×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас изпревари Пловдив и Варна, вече е втори по площ след София


Бургас изпревари Пловдив и Варна, вече е втори по площ след София
Териториалното разширение вече е факт
27 Август 2016, Събота, 03:37 ч.
Източник: Черноморски фар

Морският град е втори по площ в страната

В последните години град Бургас е един от най-бързо развиващите се в страната като площ. Последната справка показва, че градът е вече на второ място по площ в цяла България. Според официалните данни Бургас е разположен върху терен от 254 квадратни километра. София е върху 492 кв.км и е убедителен лидер. На трето място е Варна със 154 кв.км, а на четвърто изненадващо се нарежда Русе със 127 кв.км. Пловдив, който по жители е на второ място, по площ е пети със 102 кв.км. Следват Стара Загора и Плевен съответно с 86 и 85 кв.км. Основната причина Бургас да излезе на второ място е значителното разширяване на града в последните години откъм нови квартали. За последно м.с. Черно море и село Рудник станаха част от градските активи, условно казано. Сега табелата за начало на града е вече на разклона именно за тези две села. Той пък се намира вече на 4 километра от град Каблешково. Това е едно значително разширение.

Преди 5 години към Бургас, като квартали влязоха Ветрен и Банево, което също увеличи площта. Към това число може да се присъедини и Горно Езерово. Това е само за последните години. Твърде е възможно скоро към града да се присъединят Твърдица и Димчево, а може би и село Маринка. Това обаче остават все още хипотези. Не може да не се отбележи, че за голямата площ заслуга има и комплекс „Меден рудник“. Той се намира на 10 километра от центъра на града, като освен това заема и сериозно пространство. По този начин Бургас значително увеличава площта си. Така градът се простира вече върху много голяма площ и изпреварва далеч пряката конкуренция. По население Бургас е на четвърто място с 219 500 хиляди жители по постоянен адрес. Реално обаче хората, които живеят в морската община, са повече, защото част от тях все още не са се регистрирали. Реално може би става въпрос за около 235-240 хиляди души. Ето и класацията по площ в страната.

Класация по площ

1. София (492 кв. км)
2. Бургас (254 кв. км)
3. Варна (154 кв. км)
4. Русе (127 кв. км)
5. Пловдив (102 кв. км)
6. Стара Загора (86 кв. км)
7. Плевен (85 кв. км/

В същото време градът започва да придобива все повече физиономията на мегаполис. Разбира се, не може да става въпрос за урбанизирани площи като Токио-Йокохама, Сеул-Инчеон, Джакарта, Делхи или Ню Йорк. При тях става въпрос за огромни територии и население над 10-12, а и над 30 милиона души. За мащабите на България обаче разширението на Бургас все повече започва да му създава именно такъв вид. Освен това в близко бъдеще предстои и изграждането на още два големи квартала, което се очаква да доведе до увеличение на населението, както и осигуряването на голям брой работни места, на фона на значителни инвестиции. Първият ще е на голям терен край квартал „Крайморие“, като там инвеститор е Тодор Батков. Той вече е на финалната права и е осигурил почти целия необходим финансов ресурс. За реализация на проекта ще са необходими 500 милиона евро. Той трябваше да стартира още преди три години, но се забави заради проблеми с намирането на евтин кредитен ресурс. Кризата в Русия също е спънка, но въпреки това строителството ще стартира през тази година. Новият квартал ще се нарича "Форос", като жилищният фонд ще е луксозно изпълнение. Той ще предлага и огромен избор на търговски обекти, услуги и логистика. "Това ще е нещо ново за града, а и за България. Кварталът ще предлага и ще има функциите на един малък град. С автономно отопление, водоснабдяване и електрозахранване. На живеещите там ще се предлагат много сериозни удобства и услуги. Подобни жилищни структури има само в най-развитите държави. Очаква се в него да живеят около 7000 души" - това каза наскоро инвеститорът Батков именно за изграждането на новото строително чудо. Той каза, че строителството тръгва от есента, но дали ще бъде така, ще разберем до два месеца. Ако този проект бъде реализиран обаче, това ще бъде само от полза на града. Жителите на квартала ще бъдат основно руснаци, които пък са по-платежоспособни. Това ще е добро дошло на всички търговци, ресторантьори, а и на хората, които имат бизнес в сферата на услугите. Самият квартал ще е на площ от близо 1000 декара.

Другият квартал ще е в т.нар. местност Кьошето. Той ще се намира в терена между Солниците и квартал „Сарафово“, близо до морския бряг. Местният парламент отдавна е гласувал ПУП-овете на терена. В този квартал ще се премести бургаската средна и бизнес класа. Строителството там ще е на високо ниво от лукс категория. Комплексите ще имат басейни, спа центрове, развлекателни обекти, молове и спортни терени и други екстри, присъщи на кварталите на богатите. Прогнозните цени тръгват от 1500 евро на квадратен метър на зелено. Там ще се излее подобна сума, както и в проекта на Батков. Общо двата квартала ще струват 1 милиард евро. Не е ясно обаче кога ще започнат строителните дейности по квартал "Кьошето". Плановете бяха още преди 2008 година, но тогава попречи силната и тежка криза, която избухна и засегна най-много недвижимите имоти и строителството. Сега вече има видимо раздвижване в тези сектори. Очаква се да се разкрият 12 хиляди временни и 1500 постоянни работни места. Очаква се и градът да се увеличи с над 15 хиляди жители, като половината от тях ще са руснаци.
Вече се изграждат и две велоалеи, които ще бъдат част от новата инфраструктура. Едната ще свързва Морската градина с квартал „Сарафово“ и ще преминава край морския бряг. Другата ще бъде с трасе Бургас - Крайморие. Вече има и прогнози, че до едно десетилетие Бургас ще се свърже с Поморие. Това ще стане най-вече чрез изграждане на туристически обекти край морето и по новите жилищни зони. Това обаче на този етап остава само прогноза.

Факт е, че в последните 1-2 години строителството в града тръгна отново със страховити темпове. Само за 2016 година се очаква да се завърти оборот в сектора от 350-400 милиона лева, заедно с капиталовата програма. Нека да не забравяме и зала „Арена Бургас“, както и спортен комплекс "Славейков". Само тези два обекта са на стойност общо 60 милиона лева. Според други прогнози общата цифра на оборотите в местното строителство е по-скоро половин милиард. Официално през тази година са дадени разрешения за строителство на 104 нови жилищни сгради в общината, както и на 32 с друго предназначение. Всичко това на фона на общата статистика, която отчита в национален мащаб свиване на строителството.

В новите квартали на града като „Черно море“ и „Рудник“ пък предстои да бъдат приети нови ПУП-ове, което ще даде възможност на допълнително строителство и нови вилни зони. Същото важи и за Банево и Ветрен. Очаква се до 2025 година Бургас да бъде с население от 230-250 хиляди души, въпреки демографските процеси в цялата страна. Това ще стане чрез по-масово преселение от малките населени места и заселване на голям брой руснаци, което като процес вече е факт.
Териториалното разширение вече е факт, което действително придава нови характеристики на града. Той започва да придобива характеристиките на мегаполис, макар и с родни мащаби.

В категории: Бургас


51
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
51
Коментара по темата
51.
Арнолд Шварценегер
31.08.2016 21:51:30
0
2
Стар Бургазлия съм,емигрирал преди много години в чужбина.
Не одобрявам тва комплексарско поведение и мегаломания.Хората им трябва най вече социална политика.С руснаци ли ще оправяте положението?!
50.
morowind
29.08.2016 11:13:05
3
3
Моляяя!??? кв.Горно Езерово е квартал на Бургас от 1977г ......
49.
Глупава статия
28.08.2016 15:15:17
1
11
Бургас, не много драга редакция на Флагман в последните 3 години намалява по население. Отивате в НСИ и гледате: първо миграционно салдо - заселили се изселили се минус над 900 души за 2015. Второ демография - минус около 700 души. Общо намаление над 1500 за 2015. Последните две възможни села Рудник и Черно море бяха присъединени като квартали за да задържат града над психологическата бариера от 200 хил. Населението на Варна също така намалява през 2015. За площта изобщо не ми се коментира - Бургас е рядко сбутан град. Русе от космоса изглежда двойно по-голям от Бургас.
48.
пomn
28.08.2016 10:38:49
4
21
Трябва да си брутален компрексар и идиот, за да напишеш толкова глупости в едно есе. Първо - прощта на градовете е административна и няма нищо общо с реална застроената площ, която за Бургас е колкото Стара загора и е повече от два пъти по-малка от Пловдив и над три пъти по-малка от Варна. Второ да обясняваш за град, който направи 15 села квартали с единствената цел да стигне 200,765 жители и само 3 години след това пак да е с 193,000 население (т.е. намалява) значи те хапят кучетата. Бруталното сравнение с Токио и Ню Йорк няма да коментирам (смях се със сълзи), както де смях и с очи заедно с мои приятели - чужденци на табелата Бургас на магистрала Тракия. Бургас и хората са симпатяги, но с това комплексарско поведение стават за смях и дори хубавите неща, които се случват не се оценяват. Проектите, които са описани да легенди и вървят от 2008 г. Статията е жалка и смешна и обидна за интелигентните бургазлии. А за незнаещите - няма спорове между Варна и Бургас. Това се насади от медиите особено през първият мандат на Бойко. Точно тогава бургазлии избухнаха с инфантилно поведение. Накрая - вижте заплатите в Бургас и ги сравнете с останалите. Всички живеем в кочина ,но разни прасенца истерично крещат , че техният ъгъл е по-хубав. Това важи и за софиянци и пловдивчани и старозагорци, русенци и варненци. Скоро чух, че Ямбол се развивал бурно ?!?!?! Без коментар
47.
Master Mariner
28.08.2016 08:15:57
4
4
Чета глупавите спорове мезду Варненци и Бургазлии... Процесът на присъединяване на малките населени места е естесвен и необратим. Те просто самостоятелно не могат да се издържат и фалират. А най-естествената урбанизация е по протежението на самия залив. т.е. Бургас трябва да е от Свети Влас до Маслен нос, а Варна от Калиакра до Галата. Примерите са много: Сан Францицко и Оукланд, Истанбул, Буенос Айрес, Монтевидео и т.н.
46.
Колю
28.08.2016 06:53:29
2
8
Много панелкаджий много нещо...в тая България.тц,тц,тц.Селяндури с чантички през рамо колкото искаш.
45.
хидко
28.08.2016 03:44:58
1
4
Най-хубавото в статията - комплексарите че живеят на едно място и ще могат да се наддават кой от кого е по-по-най. Браво, надявам се да стане по-скоро. Колко ще допринесе това за града... клони към николко, но всъщност, ако чичо Кмет и общинарите решат, могат да турят едни хубави, специални, големи данъци за тези микрорайони и да понасъберат малко лев за общината, че вече се задъхва от огромните заеми с които я задължиха, да им изпълняват евро проектите...
44.
От Бургас до гея от варна
27.08.2016 23:31:34
6
8
Мишка , що не ходиш да си береш доматито бе анус.варна е гнусен кенеф , хората там сте отврат ,самите вие го казвате.кмета ви еба мамата на жалкото подобие на град.по улиците на авганистан няма толкова дупки колкото при вас.всеки път когато трябва да идвам до там и след това правя ремонт на предница.за вас винетките трябва да са по 200 лв църове долни.колкото варналии познавам всички до един са комплексирани бахури живеещи на кредити.жените ви са уникално грозни и без абсолютно никакъв стайлинг.за интелект не ми се отваря тема там надали и 1/3 знаят значението на тази дума.м много мога да кажа за аналния просвет варна но няма смисъл всеки здраво мислещ би преценил къде е варна в класацията. И що не си четеш насрания сайт "петел.бг"а четеш и коментираш бургадидаския флагман.
43.
6666
27.08.2016 22:25:16
1
17
Скъпи бургазлии,да ви окрехна малко какво става в М.Рудник .Ж.бл. 356,357,358,360,331,332,333 са без каквато и да е инфраструктора.Децата ходят на у-ще с ботуши, кал до ушите.Говорите за нови комплекси,като че ли старите са ОК.Кметицата на к-са въобще не и пука , да за Манолова става дума.Какъв МЕГАПОЛИС какви 5 лв.Общинарите начело с кмета се гласят да хвърлят 5 мил.лв. за реконструкция на Богориди" а в същото време в ЦГЧ поне 10 улици не са пипани от 60 те. години.
42.
От Варна до 38
27.08.2016 20:56:08
1
7
Въй, въй, въй, какви 25 км измери от центъра на Варна до Св. Константин и Елена, вече брат? Разстоянието е около 8-9 км от катедралата. Отделно, че табелата край на Варна е до Бризовете, т.е 3 км преди Св.Константин и Елена т.е нищо не е заграбено, а Варна губи градска площ,защото всичко е слято нататък, а не се води Варна.
41.
anonimen
27.08.2016 20:28:07
7
18
Sujalqvam che nqma da pisha na Kirilica. No iskam da iskaja i az svoeto mnenie. Az ne sum ot Burgas daje dostaaa dalech no sqka godina hodq tam na more. I moga smelo da kaja che tova e edin krasiv evropeiski grad v koito ima vsichko. S golqmo razocharovanie se vrushtam tuk v.moq tup grad maluk pri tova. No ako stanr za vupros Varna Burgas. Burgas si e Burgas Varnenci pasti da qdut.. obichammm te Burgas
40.
Cak
27.08.2016 19:37:12
2
8
A ма като доидеде в ВС мяукате мишки умрели смотани тапи
39.
Пуст всегда буде ткметаСОЛНЦЕ
27.08.2016 19:03:09
3
12
Ха ха Това е защото кмета Слънце е включил Ямбол и Сливен като квартали на Бургас
38.
ДО 28. Градския
27.08.2016 18:46:40
8
6
Тя варна си е присвоила всичко до Св константин и Елена... или близо 25-30км от центъра на Варна... следователно ако направим в Бургас така, всичко поячти до Слънчев Бряг трябва да се води град Бургас !
37.
бургазлийката
27.08.2016 18:07:42
3
21
Всички нови бъдещи квартали за руснаци...!!!!! А как ще задържите българите?
36.
флагман педали
27.08.2016 17:37:26
4
16
Защо триете коментари Бургаас и София са с най продажните кметове
35.
Google
27.08.2016 17:37:20
16
9
Бургас е хубав град,разположен е на уникално место! Единствено не ми харесва диалекта ви! Много мякате...
34.
От Варна
27.08.2016 17:20:22
22
18
За да се избегне селянията на Бургас, Варна си направи община Аксаково и така селяците не влизат в града, а си вършат работата в Аксаково, което е слято с Варна, ни се води отделен град. Пловдив си има също отделна община Родопи, а София даже си има отделна област- София град и София окръг. А, Бургас стана първи по брой мангали и селяни на 1000 души население, но пък втори по площ, разбир'ш ли брат. Въй, въй, въй...
33.
Въйчо Попчето
27.08.2016 17:09:03
5
2
Как, кога, кой, какво е вятър и облаци. Пребройте международните полети до градовете претенденти и споделете фактите. :D :D
32.
КУЛТУРА МИ ЯНКОВ
27.08.2016 17:07:51
12
26
Не мога да разбера,защо дискутирате и мрънкате и обиждате,след като догодина пак сте тука за МОРЕ и пак ще ви дерем по 4 5 лв за една цаца. Къде сте тръгнали да говорите като пак ТУКА ще се върнете да правите задръствания и да си правите селфита на моренцеТУ - ШМАТКИ БЕЗПОДОБНИ - СА , СО, РВ, РК, СН, КН,ВР, М, Х, У, -още регистрации да изброявам ли ПАЛЯЧОВЦИ коментиращи ! 5 лева бирата и 5 лева цацата бате ако искаш - ЕЛА И СИ ВЗЕМИ ЕЛА ЕЛА И СИ ВЗЕМИ :*
31.
хахахаха
27.08.2016 17:03:34
4
16
Цени на зелено от 1500Е??? Хахахаха... Пак някой бездарник го е писал :) 1500 може да бъде цената ако се построи обекта и бъде с някакво средно ниво.. Боже и какви руснаци??? Те за това бавят тези проекти, защото руснаците сега се въздържат от такива инвестиции...флагмааан идиотииии : D
30.
Гайдъ
27.08.2016 17:01:43
7
9
Който не му харесва да си ходи у село.
29.
Byrgaska Batka
27.08.2016 16:48:59
11
4
Bs Ks eee lainarchetaaa vsichko daleche ot moreto e provinciq v bs jiveqtt nai-golemitee v plovdiv sofiq i varna ima samo pederaschetaa vie muje nqmate tam e smeshniciiiii iuuuuuuuuuuu
28.
Градския
27.08.2016 16:31:14
8
22
Те да си добавят още няколко квартала на по 15-20 километра от града между които има ниви и дива пустош (такива като Ветрен и Банево) то на този принцип София трябва да обяви Перник за Квартал, а Варна да си присвои направо Добрич.

Малоумна работа.
27.
До N17 хеса меса
27.08.2016 16:29:34
4
25
В Бургас има не повече от 40-50хил.бургазлии.Мяукат кювлиите.Бургазлии са по лафовите,локумите,далаверите,тарикати сме мързиливи сме защото природата ни е дала море и плаж да се излежаваме,но не мяукаме.
26.
e
27.08.2016 15:45:44
4
21
хахахахахаха, какво ще стане ако Пловдив си направят селата квартали?? Някой знае ли?
25.
Shaider
27.08.2016 15:34:14
5
33
Колко е хубаво, че зелени площи в Бургас се отнемат с всеки изминал ден в Лазур и Славейков и че градът започва да прилича повече на Слънчев бряг, а тва че е втори по територия в БГ е защото присъединихме мангалите от Черно море и Рудник, за да се возят до Бургас за левче. Олигофрени.
24.
Селянина
27.08.2016 15:23:38
6
17
Кой глупак ще живее в "Кьошето" ако не махнат аеропорта! А него ще го махнат някой друг път! Ама нали сарафовлии си продадоха нивите. Хахаха!
23.
Не е тревожно - радостно е !
27.08.2016 15:20:41
14
24
Хиляда пъти предпочитам да съжителствам с Православните Руснаци , отколкото с Чалмари !
А на който не му харесва - да ходи в Гейропата ! Иначе е хубаво да се знае , че като акцизна стока цените на Горивата в БГ се определят най-вече от от ДЪРЖАВНИЯ АКЦИЗ , който в момента възлиза на 2/3 от продажната цена ! Между впрочем - Лукойл е най-големия и най-коректния работодател в Бургас ...
22.
ей комплексари
27.08.2016 15:13:56
21
19
Всички малоумни жалки коментарчета, са писани от селяндури от други градове хахахахахах Бургас е най - добрия град за живеене и също толкова красив. Дерзайте, провинциални анално податливковци :D
21.
не се радвайте, тревожно е
27.08.2016 15:10:59
19
15
Това което не могат танковете на Путин, ще направят "мирните" руснаци. В момента върви тиха но мащабна анексия на територии от новозаселили се руснаци, под благосклонния поглед на кмет и община. Тези нови заселници са на "котлова храна" към Лукойл и затова цените на горивата ни са hightop . Бургазлии не спете, бдете !
20.
cyka blqt
27.08.2016 14:31:46
4
5
Всеки има право да бъде грозен.....ама ти вече прекаляваш! koche
19.
коцето луков
27.08.2016 14:00:45
6
50
Бургас изпревари всички по брой цигани, всички мингиши на Ямбол и Сливен вече са бургазлии
18.
mitio ochite
27.08.2016 13:59:24
15
14
burgas ne e grad, burgas e megapolis!
17.
Цона
27.08.2016 13:46:48
25
34
Града на батките и най-дивите, ама най-дивите селяни. По-диви и от перник. А как говорят.........леле...мяукат
16.
9-ти километър
27.08.2016 13:45:12
14
39
Добре де, искам да запитам; В центъра на кой друг град комбайни жънат пшеница и слънчоглед, защото излиза, че в Бургас точно това става ?
15.
Etihad
27.08.2016 13:38:48
9
5
До Желязко:
Ти добре ли си? Тъп ли си??
14.
Той
27.08.2016 13:26:05
3
28
Ще ставаме мегаселяци, ще съберем всичката мега помия и всички малоумници наоколо, бургазли ще ходим на тихо и спокойно в селата
13.
jeko
27.08.2016 13:21:36
12
34
Да, така е, понеже всички околни села пълни с мангали вече съм към нас, за съжаление. Това може да очакваме от такъв прост кмет. Егати и общината и чудото!
12.
Аргир Спиридонов
27.08.2016 13:18:07
2
8
А дано, ама надали...
11.
фуй
27.08.2016 13:17:22
3
42
Спокойно!
Кроношпан и Лукойл могат да тровят и повече площ. Идвайте и дишайте дълбоко.
10.
Спиридон Аргиров
27.08.2016 13:13:55
4
19
Не е важно количеството, а качеството, какво има на тая втора по големина територия! Има много още какво да се желае, дано има развитие в тази насока
9.
най крадливите кметове
27.08.2016 13:09:51
9
28
Са в Бургас и София продажници
8.
Че Гобара
27.08.2016 13:09:35
3
43
Отдавна сме задминали и София по турбогъзари с 20 г BMW-та с 3.29 лв в джоба, по дилъри на трева и пико, по интегриране на градския транспорт, по строежи на уникални кръгови, по застрояване на зелени площи....
7.
Тъпи комплексирани бургъз-гейбери
27.08.2016 13:05:05
11
30
Странджа планина не сте включили в Бургас.
6.
:)
27.08.2016 13:00:48
30
58
Бургас е едно тъпо, просто село, ако ще и София да задмине по територия! Със заплати между 500-600 лв. и най-нисък жизнен стандарт в страната! Ходете като преяли коне из градинките и яжте мушмули, тъпаци!
5.
Желязко
27.08.2016 12:57:13
25
8
Махнете летището и направете Резиденшан парк жилищен комплекс.
4.
do flagman
27.08.2016 12:56:40
6
10
kasabova i vasilev sa mega palqci, ebal sam ioana nad 20 puti s moi priqteli buahahaha
3.
ггггггггггггггггггг
27.08.2016 12:53:16
1
28
само че между Бургас и ветрен има ниви - вадите ли ги полетата
2.
Гочо
27.08.2016 12:52:00
2
48
Сарафово го застроиха с 6+1 етажни сгради, въздух не остана.Архитектите на общината са за разстрел.
1.
топ
27.08.2016 12:48:13
8
67
ебати тъпнята, давайте да вкараме Ямбол и Сливен в Бургас и ще сложим в джоба даже Ню Йорк
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори