Ресторант ЛА МАР в Сарафово изкушава с есенно меню
06 Октомври 2016, Четвъртък, 20:40 ч.
Едно от най- посещаваните заведения през лятото посреща гости и през зимата със специални сезонни предложения
Ресторант ЛА МАР безпорно бе едно от най-предпочитаите заведения това лято, не само заради прекрасната морска панорама и отлична кухня, но и заради ексклузивното съчетание на удобства, които предлага – лесен достъп, собствен паркинг, просторни зелени площи, детски кът и др.

Сега, в началото на октомври ЛА МАР продължава да е актуален.
„От една страна ЛА МАР е проектиран да работи целогодишно – разполага с просторна закрита зала, както и с отопляеми затворени шатри навън. От друга, неговата атмосфера, морска гледка и екзотична зеленина ни връщат през лятото. Оттам и големия интерес към нас.“ – коментира управителя на ресторанта Янко Христов.
За своите гости, екипът на ЛА МАР е подготвил специално разработено есенно меню с акцент върху сезонните продукти. Характерна остава морската насоченост, затова и някои от новите ни предложения са Зелена салата с BBQ калмари , Картофена салата със скариди, Тартар от авокадо, домати и пушена сьомга, Панирани скариди върху хрупкави зеленчуци и други.
Тук всеки ден можете да опитате пресен морски улов приготвен по начин предпочитан от клиента, а всяка седмица можете да избирате от специалните ни предложения извън основното меню.
„Най-заети сме през уикендите, които бургазлии традиционно прекарват в разходки извън града. И велосипедистите, които се възползват от новата велоалея и хората дошли на разходка край новото рибарско пристанище, се отбиват при нас, за да хапнат прясна риба или нашите известни пици на пещ “ споделя Янко Христов.
Съвсем скоро, клиентите на ресторант ЛА МАР ще могат да поръчват любимите си ястия за вкъщи или до работното си място. За повече информация, следете страницата на ресторанта във Фейсбук.
Нова ера на зарядните устройства
Новите съседи се завръщат, Амадор е успешен бизнесмен
Наш 70-годишен околосветски пътешественик счупи мачта
Грипът настъпва, яжте кисело зеле и туршия
Гроздоберачката от двулевката си отиде в нищета
Румен Гайтански разпродава всичко в България и се изнася от страната
Мъж се задави с десерт и почина на коледната трапеза
Чирозът на стана по-скъп от калкана: Цени до 45 лв. за кг на рибната борса в Бургас
Експерт съветва как да се движим безопасно в снежна и заледена обстановка
Умерен ръст на жилищните цени в България през 2026 г.: Как еврозоната променя пазара
Регистрационните таблици в София - от „С“ до „ОХ“: Как стигнахме до края на азбуката
Заради еврозоната българите пазаруват повече. Страхуват се да не изгубят парите си
