.



24
Коментара по темата
24.
...
09.11.2016 16:16:29
1
0
Всички знаем, че Манушев и Радев са били първи дружки. Аман от военни, поне Манушев е само вице в двойката на ГЕРБ.
23.
самолетонасач
09.11.2016 15:03:10
1
1
Първият български говорящ
самолетоносач, без самолети : "Вицеаадмирал Манушев"
22.
още една позиция
09.11.2016 12:30:24
2
1
Аз президенти на БСП съм виждал. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме.
Слушам Радан Кънев и Трайчо Трайков, които явно са решили да ни докарат третия президент на БСП. Такова гънене и шикалкавене падна, че чак е срамно. Те не знаели за кого, не можели за Цачева, не били сигурни как на балотажа, не искали да призоват, трябвало да ги убедят още малко...за кое, че единият е наследникът на Гоце и Пешо Танкиста?
И тези хора ни проглушиха ушите колко били десни. Колко били принципни. Как пак почват на чисто, за пети път.
Има дни, наречени избори, в които заставаме от едната страна ние десните, а левите - от другата. За жалост, не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме.
А между двата лагера притичват полевите курви, те са на повикване, който плати - ползва.
Извинявам се за грубия език. Ако искате, може да са плъхове, те също обикалят навсякъде, където има за кльопане.
Аз десен плъх не съм виждал.
21.
do 20
09.11.2016 12:25:00
1
0
Антиимигрантският патос на предизборната кампания бе допълнително подгрят с шумен скандал в парламента, избухнал в последния работен ден преди едноседмичната му ваканция. ГЕРБ реши да изобличи БСП в демагогия, като посочи, че нейни евродепутати заедно с тези на ДПС са подкрепили резолюция, която "насърчава миграцията", докато тук социалистите плашат народа с бежанците. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се дистанцира от стореното от евродепутатите на левицата и обяви, че по решение на Изпълнително бюро те са извикани за обяснения.

Става дума за резолюция, настояваща да се зачитат правата на мигрантите и да се избягва изолирането им в мигрантски квартали.
20.
Европеец
09.11.2016 12:15:48
0
5
Европейски ценности-ислямизация,циганизация,наркомания,педерастия,хазартомания.Ако ви трябват подарявам ви ги.Членството в Европа-подарявам ви го.Плаща го цяла държава,получават го 30 човека.Спирки по 100 бона,тоалетни по200 фонтани по300 пейки по 3 бона алеи по100 милиона ей тва са ценности.
19.
Достойна позиция
09.11.2016 11:48:05
5
0
Daniel Mitov
November 7 at 4:55pm · Sofia ·

На предстоящия балотаж ще защитя с гласа си визията за България като достойна и равноправна държава членка на ЕС и НАТО. Президентската институция неслучайно е най-висшата в страната: тя предполага набор от качества и професионализъм, каквито г-жа Цецка Цачева притежава.
БСП отново кандидатира човек, който не споделя европейския консенсус в българското общество. Летецът Радев, в традициите на левите у нас, предпочита кампания, основана не на аргументи, а на манипулации. Последното се вижда не само от небето, но и от Брюксел.

Ако кандидатът на БСП се катапултира в президентството, нашите европейски партньори, разбира се, ще му изпратят поздравителен адрес. С това, обаче, ще се изчерпи комуникацията помежду им. Но в тези времена, в които страната ни е заобиколена от регионални и глобални кризи, последното от което имаме нужда е президент, поставен в международна изолация, чиито външнополитически ангажименти се изчерпват с бракониерски лов в Централна Азия, по заложения стандарт на г-н Първанов.

Сами разбирате, че при един евентуален експеримент с президентството, като външен министър аз ще имам сериозни притеснения както за споделените външно-политически приоритети с президентската институция, така и за междуведомственото сътрудничество с нея.
В името на европейското бъдеще на България, нека заедно да предотвратим този опасен опит за дестабилизация и да гласуваме с разум.
18.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!!
09.11.2016 11:44:49
3
0
Кръгът “ Монтерей“ – най-силното задкулисие на БСП и ДС в България.

ЗА СЪЗДАТЕЛ НА КРЪГА „МОНТЕРЕЙ“ СЕ СМЯТА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ.

„Монтерей“ носи името на ресторанта, в който „Задкулисието“ редовно провежда сбирките си. Кръгът е известен още с имената „Сивите кардинали“ , или „Правителство в сянка“. Той е най-митичният задкулисен кръг в България, който поддържа връзки и с руските специални служби.

След управлението на Жан Виденов, когато правителството на БСП за пореден път беше свалено с народен бунт, имаше опасност „столетницата“ да се разцепи и разпадне. Кръгът “ Монтерей“ не можеше да допусне това и прецениха, че е необходима спешна реанимация на БСП. „Столетницата“ беше спасена, след като ген. Любен Гоцев не без участието на Москва, докара спешно Симеон в България и генералското „задкулисие“ уреди той да стане премиер.

След убийството на Луканов през 1996 г. клуб „Монтерей“ се оглавява от ген. Любен Гоцев – бивш зам.началник на разузнаването, вътрешен министър и висш дипломат. Негов заместник е Виктор Вълков – бивш депутат от Великото народно събрание, бивш вицепремиер и министър на външните работи, посланик в Анкара и Загреб .

krug MontereyЧленове на “Монтерей” са още генералът от резерва и екс-главен секретар на МВР Георги Ламбов, бившият зам.-търговски министър Георги Вутев, бившият шеф на ЦСБОП Любен Левичаров, екс-шефът на НСС Иван Чобанов, бившият зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков, бившият директор на Столична полиция Чавдар Чернев, бившият депутат от ДПС и бивш шеф на ДФРР Максим Димов, екс-министърът на външната търговия Христо Христов, Румен Петков.

Участват още бизнесмените Младен Мутафчийски – бивш директор на “Кинтекс” и Румен Гайтански-Вълка.

Кръгът ‘’ Монтерей ‘’ е свързван и със силни фигури от подземния свят и мафията като: Илия Павлов; Младен Михалев – Маджо; Братя Маргини; Георги Пехливанов; Николай Цветин; Фатик; Константин Димитров – Самоковеца; Иван Тодоров- Доктора и др. , някои вече покойници.

Счита се, че членовете на кръга надминават 300 влиятелни фигури в България. Създават се и други кръгове с претенции за „Задкулисие“, но те са с много по-малки възможности и влияние от „Монтерей“. Това са: “ Орион“, “ Банкя“, Сапфир“, „Доган“, „Капитал“ и други.
17.
НАБЛЮДАТЕЛ
09.11.2016 11:40:34
1
7
Дървените глави на Гербаджийските латерни трудно увират. Трудно се ориентират в новата световна обстановка и за това повтарят до втръсване едни и същи клишета. Просто не ги слушайте и четете. Те скоро ще изчезнат в историята.
16.
Абе да се знае, не за друго
09.11.2016 11:08:27
8
2
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
15.
подкрепям
09.11.2016 11:01:59
8
1
Тази позиция на Манушев я споделям напълно. Нима не се нагледахме на червени погроми и фалити?
Колко пъти ще ни го прожектират този филм от БСП?
Ще гласувам за ГЕРБ защото мисля ЕС за наше семейство
14.
до коментиращите
09.11.2016 10:55:25
6
2
Аз президенти на БСП съм виждал. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме.
Слушам Радан Кънев и Трайчо Трайков, които явно са решили да ни докарат третия президент на БСП. Такова гънене и шикалкавене падна, че чак е срамно. Те не знаели за кого, не можели за Цачева, не били сигурни как на балотажа, не искали да призоват, трябвало да ги убедят още малко...за кое, че единият е наследникът на Гоце и Пешо Танкиста?
И тези хора ни проглушиха ушите колко били десни. Колко били принципни. Как пак почват на чисто, за пети път.
Има дни, наречени избори, в които заставаме от едната страна ние десните, а левите - от другата. За жалост, не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме.
А между двата лагера притичват полевите k****, те са на повикване, който плати - ползва.
Извинявам се за грубия език. Ако искате, може да са плъхове, те също обикалят навсякъде, където има за кльопане.
13.
Гласуващ
09.11.2016 09:47:35
1
12
гей бракове педофилия изнасилени баби убити дядовци за 2 ле.пенсии по 200 лв при 45 г. стаж корупция несигурност 400 лв заплата 1000 лв данъци Пък не дай си боже да се разболееш -УМИРАШ. И в тази мътна вода гледаш намазани и охранени гербаджии с джипове за по 200 000 лв ме карат да гласувам ДА МИЗЕРУВАМ-Ще гласувам даже ,съм агитирал цялата рода и приятели да гласуваме за демокрацията, европа ,свободата а не за Мутренско бандитска шайка криеща се зад европейския съюз и нато.ПРЕДИ НИ ПЛАШЕШЕ САМО ЕДИН МУТРАГЕН ,ВСЕКИ ДЕН НИ СЕ КАРАШЕ .СЕГА пЪЛЧИЩА герберски мутри ни заплашват -АКо не гласувате за нас -ЩЕ ВИ ИЗПОТРЕПЕН една стотинка няма да видите.ПРОЕКТА ГЕРБ ПРИЛЮЧИ.К Р А Й.
12.
Qwentin
09.11.2016 09:35:03
0
12
Най вече е заложена 5 годишната ти заплата.
11.
топ
09.11.2016 09:34:21
1
9
доколкото си спомням този беше адмирал на рибарските лодки в Приморско
10.
НАБЛЮДАТЕЛ
09.11.2016 09:32:33
1
11
Вижте как соросоидните нелевизии се опитват да скрият победата на Тръмп. В ПИК.БГ вече посочиха победъта на Тръмп. Бедните соросоидчета - толсова са объркани и жалки! И те искапа да управляват света! Жалки.жалки.жалки!!!
9.
Чичо Пенчо в акция
09.11.2016 09:31:38
3
11
Отказвам се Цачева/Манушев !!! Плащат ми, но не мога повече да ръся глупости.
8.
отврат
09.11.2016 09:23:00
0
13
Отвратителни сте! Служите си със стари комунистически методи! Никога няма да гласувам за вас!
7.
СТИГА ВЕЧЕ
09.11.2016 09:22:58
0
15
Спрете с тази безмозъчна пропаганда че станахте непоносимо отвратителни на хората!Не виждате ли какво стана в САЩ? Повратливи сте в мисленето като маневра на презокеански лайнер. Този Манушев поне знае какво означава това сравнение.
6.
tarzan
09.11.2016 09:21:04
0
5
A.z S.u.m. b.o.i....ko metodiev ... boris.oF i obi.ch1m d@ lapam ungarski sorosovi pat.ki
5.
@@@@@
09.11.2016 09:20:20
0
9
Това може да се гарантира само с един президент като Цецка Цачева, който е изключително ерудиран, има голям опит като политик и държавник“, заяви Манушев.
----------------------
Доооообре! :-D
Смешници.
4.
Георги
09.11.2016 09:17:15
0
11
Ти световно неизвестен шут кой те исра че не те чух да пльокнеш Манушев ... че и да агитираш си тръгнал
3.
Анонимен
09.11.2016 09:13:45
2
17
Вашите ценности са само да крадете и ограбвате и без това бедния Български народ...... Ще спрете ли да гворите само глупости? Поне малко имайте уважение към избирателите и не ги агитирайте по най-глупавия начин! Всеки трябва да решава сам за кого да гласува, но не ни заблуждавайте само с празни обещания!
2.
top
09.11.2016 09:12:47
0
17
е хайде вкарайте някоя и друга дума в речника си --ПАПАГАЛИ
1.
Ую
09.11.2016 09:10:16
2
19
Стига с тия европейски ценности, все едни и същи глупости ръсите с траверса!! Направихте хората африканци по стандарт, туземци по начин на мислене и емигранти по съдба!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори