×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сребристо и бяло - дрескодът на "Бургас и морето 2016"! А кога ще запомним някоя песен? (СНИМКИ и ВИДЕО)


Сребристо и бяло - дрескодът на "Бургас и морето 2016"! А кога ще запомним някоя песен? (СНИМКИ и ВИДЕО)
Три бели рокли и една сребриста - преброи модната полиция на Флагман.Бг тази вечер
31 Юли 2016, Неделя, 13:21 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимки и видео: Давид СУКНАРОВ

Всички бяха при един модист, а най-атрактивната певица определено не бе сред участничките

Участниците в песенния конкурс "Бургас и морето" тази година сякаш бяха ходили при един и същ моден консултант. Липсваше въображение и атрактивност в сценичните одежди, които бяха изключително постни в сравнение с миналата година, когато в тях присъстваше пъстра феерия от цветове /ВИЖ ТУК/. Голяма част от дамите сега заложиха на комбинацията от сребристо и бяло. Три бели шифонени рокли и четири чифта сребристи обувки преброи нашата модна полиция на сцената тази вечер. Имаше и лъскава сребърна рокля, както и много такива пайети.

Най-атрактивната и цветна певица определено не бе сред участничките. Шеметната Катя от дует "Ритон" сложи в малкия си джоб всички дами, излезли на сцената. Тя бе в перфектна форма и се разкърши в ярък цикламен тоалет с много сребърни пайети, съчетан разбира се по дрескода - със сребърни обувки. За пълен латино разкош тя бе втъкнала и цикламено цвете в косите си.


Катя от дует "Ритон" обра овациите тази вечер

Мъжете пък бяха избрали небрежния външен вид, предимно съчетаваха дънки и кецове със спортни сака и може би с това спечелиха симпатиите на всички. В класацията днес нямаше място за нито една дама, въпреки дефилето от бели рокли на девствени самодиви.

Сред кавалерите с ексцентричност изпъкваха фаворитите на публиката Стефан Илчев и Денислав Новев. Двамата излязоха на сцената по тесни дънки и потници тип туника - при Стефан погледа приковаваха огромни безопасни игли, а при Денислав - голям бляскав кръст. 

Водещи тази година бяха актрисата Екатерина Евро и синът й Александър Кадиев. Двамата бяха облечени твърде елегантно на фона на всички участници в конкурса. Катето бе с черна рокля тип Мерилин Монро с акцент в бордо, съчетана с черни официални обувки. Сашо носеше черен костюм и вратовръзка в бордо, за да е изцяло в тон с тоалета на майка си.

Те двамата определено бяха една от най-големите атракции тази вечер и спретнаха истинско шоу на сцената. А кулминацията дойде, когато Екатерина Евро се превъплъти в емблематичната си героиня Рени Ковачева от "Оркестър без име" и изпълни "Che sara". Акомпанираше й, разбира се, обичаният актьор Георги Мамалев, който бе голямата изненада на сцената. Двамата спечелиха разбиващия резултат от 10 000 точки от журито и отвяха конкуренцията в конкурса, макар да не участват в състезанието.

Концертът откриха невероятните таланти от хор "Фортисимо", които изпълниха китка от емблематични бургаски песни. Тяхното изпълнение със сигурност бе най-доброто тази вечер. Как разбрахме ли? Ами... по реакцията на публиката, която аплодираше бурно бургаските младежи, а част от дамите не издържаха и се просълзиха.

При мъжете с ексцентричен стайлинг изпъкваха фаворитите на публиката - Стефан Илчев и Денислав Новев

Всичко беше чудесно, но... вечерта не мина и без гаф. Този път го сътвориха фойерверките, които започнаха да гърмят без време, а Сашо Кадиев и Георги Мамалев обърнаха конфуза на шега. Наложи се пиротехниците да отстранят част от огнените сюрпризи преди изпълненията на победителите, за които бяха подготвени.

Е! Конкурсът вече мина, а отзивите в музикалните среди не са никак розови. Макар че форматът е отворен, а наградите - никак малки, положението е отчайващо. Изглежда вече няма интерес за участие от големи звезди на родната сцена. Няма ги Орлин Горанов и Кристина Димитрова, няма я Маргарита Хранова, няма я Ваня Костова... Освен Петя Буюклиева и Роси Кирилова, на сцената не видяхме утвърдени имена. А те и двете може би разчитаха на старата си слава и яко се изложиха, измъчиха публика и жури с фалшиво пеене и слаба подготовка.

90% от участниците пък бяха млади и с малко опит на сцената. Такъв бе и победителят - 16-годишният Радко Петков, който има още много върху какво да работи откъм цялостно представяне на сцена. 


Това е Радко - талантливото момче от Троян, което запомнихме тази вечер

А песните? В тях нямаше настроение, нямаше нито една, която публиката да запомни, след като конкурсът свърши. Нямаше ни една, която ще искаме да чуем отново, която ще искаме да запеем... Нямаше ни една, достойна да се мери с "If love was a crime" на Поли Генова, например. А нея я запя цяла Европа!  

В съзнанието ни днес остана само Радко - ученикът от Троян, който отвя конкуренцията с уникален глас и изключително нежна балада със завладяващ текст, но... без сценично поведение. А дано е прав любимият актьор Георги Мамалев, който не се стърпя и изригна по време на награждаването - "Хора, запомнете Радко! Скоро той ще е най-голямата звезда на България!"




В категории: Бургас


9
Коментара по темата
9.
Критик
02.08.2016 20:21:12
0
0
Тази година не ме грабна нито една песен....жалко, а журито беше абсолютно неподходящо и неадекватно-никакви критерии в гласуването не станаха ясни...
8.
fen
01.08.2016 15:50:54
0
3
Radost e nai gotinata reporterka v severnata gemisfera ovi4am te radost
7.
Субектвно
01.08.2016 03:31:57
1
4
Конкурсът бе приличен. Има наченки на нещо ново - конкурс за изгряващи, а не за повяхващи певци/звезди... Силно начало с "Фортисимо" на М. Добрева, едно от доказателствата за предното твърдение. Можеше да се потърси още малко ефект с представянето на хора, което е едно от музикалните явления на годината. Дисбаланс се получи от обстоятелството, че много от певците излязоха строго официално, а оркестрантите бяха спортно-официално. Сценарият бе премерен, но водещите са на средно ниво - добра дикция и визия, но куха и почти празна от към съдържание мисъл при необходимост от импровизация. За пръв път журито гласува пред всички. Може би мястото му не бе на сцената, а на първия ред в сектор "Б". Катя и Здравко са професионалисти и си свършиха работата перфектно. Създадоха настроение. Конкурсните песните не станаха шлагерни, но са прилични. Като че ли изпълнителите бяха распектирани от бургаската публика, което леко ги сковаваше. Появи се усещането, че сме на конкурс за клубна, а не за шлагерна песен. Обща забележка към състезателите - много още имат да работят за сценично поведение, в т.ч. и Р. Крилова и П. Боюклиева ... Това е конкурс за песен, а не концерт. Излизате, за да пеете, а не да махате с ръце, да се тресете и подскачате на сцената, и да търсите шоуто. Можехте да си сложите обувки с по-ниски токчета ..., а не публиката да изпитва неприятното усещане, че всеки момент ще паднете. Имаше много 10 -15 г. деца. Остра забележка към Сашо Кадиев - проявявай по-голямо уважение към майка си. На фона на обсебващата ни чалга конкурсът "Бургас и морето" си остава засега единствения контрапункт на кича в музиката. Поздравления за в-к "Черноморски фар" и сполучливо присъдената награда, но къде са другите издателства и големи фирми в града. Каквито и усилия да струва кънкурсът на община Бургас - струват си!
6.
Обективно
31.07.2016 23:16:13
0
3
Най-стилна беше Катето Евро и много премерено и атрактивно водеха със Сашо, а Катето от Ритон бе като циганка и въпреки, че е отслабнала ДлейЛо ряпа да яде....
5.
Не зная как са водили,
31.07.2016 21:22:13
2
4
но с този тоалет , макар и в строго черно, това Кате/сякаш всички са играли на кукли с нея, че я Катьосват, а не я наричат с цялото йиме/, ми прилича досущ на квартална лелка от 60-те години. Сашко си е недоносче от където и да го погледнеш...Не стигна ли провалът му в "България търси талант", когато го отзоваха като водещ посред формата, че продължават да го лансират, сега и с майка му - да го дундурка на сцената? Къде е класата на този кнкурс, къде са водещи и участници, подбрани от хора с високи критерии и с отговорност за достигане на сценична култура, качество в изявите и естетика на видимо ниво?
4.
b-s
31.07.2016 21:19:09
1
8
Към организаторите!!! Направете по-прецизен подбор на водещи! Няма ли в Бургас млади,кадърни хора,които да трогнат родната публика?!
3.
Daaa
31.07.2016 21:14:47
2
3
https://m.youtube.com/watch?v=QLIMpnKZ9V0 ето песен от Бургас,която ще запомня !! Що не пишете за такива а само за соц старс
2.
123
31.07.2016 21:09:08
1
6
Конкурсът беше приличен,но водещите-под всякаква критика! Сашо и майка му превърнаха сцената в семейна кухня,никак не им се получиха закачките, особено на Катето!ЗАЩО УЧАСТВАХА "РИТОН", А НЕ КИЧКА БОДУРОВА???
1.
Диян Тончев Камбаната
31.07.2016 20:01:39
4
3
niakoi znai likak sa kazva mom4eto sas mikrofona i o4ilata i ot kade e.iskam da mu lapam
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори