×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Масова психоза! Криминално проявен взриви интернет с партенка за бежански център в сърцето на Бургас


18 Октомври 2016, Вторник, 15:30 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Георги РУСЧЕВ

Този човек първо трябва да отговаря за собствените си престъпления, преди да търси медийни изяви и евтина популярност


Криминално проявен бургазлия взриви за пореден път социалните мрежи. Днес с „новината” за строеж на бежански център в сърцето на Бургас. Един от лидерите на печално известната „Банда на Рижите” си е направил видеоклип на фона на изоставена сграда в ж.к. „Лазур”-  до Руската гимназия и обяви, че там ще бъдат настанени опасни мигранти, които са готови да колят и изнасилват – престъпления, характерни за него самия и съратниците му, следовници на публично екзекутирания през 2009 г. гангстер Калоян Стоянчов – Голямата Рижа.

Клипът се мултиплицира за много кратко време във фейсбук. Само 4 часа след публикуването му видеото инкасира хиляди гледания, хиляди лайкове и стотици споделяния. Мнозина  се вързаха на „новината” и дори започнаха закани за протести срещу държавната и общинска власт.

Флагман.бг  си направи труда да провери твърденията му. За разлика от десетки други медии в интернет пространството.

Общоизвестен факт е, че се забранява изграждането на бежански центрове в населените места. Ако ще има такива, то те ще са в обезлюдени местности и ще бъдат от преместваем тип. Промените бяха направени след горчивия опит с Харманли и столичния квартал „Овча Купел”.


Изоставената сграда е точно зад Руската гимназия - общинска е, но теренът е частен - закупен от бизнесмена Георги Иванов по времето на екскмета Йоан Костадинов

Проверка на Флагман.бг в Имотния регистър показа, че въпросният терен, залепен за две бургаски училища, е частен. Сградата, построена върху него е общинска собственост, но до момента пустее заради дълги съдебни спорове. Преди седмица юристите на Община Бургас са спечелили делото и сега обезопасяват имота, превърнал се в свърталище на клошари. Общината има сериозни планове за мястото, което е нужно, за да се разшири образователната инфраструктура в града. Теренът ще се използва от децата на Бургас. Припомняме, че този имот в последния мандат на кмета Йоан Костадинов се оказа продаден на бизнесмена Георги Иванов, който бе общински съветник през 2007-2011 г. Сега обаче Иванов се намира в Испания и едва ли има представа с каква цел се тиражира теренът.

Представящият се за патриот N1 в държавата бивш лидер на „Бандата на Рижите” явно се е разхождал в района и е забелязал, че на мястото има оживление. Решил е да спечели още евтина популярност и е сътворил въпросното клипче.

"Нямаме практика да коментираме безумни твърдения на хора, които искат да станат известни по този и подобен на този евтин начин", казаха от Пресцентъра на Общината.

Флагман.бг ще следи внимателно подобни изяви и няма да допусне създаването на масова психоза сред бургазлии по една изключително болна тема за цяла Европа. Въпросният човек първо трябва да отговаря за собствените си престъпления пред закона, преди да търси медийни изяви и да опитва да изчисти името си чрез провокации и бутафорни протести!

Вижте скандалното видео ТУК.


В категории: Крими


76
Коментара по темата
76.
do perata
21.10.2016 13:26:25
0
0
pera MNogo pozdravi imash ot sheiha kaza che ima 200 choveka za kampa.. shtql da te chaka na vashiq kamuk. kaza ti da doidesh samo da gi snimash s telefona da se napravish na patriot i shte ti dade po 400 evro na chovek
75.
Бивш служител на флагман
20.10.2016 07:34:32
0
9
Аз съм бивш служител на flagman.bg и Катя Касабова ни караше да пишем коментари под статиите за да вдигаме рейтинга на сайта и да провокираме хората да пишат повече коментари. Срещу Петър Низамов има поръчка от Валери Симеонов лично към Катя Касабова да пишем статии и коментари срещу него. Аз лично подрепям истински мъже и бълагри като Петър Низамов, а кмета е една подлога на ГЕРБ и ако сега имаше избори нямаше да вземе и 10%.
74.
bejanec
19.10.2016 20:11:07
0
3
flagman izmikqri dolni podlogi vie trqbva da umrete s pravitelstvoto ramo do ramo izmikqri
73.
Mc'Vikar_70
19.10.2016 19:31:44
2
6
Въпросът не е дали познавате Перата и обкръжението му ,въпросът е съвсем друг ,а именно ,дали наистина на това място ,ще бъде изграден бежански център за мигранти от число 800-900 човека ,че и до 1000 ,както казва и самият Перата ..!? Ако се замисли човек ,дали това е възможно ,лично аз ,бих казал ,че това е един пълен абсурд на абсурдите ! Обръщам се към Перата със следният въпрос : - Ти служил ли си войник в казарма и знаеш ли въобще за това число от 1000 души какво означава и то на това място в тази порутена постройка ..? Аз ще ти кажа : - Означава ,че ти си нямаш и най-бегла представа от числен състав на хора ! Може би си представяш определена глутница народ от мигранти ,но за число от 1000 души и дума да не става ,че си имаш на понятие какво означава ! Един полк например ,в такъв ,какъвто аз съм служил бе от порядъка на 1000 души,което означава 12 роти х 80 души на рота ,средно аритметично 960 човека ,но съм ги броил лично ротите като личен състав и това е адски много голям брой хора ! А в тази малка съборетина ,която ни показваш зад руската гимназия ,могат да се съберат не повече от 150 до 200 човека ,в което и пак се съмнявам ,като си мисля и следният факт ,че мигрантите ако бъдат все пак настанени именно в тази постройка ,дали според теб ,тези арабски души ,афганистанци ,сомалийци,сирийци и т.н съсловия ,ще бъдат съгласни да спят на затворнически койки от по 3-4 етажа ,един върху друг ..? Как мислиш въобще ? Ненапразно старите хора са измислили пословицата : - 3 пъти мери ,един път режи ! Помисли си какво искам да кажа само с това което написах по-отгоре ,преди малко ! Иначе не знам някой в България да обича чужденци ,мигранти ,бежанци и както и да им викат там, за мен те са си чисто и просто икономически нашественици ,които трябва да изкореним от земята ни ,колкото се може по-отрано ,а подобни клипове ,никому не са и нужни ! Трябват ти просто 2 здрави крака ,2 здрави ръце ,бистър ум като бръснач и хладнокръвието на Аспарух ! България е само за българите ! Една земя ,една вяра ! Без интриги ,лицемерие и наивност ! Само силен боен дух и любов към България ! Това НИ трябва на всички нас ! От видеоклипове нужда няма ! Действия трябват ! И друго : - Понякога не всичко трябва да бъде достояние до хората от народа ! НАрода не е длъжен да знае какво става на границата ,кой си вързал и с какво и какво си направил на определена група от хора ! Понякога добре свършената работа е в пъти по-задоволяваща сърцето и душата ,отколкото всеобщото достояние като инфо за хората ! Дано съм бил правилно разбран !
72.
Бургас
19.10.2016 15:47:27
0
2
Много дребни души, много. Никой още не е наясно дали това което бе оповестено е вярно, но веднага побърза контраатака от "будни граждани".
Алоу тук не става въпрос за нептиязънта ви към една личност - в случая Перата. Не става въпрос и за това дали една част от коментарите са от нископлатени тронове или от хора които има за какво да не го харесват Перата.
Тук става въпрос за нещо много сериозно, което ако е било планирано наистина сега има шанс да срещне отпор, а не да бъде прието постфактум като нещо нормално от масата - рая в която ни превръщат!
Затова преди да мяукате, замислите се за хипотезите!
Аз лично предпочитам да сте прави задето го плюете, че хвърля лъжливи новини, но силно се съмнявам да няма нищо вявно. Времето ще покаже и дано не е късно за реакция уважаеми бунтари пред мониторите.
71.
Stanimir Nikolov
19.10.2016 15:46:34
2
3
Петър Низамов какъвото и да е бил е хиляда пъти по-голям мъж и водач от страхливеца Николов
70.
tap sait
19.10.2016 15:44:52
0
0
Da ti pikaq na saita i na glupostite. flagman naj tapiq sait . povrashta mi se ot tozi sait. evala na takiva kato petar nizamov perata.
69.
Флегман гнусни лъжи
19.10.2016 15:43:28
0
2
Истина е , че строят бежански лагер точно там. Ще го обяват след изборите ! Сега сигурно мислят какво да направят на Перата за дето им е разкрил схемата и са поръчали на кенефите от флагман да драскат смешни лъжи. То и без тва не ги чета ама се ядосах като ми показаха статията. Перата велик. Всички политици в затвора.
68.
Ивелина
19.10.2016 15:40:55
2
5
аз лично вярвам на Петър Низамов, той никога до сега не ни е лъгал за разлика от кмета Николов и флагман.
67.
Истината
19.10.2016 15:39:37
0
1
https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1294474193909562/?pnref=story
Ето Вижте !!!
66.
do 65
19.10.2016 15:38:41
0
2
Naistina li Nikolov e tkazal da oprovergae informaciqta lichno ???
Dajte da vidim ?
65.
Истината
19.10.2016 15:37:06
0
8
Защо не видите във фейсбук хората с лицата си какво пишат за него, а тези коментари 100% са платени от кмета на Касабова подлогата за да пишат. Вижте в социалните мрежи какво пишат за Перата. Не съм видял още някой с лицето си ако ще и от Каспичан да е и да няма от какво да го е страх за коментира негативно, но такива всъщност няма. Това са платени коментари от Касабова, вижте само в колкочаса са писани и се опитайте да вдигнете вота на някой положителен коментар да видите. Това туке една манипулация а кмета отказва да опровергане информацията. Днес Перата е ходил до обяината да кара кмета да подпише декларация,че няма да строи лагера, а ония Николов е отказал. !!!
64.
asd
19.10.2016 15:01:14
0
0
asd
63.
НИК
19.10.2016 12:04:26
1
2
ЛИНК С РЕАЛНАТА НЕМАНИПУЛИРАНА ОТ ГЕРБ АНКЕТА......
http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1

http://www.dnes.bg/
ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ, МОЖЕ ДА СИ ГЛАСУВА НА ВОЛЯ!!!!!!
ИСТИНАТА ЛЪСНА НА ЯВЕ И ЗАБИ МОЩЕН К** В Г**А НА ВСИЧКИ ПОДКУПНИ ЖАЛКИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ ;ДРУГИ ЖАЛКИ МЕДИИ, САЙТЧЕТА И ЛЪЖЛИВИ ПСЕВДО СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ!!!!!!!!!
БЪЛГАЛГАРСКИЯ НАРОД ПОКАЗА НА ГЕРБ ЕДИН ГОЛЯМ И МНОГО, МНОГО ТЛЪСТ ........СРЕДЕН ПРЪСТ, СРЕДЕН ПРЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТИ СИ ЧОВЕКА, ГЕНЕРАЛЕ!!! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ,......ЗНАЕМ ,ЧЕ СИ ДОБЛЕСТЕН МЪЖ!!!
27% ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ
14% ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА
62.
Do 56
19.10.2016 11:03:30
1
1
Momche, jiv i zdrav da si kato imash prilichni dohodi, harchi gi sus zdrave!
V tova koeto sum pisal po-dolu stava vupros za novinata! tova che ti imash qvno lichno otnoshenie kum Perata e druga tema.
Kolkoto do tova kakuv e bil i shto pravil- ne sum mu zashtitnik da go onevinqvam, kakto ne suzm i sudiq da go sudq. Ako imah lichno otnoshenie kum nego shtqh da si reshavam problema lichno s nego, a ne da se naduhvam i vuzpolzvam ot podobni statii che da komentiram koi kakuv bil!
Inache za statiqta dano da ne e istina, a ako e istina dano da sreshtne zaduljitelnoto grajdansko neodobrenie i da prikliuchi tozi proekt
61.
забравихте ли бургазлии?
19.10.2016 10:48:43
2
13
Забравихте ли как тероризираха децата ви ей тоя нркоман перата заедно с рижите? Дето стояха пред силвъра и дебнеха кой ще се подпише за защита на Лисичков? Как ходеше по улиците и взимаха пари и телефони на децата ви? Колко момичета бяха изнасилени от тия боклуци,колко хора бяха бити и наръгани по дискотеките от тая сган? И ги защитават малки пикльовци тръгнали ми голи до кръста по центъра.вие сте срам за обществото,само лагери ви оправят вас.Тоя боклук цял Бургас и околията рева от него,сега има нахалството да се прави на патриот
60.
Подкрепям Перата
19.10.2016 09:09:16
5
6
всички вие дето плюете Петър сте за бесилото! Никой от вас няма смелоста да каже това което той казва! Момчето не е от тези олигофренчета дето искате да манипулирате и евала! ШИбани предатели сте ако не го подкрепите в борбата за България! Курви сте ако не защитите България! Само се моля като започнат да изнасилват тука орките вашите жени и дъщери да са от първите та да видите тогаз кой крив кой прав мамка ви малоумници! Щото сте олигофрени и за нищо не ставате!!!
59.
алоу
19.10.2016 09:03:40
0
2
Терен за милиони ще го дадат за бежански център хахахха той пък поне да беше избрал някаква по смотана локация. Бургаските строителни акули ще се избият за него, ако имаше възможност да го прилапат.
58.
1488
19.10.2016 08:34:37
4
12
Петър Низамов и неговото обкръжение са по-опасни и застрашават повече бургазлии от самите имигранти....
57.
a
19.10.2016 02:52:55
0
0
https://www.facebook.com/groups/641773662544975/1107866235935713/?notif_t=like&notif_id=1476834395603791
56.
Така ли е лице
19.10.2016 01:13:48
2
12
Дребен си ти моето момче. Имам си стабилни доходи и си спя спокойно в нас.Никой не ми плаща да го плюя. Правя го от сърце. Такива боклуци като него нямат място в нашето общество. Ме може до онзи ден да е ръгал хората по задниците а сега да ми се прави на голям патриот. За хората бил загрижен. Че той толкова хора е разплакал. На толкова нараод е навредил,че единственоро хубаво което може да направи е да се хвърли под влака. Ее като е голям мъж да се оправя първо с вътрешния проблем в страната- циганите.
55.
Бургас
19.10.2016 00:51:04
5
2
Много дребни души, много. Никой още не е наясно дали това което бе оповестено е вярно, но веднага побърза контраатака от "будни граждани".
Алоу тук не става въпрос за нептиязънта ви към една личност - в случая Перата. Не става въпрос и за това дали една част от коментарите са от нископлатени тронове или от хора които има за какво да не го харесват Перата.
Тук става въпрос за нещо много сериозно, което ако е било планирано наистина сега има шанс да срещне отпор, а не да бъде прието постфактум като нещо нормално от масата - рая в която ни превръщат!
Затова преди да мяукате, замислите се за хипотезите!
Аз лично предпочитам да сте прави задето го плюете, че хвърля лъжливи новини, но силно се съмнявам да няма нищо вявно. Времето ще покаже и дано не е късно за реакция уважаеми бунтари пред мониторите.
54.
Deep deep undercover
19.10.2016 00:47:36
2
3
Перата е пътник. Спокойно. Изнасилените и насилените от него помнят и не забравят.
53.
Д-Р Саян
18.10.2016 23:49:35
2
7
Пера пак си забравил да си вземеш хапчето , не прави така мойто момче че пак ще те пратят при мен
52.
Перка
18.10.2016 23:46:10
4
7
Пера ти си едно тъпо платено копеле взимаш пари от комунягите да всяваш смут по време на избори .
51.
путю
18.10.2016 23:45:48
1
2
Doktor Pera e pederast.
50.
Do 34
18.10.2016 23:43:46
0
2
Аз поне съм завършил а ти? А и ела да снимаш детето ми на обществено място и ще видиш колко си умен Пепермо
49.
Шок....Сензация....Ужас
18.10.2016 23:02:40
2
6
По информация от последните минути Перата е станал патрон на официалния гей парад. Лично той ще води шествието и ще демострира френски ласки
48.
До Перчо
18.10.2016 22:57:51
2
6
Смотльо ти на Силвестър Сталоун ли се правиш с тая крива уста. Като те гледам как си пишеш сам коментарите и се чудя. Когато влезеш на другия ден в сайта, спомняш ли си кои са твоите коментари. Или си мислиш, че са чужди и им се кефиш много. П.С. Голям банкет ще направя като пукнеш. Надявам се да пукнеш след като някой те намушка в задника. Много познато нали......
47.
Бай Манол
18.10.2016 22:52:15
1
4
Пера ли си, бай Манол ли си или Гергана. Ти сериозно ли си толкова прост е мойто момче. Нало се сещаш, че като си пишеш сам коментари и качваш статията в секция на коментирано. Така повече хора ще прочетат какъв боклук си. Вярно не си мишка и се переш яко, ама не живеем в 16 век мой. Интегрирай се малко. Всеки батко си има батко мой.
46.
Пострадал
18.10.2016 22:44:37
2
17
Тоя празняр едно време е.....ше малките ученички насила с рижите по 5-6 човека в апартамент, ходеше с мачете, осакатил е сумати народ и сега му викате евала ли бе, нямам думи да опиша просто
45.
Мъфито
18.10.2016 22:22:35
1
17
Пера, ако не спреш сам да си пишеш коментари под статиите, ще ти спра пикото.

Сериозен съм, колкото и да ме молиш, да джафкаш и да се въргаляш като къдрав пудел ще те оставя на абсистенцията
44.
Bloomberg TV
18.10.2016 21:52:26
7
5
Бойко и ГЕРБтеглиха колосален НЕвиждан досега за малка България ЗАЕМ от ЧЕТИРИ БАНКИ за 16МИЛИАРДА .Най-много пари Бойко е ИЗТЕГЛИЛот HSBC -bank това е мега мощна банка която е известна чеПЕРЕ пари на Мексиканските НАРКОКАРТЕЛи по специалнаf на най-могъщия клан SINAOLA .HSBCима няколко БлизкоИзточни бранда или казано простичко държи под контрол няколко арабски и турски банки с които БОЙКО ИГРАЕ.Брандовете на HSBC са Lebanon Gulf bank llc Saudi British Bank Demirbank TAS-Turkey Bank MidleEast ltd .2011-2012 Авиоотряд28 еправил 4полета отСОФИЯдоБЕЙРУТ ЛИВАНкъдето са изнасяни парите на ББ.Парите наББвЛБГ-Ливансабили ИНВЕСТИРАНИвскъъпи киники за богати арабски мутреси в Дубай Ливан Катар както за оправяне инфраструктурата на Ливан .Шефа на Ливанската банка палестинеца ЕМИЛ БАРОД е шеф на САУДИ ЮРЪП Банк и генерален менажер на КАТАР НАЦИОНАЛ Банк.Другия директорнаЛиванскатаБанка сениор вайс президент Chase Manhatan bank-НАЙ-влиятелната ,Ротшилдова банка а също и менажер в Американ Експрес-Лондон.С 2думи батви БОЙКО играе за лошите от Арабския свят и техните господари ФАЩ сиреч чакайте МАНГАЛ ЦУНАМИ сега в Туркия скоро в Средец Пънчево Малко Търново Бояново Болярово Елхово Присад Маринка Габър Зидарово Сливарово Стоилово Индже Войвода Вършило и тн тн
43.
Диян Тончев Камбаната
18.10.2016 21:23:34
2
8
Перата е гей като мен.
42.
Евала не перата
18.10.2016 21:15:47
11
7
аз вярвам на перата , а не кмета или флагман !
41.
ako bqh na nego stqh da vi sadq pomiqri
18.10.2016 21:13:04
10
6
Ako bqh na perata shtqh da gi sadq tezi podlogi ot flagman, ama choveka e na drugo nivo ne mui se zanimava s pomiqri.
40.
Mitko Stoichev
18.10.2016 21:10:40
12
11
Evala na Perata . Tozi pich me kefi kak machka prodajnata sgan v obshtinite i v parlamenta :)
Bravo Pera nie sme s teb
Vqrvam na perata, che tezi mishoci iskat da ni natresat iznasilvachite tam samo, cha kakto kaza dolniq, shte go obqvqt sled izborite.
39.
Istinata
18.10.2016 21:08:07
9
12
Истина е , че строят бежански лагер точно там. Ще го обяват след изборите ! Сега сигурно мислят какво да направят на Перата за дето им е разкрил схемата и са поръчали на кенефите от флагман да драскат смешни лъжи. То и без тва не ги чета ама се ядосах като ми показаха статията. Перата велик. Всички политици в затвора.
38.
реалист
18.10.2016 21:06:43
8
7
този път БРАВО и на Флагман и на Общината......колкото и да плюете е така се прави журналистика и това е позиция подобаваща на сериозна Община......БРАВО
37.
Флегман -тоалетен сайт
18.10.2016 20:56:42
7
10
Защо флагман плюят Перата ?
защото са собственост на Валери Симеонов, койото е продаден на ГЕРБ, а Перата плюе ГЕРБ и Бойко Борисов и показва на хората престъпните му схеми и контрабанда , както и трафука на мигранти.
Флагман всеки знае, че статия във флагман струва 300 лв. :)
36.
Ани
18.10.2016 20:54:20
13
10
Петър Низамов герой вярваме на него а не на подлогите флагман и Николов.
35.
до Катя Касабова
18.10.2016 20:52:58
10
7
не знам дали е случайно, но от както задържаха Перата и флегман започнаха да лъжат по негов адрес, гледанията на сайта са паднали под 50% . Касабова , народа на кой вярва, на теб или на Петър Низамов ?
Май на него повече, защото е истински герой и мъжкар, а вие сте псевдожурналисти, псевдопатриоти и псевдохора, както и шефа ви предателя Влаери Симеонов винкела.
34.
do 30 хвърли си дипломата.
18.10.2016 20:50:47
15
5
Всеки може да снима всички и всичко , когато те се намират на публично , обществено мпсто. :) Къде си завършил, адвокате??? Перата е 100 пъти по-умен от теб, вземи се скрий.
33.
az
18.10.2016 20:21:49
11
9
Do vsi4ki plue6ti perata vi pojelavam 300 afrikanski pi6ki da iznasilqt maikite vi, jenite vi I du6terite vi da vidq posle taka Li 6te mislite a vie kadeto mnogo znaite tuka 6te vi otrejat glavite kakto v siriq iz4eznaha hristiqnite.?
VII malumni Li ste.
kasabova za6to ne pi6e6 4e boiko e kradec, 4e presidenta si postroi ku6ta v 4ernomorec, dogan ograbi ktb, razgrabiha vsi4ko, faliraha vsi4ko a pi6ete 4e perata e kriminalen.
Znaete Li kolko 6efove na raionni upravleniq si imat diluri na narkotici.
Kasabova da ti sera v grozniq sait.
32.
ГЕРБ са национални предатели
18.10.2016 20:11:12
4
9
Бойко Борисов си ДЪРЖИ ПАРИТЕ 2МИЛИАРДА евра в клон на КАТАР НАЦИОНАЛ банк Ливанска Заливна Банка английската ЕЙЧЕСБИСИ кувейтската Букханбанк турската Гаранти Банк с чиято поставена фирма ДОУШ веТИДЖАРЕТ СТРОЯХА Софийското Метро турчалята от Доуш иГаранти ДРЪПНАХА1.5МИЛИАДАот евра отФондоветенаЕСпредназначени за Българияи Софийското метро а Бойко Сталийски и ГЕБЛфирмите само 900 МИЛИОНА ЕВРА .Ония мустакатите с и чаршафите са ХВАНАЛИ бати ви Боко за най-милото не не са топките ПАРИЧКИТЕ му . Ислямистите могат да си го менкат на караминьол докато НЕнапълни цялата Тракийска долина с мангалска ислямска паплач
31.
ГЕРБ са национални предатели
18.10.2016 19:53:06
4
8
Лятото въвБургас бе някаква Английска воена фрегата на посещение познайте къде бе забеязана да обикаля ескорт от английски адмирал охраната муи бг преводач около пазара на Велека ж-к Изгрев има ено празна кооперация чисто нова но празна явно е оглеждат да настанят исямски бежанци .ВХасковои района на Димитровград още2011 кметанаАНГИЙСКИЯ градЛестър дава милиони паундове на Хасковския кмет ГеоргиИванов да построи 2СЕЛИЩА с къщички са били построени за бежанците .Сина наХасковскиякмете водачнареформаТУРСКИЯБлок заХасково и еакционервНАЙ-ГОЛЕМИЯСоларен парквЕвропа вПовивдивскотоселоКараджалово 1200 ДЕКАРАс 215000 соларни панелки собственост на АрабскияШейх СюлейманАлМухадиб собственик в БританскоАрабска Банка и пръвАВЕРе с кмета на Английски Ляестър
30.
Адвокат
18.10.2016 19:28:24
3
17
С този клип наруши няколко закона ,нямаш право да снимаш хора без тяхното знание и съгласие най -малко непълнолетни деца . Основния закон господин адвокат
29.
_nib_
18.10.2016 19:23:09
4
6
От халюцинациите на прозападните ни политически гъз.лизци държавата е на тоя хал
28.
_nib_
18.10.2016 19:20:02
3
4
Ако е истина първо ввас трябва да запалят после талибанския център.
27.
Перата
18.10.2016 19:19:06
5
12
Аз съм доктор по право.
26.
до д-р Пера
18.10.2016 19:18:37
5
35
Ей Пера как може от 24 коментара 15 да са твой . Ти шизофреник ли си какъв си ? Хората от страната може и да ти вярват , но тук в Бургас ще си останеш долен боклук до края на живота си . Не си по добър от ония продажници политиците . И те ни гледат в очите и ни лъжат . Ти си същия дол дренки .Така ,че за благото на България отиди и се взриви в парламента .
25.
molq molq
18.10.2016 19:17:10
2
11
perata ne luje izobshto.kato snima i pokazva uchilishteto sled koeto pokazva sebe si i kazva iznasilvach.nai nakraq si prizna momcheto.az se chudq kak ne izleze nqkoe momiche po mediite da razkaje kak toi i bandata mu sa se gavrili s neq,no qvno gi e strah jertvite im
24.
Tonev
18.10.2016 19:09:13
3
15
За две кифтета се продавате мама ви мръсна журналистическа, помияри долни
23.
Истината
18.10.2016 19:09:04
12
11
Перата герой , флагман проститутки на герб. Димитър Николов предател.
22.
Флегмани .
18.10.2016 19:07:56
7
8
Криминалнопроявения според флагман е народен будител и новия Левски счамо да ви отворя скапани журналисти работещи за тези които ни ограбват родителите и децата ни.
21.
Баси тъпия сайт
18.10.2016 19:05:53
2
10
Някой чете ли го този тъп сайт. Не разбрахте ли , че шефката ги кара да пишат сами коментари под статиите си.
20.
Флагман БОКЛУЦИ
18.10.2016 19:03:15
4
10
Флагман БОКЛУЦИ
19.
Наблюдател
18.10.2016 19:02:16
5
7
Да ама ако се окаже, че е казал истината ...

Не се знае от там насетне флагман колко време ще съществува
18.
Katq kadabova prostitutka na gerb
18.10.2016 19:01:11
2
5
Flagman vse poveche gubite reiting s lajite si.. samo da pomislite da pravite lager i shte lapate.
17.
Антония
18.10.2016 19:00:15
21
8
Петър Низамов герой вярваме на него а не на подлогите флагман и Николов.
16.
Ivo indjev
18.10.2016 18:59:25
13
8
Перата вече е герой и надявам се симпатизантите да дойдем да ви изринем от смрадливата ви бърлога ако думите му се окажат истина
15.
Иван
18.10.2016 18:58:12
8
8
Флагман лъжат като цигани.
Бършат гъза на Герб. Ако само си помислите да правите там бежански лагер заминаваате по пътеката.
14.
Бс кс
18.10.2016 18:38:00
3
26
Този анфетаминов наркоман няма ли кой да му сложи край на мъките . Момчето се мъчи някой да му помогне...
13.
1312
18.10.2016 18:35:36
4
24
Пера братле спри ги тея анфетки!!!
12.
Диян Тончев Камбаната
18.10.2016 18:31:58
2
18
Двамата с доктора по право Перата сме гаджета.
11.
Пф
18.10.2016 18:27:55
5
7
Живея близо и ми направи впечатление, че зазидват прозорците на сградата. Защо го правят, ако ще се строи там?
10.
Христо Иванов
18.10.2016 18:25:25
3
24
Не мога да разбера как още има хора които се вързват на този малоумник Перата. Много ви е къса паметта! Аз познавам доста семейства който са почернени от този престъпник. Сега ще ми се изкарва новия Левски. Гавра с паметта на Апостола! Срам и позор!
9.
Хахаха
18.10.2016 18:23:18
2
23
Перата това наркоманче има все по-силни халюцинации ....
8.
Пинко
18.10.2016 18:21:59
3
7
Глупости , този парцел щесе застроява !!!
7.
G
18.10.2016 18:19:16
1
8
Очаквах кмета да пусне официално изявление поне от страницата му във Фейсбук, за да ни успокои, без да се налага флагман да прави разследване...
6.
МРЪСНИЯ ПИКОМАН ПЕРАТА
18.10.2016 18:17:09
8
40
Перата е долен мръсен наркоман на пико нонстоп. Точно за това е постоянно такъв неадекватен. Пикомана Перата ръси лъжи като всеки закачен наркоман нонстоп. Точно както лъже навсякъде, че ходи по границата да хваща имигранти. Лично мои авери викаше да гърбят талибани на границата - "да им вземаме златата, парите и телефоните и да ги наритваме обратно в турция". А сега навсякъде пикомана се изкарва патриот, гадната долна отрепка
5.
Бургазлия
18.10.2016 18:12:44
0
12
Касабова, секси! И ти, мила, ми взриви онази работа и в момента целият съм в сперма, кукло!
4.
Дино
18.10.2016 18:11:26
11
11
Няма значение има ли дела, изродите министри и депутати им виси на съвеста неволната съдбата на милиони българи ... и никой журналист не пише по тоя начин за някой от тях мамицата ви проста

Перата вече е герой и надявам се симпатизантите да дойдем да ви изринем от смрадливата ви бърлога ако думите му се окажат истина
3.
така така
18.10.2016 18:04:56
5
35
хахха флагмен го каза чисто и просто... от този човек цял град ревеше в продължение на години а и не сам в Бургас.. сега всички му се радват че и даже хора които са страдали от него и групичката му сега му симпатизират... ударихме дъното брата и то го ударихме мъжката!!!
2.
Гражданин
18.10.2016 18:03:27
6
11
Флагман БОКЛУЦИ
1.
Наблюдател
18.10.2016 18:03:14
19
14
Да ама ако се окаже, че е казал истината ...

Не се знае от там насетне флагман колко време ще съществува
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България
Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори