×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев: Банката ни с кадри е сериозна, ще предложим достоен наследник на Кристалина Георгиева


Лидерът на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев: Банката ни с кадри е сериозна, ще предложим достоен наследник на Кристалина Георгиева
Димитър Бойчев е сигурен в победата на ГЕРБ и според него тя е възможна още на първи тур
29 Октомври 2016, Събота, 09:49 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Структурите в региона са в отлична кондиция и вярвам, че ще имаме един от най-добрите резултати в България, каза областният лидер на партията

ГЕРБ има сериозна банка с кадри и ще посочи достоен наследник на Кристалина Георгиева в Европейската комисия. Това каза пред журналисти в Бургас областният лидер на партията Димитър Бойчев.

Той не пожела да коментира хипотетичната възможност, дали това ще бъде президентът Росен Плевнелиев, или някой друг. От снощи упорито се спекулира, че настоящият държавен глава почти сигурно ще бъде предложен за поста на Георгиева след като му изтече манадата – през януари 2016 година.

Другите обсъждани имена са това на вицепремиера Томислав Дончев, на бившия външен министър Николай Младенов, както и на обичайния заподозрян за всяка една важна позиция, свързана с ГЕРБ – кметът на Бургас Димитър Николов. Той бе спряган и за министър-председател, и за президент, но до този момент ясно показа, че иска да остане в Бургас, за да довърши започната работа.

Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев подчерта, че очаква силен резултат в региона за кандидат-президентската двойка Цецка Цачева-Пламен Манушев. „Структурите са в отлична кондиция в Бургаския регион и мисля, че ще имаме един от най-добрите резултати в България.Най-вярната социология ще я видим на 6-и и смятам, че разликата между нашия кандидат и втория ще бъде доста сериозна“, каза Бойчев.

На въпрос дали ще успеят да мобилизират по-сериозна подкрепа на балотажа, Бойчев отговори: „Да се съсредоточим по първи тур, може да има изненади“, загатна Бойчев и изглежда потвърди, че ГЕРБ работят с всички сили за убедителна победа още на 6 ноември



95
Коментара
Флагман.БГ Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? 11/05/2024, Събота 16:40 2
95
Коментара по темата
95.
НИК
06.11.2016 12:24:48
0
2
Тоя бивш сервитьор информатор на НароднатаМилиция от Слънчака кви глупости говори Кви кадри кви специалисти КАЛИНКИ на Н-та степен ;Цветан Цветанов бивш ученик от Помощното училище във вършец за бавно развивавищаи изваден от там и вкаран във ВИФ понеже баща му бил личен ДОВЕРЕН шофьор на 1-вия началник на ДС и УБО.ЦАЧЕВА понеже е роднина на видни Ловешки ПАРТИЗАНИ става РАБФАКчка ивзима фалшива Диплома за юрист.КметаСЛЪНЦЕ майка му учителка вСПТУ поАвтотранспорт вербувана за нещатен служител в ДС баща му дребен мошеники крадец откраднал 5 машинки-ротативки и по тая линия станал УХО доносник на Милицията да пее други мошеници и крадци после накарали сина му Митко да влезе в нечисти схеми с Контрабандно СУХО МЛЯКОи по късно с ГОРИВО за да го държат изкъсо на каишка ида употрябат както си искат.криСАЛИНка щатна служителка на ПГУ 1главно на ДС.Бойко Борисов майка му роднина с шефанаПожарната който ерода с ИВАН СЛАВКОВБатето зетя на БАЙ ТОШО тоес Бойко иБатето -2ри БРАТОВЧЕДИ .Софийската кметица Фандъкова и2та родители комунисти щатни ДС служители съвсем естественоеФандъкова като закърмена с Петолъчката сърпа иЧука да стане учителка поРУСКИ ЕЗИК и тн тн пълна КАЛИНЩИНА това са кадрите наГЕРБ -прости нахални тъпи с ФАЛШИВИ дипломи и пробивни роднина милиционер роднина милиционер
94.
антипилотът
31.10.2016 20:25:29
1
0
Аз не съм някакъв прост бухал, просто добър човек, който иска да помогне да заблудените червени социалисти преди прага на 40-те! Иначе ще е късно!
Елате в моята група:
В рамките на услугата ние откриваме, назоваваме, получаваме вашето съгласие, изчистваме и освобождаваме натрупаните кармичните натрупвания, вътрешните съпротиви и модели на мислене, страхове и ограничения във връзката или тези, водещи до липсата на такава. Оттам нататък обаче, зависи единствено от вас да приемате, осмислите и спрете да ги повтаряте, и започнете да се освобождавате от тях в ежедневието си чрез осъзнаване, прошка и любов към себе си и другите.

Нашата мисия и роля е да ви подкрепим енергийно в този процес чрез индивидуална работа на живо или в скайп в посочения по-долу формат.
93.
Инна Павлова
31.10.2016 13:52:42
1
1
Помните този сюжет, нали? Как политическият проект на бившия президент Георги Първанов АБВ беше отстрелян от управляващата коалиция БСП-ДПС още с появата си с идентичен аргумент - това е проект с благословията и финансите на ГЕРБ. Как тезата беше мултиплицирана по сто във всяка от медиите НА депутата от ДПС Делян Пеевски (след тази седмица можем да наричаме нещата с имената им, нали). И как плъзна по форумите на медиите, които са свободна зона, в която всеки може да пише каквото си иска. Или всеки може да плати на всеки да пише каквото той иска.
Сайтът bivol.bg публикува документ, за който твърди, че е отчет до депутата и медиен секретар на БСП Антон Кутев от PR агенция Leadway Media Solutions. От него става ясно, че фирмата е наета, за да разпространява посланията на управляващата партия в интернет форуми и социални мрежи, като генерира позитивни коментари за нея и очернящи за нейните опоненти. Според публикувания отчет за периода 9-28 януари са били произведени 1840 коментара както във Facebook, така и във форумите на 53 онлайн медии. Видно от документа, качен на bivol.bg, отчетът е доста подробен, разделен по актуалните теми от месеца. Той проследява автентичните реакции на онлайн коментаторите, които след това биват запушени с "наши послания". Или опорни точки, ако предпочитате. Впрочем същите, които можем да разчетем във всяко от публичните изказвания на лицата на БСП.

Ако отчетът е автентичен, то излиза, че управляващите не само се радват на благоразположението на медиите на Делян Пеевски (който вече не крие, че разпъва медийни чадъри по поръчка), но и че упражняват опасната практика да манипулират общественото мнение, като имитират подкрепа за действията си. А за целта използват фалшиви профили, зад които не се крият хора, които изразяват своята гражданска позиция, а интернет тролове с професионална мисия.

Платени коментатори или "мотивирани" симпатизанти на БСП

Антон Кутев от БСП отрече, че партията използва услугите на тази PR агенция и заяви, че тя дори не му е позната. "Интернет кампанията ни е базирана на доброволци, което неведнъж съм казвал, които поддържат позициите на БСП в мрежата", каза още той пред dnevnik.bg и добави "ако някой от доброволците ни е в контакт с тях, аз няма как да знам". Същата теза защити и собственичката на Leadway Media Solutions Оля Маркес де Карденас: "Аз нямам договорни отношения с БСП и никога не съм имала. За съжаление. Казвам за съжаление, защото БСП са голям клиент, който всяка PR агенция би искала да има в портфолиото си", коментира тя пред "Капитал". Добави, че не работи и със симпатизанти или пък доброволци на БСП. "Това е разправия между политици, полицейски организирана дейност, в която не знам как попаднахме. Оказахме се между шамарите на политиците, което е изключително досадно", оплака се Маркес.

Последва още един, при това звучен. След първата порция документи bivol.bg качиха видео, в което се вижда как хакер разбива пощата на евродепутата Илияна Йотова и показва кореспонденция между нея и служителка на агенция Leadway Media Solutions на име Анета Аврамова, която заявява, че се радва да бъде част от екипа на евродепутата от БСП. Оля Маркес, която по времето на НДСВ беше съветник на министъра на финансите Милен Велчев, потвърди пред "Капитал", че има такава служителка и обясни, че Leadway Media Solutions всъщност работи с Йотова. "Ние правим нейния сайт. Той още не е готов, предстои да го пуснем в пространството. И имаме проект, който е свързан с младежката безработица, поръчан от нея като част от работата й в Европейския парламент", обясни тя и уточни, че се грижат и за това сайтът на Йотова да е добре позициониран онлайн, тоест правят т.нар. SEO oптимизация на професионален език. Тя отрече обаче предоставяното обслужване да включва коментиране във форуми или Facebook групи. От отговорите й не стана ясно как Йотова плаща за тези услуги - дали като частно лице или през фирма. Самата Йотова не отговаряше нито на позвънявания, нито на sms-и до редакционното приключване на броя. После пред "24 часа" отрече, че пощата й да е била разбивана, но потвърди, че има договор с Leadway.
92.
alo
31.10.2016 10:54:18
1
2
Един изключително ПРОСТ , ама мнооого прост , отгоре на всичко и нисък на ръст-абе отблъсква отвсякъде
91.
do 90
31.10.2016 09:56:09
0
1
Той този радев е за малко и сега, като се провали друг път няма да има...
90.
dreams for free
30.10.2016 18:23:22
6
1
Генерал Радев ще стане президент, ама в друг път :)
Иначе мечтите са безплатни.
89.
...
30.10.2016 18:13:17
0
0
Nomina stultorum scribuntur ubique locorum
88.
фенчо
30.10.2016 02:24:14
0
7
изчакайте да минат изборите и когато генерал Радев стане президент, сложете Цецка на нейно място. Поне по заменяне равни нямате, а банката ви с к/р/адли е просто един път.
87.
М да...
29.10.2016 22:58:08
1
7
И чичко Пенчо, и антипилотът, като ви чета глупостите, стигам до заключението, че сте зомбирани идиоти! В компанията ви липсва Минка! Сигурно и тя ще се включи по-късно...
86.
антипилотът
29.10.2016 22:18:03
3
0
до 84 - момче, остави чичо Пенчо, претоварен си от токсичната комунистическа енергия и цял ден да ти набиват канчето, че трябва да плюеш ГЕРБ! Изнервен си, чувствам го. Трансформирай енергиите си веднага, защото срива след изборите ще те помете! Ето и един умен съвет от мен, Учителят.
Интегриране на енергиите ~ Когато се чувствате претоварени ...

Вашето тяло се опитва да ОБРАБОТИ голямо количество информация / енергия през себе си, за да разчете, да намери смисъл, да съпостави информацията, която получава и "а тя е твърде много", за него да се справи, в този момент.

В началото, при въглеродно-базираните човешки тела, това бяха емоции и противоречиви мисли. Тялото влиза в режим на "претоварване" когато има твърде много деформации и се нуждае от освобождаване. То РАБОТИ УСИЛЕНО, за да обработи всичко по-бързо, по-лесно .... опитва СЕ да "избере измежду" всичко, което ни се случва, всичко, което въвеждаме в тялото/полето си ...

Крайностите на човешките емоции и мисли отминават с всяко пречистване, прочистване и поддържане на светлината отвътре. Чистия мир, баланс и единство вътре заместват това, което там, където беше разделение .... има само ЧИСТА ЛЮБОВ.

Тялото ви трябва да преобразува енергията на всички стари програми, задържани в нас. Вашите клетки са в непрекъснат режим на отваряне/ затваряне, освобождавайки енергията на старите програми и всякакви емоции/честоти там. Тези "сигнали" се предават през тялото чрез "невротрансмитерите", които комуникират с всичките ви системи за да преведат тази кодирана информация в думи, които чуете в главата си, изображения, които виждате вътрешно и през вашите очи. Вашата реалност е проекция на всичко, което държите вътре във вас.

Тези полета/измерения/реалности с по-висока плътност са по-чисти, фино настроени, в съответствие с ЧИСТАТА СВЕТЛИНА НА ИЗТОЧНИКА и кодовете, да я преживеем, са в тялото ви, а сериите, които ги активират са вашето балонно/вселенско/холографско енергийно поле, която се носи около тялото ви .....

Тъй като тези галактически/космически/свещени високи светлинни честоти активират по цял ден, всеки ден сега, те активират вашите клетки чрез фотонна светлина, която се превръща в Квантова, и изисква сън, време за почивка на тялото ви, за да се обнови и полето около вас да влезе вътре/да се слее/интегрира във вас.

Вашето ДНК се активира и генетичните кодове се променят, модифицират докато огромни количества Светлина (Вашето висше съзнание, душа, дух, есенции, аспект) могат да СЕ активират ВЪТРЕ В ТЯЛОТО ВИ... така че ДА можете да ВЪРВИТЕ като Същество от Квантова светлина тук. Вашият цял строеж ще се трансформира, промени, прекодират, рекалибрира, постоянно и непрекъснато сега. Вашата външна реалност ще се рекалибрира постоянно, за да съвпадне с вашите нови честоти.

Това е призив за подравняване/повторно подравняване към КОДОВЕТЕ НА ДУШАТА ви и човешка ви реалност не съответства на това. Всичко се променя. Така е писано и затова сте тук.

Физическото ви тяло/клетъчната памет/субатомна молекулярна структура се разгражда и се изгражда наново всичко от основи. Вие закотвяте висшите сфери на съзнание вътре в тялото си СЛЕД КАТО СЕ НОСИТЕ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО, за да се отделите от разделението на всички неща, и част от старата илюзия, която сте вярвали, че е реална.

Вашите НОВИ ЗЕМНИ РЕАЛНОСТИ няма да имат нищо общо със старите. Те ще се състои от магия, блаженство, дъги, щастие, истинско изобилие, доброта, свещена дълбока любов, свещено уважение, почтеност и почит към завръщането на забравеното съществуване.

Вашите тела преминават през непрекъснат процес на преработване на всичко. Вашата ценностна система, вашите вярвания, манталитет, вашето съществуване ... преминават през основен ремонт.

Вие ще се колебаете между аспекти, от една крайност в друга (мъжки/женски, след това божествено мъжко/божественото женско), за да влезете в баланс вътрешно ... и да се върнете към ЧИСТОТА отново. Вие ще родите нови азове, нови реалности, нови идеи ... всичко ще бъде преродено, трябва да израсте, да се научи да ходи, да говори, да функционира, да общува, да ви поддържа .... всичко отначало, този път напълно в съответствие с ВАШИТЕ ВИСШИ АЗОВЕ, от дълбините на душата ви и в УНИСОН С ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ..... без повече разделение, без повече малко, без повече ограничения или подхранване на енергията на старото.

Цялото ви тяло ще бъде ИНТЕЛИГЕНТНО, работещо чисто и в унисон. Всяка система онлайн, общуване, обработване на всяко измерение, всяка действителност, всичко едновременно, вътре и извънe вас

Подобно на кристал, понякога вие сте в състояние да предавате, понякога да получавате, понякога не можете да направуре другото, докато сте в една фаза. Друг път може да предават и приемате и обработвате всичко едновременно, лесно. Друг път не можете да направите нищо, тъй като тялото ви е извън линия, докато се зареждат/активират новите програми, докато се настройвате към много по-висока честота отпреди. Ще се настройвате електромагнитно, като заредени йони и плазмена енергия преминават през вас. Вие се превръщате в излъчвател на честоти, естествено. Тялото ви става слабо, докато се изгражда, след това отново влиза онлайн - по-силно, по-ясно, с нови възможности, които не сте имали преди. Човекът във вас ще се бори с тези предизвикателства, защото няма да знаете всичко което се случва, но вътрешно .... вие знаете.

Вашите реалности са изградени върху доверие, вяра, знание ... независимо от това, което външното ви казва. Вашите нови реалности се проектират холографски отвътре. Те се материализират за вас в зависимост от светлината, която носите, любовта, която сте, това което казвате, проектирате, правите .....

Вашето тяло натрупва енергия, когато се отдръпвате и почитате този огромен процес на трансформация. То се възстановява, ремонтира, рестартира, преподрежда всичко за вас, когато излезете от пътя.

По-плътните полета ... вие вибрират в тях. Тялото ви трябва да олекне и има много пространство между клетките, така че енергията да се движи свободно и където има плътност/разделяне, тази енергия се "блъска" е него, за да го активира, да го разтвори и да се разиграе в холографската или физическа реалност, в зависимост от това къде функционирате ай-много ... като Човек или на Същетво на Светлината във физическа форма.

Има тонове повече, винаги има. Това е само една много малка част. Позволете на тялото ви да прави това, от което има нужда. Вашите надбъбречни жлези се побъркват когато се задейства "борба или бягство", така че вашата съпротива да може да си отиде. Ще бъдете изчерпани, така че да не може трудно да функционирате, защото човешкото във вас е твърде силно и нещата трябва да се случват за вас, защото иначе не бихте позволи. Вашата лимфна система, вашите жлези, кръвта ви, кожата ви, мозъка / черепа, гърлото, сърцето ви/ целия гръден кош ... трябва да оживеят .... сърцето ви ще изпомпва нов живот за останалата част от вашето тяло/крайници, да ги събуди и тях. Ще почувствате изтръпналост и мравучкане, което може да стане интензивно, както се случва. Вашето тяло е било заспало, всичко е в латентно състояние, скрито дълбоко вътре. Сега то оживява, така че да можете действително да ходите/съществувате в РАЯ НА ЗЕМЯТА, във физическото тук. Има много работа, която трябва да се случи, мускули, зъби, кости ... Работата в мрежа, структури, системи защото всички тези реалности "там" са били вътре в тялото ви, дълбоко вкоренени във всяка клетка от тялото ви ... .. и се преработват чрез вливане на светлина, геометрични връзки и нови кодове/серии, които сега се вграждат в тялото ви ....

Костите ви ще загубят плътност и ще започнат също да се разширяват. Зъбите ви, също ... там където са били задържани дълбоко "вкоренени" програми. Кръвта ви ще очисти вашата система, извеждайки патогените навън. Вашата урина ще пречисти системата ви, а след това тези системи ще бъдат "превключени" в кристални и тялото ви ще функционира по различен начин .... Сълзейки кристали през кожата ви, блестящи, искрящи .... това е извънредно красиво, изящно за нас и странно за човека.

Това е само НАЧАЛОТО, любими ... има толкова много още да дойде за всички. Вашето прегръщане и почитане е най-важно, ако имате желание да изпитате това с повече лекота и да оставите назад страданието, съпротивата и нуждата първо да знаете. ♥

Гответе се, любими! Днес е един тих ден до този момент. Това е писано да се промени в най-скоро време.... нашите Кристални Светлинни тела правят много във всеки момент сега.
85.
Чичо Пенчо
29.10.2016 22:09:46
1
0
Бе наред съм си, червено говедо! Ти да не си бил на концерта-митинг и сега от злоба да ме нападаш, а?
Тотален провал отбеляза тази вечер Слави Трифонов. Гордият "владетел" на чалгата и малкия екран вече 15 години, се провали с гръм и трясък. Стотици желаещи да си доставят малко удоволствие и разнообразие в ежедневието си останаха разочаровани.

Трифонов направи цялата държава на стадо овце, а самият той приписваше това на политиците. Излезе и изпя една от любимите си песни "Нема такава държава" и поне за това не излъга.

Наистина - нема такава държава, в която да се позволява на един чалгар да блокира столицата, нема такава държава, където на крак му стояха от сутринта полицаи, само защото е решил да почеше егото си. Той дори и това не успя да направи. Сега, ако е честен към себе си, поне трябва да си направи ритуално харакири и да си посипе главата с пепел, защото отбеляза един от най-големите си провали.

Оставяме настрана запалената сцена, отдаваме го на стремежа му ако не друго, поне да предложи пироефекти на мръзнещите хорица.

Но да тръбиш месеци наред, че ще правиш грандиозен концерт, а накрая да излезеш и да изпееш едва четири песни, си е истинска подигравка с тези повярвали и дошли да гледат. Ама и те са си виновни, не разбраха ли играта на Слави!?

Направи абсурден референдум само и само да подпише нов договор с Би Ти Ви, а сега се опита да направи концерт-митинг, за да покаже на управляващите колко души са с него. Обаче много е сбъркал, всеки един от тези хора не са с него заради убежденията му, които не е ясно какви са, а заради гьобеците. Поне това да им беше дал на малкото клетници отишли да му видят сеирите. Можеше за финал да ги зарадва с един кючек, поне да го помнят с добро и да се стоплят. Вместо това Дългия се качи с охраната си в скъпия си джип и напусна ни лук ял, ни лук мирисал.

Остана само горчивината в софиянци, че всеки един може да затвори града им и да ги тормози. А терорът започна от ранни зори и ще продължи до утре. Два дни блокаж на най-големия град и най-натовареното кръстовище, два дни на ад и ужас, за един час кеф на някой си.

Надяваме се само хората да помнят и да не забравят, какво се случи днес и как за пореден път един шоумен, опитващ се да стигне до върховете на властта, се покатери по техните глави и скочи с всичка сила.

Надяваме се да не забравят как бяха употребени за сетен път от поредния поискал властта в България!
84.
Абе, Пенчо!
29.10.2016 21:14:14
0
2
Абе, Пенчо,абе говедо! Не мислех,че си толкова ограничен! С тези дъъъълги писания и тъъъъъпи "умозаключения" можеш да залъжеш някой по- зашеметен и от теб! Всеки средно интелигентен човек може да прозре реалната действителност и да си изгради собствено мнение! Не е нужно да ни натрапваш своето,изкривено от злоба...
83.
Чичо Пенчо
29.10.2016 20:37:28
5
1
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов! Слави и Румен Радев в заговор да свалят Бойко! След изборите Дългия прави партия с парите на Цветан Василев, а Радев прецаква БСП


Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Слави и Румен Радев в заговор да свалят Бойко! След изборите Дългия прави партия с парите на Цветан Василев, а Радев прецаква БСП

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.

По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него, пише Данка Радева в ПИК.

"Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов", поясняват от Би Ти Ви.

По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.

"Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит", разкриват детайли служители на електронната медия.

Според тях Трифонов и Радев имат обща цел - свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.

"Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел", допускат посветени в чалга-заверата.

Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в "Шоуто на Слави" и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.
82.
ViP
29.10.2016 20:33:02
0
1
Не знам кой какво пише,обикаля,вижда,но положението в България е бузук....
81.
Чичо Пенчо
29.10.2016 20:23:37
4
1
А вие, червени боклуци, които продадохте България.... поне спрете да плюете, нещастници!
Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ. Подробностите в следващия материал.

На 25 октомври Европейският парламент приема спорна резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа. Документът е одобрен с 339 гласа "за", 333 - "против" и 25 - "въздържал се". Резолюцията е подкрепена от Партията на европейските социалисти и Алианса на либералите и демократите в Европа. Европейската народна партия гласува "против".
Как гласуват българските евродепутати?
Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали.
Документът предвижда десетки мерки за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа, които държавите - членки на Европейския съюз трябва да предприемат.
Така например в точка 30 от резолюцията се казва, че цитирам "трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция и възможностите за оползотворяване на целия потенциал, свързан с обществения живот".
В точка 51 пък се твърди, че миграцията е призната в световен мащаб като мощен инструмент за устойчиво развитие, тоест тя е полезна.
С резолюцията се забранява още на държавите от Европейския съюз да налагат културни ограничения на мигрантите. Залагат се и сериозни бариери пред връщането им в родните им страни. Освен това има специална точка, в която се твърди, че страните от Евросъюза трябва да приемат икономически мигранти, дори и такива, които бягат от родните си държави по климатични причини. Освен това се призовава Европейският съюз да набележи действия, които правителствата на страните - членки да предприемат за увеличаване на потенциала на миграцията като цитирам "фактор за развитие".
Потърсихме евродепутатите от БСП и ДПС, за да разберем защо са подкрепили резолюция за насърчаване на миграцията, след като в България от БСП ежедневно се обявяват против бежанците и обвиняват правителството, че не правело достатъчно, за да ги спре.
Ето какво например каза Илияна Йотова в сряда по повод на бежанците.
Илияна Йотова:
"Не случайно говорят вече за третия път на миграцията именно тук на българо-турската граница, сухопътното трасе за вътре в Европа. За съжаление сегашното правителство не може да се справи с тази криза - само я задълбочава."
Свързахме се с евродепутата от БСП Момчил Неков, който каза, че искал първо да прочете какво пише в резолюцията, която вече е подкрепил и тогава да коментира.
Момчил Неков - евродепутат от ПЕС/БСП:
"Искам да погледна самия доклад, за да ви дам точна и ясна информация."
След като се запозна с резолюцията, ето какъв коментар направи пред телевизия "Европа" Момчил Неков.
Момчил Неков - евродепутат от ПЕС/БСП:
"Вижте смущаващи неща има навсякъде, въпросът е че самата тема е доста чувствителна за българите. Това е резолюция по самата тема с бежанската криза. Резолюцията на ЕП относно правата на човека и миграцията от трети държави, тя е по собствена инициатива."
От БСП казаха, че не се запознати с документа, който са подкрепили техните евродепутати.
Потърсихме и евродепутатите ни от ЕНП, за да разберем защо те са гласували против резолюцията.
Емил Радев - евродепутат от ЕНП/ГЕРБ:
"Виждаме за пореден път как в България представителите на социалистите и на ДПС говорят едни неща срещу миграцията, срещу миграционния поток, да не се дават повече права в страната ни, а в един момент в ЕП с техните гласове и гласуването им за тази резолюция, на практика се дават все повече и повече права и се иска да се допусне свободно движение на мигрантите, към която и държава да искат да се заселят. Това са неща които българското общество не би одобрило по никакъв начин."
Не открихме нито един от евродепутатите от ДПС за коментар, тъй като не отговарят на мобилните си телефони.
80.
Рабак Генгстъ генгстъ пръдъкшан
29.10.2016 19:26:49
0
10
Тоя бивш сервитьор информатор на НароднатаМилиция от Слънчака кви глупости говори Кви кадри кви специалисти КАЛИНКИ на Н-та степен ;Цветан Цветанов бивш ученик от Помощното училище във вършец за бавно развивавищаи изваден от там и вкаран във ВИФ понеже баща му бил личен ДОВЕРЕН шофьор на 1-вия началник на ДС и УБО.ЦАЧЕВА понеже е роднина на видни Ловешки ПАРТИЗАНИ става РАБФАКчка ивзима фалшива Диплома за юрист.КметаСЛЪНЦЕ майка му учителка вСПТУ поАвтотранспорт вербувана за нещатен служител в ДС баща му дребен мошеники крадец откраднал 5 машинки-ротативки и по тая линия станал УХО доносник на Милицията да пее други мошеници и крадци после накарали сина му Митко да влезе в нечисти схеми с Контрабандно СУХО МЛЯКОи по късно с ГОРИВО за да го държат изкъсо на каишка ида употрябат както си искат.криСАЛИНка щатна служителка на ПГУ 1главно на ДС.Бойко Борисов майка му роднина с шефанаПожарната който ерода с ИВАН СЛАВКОВБатето зетя на БАЙ ТОШО тоес Бойко иБатето -2ри БРАТОВЧЕДИ .Софийската кметица Фандъкова и2та родители комунисти щатни ДС служители съвсем естественоеФандъкова като закърмена с Петолъчката сърпа иЧука да стане учителка поРУСКИ ЕЗИК и тн тн пълна КАЛИНЩИНА това са кадрите наГЕРБ -прости нахални тъпи с ФАЛШИВИ дипломи и пробивни роднина милиционер роднина милиционер
79.
Такава
29.10.2016 18:26:47
0
9
Такава разруха никога не е имало! Само празни приказки, самонадеяни егоцентристи, изхвърляния, подвижни пешки,управлявани от ЕС и САЩ, неработещи институции, безредие, несигурност, ниски доходи, гладуващи хора...и една шепа облагодетелствани , с дебели банкови сметки от далавери! Това е РЕАЛНОСТТА!
78.
За кого да гласувам?
29.10.2016 18:02:23
4
5
За тези ли?
"Евродепутатите от БСП са гласували за резолюцията на Европейския парламент за насърчаване на миграцията, а председателят на БСП Нинова категорично заяви, че партията се разграничава от съдържанието на документа и позицията на евродепутатите си и ги вика на среща за да обяснят своето поведение."
77.
необяснимо
29.10.2016 17:59:08
7
4
Цветанов е физкултурник, а изгради структури на ГЕРБ в цяла България... Значи не знам какви учени, доктори и професори сте вие, щом един физкултурник ви прави за смях на всички избори. Скъсайте си дипломите и се връщайте в първи клас. То май народът ви върна в предучилищна...
76.
Само минавам
29.10.2016 17:55:10
6
8
Много е интересно как винаги преди избори, всички започват да казват как Бойко си заминава....ГЕРБ си занимава...някакви такива работи и накрая поне от както помня де, ГЕРБ винаги печели....Странна работа.
Аз за ГЕРБ гласувам ама просто го казвам тука....
75.
70
29.10.2016 17:52:15
6
5
Форуми не чета, знам, че Илиянка Йотова ги е попълнила надлежно.
Обаче ходя по страната. И знам, че няма много кметове на БСП. Няма един в областен град дори...даже тези случайници от Реформаторския блок имат такива. Това какво ти говори? Или ти си ок сам да се четеш по форумите и да си вярваш.
74.
G
29.10.2016 17:51:12
2
7
Е не може вечно да е физкултурника и бойко,всяко начало си има и край,а тяхния дойде колега,повярвай ми :)
Ако ще и кумчо вълчо с доктор Га да дойдат,само не и тия:)

Ай
73.
,,,
29.10.2016 17:48:07
2
8
Аууу много гербераСтИ тук...изчезвам...
72.
Стаматов
29.10.2016 17:47:26
6
5
Има една седмица, хората ще си кажат кого подкрепят. Бъдете спокойни. Не ги тормозете с вашия Радевски генерал. Човекът още не знае какво точно му се случва. Като изгуби изборите така ще го пуснете по пързалката , че няма да може го сравни и с лупингите между секретарката и съпругата.
Хайде със здраве.
71.
относно правителството
29.10.2016 17:44:07
4
3
Много ми е интересно като не харесваш правителството в този му вид, какво предлагаш?
Орешарски, Станишев, Чобанов, Румен Овчаров, Румен Петков, кака ти Корнелия, ...да продължавам ли?
Разбирам, че искаш такъв състав на правителството, но хората не го искат. Свиквай с тази мисъл. Не е трудно и да си обясниш защо.
70.
До 67
29.10.2016 17:43:51
1
5
Герберски промит мозък,на заплата..каква правилна политика каква статистика-ти сляпо ли си !?
С всички платени анкети на герП ли?!??
Ми че то според тях цацата води с 20-25% но ще видим следващата седмица...аз лично видях поне 10 анкети в нета в които цецка е втора или дори трета и то със разлика от поне 10% примерно виж dnes.bg от 16 000 човека Радев е 27%
Цецка е 14%
Прочети малко форуми и усети настроението сред народа,от 100 човека едва 2-3 подкрепят бойко...всички други го плюят...
69.
Катерина Добрева
29.10.2016 17:40:26
3
4
Добрата новина за намирането на петрол в Черно море ме радва и плаши. Заради започването на проучванията свалиха през 2013г. Борисов 1 от власт, сега с вече доказани залежи...започнаха с концерти на Орлов мост. Обединяват се каките Нинова и Цонева, на Прокопиев му е жежко от заплахата ДАНС да проверява "подаръчетата" на Костов...
Левите ще правят каквото им е по силите, за да си върнат загубите от шлемове, кантрабанда и атомни централи!
Замислете се !!!
68.
До 62 разумния
29.10.2016 17:37:22
2
4
Точно така колега,точно така !!!
В момента правителството ни е изтакано от стадо малоУмници с един единствен + и това е "емблематичната" "харизма" на борисоФ,хората тоест народа се уповава само и единствено на това..като го видят да говори и млъкват и не мигат даже :)
Кукувица им е изпила мозъците...
Никой Никога не ни е вкарвал в такива "филми" като бойко
67.
до 62
29.10.2016 17:36:55
2
3
свиваща се безработица - в момента около 7-8%
повишаваща се заетост
ежедневно отварящи се нови предприятия
постоянно увеличаващи се доходи
..........................
Всичко това го има черно на бяло в статистическите данни
...........................
Аман от лъжливите ви небивалици другарЮ
66.
Tanq Ivanova
29.10.2016 17:35:38
5
2
Всеки един кандидат на ГЕРБ до момента е бил подлаган на хулене и най-долни нападки, но с всеки един от тях днес се гордеем всички ние без значение от политическа ориентация, нима днес София не е европейски град където има все повече удобства и кой го постигна това - Йорданка Фъндъкова, която не бе пощадена когато я избираха за кмет от хулите на същите които хулят днес Цачева, нима всеки един град управляван от кмет на ГЕРБ днес не върви напред и не ни кара да се гордеем с развитието му. Да идат избори и отново кандидата на ГЕРБ е най-обсъждания човек, най-хуления, най-омаскарявания, но аз съм сигурна, че утре когато Цачева стане Президент ние всички ще се гордеем с избора си, така както се гордеем с Фандъкова, Николов, Дончев, Портних и с всички онези хора които днес правят България по успешна от всякога, Времето - само то може да бъде наш съдник, а времето показва, че до днес изборите направени от нас са успешни. Така, че с ГЕРБ напред във времето.
65.
Марина Димитрова
29.10.2016 17:33:48
6
3
Здравейте приятели.
Дойде момента на 06.11.2016година с нашия глас да подкрепим с бюлетина №17 кандидатпрезиденската двойка г-жа Цецка Цачева и г-н Пламен Манушев издигнати от най голямата полетическа партия ПП ГЕРБ..ПП ГЕРБ е най голямата политическа партия с стабилно правителство да управлява държавата ни за напред за постигане на добри резултати.С тяхното управление досега направиха много неща за развитието на икономиката на страната ни в тези трудни времена.Положиха усилия за намаляне на безработицата подобряване начина на живот гражданите.Това е правелния избор на ПП ГЕРБ г-жа Цецка Цачева кандидат за президент е първата дама на България е с опит като юрист и много опит като добър прецедател на парламента два мандата. г-н вицеадмирал Пламен Манушев кандидат за вицепрезидент дългогодишен войнуслужест българската армия.Това е двойката която ще работи в екип в интерес на гражданите за национално единство активна външна политика сигурна европейска граница гарантиране на справедливостта.България - фактор на стабилност безалтернативна и категорична евроатлантическа орентация.
64.
до 62
29.10.2016 17:33:05
7
2
За затворените заводи се обърнете към БСП и другаря Костов. ГЕРБ само строи, всичко направено се вижда. С последователна политика се създават и работни места и доверие в инвеститорите.
63.
Атанаска
29.10.2016 17:31:28
6
0
Крайно време е да разбере този народ....НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ПОВЕЧЕ НАЗАД МОЛЯ ВИ АЗ СЪМ НА 70 Г НЯМАМ ВРЕМЕ .....НЕ ИСКАМ ДА УМРЯ С МИСЪЛТА ЗА НЕЩАСТИЕТО ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ......УСЪЗНАЙТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ С ....17
62.
Моляяя!
29.10.2016 17:26:36
1
8
Каква стабилност,бе човек??? Няма работеща икономика, 90% от заводите са затворени, шири се масова безработица, кадърните млади хора напускат страната - над 2 млн. , пенсоинерите гладуват, безконтролно крадене, мигранти прииждат на тълпи и създават проблеми...
61.
Гергана
29.10.2016 17:22:31
6
4
Когато ГЕРБ е на власт, идват инвеститори, има работни места, събраха се и се платиха близо 7 милиарда. 1,2 милиарда за двете американски централи 1,3 млрд за руската централа „Белене”и 3,7 милиарда за КТБ. Тези дългове са натрупани само за една година, в която ГЕРБ не е била на власт.
Затова да гласуваме разумно на 06.11. Обидите в лично качество нямат значение. Те са за сметка на този, които няма аргументи.
60.
За кого да гласувам?
29.10.2016 17:22:01
1
3
За този ли?
"Човекът на Гоце Първанов – Калфин също не остава по-назад от червените си другарчета. Авторът на крилатата фраза: - „Който обича Русия, той обича България“ в предаването „Здравей България“ по Нова ТВ заяви, се ожали че живее с под 500 лева на месец. Истински пролетар, а иска държавата да ръководи. Твърди се, че е негово е и твърдението: - „Който обича съседката, той обича и жена си.“"
59.
Въпрос към герП
29.10.2016 17:21:09
0
3
Ако Цецка не спечели на първи тур,може ли да бъде заменена,между двата тура?
58.
ViP
29.10.2016 17:20:11
1
6
Цецо и Боко влизат в една аптека.
-"Два капута", казва Цецо.
-"Виждам", отговаря аптекарят, -"А нещо ще купувате ли?"
57.
FbI
29.10.2016 17:19:08
0
4
Посланик Джон Байърли
В дипломатически доклад с най-висок гриф на секретност (SECRET//NOFORN), писан през 2006 година и изтекъл в Wikileaks, бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за Бойко Борисов, че „обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини“. Посланикът уточнява, че информация от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Абревиатурата SIMO е разшифрована година по-късно от берлинския ежедневник „Tageszeitung“ като кодово наименование на ЦРУ. Байърли пише още, че „Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.“При публикацията на тази грама Бойко Борисов отхвърли обвиненията с твърдението, че те идват от „жълтата преса“.
56.
Rumen
29.10.2016 17:18:01
0
7
Единствения начин по който може живота и бизнеса в България да се нормализират е файрмена да изчезне от политическата сцена на държавата,обаче трябва да стане бързо,инъче Господ да ни е на помощ !!!
Ще постигнем успехите и класациите на националния ни отбор с банкенския...
55.
God
29.10.2016 17:17:19
1
6
Бойко и герП са Чао,момчета !!!!!!!!
Няма да може да затвори кръга кмет,премиер,президент...всички гербери,няма да може,много схеми ще му се объркат на файрмена,хахахаха !!!!
ГеРбеРасТи...всяко начало си има и край :)
54.
...
29.10.2016 17:16:44
0
6
Най слабото правителство в историята ни,крепящо се само и единствено на "харизмата" на бойко..това е ...пълен аматьорски състав от министри,коалиция и кабинет..България много ще тегли след гербаджийското и циркаджийско управление..много..
Не съм привърженик на нито една схемаджийска партия,но това което "твори" правителството е меко казано нагло..не само като държание...
53.
Га
29.10.2016 17:16:10
0
3
Цитат:
- Джон, какъв е този ужас?
- Кандидата на ГЕРБ за президент, сър.
- Е по-грозен мъж нямаше ли?
- Това е жена, сър.
- Щом казваш, Джон
52.
Иванов
29.10.2016 16:46:20
4
1
Искаме да запазим стабилността в държавата, за да продължи да има повече приходи в бюджета. За да има пари, които да се насочват към българските общини и те да стигат и до хората. За да се случи това, трябва да бъдем активни и да гласуваме разумно на 6-ти ноември.
Другото е бла бла
51.
koko
29.10.2016 16:44:55
6
1
Чета много коментари статии в различни електронни медии и на всякъде виждам, че всички се слагат на балотаж със ГЕРБ. Ясно е, че ГЕРБ е най-обичаната и подкрепяна партия, което означава, че изразява в най-голяма степен народният глас и като симпатизант на партията Ви казвам на всички приятели да изрежем заболяването още на 06.10 с номер 17....няма смисъл да харчим два пъти за едно и също!
50.
ми даа
29.10.2016 16:44:03
4
1
хахаха два месеца били мислили ....глупости това да не са БСП да се крием за един чист Военен без никакъв политически опит....Но аз лично си го обяснявам така : защото нямат един чист, който да изкарат...те всичките осрани!
49.
А, стига, бе!
29.10.2016 16:36:39
0
6
Каква банка, тя отдавна е ПРАЗНА!!! Два месеца мислиха кой кандидат за президент да извадят от "пълната" (с некадърници) банка! ГОЛА ВОДА!
48.
до 47
29.10.2016 16:30:37
1
1
То там на Орлов мост било като на моста на влюбените за БСП и ДПС
47.
до 45
29.10.2016 16:09:32
2
2
http://clubz.bg/14057-mestan_za_celuvkata_sys_stanishev_pregrydka_beshe
46.
1234
29.10.2016 16:07:52
0
3
Да не забравите утре!
Връщането към зимно часово време се извършва в последната неделя на октомври, когато в 04.00 часа стрелките се превъртат с 1 час назад – на 03.00 часа.
45.
НТСхема
29.10.2016 16:07:14
1
2
http://bosia.blog.bg/politika/2016/10/25/puskam-predizborno-moi-star-posting-kameryn-za-bylgariia.1484724
44.
Албена
29.10.2016 16:06:57
9
1
Пак за ГЕРБ ще гласувам! кой каквото иска да говори, аз лично не виждам по-добър избор....не ми се изброява за другите кандидати какво мисля, всеки сам да си преценя но аз съм с номер 17
43.
Мария Иванова
29.10.2016 16:06:40
7
3
Днес стана ясно, че евродепутатите от БСП и ДПС са подкрепили резолюция за свободна миграция. Този скандален документ е подкрепен от представители на БСП и ДПС в абсолютен разрез с водената от България политика за спасение от мигрантския поток.
42.
НТСхема
29.10.2016 16:06:36
0
1
http://sekirata.blog.bg/poezia/2016/10/28/meglenke-evreike.1485600
41.
Петко
29.10.2016 15:58:17
1
1
Георгиев, за Румен кемтрейлса ли пишеш?
40.
do 39
29.10.2016 15:55:03
0
1
Не бре - като получили поредното международно признание. Остави ги тези плювачи ами си гласувай според разума си!
39.
до 35
29.10.2016 15:51:39
3
2
Колко да са чао? Като спечелили за амнайсти пореден път изборите ли?
38.
Георгиев
29.10.2016 15:51:36
8
5
Поредна шокираща лъжа лъсна около дезертьора от армията Румен Радев. Кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, всъщност не е напуснал ВВС заради упадъка на армията, а е лапнал оттам 200 бона.
Радев, който от самото начало на кампанията си стана популярен с лъжите си, отново попадна в собствения си капан. Оказва се, че генералът не е недоволен от бившия си пост, който напусна с огромен скандал, а дори напротив. Именно благодарение на армията, хранила го през целия му съзнателен живот, той е получил сумата от 200 хиляди лева.
ЛЪЖАТА, че Радев е подал оставка в знак на протест срещу далаверите във ВВС и охраната на българското небе от чужди армии. Нищо такова, пенсионирал се е. Тази лъжа срива цялата му пиар стратегия, която трябваше да му изгради фалшивия образ на патриот.
Защо излъга ген. Радев? Вие как мислите? Ако беше подал оставка в знак на протест, нямаше да ги получи. Както виждате, той не е имал принципите, с които сега се кичи, а тъкмо обратното - прежалил е една принципна позиция, за да осигури бъдещето си с тази крупна за България сума.
Скандалните разкрития и лъжите, в които се е оплел кандидатът за президент, не свършват. Явно на Радев му е начин на живот да изрича и да върши нередни неща, макар и понякога законни.
Радев е назначил не на една, а на две длъжности любовницата си, по-късно набързо станала негова законна съпруга Десислава Генчева. Тя е прибирала две заплати от армията, а пък Радев цели 200 бона. Но докато неговите пари са честно изкарани, макар и морално незаслужени след всички интриги, в които забърка ВВС, то назначението на съпругата му, според висши военни, е абсолютно недопустимо и подлежи на разследаване.
37.
Az
29.10.2016 15:50:06
11
2
Прав е Бойчев. ГЕРБ винаги са намирали подходящите лица и вярвам че и този път ще го направят.
36.
ViP
29.10.2016 15:47:11
0
8
ГерП са чао момчета !!!
Квото и да праят вече са наредени,другата седмица файрмена пада и живота в държавата почва да се нормализира :)
35.
АЗ
29.10.2016 15:42:49
1
13
ИЗРОДИ,ГНУСНИ,ГЕРБАДЖИЙСКИ...
34.
Този
29.10.2016 15:40:57
1
11
Това е най-готиният виц в последно време:) ГЕРБ и кадри! Този сервитьор ще ме ме умори от смях хахахаахахахахах:)))))
33.
НТСхема
29.10.2016 15:37:38
0
2
http://balkanec.blog.bg/politika/2011/06/07/dve-desetiletiia-chujda-vlast-v-bylgariia-1989-2011.761348
32.
Нов вирус ни разболява през есента
29.10.2016 15:31:22
3
0
Нов вирус вече ни разболява през есента. Той протича с температура, повръщане и диария, обясни пред „Монитор“ завеждащият детското отделение към Инфекциозна болница в столицата доц. д-р Атанас Мангъров. Все още обаче не е ясно дали става дума за ентеро- или аденовирус.
„Не сме го изследвали. Но очевидно имаме нов вирус, защото много хора са болни. В противен случай хората щяха да имат защита срещу него. Не става дума за някаква епидемия, но болницата ни е пълна“, каза доц. Мангъров. Според него заболяването продължава около 7-10 дни, като най-острата фаза трае 4-5 дни. Препоръчително е болният да си остане в къщи и в никакъв случай не бива да се прибягва до антибиотици, особено в началото на инфекцията. Това се налага
31.
Подходящи както за есента, така и за края на лятот
29.10.2016 15:28:13
1
2
Шаловете са ни любим аксесоар. Те могат да бъдат както акцент на визията ни, така и семпло допълнение към нея.

Харесваме ги и по друга причина - подходящи са за абсолютно всяко облекло. Голямото разнообразие от десени, цветове и платове ги прави лесни за съчетаване. Освен това можем да ги носим във всеки сезон - както през зимата, когато едновременно ще ни топлят и красят, така и за хладните летни вечери и дните в края на лятото, когато имаме нужда от лека и ефирна наметка, с която да запазим лятното си усещане.
30.
НТСхема
29.10.2016 15:26:58
1
2
Като свински черва са..............http://www.flagman.bg/article/101182
29.
10 признака, че сте срещали духовната си половинка
29.10.2016 15:25:08
3
0
1. Имате сходни любими места за излизане.

2. Миговете на мълчание са приятни, а не носещи дискомфорт.

3. Можете да признавате открито взаимните си "недостатъци", за да ги елиминирате от взаимоотношенията си.

4. Чувствате се спокойно и можете "да свалите гарда", когато сте заедно.

5. Имате идентични цели и сходни интереси в живота.

6. Желанието на половинката да прекара времето насаме, не звучи като заплаха за връзката у другия.

7. Можете да се провокирате взаимно с най-различни предизвикателства.

8. Ставате по-силни като двойка, отколкото сте по отделно.

9. Можете да говорите за всичко по между си.

10. Всеки взаимен поглед ви кара да се усмихвате.
28.
НТСхема
29.10.2016 15:11:55
0
11
Кой е Димитър Николов? - каре


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
27.
НТСхема
29.10.2016 15:01:52
0
15
Започва трудовия си път като сервитьор. В бизнеса влиза през 1990 г., когато покойният Димитър Янков осигурява на него и съдружниците му Живко Горанов и Димитър Въчев-Чибата арендни договори за механа „Нептун“, бар „Делта“ и дискотека „Фрегатата“. През 1997-1998г. държи осем чейнчбюра в Слънчев бряг. До 2000 г., когато съдружниците му късат с него, тези заведения са посещавани предимно от представители на ВИС-2. Най-известен е тесният контакт на Бойчев с екзекутирания през 2005 г. Димитър Димитров-Маймуняка. Днес и двамата бивши съдружници на Бойчев не желаят да коментират защо са се отделили от него.

Става възлова фигура в ГЕРБ благодарение на Недялко Кирезиев, с когото имат обща фирма за таксита и товарни превози. До поемането на летище-Бургас от немския концесионер, зад който всъщност стои групировката ТИМ, фирмата на Бойчев и Кирезиев държи контрола върху такситата, обслужващи пътникопотока на север и на юг от аеропорта. Сблъсъците с конкерунцията са потушавани с побоища и сплашване. Кирезиев произхожда от структурите на СИК и е съдружник на Бойко Борисов в скандалноизвестната с производството на фалшиво Марлборо „Тео интернешънъл“, разбита от НСБОП през 1997г. През 2006 г. Кирезиев прави контактът на бургаските бунтари срещу разкопаните Йоанови улици с Бойко Борисов. Това е времето, когато се заражда идеята ГЕРБ в София. Тогава протестиращите са водени от лидера на СДС Димитър Николов, днешен кмет от ГЕРБ.С тях, от първия ден е и Бойчев. Кирезиев остава в сянка, за да не се възпроизвежда в публичното пространство историята с „Тео интернешънъл“, но всъщност продължава да дърпа конците на всички останали, свързани тук с ГЕРБ. От неговата лична квота са и две общински съветнички в групата на ГЕРБ, в чиито служебни биографии фигурират връзки с лица от подземния бизнес.
26.
бургазлия
29.10.2016 14:52:40
9
2
Как всички партии се вълнувате от ГЕРБ...нали имате структури нали сте над 100 годишни. Автентични десници, наследници на Благоев и не знам си какви си псевдоаргументи позлвате, за да докажете, че става нещо от вас. Гледайте си вашите партии. Направете нещо за хората, убедете ги да гласуват за вас. Спечелете избори и номинирайте кандидати, пък било то и за кмет някое Странджанско село. Все пак трябва да се започне от някъде, не може само с плювни....
25.
Бат Боко
29.10.2016 14:44:16
0
7
Външна политика е на ниво "0"
24.
Мая Манолова
29.10.2016 14:40:39
0
6
Пак съм ви надушила печатниците тоя път има и около Бургас
23.
истина е
29.10.2016 14:34:27
1
9
то не остана роднина на митетата да не е назначен на общинска или държавна службичка
22.
Смях
29.10.2016 14:30:45
2
15
Банката с кадри Ви е пълна с калинки!
21.
alouuu
29.10.2016 13:55:30
0
9
Ave samo da ne e Kuneva 4e aman ot skumrii
20.
до 19
29.10.2016 13:53:47
1
6
Станишев не може сега. Той е привикан при кака Корнелия да се обясни, как така аджеба в Брюксел подкрепя миграцията, а в България е против.
19.
М.Р.
29.10.2016 13:50:16
2
7
В блок 427 на ж.к. Меден Рудник ще избираме домоуправител. Чакам хабер от ДПС или поне от началника на европейските социалисти Станишев.
Как ще го изберем иначе...
18.
ДПС?
29.10.2016 13:47:19
1
3
Хахаха, ДПС решавало за еврокомисарите....а за президент на ФИФА пак ли те решават ?
WTF?!
17.
do 16
29.10.2016 13:47:15
3
1
ГЛУПОСТИ... ДПС СЕ ЦЕЛУВАТ С БСП....ВИЖДАЛ СЪМ ГИ ЛИЧНО!!!
ДА СЕ ЗНАЕ
16.
ДПС
29.10.2016 13:41:35
1
6
ДПС решава кой ще е еврокомисар гяурите от ГЕРБ само изпълняват нашите решения!
15.
тролче
29.10.2016 13:39:57
0
12
Работим здраво, гербаджийте плащат стабилно.
14.
баш по най Брадър
29.10.2016 13:39:10
2
3
А е еййй ГНУСния
Ходи си в къщи, троляк, и от там ше ти платят
13.
гражданин
29.10.2016 13:38:23
14
2
По-добре банката с кадри на ГЕРБ, отколкото БСП на власт, за да източват банките.
Помните ли КТБ?
А Виденов?
12.
до ГНУС
29.10.2016 13:38:11
4
0
Оправи си компютъра, че ти забива и пишеш един и същи коментар 5 пъти или кажи на този който те финансира да ти купи нов
11.
anti-trol
29.10.2016 13:37:54
4
2
Ei i v subota li rabotite ve gnusni trolcheta?
10.
*********
29.10.2016 13:35:30
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
29.10.2016 13:35:30
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
до 3
29.10.2016 13:11:05
11
3
Той Президента е президент на България не е на нас или на вас...така че ти ако си мангал или някъв виетнамо и се разграничаваш от България, недей да поставяш неграмотни коментари! Кадри има много и ГЕРБ винаги са съумявали да извадят най-добрият в такива ситуации както е с Цецка Цачева....
7.
до 5
29.10.2016 13:10:47
0
5
къв Дянков е ... тоя е нали е от на Прокопиев хората?
6.
Аз
29.10.2016 13:07:22
2
5
Голяма мъка настана сега - кой щял да замести Георгиева. Който и да е ще е достоен заместник.
5.
Дянков фен
29.10.2016 13:06:35
10
3
Дянков е най-успешният финансист на България, надявам се да е той!
4.
one of us
29.10.2016 13:04:22
5
1
Кадри със сигурност има много, въпросът е кой ще бъде :)
3.
ую
29.10.2016 13:03:29
2
22
Съдейки по кандидата ви за президент вероятния ви заместник на Кристалина ще носи звучното корейско име Жив Зян.
2.
до 1
29.10.2016 13:02:19
17
4
Не се изказвай неподготвен!
1.
Хахах
29.10.2016 12:56:10
2
25
Банката ви с кадри май е фалирала?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град. Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя
Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори