×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колеги правели магия на Стояна Мутафова


18 Октомври 2016, Вторник, 20:08 ч.
Източник: БЛИЦ

Великата актриса често обикаляла врачки и гледачки, за да търси защита

Най-известната българска театрална актриса се е хванала за главата от завистта на много свои колеги. Поредица от злополучия и престои в болница провокирали актрисата да посети различни феномени, които казали, че може би колеги са направили магия на звездата, за да може да се откаже от театъра.

Магия я бутнала от ескалатора

Тази година беше много драматична за великата актриса, като тя дори обмисляше да се откаже завинаги от театъра. Това заяви самата тя, след като пострада тежко при инцидент с ескалатор в столичен мол само преди няколко месеца. Тогава представленията на любимата актриса на България са отменени и не се знаеше дали тя ще се завърне на сцената, след като се възстанови напълно.

„Ескалаторът ме подбра. Започна да ме върти. И си викам: „Ааа, от тук жива няма да изляза”, разказваше преживяванията си Стоянка. „Едната ми ръка някак си извъртяна на не знам си колко пъти, другата не знам къде, главата ми - да не говорим”, сподели още актрисата. Близки до нея смятат, че може би актрисата е жертва на магия от завистливи колеги, които й мислят злото. «Имам много представления, но те паднаха вече. Не знам дали да не паднат въобще. И не заради раната на крака, а защото този инцидент ми подсказва, че май е време вече да се оттегля», допълни още тя.

През последните месеци примата на българската сцена на няколко пъти трябваше да влиза в болница, а инцидентите я преследваха като черна прокоба. Само за година легендарната баба Гицка бял ден не е видяла. Познатите й, а и самата Стояна, вече се чудят дали не е урочасана от нещо, че толкова нещастия да й се случват накуп.

Въпреки страха си от бели престилки Стоянка се подложи на операция за премахване на пердетата и на двете си очи и прогледна за пръв път ясно след 20 години тъмнина. Тогава всичко мина по план, въпреки че госпожа „Стихийно бедствие” преживя много тежко самото влизане в болницата и се опасяваше, че ако стане някаква грешка, ще ослепее на стари години и няма да може да се справя сама.

В началото на годината пък, лошият късмет отново я застигна и Стоянка падна тежко в градината си в Драгалевци, където счупи лявата си ръка. „Подхлъзнах се на тревата, докато събирах прането, защото се зададе буря. Първоначално не му обърнах внимание, макар че много ме заболя. После нещата станаха сериозни“, разказа по-късно великата актриса. На сутринта дъщеря й Муки я закарала в „Пирогов”, където лекарите установили, че ръката й е счупена. Всички тези прокоби засилиха страха на актрисата и тя дори се замисляла да отиде на врачка, която да й развали негативните влияния, ако въобще има такива.

Врачка търсела загубените й пари

Мутафова и дъщеря й Муки неведнъж са търсили помощ от гледачки. Преди месеци те потърсили помощ кой обра дома им, докато Стояна беше на турне в Германия. Двете актриси се обърнали чрез своя позната към Теодора Стефанова, известна като гледачката на Силвио Берлускони.

„Каза ни, че парите са изнесени през граница. Нямаме особена надежда“, каза Муки Грубешлиева. Тя е убедена, че зад кражбата, която се случва, докато и двете са във Франкфурт, стои близък човек. „Имам подозрения кой е, но няма да кажа името. Парите бяха в моята стая, всичко беше съборено. Защо не са влезли в стаята на майка ми, която изкарва парите? Знаели са, че са в моята“, разсъждава Муки.
Полицаите тогава са снели отпечатъци от стените, разпитали са и съседите в блока, но никой не е чул и видял нищо. Грубешлиева допълва тогава, че по-голямата част от средствата са нейни. Спестявала ги десет години. „Преди имах триетажна къща в Бургас, в която имаше кафене, офиси. Заделях от наемите. Другата част от ограбеното е това, което Стоянка спечели от последните турнета. Ударът е огромен, но вярвам, че двете ще се справим“, разказа Грубешлиева.

След този случай двете често се доверявали на врачката на Берлускони, която дори им казала как да пречистят дома си от негативната енергия и да не влизат повече лоши хора.

Руска баячка й предрекла шеметна кариера

Мутафова рядко разказва за отношенията си с различни представителки на паранормалното. Актрисата е казвала, че се запознала с майката на лидера на „Атака“ Волен Сидеров именно при известна гледачка, и то преди много години.

Заедно двете жени са ходили при нея да им предсказва бъдещето.

Въпреки завидния си опит с различни екстрасенси Мутафова не им вярвала твърде много, но две от тях са й познали шеметната кариера, която ще има в театъра. Руска ясновидка й заявила, че пътят й няма да бъде лек, тъй като много от колегите на Стояна ще й пречат. Врачката познала, че животът на актрисата до навършването й на 70-годишна възраст ще е много сложен и изпълнен с трудности, а после ще й се отвори съдбата. Комедийната ни актриса си помислила, че това е лудост, но ето, че тази прогноза се сбъднала.

Ванга я разочаровала

Haй-възpacтнaтa игpaeщa aктpиca в cвeтoвeн мaщaб не е доволна от пeтpичкaтa пpopoчицa Baнгa. Гocпoжa „Cтиxийнo бeдcтвиe” paзкpи в пpaв тeкcт, чe e пoceщaвaлa двa пъти пpopoчицaтa, нo нитo eдин път нe й билa пoзнaлa. И Cтoянкa Myтaфoвa кaтo мнoгo cвoи кoлeги пoceтилa Baнгa c нaдeждaтa, чe щe й пoзнae нeщo зa бъдeщeтo, нo yви.

Myтaфoвa paзкpивa, чe и oт двeтe cи пoceщeния пpи пpopoчицaтa ocтaнaлa мнoгo paзoчapoвaнa и cи тpъгнaлa oгopчeнa.Cпopeд дyмитe нa aктpиcaтa, пpopoчицaтa e билa нeyкa, нo пък зa cмeткa нa тoвa мнoгo xитpa и oбигpaнa жeнa, кoятo e yмeeлa дa мaнипyлиpa xopaтa.
Tя e гopдa cъc ceбe cи, чe нeя пpopoчицaтa нe ycпялa дa зaлъжe и нe й пoзнaлa нищo, cпoдeля eдвa ceгa великата актриса. Пъpвият път, пpи кoйтo Cтoянкa oтишлa пpи пpocлoвyтaтa пpopoчицa, бил oщe пpeз 60-тe гoдини. Tpъгнaлa към Baнгa зaeднo c oщe някoлкo aктpиcи, нo ocтaнaлa кpaйнo paзoчapoвaнa oт тoвa, чe нe ycпялa дa й пoзнae aбcoлютнo нищo и пpeз цялoтo вpeмe плямпaлa пълни глyпocти. Baнгa кaзaлa нa aктpиcaтa, чe имa cин, нo тя cи зaмълчaлa, нe й кaзaлa, чe гpeши. Caмo зa cпpaвкa тя пocoчвa, чe пo тoвa вpeмe вeчe билa poдeнa дъщepя й Myки и никoгa нe e имaлa cин.

Eдвa нaкpaя Baнгa paзбpaлa, чe пpeд нeя cтoи гoлямaтa Cтoянкa Myтaфoвa и възкликнaлa: „Aмa тoвa ти ли cи, мapи?“. Aктpиcaтa била възмyтeнa кaк чoвeк кaтo Baнгa, кoятo yж виждa вcичкo, нe мoглa дa пoзнae кoй cтoи пpeд нeя. Вторият път бил след години, но и тогава Мутафова не била доволна от петричката пророчица.

Колеги искали да я довършат

Преди време, след поредният престой в болница на великата актриса, знайни и незнайни нейни колеги я отписаха.

„Това са измислици на хора, които й завиждат. Дни след лъжите, майка ми игра в постановката „Палавите вдовици“ във Враца. Всички видяха, че тя е в чудесно здраве, и писанията за това, че живеела последните си дни заради ужасната болест, са продукт на болни мозъци. Тя не играе, а просто живее на сцената, запазила е любопитството си към изкуството и света“, отсече Муки.

Самата Мутафова лично благодари на феновете за любовта към нея и призна, че от всичко на света най-много обича детето си. Както е известно, в куп интервюта Стояна си е посипвала главата с пепел за това, че Муки не е успяла да направи актьорска кариера, защото колегите й винаги са я сравнявали с великата й майка.

Спекулациите за здравословното състояние на Мутафова тръгват от церемонията, на която тя трябваше да получи наградата „Кралица на комедията“. Тогава Стоянка е неразположена заради настинка и двете с Муки решават да остане вкъщи, за да се възстанови. Вместо да проявят разбиране към възрастната дама, куп издания започват да пишат, че тя се бори за живота си в болница, а колеги й изпращат букети.
„Сигурна съм, че лъжите за мама идват от завистливи актьори, на които тя цял живот е била жертва. Дори имам чувството, че някои й правят магии, защото не могат да преглътнат, че на тези години все още е на сцената“, заяви Мария Грубешлиева тогава.



Коментари
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори