×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звездите показват - Варна е умиращ град, Бургас вече е морска столица


Звездите показват - Варна е умиращ град, Бургас вече е морска столица
Варненци, как искате да ви върви, след като за рожден ден на своя град сте избрали ден на смъртта
21 Юли 2016, Четвъртък, 15:04 ч.

Кармата на града е негативно натоварена, според топ астролога

Празникът на Варна през периода на социализма е на 27 юли, когато градът е освободен от османска власт през 1878 г. Датата има отлични вибрации и във всички случаи е помагала за развитието на града, както и за добруването на хората в него.

В годините на прехода с решение на Общинския съвет от 1993 г. празникът на Варна започва да се чества на 15 август – църковния празник Успение на Пресвета Богородица, която е патрон на катедралния храм. Това пише за karm-krag.com астроложката Светлана Тилкова, известна като Алена.

Варна е умиращ град! Не, това не са мои думи. С това крайно и стряскащо заключение бях попитана защо морската столица на България непрекъснато запада в последните петнадесетина години, хората са обезверени и въпреки инвестициите общото усещане е за потиснатост и безпътица. Вар­на дори вече отстъпи мястото си на морска столица на Бургас. Какво се случва с Варна? Това е въпросът.

Направих детайлна астрологична прогноза на града въз основа на известната информация по дати и часове, свързана с настоящото ръководство на града. Тя не е позитивна, но няма да я споделя тук, защото изборите за местна власт са на всеки четири години и шансът да тръгнат в различна посока от сега съществуващата не е изключен. В случая астрологичната прогноза за град Варна е второстепенната. Неочаквано за мен проблемът блесна в цялата си сериозност, когато започнах да правя композитните карти, в които трябваше да включа и празника на града.

Празникът на град Варна се чества на 15 август, Успение Богородично, от 1993 година

Празникът на който и да е град или населено място се възприема като ден на неговото възраждане и неумолимо бележи живота на жителите му, в случая варненци, за цялата следваща година, както и за всички бъдни години, в които съответната дата, избрана за празник на града, е почитана. И преди да узнаем какви са номерологичните и астрологичните заложби съгласно датата 15.8.1993, както и на настоящата лична година на града от 15.8.2015 до 15.8.2016, ще изразя огромната си изненада, че за празник на града е избран денят на Успение Богородично.

Варненци, как искате да ви върви, да се развивате, вместо да западате, да се радвате на живота си и да имате работа, след като за рожден ден на своя град сте избрали ден на смъртта? Да, може да е на Божията майка, но това е денят на нейната кончина, в който животът й сред хората е приключил.

Не са нужни никакви астрологични изчисления, за да кажем, че докато денят на Успение Богородично е празник на Варна, повече от трудно ще е възраждането на града.

Единственият начин да бъде променено статуквото и от смъртта да погледнете към живота в реално време е, ако държите града да има празник, обвързан с Божията майка, да го промените на 8 септември – деня на нейното раждане – Малка Богородица.

15 август 1993 г.

В допълнение на казаното дотук и повече от неудачно, сякаш Марко Тотев се е намесил от незримото, празникът на града е сменен през 1993 година. Да беше 91, 92, 94-а, щеше да е по-добре от 1993 година.

Съдбовният път на 15.8.1993 е на силно изразена емоция, заслепяваща разума, блокираща идеите, порива към новото, дръзновението, желанието за развитие. Думите са силни, наситени с чувство и обещания, но без последваща реализация. Категорична съм, че датата на раждане на празника на града е като камък на шия за удавника.

Звездната карта в деня на официалното обявяване на датата 15 август 1993 за празник на Варна ни показва сблъсъка на стремежа към величие на властимащите в този период, надеждата, че Божията майка ще закриля града и неговите жители от незримите си поселения, и желанието за бляскавото благоустройство, което да привлича туристи, с подсъзнателната потребност на жителите на града да се затворят на сигурно място в своя си дом и да си затварят очите за назряващите проблеми, защото така им е удобно и са свикнали да живеят като в предходните десетилетия. Но тогава редът на живота беше друг и няма да се върне. Заради тази дата – 15.08.1993 г., Варна е спряла своето развитие и живее със спомените от миналото, неспособна – и като гражданство, и като администрация, която и да е тя, да стъпи на верния път в настоящето към бъдещето.

Номерологичното значение в деня на раждане на празника 15 август изисква от жителите на града и градоначалниците да постигат целите, които си поставят – лични и обществени, само по честен начин и никога за сметка на нечий провал или страдание, защото така повелява числото 15, заради което всеки опит за непочтеност води до бързо наказание за проявилите го, но и за целия град.

Например през февруари 2013 година – в лична година на ново начало за града, но в месец на Съдбовно подчинение, такт, разсъдък и разумни действия, водещи към възход, във Варна избухнаха протести, довели до запалването на българското знаме и на конституцията – може би според протестиращите знак за смелост и свободно волеизявление, но за незримия свят това е престъпление срещу държавността, а не срещу тогава управляващите.

Провокираното самозапалване на Пламен Георгиев на 20 февруари е в ден на трудности, породени от странични фактори, довели акта на самозапалване до летален изход. Тази смърт натовари кармата на града и жителите му. И ако за някой това е минало, забравено, за кармата не е. Небето помни и раздава заслужено възмездие, тъй както го стори и в квартал Аспарухово.

Ясно е, че кармата на града е негативно натоварена. Ако не бъде променено мисленето на хората, ако не осъзнаят, че с агресия не се постига добруване, ако не намерят пътя към човешко и нормално съжителство, ако не надмогнат омразата и завистта, особено в професионалната сфера на туризма, където конкуренцията е огромна, няма лъч светлина. Ако обаче се съобразят с тези изисквания, ако преодоляват трудностите, като ги приемат като предизвикателство до 15.08.2016 година, когато приключва най-тежката година за града спрямо предходните 9 и следващите 9 години, ако са сплотени и единни, след това навлизат в година на глобална промяна за Варна. Тя може да е глобална положителна промяна, но постигната с труд, не в очакване на късмет. С активност и правилна политика градоначалниците ще съумеят да променят живота на варненци към по-добро. А намерят ли сили да променят и празника на града, ще бъдат изненадани как сякаш от нищото животът им започва да се променя към по-добро.

В категории: Хороскоп


47
Коментара
Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
47
Коментара по темата
47.
Кристина
15.05.2017 12:42:24
2
1
Искам да кажа,Варна е много по-добре от Бургас и трябва да е морска столица първо тук във Варна е ЕДИНСТВЕНИЯ делфинариум не само в България а и на Балканите второ тук е ЕДИНСТВЕНИЯ Военноморски университет на България във Варна има много университети с много студенти а Бургас само два пикливи Варна има спортна зала Бургас не и Варна има много повече култура и е по-модерен брак тук е открито най-старото обработено злато в СВЕТА има Римски терми и,като цяло инфраструктурата на Варна е по-добра незнам в кви филми се вкарвате но да си направите една магистрала и да си оправете пътищата не ви прави морска столица нито по-добър град нямате 1/3 от това което Варна има ясно ли ви е ЛАЙНАРИ прости
46.
От центъра
26.07.2016 02:03:19
0
2
Само 1 метро тряя да ни направят ся. От Ветрен до Крайморие с отбивки за Меден Рудник и Сарафово и направо да ставаме столица на България предлагам аз.
45.
Alex
25.07.2016 22:45:02
1
1
Два напълно мъртви икономически и социално градове, в една мъртва територия някога наричала се България тръгнали да си ги мерят! Боже мили, смили се над приматите изкочили от землянки и паланки и преместили се в големия град да работят и процъвтяват за 380лв на месец! Всъщност вие в Бургас например, какво правите и как оцелявата? Имам предвид откъде събирате 300 лева да си платите наема? Това на мен ми е бензина на седмица при цена $1,79 за галон (3,86) литра. С какво си купувате хляб при условие, че в града не работи нищо? Минах наскоро през града, не бях си идвал в България от 19 години. Хора няма - само дивеч от Айтос, Карнобат, Ямбол и странджанските села. Страховита простотия и провинциалщина. Опасно е да си на открито дори през деня. Жените - боядисани с индустрални пръскачки за боя, мъжете - плешиви, ниски, немити и некъпани. И двата пола не могат да произнесат една дума правилно. Беше като машина на времето - всичко си е останало като от 1992. Социализъм в действие. Магазини продаващи опасни за здравето храни. Дрехи - дори в Хаити излязли от мода преди половин век. Улици, тротоари, зелени площи - порутени и потрошени. Разпадащи се блокове като от картинка край Чернобил. Автомобили по-евтини от мобилен телефон и маймуноподобни зад волана. Бургас ли? Бургас умря някъде преди 35 години. Добре, че не знаете колко сте зле...
44.
Ot Burgas
23.07.2016 21:02:20
1
1
Хахах навсякъде ще се намерят малки хейтърчета. Шш ало като не ви харесва Бургас си стойте във Варна и не се обаждайте!
43.
ха
23.07.2016 00:43:42
1
5
Е га ти тъпата статия дето ви скара.Малоумни ли сте,та тръгнах те да си мерите... ..?
42.
Гунчо от Варна
22.07.2016 20:19:03
0
7
Абе хора, защо се връзвате на тая изкуфяла пръчка Алена, нещо да е познала досега? Варна вече бил умиращ град, защото преди празнувал градския си празник през февруари, а сега-на 15 август-денят на смъртта на Богородица. Страхотен извод, станал основа за титаничен анализ. Ами хайде да върнем 9-ти септември, че тогава цъфтят налъмите и навсякъде е щастие и благополучие.
41.
Митето
22.07.2016 18:49:27
5
4
Средните цени на имотите в София са 772 евро/кв.м, във Варна - 726 евро/кв.м, в Пловдив - 538 евро/кв.м, а в Бургас - 542 евро/кв.м, сочат данните на агенцията.-Какво говори това Красива Варна поздравява бургъз с песента СА,СА - СЕЛЯНИ
40.
varna
22.07.2016 18:17:48
5
9
Varna ima samo pedali ve, kakva stolica, tam e edin golqm gay parad....
39.
Taina
22.07.2016 17:18:03
1
7
Az sum dosta chesto I v Burgas I vuv Varna I dwata grada sa hubawi..pr edimstwoto na Varnena I Varnenci e Che obeshtestwoto e Po-krotko no smeq da kaja Che grada I ostroistwoto my sa pod leka kritika..Burgas e Po-ureden I nov grad...Nishto chudno skoro vreme Burgas da e morskata stolicata na Bulgariq :)
38.
Мимито
22.07.2016 15:07:03
6
1
До Пепи Лашев ние четем бургаски сайт за да се смеем и да видим до къде може да стигне бурггъзката тъпня и за какво говорим вище си само името на селището бур-гъз , а ти ПЕПИ БУРГАСКИ БОКЛУК ЗНЕШ ЛИ ЧЕ ВЪВ ВАРНА ЗА ТАКИВА ГЪЗОВЕ КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ СЛОЖИХМЕ ВИЗИ
37.
да
22.07.2016 10:36:32
8
22
варна може само да лиже мъдете на бургас по красота, модерност, готини хора.


така е брат.
36.
k
22.07.2016 10:32:16
7
1
az sum ot Burgas i smeq da tvurdq 4e grada e zle v mnogo otno6eniq kakto wseki golqm grad v stranata de.Ima si predimstva i nedostatuci
35.
Овчар МИМИ
22.07.2016 09:49:05
14
5
БМВ на бургаски батки и Мерцедес катастрофираха на новия светофар до хотел „Аква ;- Тунинговано „Ауди” не спря на „зебра” до „Космос” и помете „Тойота”;-Ето ги бъдещите батки на ж.к."Меден рудник" - хлапета рекетират 13-годишен за 2 лева ;-16-годишно момче се бори за живот след жестокото меле на пътя в Слънчев бряг- Това са СТОЛИЧАНИТЕ В ПОВЕЧЕ(БУРГЪЗЛИИТЕ) тъпоумни селчовци , ще стигнете ВАРНА ама друг път
34.
a3
22.07.2016 08:59:03
3
10
Бахти малоумната статия, заклевам се...
33.
Тея луди ли са
22.07.2016 01:22:48
27
6
Бургас може да се конкурира със Перник или Видин,накъде пак са се втурнали тея подивели бекове.
32.
Бургас
22.07.2016 00:09:00
2
15
Трябва да заабраним на всички да хвалят Бургас, че Ентелигентните варненци скачат на нож да бранят старата слава.
Университетите в България са държавна политика, ако са създадени такива по татово време бургазлии не са виновни.
И да Николов ако не сучи пари от Еврофондовете не пипа нищо, направи две, три алеии, ама ни докара до там да нямаме градски стадион и да се чудят клубовете какво да правят. След Лазур и Колодрума, чакаме да загуби и стадион Черноморец, ама то там с евро програми не става и той няма решение.
31.
БУРГАЗЛИЯ
22.07.2016 00:07:26
4
11
ВЪВ ЕВРОПА ХОРАТА КАТО КУПУВАТ КЪЩА ПЪРВО ГЛЕДАТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА КАКВО НИВО Е,ЗА КОЛКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ЛИНЕЙКА И Т Н.ТАКА ЧЕ ДРУГО ВСИЧКО Е ИЗЛИШНО В БУРГАС МЕДИЦИНАТА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА В АЙТОС СИГУРНО ИМА ПО ДОБРИ ДОКТОРИ
30.
do 25
22.07.2016 00:03:38
8
7
А кръговото до бургсския "мак драйв" е страшно уредено незнаеш в буслентата ли си къде си
29.
ВАРНА
22.07.2016 00:01:19
4
7
Тук няма синя зона буслент и камбъри по улиците няма и оо 20 сфетофара на всеки булевард няма и стиснени булеварди вместо да са уширени
28.
гига
21.07.2016 23:48:18
0
18
Мили Боже,колко сме лоши...Дали Варна или Бургас-нали всички сме българи.Природата ни е уникална,но за съжаление няма хора....
27.
burgass
21.07.2016 23:14:54
3
17
гагаузити да го духат
26.
az
21.07.2016 22:29:29
14
9
стига с тия комплексирани бургашки амбиции безсмислени
25.
Пепи Лашев
21.07.2016 22:27:00
3
23
Варна? Има ли живи "варненци" Аксаковоооооооо, къде сте? Шумен, Преслав , Лозница , ТХ-Добрииииичччч. Мишки, шибания град Варна е най-неуредения град, всеки цитира неща създадени преди комунизма във Варна , а след 1992 нещо...? Нещо ново Варна ? Голям е града по население , защото горепосочените населени места търсят какво да мизеруват във Варна! Само за пример :светофара на Мак драйв ( е няма такова неуредено мяст , както и всички кръстовища и улички в централната градска част) , боклукът в центъра не се изхвърля с дни!!! Потресен съм ! Градът е нещастен и отчайващо зле и става все по-зле( паркирайте в центъра на Варна ). А и шибаняци "уж от Варна" защо четете бургаски сайт?
24.
Бургазлия
21.07.2016 22:26:19
13
6
Между Бургас и Варна - избирам София.
23.
Мимито
21.07.2016 21:01:19
10
11
Вили ти си много малоуна -Областната, болницата в тази болница колко специалиста работят ,а Вили моето малоумно недоразумение на тебе ясно ли ти е колко болници има в морската столица ВАРНА в кьор бургъз толкова квартала нямате и кой ще обитава Небостъргачи, високи до 200-300 метра качорите от Странджа баир
22.
Мимито
21.07.2016 20:53:16
21
6
Батки с дънкито и адидаските само столица на простаците може да станете , а с КАСИВА ВАРНА да се мерите е меко казано смешно , ама много смешно че чак умираме от смях
21.
вили
21.07.2016 20:46:59
3
7
Да не забравяме и до 50 години:

Небостъргачи, високи до 200-300 метра
Модерна сграда на Общината, също и на Областната, болницата, училищата и др.
И така:

В Бургас да има свое НДК - във Варна има такъв дворец, май към 2020 г. ще открият
20.
вили
21.07.2016 20:43:19
8
16
По-добре в Бургас до 10 години да има:
Метро, в които да возят 10000 пътници до плажа
Чисти и красиви паркове
Нови модерни сгради и ремонт на сега рушените
И това не е всичко: Бургас официално ще е морската столица, след време и столица на България!
19.
Мимо
21.07.2016 20:42:27
25
6
Селяци странджански глигани това е научна фантастика грозният ви град е голям колкото фонтана на ВАРНА , а вие мечтаете за столица.Е все пак сте столица на грозните и прости хора
18.
Горд Варненец
21.07.2016 20:37:00
30
11
Университети във Варна:

1. ВИНС
2. ТУ - Варна
3. Военноморското
4. Медицински
5. Варненски свободен
6. Висше училище (колеж) по туризъм

Университити в Бургас:

1. Бургаски свободен
2. ВХТИ - Асен Златаров

Винаги ще сте след Варна, компексирани миришещи на нафта емигранти от Странджа.
17.
Митко Момата
21.07.2016 20:35:52
13
9
Вярно е Варна умира от смях като гледа колко им се иска на селяндурите -качори да се наричат столични.Ще стане когато орела на бизестена литне
16.
14/88
21.07.2016 19:48:08
13
28
варна е мнооого много назад от Бургас... Самата истина е това.. .
15.
056
21.07.2016 19:45:37
13
22
Гагаузи ще ни лапате патките.... Киртаци прости....
14.
Христов
21.07.2016 19:44:10
12
18
Селски Варненски пръчки. Може само да опърдите бургаските ни кочани.. сбирщайн сте пбобити селтаци
13.
Георги
21.07.2016 19:37:41
14
14
Това нашето село Бургас никога няма да стигне Варна просто тука Герб много отдавна прилапаха властта и имаше едно крадене на еврофондове и малко прах в очите на хората под формата на велоалеи реконструкция на Тройката и тем подобни.
12.
_nib_
21.07.2016 19:16:41
10
16
То тва си е ясно.Вижда се че Бургас се напълни с автомобили гагаузка регистрация.Мама им морска,столична.
11.
Бургас беше хубав
21.07.2016 19:11:00
7
7
Преди мимето да дойде на влсст а останалото ком.2 го е описал добре
10.
Бургас е най утрепания град
21.07.2016 19:07:20
10
16
Благодарение на Николов който го превърна в бетонова крепост и подлуди хората за издънките му чак в Истанбул го научиха
9.
От Варна
21.07.2016 19:02:43
15
17
Задайте си следния въпрос :като е толкова зле Варна, защо е близо два пъти по-голяма от Бургас? Да не питам защо има толкова много бургаския преселили се във Варна. Даже и сливенски кашкавали имаме.
8.
Sin
21.07.2016 19:01:11
2
21
Тези глупашки сравнения и натъртвания, че единият вече бил по- от другия са свидетелство за огромна тъпота и ограниченост ! Морска столица !? Дали ще е ТИМ или Бенката или Лукойл - какво значение ! И едните и другите ограбват труда на всички ни !
Когато мафията бъде изцяло изкоренена от България, когато комунюнгерски, руски и пр. тъпанари престанат да участват във властта - тогава и двата града ще се оправят. А дотогава - и двата ще са зле ! Независимо от бодряшките призиви за "Морска столица" и пр. тъпоумия !
7.
1204
21.07.2016 19:00:04
13
12
"Номерологичното значение в деня..." нямате статия без правописни грешки, тръгнали да ми сравнявят Бургас с Варна. Вижте колко университети и студенти има във Варна и си вадете изводи.
6.
Кол
21.07.2016 18:49:48
4
22
4-ти ,Ти не си бургазлия. Ти си прост страбджански бек!
5.
Kk
21.07.2016 18:49:16
8
22
Варна винаги е бил един измислен град с преобладаващо общество от пе..ли и е столицата на пе..лите.за това по-добре баДки от колкото мъжки дУди,
4.
1488
21.07.2016 18:41:18
44
19
Бургас никога неможе да стигне ВАРНА селяндраци !! Само с боя и нови пейки нестава! Бургас е супер селски град, морска столица на чалгата, пикото, амфетите, тревата и батки с татоки на демони може и да е но с Варна неможете да се верите селяндраци заклети. Пише ви един бургазлия !!!!!!!!!!!! Варна винаги е била и ще бъде пред Бургас!!!!
3.
az
21.07.2016 18:39:49
5
15
до 2
Откъм образование и здравеопазване, да. Откъм работа, категорично, не. Както и по всичко останало.
2.
ZapoznAt
21.07.2016 18:11:28
6
33
От към здравеопазване, образование и работа Варна са светлинни години преди нас. Иначе ги бием имаме по як център и по яки рейсове
1.
Плевел
21.07.2016 18:11:08
6
23
Ако имате предвид столица на пикото и топчета смрадна трева - така е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори