×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Почина най-големият народен лечител на Бургас – Петър Джингарски-Сърбина


Почина най-големият народен лечител на Бургас – Петър Джингарски-Сърбина
Човекът, който посрещаше в дома си хиляди болни, издъхнал от старост
25 Октомври 2016, Вторник, 14:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Известният на цяла България чакръкчия си отиде на 95-годишна възраст

Тази сутрин в дома си в ж.к. Славейков почина най-известният и посещаван народен лечител в Бургас Петър Джингарски-Сърбина, съобщиха за Флагман.БГ негови близки. Човекът, който повече от половин век посрещаше в дома си – в скромен панелен апартамент в покрайнините на Бургас, хиляди болни, издъхнал от старост, напълно спокоен и в очакване на смъртта.

Само допреди два месеца той все още приемал хора с оплаквания в опорно-двигателния апарат. Изправил е на крака стотици – с проблеми в гръбначния стълб, тазобедрените стави, раменните стави, намествал е пръсти. Неизвестен факт е, че Сърбина всъщност е македонец, който е емигрирал заедно със семейството си в Бургас през 1960-та година. Наместването на кости и стави той имал като природна дарба.

През 2002 година Сърбина стана жертва на двама измамници, единият от който се престорил на нуждаещ се от помощ и докато го лекувал в едната стая, от другата партньорът му откраднал стара дървена каса, където били всичките спестявания на чакръкчията. Той е бил завързан и удрян. МВР така и не откри злодеите, които отмъкнаха 35 хиляди лева в различна валута, както и златни накити.

„Оттогава дядо ни се поболя и започна да приема все по-малко и по-малко хора”, казаха неговите внуци.

Репортерският екип на Флагман.БГ изказва съболезнования на сем. Джингарски за загубата на всеотдайния самобитен лекар, който е помагал и на нашите семейства!

В категории: Животът


17
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
17
Коментара по темата
17.
За един човек - подлога на Валентин Касабов
29.10.2016 22:23:16
0
11
Сърбинът знаел ли е какви ги е вършел внукът му Светослав Стойнов в СКАТ? Продал се е на Валентин Касабов за жълти стотинки. И за какво е лъгал в съда? За да не си загуби работата. Това ли му е житейската логика и гражданска позиция? Така постъпват мижитурките и хората без достойнство.
16.
Атанас Петров Атанасов
28.10.2016 17:49:42
0
9
до 15:
Виж се, колко си страхлив! Даже и името те е страх да си кажеш. Аз се заклех и в двете си деца за разлика от тебе, защото съвестта ми е чиста. И ще дочакам възмездието, което ще те сполети! Бъди сигурен, ще го дочакам!
15.
до 13
28.10.2016 11:46:17
10
2
как е попарата бе извратено говно намери ли си майстора скора може и давлежеш в затвора и там ще ти покажат сексуалните ти извръщения
14.
Е
26.10.2016 20:55:15
1
1
Почивай в мир благодаря ти за всичко!
13.
За това какъв човек е внукът на Сърбина
26.10.2016 12:48:30
5
14
Атанас Атанасов от гр. Ямбол:

На 06.07.2015 г. операторът от СКАТ Светослав Стойнов (внук на Сърбина) лъжесвидетелстваше срещу мен в Районен съд - гр. Ямбол в полза на Валентин Касабов. За целта беше извикал и един свой познат от Ямбол също да лъжесвидетелства срещу мен с измислени обвинения, че уж съм се заканил да убивам Валентин Касабов. В съда призовах Светослав Стойнов да подкрепи тези свои показания като се закълне в детето си, но той отказа.
Който и да е бил дядото на Светослав Стойнов, които и да са роднините му, за мен това лице е човек без чест и достойнство, човек, чиито думи и дела нямат никаква стойност!
12.
:(
26.10.2016 09:20:34
0
5
Лека му пръст на човека , дай боже всеки един ден да може да се похвали с толкова хора които тъжат по неговата загуба.Да почива в мир
11.
Аз
26.10.2016 07:32:50
0
2
Лека ти пръст добри човече, още от малък съм ходил много пъти при него и винаги ми е помагал за изкълчвания и какво ли не !
10.
азз
25.10.2016 21:01:29
0
10
Поклон!!!
9.
оффф...
25.10.2016 17:03:22
5
13
До 7. NR
Точно тук ли намери да си налагаш вярванията и да цитираш какво си прочел в някаква книжка. Хайде малко уважение към човека...
8.
michmana
25.10.2016 16:54:29
1
15
Помагал ми е и съм благодарен много , повечето от спортистите в Бургас му бяха редовни пациенти , всички травми оправяше и хората го уважаваха и обичаха, вечна му памет ... почивай в мир ...
7.
NR
25.10.2016 16:29:33
7
9
До 6. Мъчно ми е : Защото не съм чул, някой да живее вечно, освен Бог! А колкото до прераждането ще трябва да те разочаровам, защото такова няма.
"Определено е на човеците, веднъж да умрат, а след това настава съд" Евреи 9:27
"Защото всички трябва да застанем открити пред Христовото съдилище, за да получи всеки според каквото е правил в тялото- добро или зло" 2Кор.5:10
6.
Мъчно ми е
25.10.2016 14:55:50
2
42
Защо такива хора като него не могат де живеят вечно.
Познавах го и на мен ми е помагал,лека му пръст,дано неговия дух скоро да се природи в нова душа.

ПОЧИВАЙ В МИР
5.
оффф...
25.10.2016 14:53:56
0
48
Майка ми е ходила при него 15 пъти, а аз един - като ученик. Правече чудеса за ЕДНА МИНУТА!

Отиваш изкълчен, изкривен, схванат... той ти извърта ръката два пъти, натиснете тук и там... ти си викаш тоз какво ме баламосва... и след два часа вече си НОВ ЧОВЕК.

Нека почива в мир! ЛЕГЕНДА!
4.
г.михайлов
25.10.2016 14:08:08
1
53
Вечна му памет!
Помогнал е на много хора!
3.
Slaveikov
25.10.2016 13:47:01
0
57
Pochivai v mir :(
2.
Б
25.10.2016 13:38:45
0
73
Бай Петър беше Велик Човек. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ.
1.
в
25.10.2016 13:23:35
0
83
Лека му пръс на човека помогнал е на доста хора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори