×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Караянчева: Не закриваме парламента, а спираме само цирковете на БСП


Караянчева: Не закриваме парламента, а спираме само цирковете на БСП
Пленарната зала се използва за предизборни циркове, каза Цвета Караянчева. Затова ще работим само в комисиите, подчерта тя.
13 Октомври 2016, Четвъртък, 07:48 ч.

Депутатът Жельо Бойчев пък изтъкна, че едномесечната ваканция е опит да се запуши устата на опозицията, а Искрен Веселинов от Патриотичния фронт увери, че всеки един час ще бъде отработен

Депутатите не са в едномесечна ваканция. Те ще продължат да работят в комисиите, но БСП няма да има възможност да си прави циркове, защото няма да има пленарни заседания. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева.
„Миналата седмица другарите от социалистическата партия провалиха пленарно заседание, в петък развяваха транспаранти, а вчера бяха в залата, но не се регистрираха. На практика в комисиите се коват законите, реалната работа е там. В залата те се гласуват и се дават по телевизията, за да може депутатите да правят циркове”, подчерта Караянчева.
Депутатът от БСП Жельо Бойчев пък заяви, че едномесечната ваканция е опит да се запуши устата на опозицията. Той изтъкна, че парламентът може да се разпусне само по време на война, но колегите му от десницата направили точно това.
„Парламентът е едно от местата, където управляващите нямат контрол над това какво ще бъде казано. Това действие издава страх от това някой да не зададе неудобни въпроси за водената политика от ГЕРБ”, подчерта Бойчев. Това бе обмислено решение, коментира той.
Депутатът от Патриотичния фронт Искрен Веселинов пък заяви, че не може да се говори за парламентарна ваканция, защото депутатите ще работят в комисиите. Всеки един час ще бъде отработен в даден момент, когато страстите няма да бъдат толкова горещи и наистина се работят закони, а не се правят евтини пиеси, подчерта Веселинов.
Депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов пък упрекна колегите си от БСП за цирковете в пленарната зала. Според него, поведението на опозицията е лицемерно. ГЕРБ са прави, че БСП играят циркове, заяви той. Генералът заяви, че БСП ги устройвала ваканцията, защото нямало да има анкетна комисия за АЕЦ „Белене“. „Защо не предложихте такава комисия? Защото Станишев и Овчаров трябва да отидат на прокурор“, заяви Атанасов.
В „Тази сутрин“ по бТВ пък Георг Георгиев от ГЕРБ увери, че депутатите ще продължат да изпълняват задълженията си и да се събират в парламентарните комисии. Той обвини БСП, че са започнали да провеждат предизборна агитация в пленарната зала и така преди седмица в парламента са били внесени знамена от февруарските протести през 2013 г., а „червените” депутати са попречили с викове на ГЕРБ да представят своя декларация.
„Няма такава африканска страна, която да си закрива парламента по време на избори”, каза пък Румен Гечев от БСП и съобщи, че левицата е събрала подписи за извънредно заседания. „Отменяме ваканцуването на ГЕРБ, за да си уреждат спокойно изборите”, заяви Гечев. Георгиев пък изтъкна, че заплатите на него и колегите му ще вървят за този период, като няма да могат да използват служебен транспорт. Гечев обаче каза, че за обикаляне на избирателните райони с лични автомобили все пак ще плаща данъкоплатецът – по 20-21 ст на километър. „От къде на къде данъкоплатците ще плащат да си правите предизборната кампания от парламентарната трибуна?!”, попита пък депутатът от ГЕРБ.
„Вече има нов парламент, той се намира в Банкя, не е в центъра на София”, коментира Румен Гечев.

В категории: Политика


Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 7
57
Коментара по темата
57.
Антикомунистът
14.10.2016 20:30:13
0
0
Червени ТРОЛОВЕ, разберете, няма да успеете да манипулирате този път хората!

БЪЛГАРИ ЗАПОМНЕТЕ:

- НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА ПОДАВАТЕ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ И ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ АКТОВЕТЕ И РЕШЕНИЯТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА, ЗАКОНОДАТЕЛНАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ПОДЧИНЕНА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ.

- НЯМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА РЕПРЕСИВНИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ АПАРАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

Всеки който Гласува за РАДЕВ, Плаща Данъци и Работи за Интернационалната Комунистическа Славянска,Турска и Хазарска СГАН става неин съучастник който няма право да се нарича БЪЛГАРИН и ще отговаря ЛИЧНО за гаврата си с името на БЪЛГАРИЯ

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Смърт на Комунизма

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.

Само до стената.

КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!!
56.
Чичо Пенчо
14.10.2016 20:28:40
2
0
БСП само градили? Наистина ли вярвате в това? не мога да повярвам, че все още има толкова заблудени хора. Не знам какво да мисля. Комунистите ограбиха държавата и продължават. Те ни доведоха до това положение, в което сме в момента. Не искам моят син да живее тук и да го управляват комунистически династии.
55.
гражданин
14.10.2016 12:06:59
2
2
Плюенето срещу ГЕРБ са празни приказки, пълни лъжи, недоказани жълти бабешки сплетни, как не се намери един да говори с факти, факти, не празнословици и глупости. ГЕРБ са строителите на съвременна България и те дори един ден да не са на власт, построеното ще остане за ползване от нас и децата ни. Гледам по долу коментар за кое правителство е работило повече и е построило повече и един ред няма написано а е от първите коментари, ами замислете се. Какво да напишат и БСП, строим огради, ама да пазим парламента. Увеличиха се минималните прагове, увеличиха се събраните пари в хазната. Пътуваме по магистрала до София, имаме ново кардио оборудване, нов транспорт, нови автобуси, нови детски градини, нови спортни зали, нови пенсионерски клубове, нови вело алей, нови спортни басейни, нова флора, нови болнични заведения, санирани училища и санирани детски градини, нови спирки, нови канализации по малките населени места, и други.... Има още какво да искаме, но и то ще стане. Какво получихме като наседство от Йоан Костадинов 12 годин подред - 3 пенсионерски градини, и Бургас с по малък бюджет от Сливен, това ли искаме? Защо малко от малко нямаме доблест и чест да признаем стореното, затова в България няма да се оправим. Късопаметни хора и дребни души. Само ГЕРБ дава ясна индикация за стабилно управление и развитие на страната ни, БСП за две години на управление какво направи, Какво??? Какво се построи или изгради, НИЩО, само че спряха и европарите и вместо да пътуваме до Слънчев бряг в двулентови плътна, сега се отрепват по пътя там и няма как да се върне проекта защото е безвъзмезно погубен от тях и колко други... ГЕРБ е силна и отговорна партия с последователна политика и отговорна към гражданите. Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойните кандидат президенти - да ги подкрепим, за да живеем в красива и модерна България.
54.
Тъжно- от разочарован гербаджия
13.10.2016 17:28:14
1
6
Щеше да е добре да са просто приказки и клевети , но уви за нещастие на цяла България това ,което е написано по- долу срещу ГЕРБ е вярно! Затова се отказах от тях.
53.
Камерамелия Бургас
13.10.2016 17:07:21
6
2
Успех за ГЕРБ ще има и на тези избори, а вие може да си плюете срещу вятъра колкото искате. Хората виждат, че се работи за България и това е така от няколко години насам, при предишни управления не е имало видима промяна - факт.
52.
News. bg
13.10.2016 16:38:53
0
6
Местните данъци и такси нещо да се помисли за увеличение , че са много ниски, битовите отпадъци, боклуците да се изхвърлят. Имаме устойчиво икономическо развитие, най-високите доходи на глава от населението в цяла Европа, технически прогрес и икономически растеж, най-ниските цени на стоки и услуги, например електроенергия , горива...Това се дължи на политическата класа от последните 26 години , БВП е нарастнал със 5000 % спрямо 1989год. плоския данък също е намален ,съдебната и здравната реформа са успешно завършени, нищо не ни липсва , тази година мамата на народа, догодина бащата на нацията ще ходи на гости в Симитли . Баце не носи пола, толерантен е, във фискалния резерв има 13 бонбона на печелившите честито!
51.
ето Ви истината защо Боко се страхува да не е във
13.10.2016 16:20:54
1
8
Посланик Джон Байърли
В дипломатически доклад с най-висок гриф на секретност (SECRET//NOFORN), писан през 2006 година и изтекъл в Wikileaks, бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за Бойко Борисов, че „обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини“. Посланикът уточнява, че информация от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Абревиатурата SIMO е разшифрована година по-късно от берлинския ежедневник „Tageszeitung“ като кодово наименование на ЦРУ. Байърли пише още, че „Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.“При публикацията на тази грама Бойко Борисов отхвърли обвиненията с твърдението, че те идват от „жълтата преса“.
50.
Ха -ха - ха
13.10.2016 16:00:12
1
6
Щом народната омраза ви кефи , значи наистина всичко, освен главният Ви мозък е наред! Ха-ха-ха. Пък за КТБ питайте Боко как си я фалираха, за да я ограбят.За енергийните проекти просто трябва да ви е срам ,че ги провалихте.
49.
БСП - никога
13.10.2016 15:50:50
6
1
БСП да държи сметка, те сметките им, ние ги плащаме. Цанков камък, Белене, КТБ и до тук колко милиарда станаха????? Ама едни червени фамилии доста дръпнаха напред, за разлика от всички нас обикновенните хора. Никога БСП никога след тях страната е в колапс.
48.
Харесва ми
13.10.2016 15:45:28
6
1
Щом толкова се плюе по ГЕРБ значи всичко е наред. Рейтинга им е пак най-висок и продължава да се вдига. Пък много злоба тук, дайте факти за направено от БСП, какво построиха, какво изградиха за народа, не за личните им банкови сметки.
47.
до 46
13.10.2016 15:37:11
0
5
И тя ли е от "умните" Гербери. То колкото човек е с по- ниско образование , толкова емоционалният му праг е по - нисък . Сега си обяснявам злобата и агресията , която струи от нея.
46.
Хм...
13.10.2016 15:24:29
0
5
Цветка Кара...става за възпитателка в някое ТВУ, хем проста, хем агресивна! Я, да видим научи ли къде е Пекин- във Виетнам или в Китай?
45.
Страх
13.10.2016 15:07:34
1
6
Проблемът на ГЕРБ е големият страх от БСП , че ще им държат сметка за поразиите като се върнат на власт и правят всичко възможно да са вечни! Да , ама , не ! Не пишат във форумите само членове на БСП Успокойте се - целият народ Ви мрази!
44.
До 40
13.10.2016 15:04:57
0
7
Ох, боже - хора със затворени оче и промити мозъци. Работели в интерес на гражданите. Кой
Москов- пълен провал в здравеопазването- системата се тресе от протести
Кунева- провал в образованието вкарва чужди , а изкарва наши класици от програмата
Ненчен - за провала в МО не ми се говори , пък и след последните назначения
Митов- националното предателство в ООН срещу Бокова
И за капак Борисов- с провалените 3 енергийни проекта и милиарди заробващ заем! ВРЕМЕЕ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ! ГЕРБ Е ВРЕДЕН И ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ!
43.
Успех!
13.10.2016 15:00:40
1
6
Успех на изборите на БСП! Този път никой няма да се върже на ГЕРБ , да ги сваля от власт. След президентските идват - парламентарни! Още малко се дръжте българи , мутренският терор е към края си!
42.
Мдааааааааа
13.10.2016 14:58:47
0
6
Изнервянето на ГЕРБ дойде от това , че разбраха , че цяла България е против тях. Е, още малко остана - ша са пада от власт. Долу ГЕРБ!
41.
До Аристотел
13.10.2016 14:57:16
0
6
Не гласът на ГЕРБ се чува в Европа , а те ходят като послушковци , да им нареждат в Европа , пък за сметка на това да излагат цяла България. Срамна е политиката на ГЕРБ. В БСП хората са умни и възпитани , затова им е под достойнството да плащат на платени протестъри както Вие направихте при правителството на Орешарски.Бък като се възмущавате толкова от БКП какво правите след Боко , Цецка ,Плевненлиев - баш комуняги.
40.
аристотел
13.10.2016 14:51:42
8
0
Умните и възпитани хора имат един избор и това е кандиат президентска двойка Цачева и Манушев. Улегнали хора, професионалисти, работят и в момента, не се хващат на въдица като другите двойки да яхат популистките теми, вижте класиката, сдържаността, толерантността им към другите кандидати, които всъщност изказват и те мнение в това ,че се прави възпитана, повтарям възпитана кампания. Тези хора ще работят в наш интерес, на гражданите. Трябва да ги подкрепим защото ни трябва стабилна страна и развиваща се в духа на европейските ценности. Гласа на ГЕРБ се чува в европа и за мен това е важно. Не коментирам построената инфраструктура, пътища, градини, болници и много други. Нека гласуваме за тези който действително работят, а не за тези популисти, които се правят че работят а в действителност мислят за себе си и изгодата. Колко млади хора от БСП отидоха в парламент или евродепутати, защо са все едни и същи стари червени муцуни. Младите хора са погнусени от БСП. ГЕРБ са гръбнака на България и стожер за младите хора и техния професионален път в живота.
39.
Хубав коментар
13.10.2016 14:18:44
7
0
Преди години при мандата на Орешарски много ме впечатли народното събрание как беше оградено с черни решетки и полицай с палки, малкият ми брат помисли, че е затвора в София. Сега ме пита защо е било така с полицай и огради, как да му обясня, че БСП управляваха.
38.
иванов
13.10.2016 14:17:45
7
0
Питали ген. Радев какво мисли? Той отговорил: Как да изпълня заповедта. И този човек ще е главнокомандващ???? Силно амортизирана БСП номенклатурна партенка. Убеждавам се все повече, че ще подкрепя ГЕРБ с кандидат президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев. Работят в полза на гражданите.
37.
христо
13.10.2016 14:13:21
6
0
Тук гледам много хвалят БКП-то, ама под техните статий един коментар няма, хубаво че пак е ГЕРБ че някой да ги види че съществуват тия от БСП, пък били и платени драскачи. И пак благодарение на ГЕРБ. Затова трябва да подкрепим ГЕРБ и кандидатите им. За стабилна България, в полза на гражданите.
36.
do cherwenoto trolche
13.10.2016 14:08:24
1
0
Разкарай се от тук, че много замириса.
35.
До 25
13.10.2016 13:21:13
0
7
"Добре че сме ние да плащаме пенсиите на бабите и дядовците, които си пратиха децата в чужбина..."- цитат , пази Боже някога да се изразявам към възрастните с такова пренебрежение. Ето , за тази култура, с която Ви възпитава ГЕРБ ще погуби България. Пенсионерите са си заслужили пенсиите и заслужават достойни старини. ГЕРБ управлява вече 7 от 26 години "демокрация". Ами Ви е ,които сте уж дясномислещи , Вие направихте така , че да няма пенсии и достойни старини за възрастните и прогонихте младите от България. Сега ГЕРБ ще я заселват с нашественици. ПОЗОР СТЕ ГЕРБ И ВРЕДНИ ЗА РОДИНАТА ! ДОЛУ ГЕРБ!
34.
Да от платени протестъри
13.10.2016 13:15:10
0
7
Моделът "Кой" е по- актуален днес: Кой плати 6-те апартамента на Цветанов, Кой спря делото срещу него, Кой поръча неморалната кампания срещу на Българската кандидатура - Бокова , Кой спря "Южен поток " , а в същото време успешно ще се реализира "Турски", кой назначава Калинки и проститутки да работят по европроекти и министерства, защо мяха изтеглени милиарди и къде отиват- ... "КОЙ". Каквото и да пишете националното предателство и поразиите , които правят ГЕРБ са в пъти повече , от това , че един човек щял да бъде назначен от кабинета Орешарски за шеф на ДАНС - и то излязъл от средите на ГЕРБ.
33.
*********
13.10.2016 13:09:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
*********
13.10.2016 13:07:59
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
Иванов
13.10.2016 12:53:01
6
0
Преди години при мандата на Орешарски много ме впечатли народното събрание как беше оградено с черни решетки и полицай с палки, малкият ми брат помисли, че е затвора в София. Сега ме пита защо е било така с полицай и огради, как да му обясня, че БСП управляваха.
30.
ирина
13.10.2016 12:47:16
0
4
Всички партии трябва да се съобразяват със елементарни норми, морал,респект,уважение, доблест, не да веят празни приказки, дори и тук и с целта на омразата, лъжата да си трупат девиденти - те ще се познаят, нека има сблъскък на идей, на гледни точки, а ние Българите сме умни хора ще направим правилния избор. Лъгаха ни много, но по делата ще ги познаете, независимо кой какво ви казва.
29.
гого
13.10.2016 12:38:15
7
0
Червени тролчета пишете малко и под статията на Вашия ген. Радев, ударете му едно партийно лустро, че стой статията безинтересна цял ден. Качете му малко рейтинг, с този вятър дето правите тука, забравихте че имате кандидат за президент. Хайде по чевръсто.
28.
ico icov
13.10.2016 12:30:03
9
0
До момента за последователна и конкретна политика виждам само в кандидатите на ГЕРБ - Цецка Цачева и Пламен Манушев, всички други са на гребена навълната от популизъм, то депутати ги защитават, евродепутати и т.н. ГЕРБ предлага стабилна платформа и умно отстъпване от популиските теми. Говорят за политика, за обем от работа и най-вече работят в интерес на гражданите. Зала арена армеец беше тясна защото много желаещи неможаха да присъстват, поради ограничените места в залата. ГЕРБ кандидатурата е отговорна и последователна в действията си. Цецка Цачева е достойният президент на България, за да не се спира възхода на страната ни. Успех.
27.
до 25
13.10.2016 12:23:54
8
0
Аз съм млад човек и подкрепям ГЕРБ! 25, а ти кого предлагаш? Теб самия? Добре че сме ние да плащаме пенсиите на бабите и дядовците, които си пратиха децата в чужбина...
26.
Одобрявам
13.10.2016 12:23:51
8
0
Щом БСП драскачите пишат тук като откачени, значи всичко е наред. ГРЕБ са силни и младите хора са с тях. Политиката на ГЕРБ е правилна и щом на БКП не им харесва, значи е правилно за България. Всички видяхме до тук само празни приказки на БКП без един факт и аргумент. Много жалка партия е БКП, само провали и некадърност.
25.
Омерзение
13.10.2016 12:08:36
0
9
Омерзен съм от това , как са увлечени и ангажирани от ГЕРБ младите хора. Виждам какво става в нашия малък град. Младежи нагли , неграмотни и неуважителни с членската си книжка от ГЕРБ са набутани на разни ръководни постове. Това на някой да му прилича на нещо?! А, иначе са против тоталитарните режими , ако ги питаш. Защо тогава се оставят да бъдат манипулирани от нов такъв. Защо бе млади хора унищожавате България. Питате какво е построила БСП , ами всичко това , което с годините строиха вашите баби , дядовци и родители , за да го рушите Вие днес с лека ръка. И пак не успявате - построеното е много .Добре , че има здравомислещи и интелигентни млади хора. Това ми дава надежда , че България ще пребъде. Гласувайте за кандидат президент , който и да е той различен от ГЕРБ , за да спрем нарастващия терор в България!
24.
ПАК НИ ПРЕЦАКАХА!
13.10.2016 11:52:35
1
7
Поддържам мнението на михайл Константинов, което той изказа днес в едно телестудио: вотът "Не покрепям никого" е колкото некомпетентна грешка, толкова и тънка сметка за някои, които подготвиха и прокараха за приемане тази промяна за изборите. Даже по-скоро е съзнателно пробутан казус, да се "върже" народът, да помисли, че най-сетне може да им сложи кръст на всички мошеници, пардон, кандидат-президенти чрез волята си, а всъщност пак да допринесе за избора на който и да е нежелан кандидат. ГЕРБ са отговорни, като управляващи, за тези унижения на всички българи и се надявам да си плати за това все пак на предстоящите избори - тази и следващи години! А Цв. Караянчева трябва да я водят с намордник: сигурно, ако не й е внушено да брани имиджа на партията си, ще се спусне към който и да й попадне опонент, ще го захапе, ще го дъвче дълго и с огромно удоволствие и най-после, като се насити, ще му прегризе гърлото...Ето, такива ни управляват. И, за съжаление, все още нямат измитане...
23.
Боже има ли подкрепа!
13.10.2016 11:46:37
0
9
Напълниха зала "Арена Армеец" с непълнолетни и малолетни. Какви хора без морал - да увличат и децата в политиката , само и само да се блъскат в гърдите с уж всенародна "любов" . И аз бях там да видя залата. Заблуждавайте се ,че Ви обичат хората. Глупости - ненавиждат Ви.
22.
ДА
13.10.2016 11:43:45
1
10
Да, ама побесня срещу Вас целия народ! Споко скоро ще си видите подкрепата. То и при последните парламентарни избори я видяхте , затова се наложи да правите коалиционно правителство! ЦИРК -ГЕРБ - краят му идва!
21.
стойчо
13.10.2016 11:37:36
9
0
ха-ха-ха виж как им спряха цирковете (трибуната за циркове) на БС(К)П и полудяха.
20.
neli
13.10.2016 11:27:48
6
2
Искам да попитем какво точно изгради БСП и също другите правителства, който се извъртяха в наречения все още преход?
19.
ДОЛУ
13.10.2016 11:25:41
5
1
Ама как да го заповядам на народа - забравих, оффф много сме прости в БСП, хубаво че ДПС ни смазват от време на време задниц....
18.
ДОЛУ!
13.10.2016 11:19:51
2
9
ДОЛУ ГЕРБ! Жалки сте с желанието за вся власт. Няма да стане!
17.
Бе много простотия
13.10.2016 11:18:38
2
9
Бе много простотия в ГЕРБ бе. Като захванеш от Боко , Цецо, Р. Желева , Кристалинка и сега пък Цецка. Не знам РабФАГ дали сте завършили , но някое помощно училище със сигурност. То познания под нулата. Като ще е така поне да си изберем Пищова.
16.
до номер 14
13.10.2016 11:15:53
5
1
Добър ден мило тролче, пи ли си хапчето днес?
15.
пепи
13.10.2016 11:14:19
9
1
БСП отново са много жалки, как не ги освидетелстваха. Кой ще им вярва на простотийте.
14.
До 10-12
13.10.2016 11:14:14
2
8
Много изнервени и елементарни разсъждения. Давайте така , то простотията Ви , Ви е "реклама". ДОЛУ ГЕРБ. Цяла България вече не Ви понася. Протести, стачки- краят Ви иде!
13.
Ох Гого , Гого
13.10.2016 11:11:21
1
9
Кълве ти нещо в главата. Ами вашата ги говори тези глупости. Щели комисиите да работят. Ами като работят комисиите , нали това , което си го изработят трябва да мине в пленарна зала да се узакони. Какво работят комисиите , че да си оправдаят заплатите- значи и Цветето Караянчева лъже. Нищо не работят. Кълве Ви , ама много Ви е изкълван мозъка. ДОЛУ ГЕРБ!
12.
ico
13.10.2016 11:08:35
7
4
Вие от БСП, да не си повярвахте. Хората Ви мразят и не могат да ви гледат, камо ли да гласуват за Вас, вземете си измерете температурата, да не Ви гони климактериума..... пиите си лекарствата моля редовно.
11.
муцката
13.10.2016 11:00:38
7
2
даааа, слушах активно и го чух тоя вашия нагляр от БСП. как не вие срам бе, че ше претендирате да ни спасявате. оле мале!
10.
гого
13.10.2016 11:00:07
7
1
Добро утро, номер 6, ама как клъвна, чудно-чудно. Дай, осветли интелигентните какви закони точно сега ще внасят БСП, че Вие се рзработихте пак от кампания в кампания, ама това отвличане на вниманието на хората им е ясно, но Вие не го разбирате, нищо още малко ще се обучите и може да стигнете 21 век. Та дай малко инфо, кои са важните закони за приемане от парламента, да не би да е закона за веене на байраци в парламента от БСП, или закон за друсане на въздуха от БСП, циркаджиите май са други, едни недораснали червени комунисти. /Като правиш забележки за правописни грешки, поне ти пиши правилно, виж си грешките, че така изглежда смешно - като вашия СерГей все беше победител на загубите на БСП, на избори - а те май вече са 10 поредни загуби/.
9.
До 5
13.10.2016 10:50:52
3
7
Ванка страшно си заблуден , ГЕРБ говорят само глупости и вършат простотии. Загробват България. Най - непростимото е националните предателства ,които ще рефлектират върху нас. Четете, слушайте активно и се информирайте. Пишете и говорите глупости. Долу ГЕРБ!
8.
Бургазлийски
13.10.2016 10:50:12
7
5
ГЕРБ-ерите няма да си ходят, по простата причина, че са спечелили доверието на мнозинството с действията си. Дори си мисля, че и този път ще бият на първи тур. Успех на г-жа Цачева.
7.
Ха ха
13.10.2016 10:47:01
2
6
Имали линия и политика. Защо тогава има протести и гладни стачки. Вие с вашите манипулации и национални предателства сте си достатъчна "реклама". Държавата ври и кипи от протести и недоволства , а те- ГЕБР се крият и нямало да работят. Страхливци. Долу ГЕРБ! Успех на ген. Радев!
6.
дО 4 - ПАШ ГОШЕТО
13.10.2016 10:43:49
1
7
Гого писах ти вече , че си неграмотен - пише се ГЕРБ , абревиатурите се пишат с гл. букви. Няма нужда от никакви тролчета , че да настроите хората срещу Вас. Манипулациите Ви могат да минат сред простолюдието , но при интелигентните - не. Комисиите могат да си работят , но като няма парламентарни заседания все едно ,че парламентът не работи. Парламентарна Република сме и законите се приемат в заседания на НС. Така , че голяма излагация и цирк сте Вие.
5.
ivanov
13.10.2016 10:40:09
9
1
Само герб има подготвена линия в политиката и ги харесвам, защото няма говорене на глупости и отвличане на вниманието на хората. Говорят за политика и отговорности, другите хич ги няма, пък БСП пак не знаят къде се намират. Искам Герб да им нарита хубаво червените им комунистически празникратуни. Успех на ГЕРБ!!!
4.
гого
13.10.2016 10:36:38
7
2
Добро утро червени тролчета. Наспахте ли се добре? Защото трябва да сте много активни, да не ни пада рейтинга на ГЕРБ. Хапнете и хайде, че другарката Нинова няма идея как се прави политика и трябва да плаща на вас да плюете по качествено. Но щом плюете това е добре, много добре, значи герб са ви бръкнали там дето трябва. И вземе научете генерала си да не се държи като ученичка и да бяга от дебати, защото всички знаем колко е умен.... ами поне да се държи мъжки. Плюенето да започне сега :
3.
3
13.10.2016 10:30:42
4
4
Стелче, много ти се иска ама пак си малцинство!
2.
СТЕЛА
13.10.2016 10:09:58
1
9
ГЕРБЕРИТЕ СИ ОТИВАТ!!!99
1.
56
13.10.2016 10:03:51
1
8
тези гербери са много нагли и прости хора да ги накажем на изборите и да не лъжат че няма да настаняват бежанци снощи битиви показа факти и документи които разобличават герберите в лъжа че няма да настаняват бежанци а ще има за бежанците безплатно здравеопазване безплатни училища е ако искате да страдате още и да тънете в глад мизерия и бедност гласувайте пак за престъпниците от герб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори