×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вече всички говорят за Пламен Петков и прокурор Бошнакова


Вече всички говорят за Пламен Петков и прокурор Бошнакова
Радост наследи стола от Георги Русев (в средата), а той от покойния Чернаев (вляво), но очевидно не си дава сметка за неговата цена
24 Юни 2016, Петък, 11:47 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки Иван КОЛЕВ

Да стреляш по Очите от упор означава, че някой пази гърба ти в една започваща война с цена 50 милиона евро

Той няма фейсбук профил, а негова снимка никога не е попадала в полезрението на медиите. Пламен Петков от Поморие е неразличим, на външен вид е просто един  средностатистически гражданин –  кестеняв, с ръст около 170 см, нормално телосложение, ходи семпло облечен, не носи бижута. Този невзрачен, много тих и обран в поведението си човек е пълна противоположност на Димитър Желязков-Очите, чиято психика, поради системния прием на огромно количество стимуланти, не издържа на напрежението и го тласна директно към гроба.

Дори и да оцелее, Очите вече няма да е същият, независимо, че в следващите две-три години, тези, които му причиниха неудобството да го превърнат в инвалид завинаги, със сигурност  ще си отидат от този свят. Такива са правилата. Да стреляш по Митьо Желязков на негова територия означава война, която си обявил директно на Таки, и за която война си подготвен с нужните гаранции, че си бъдещият победител.

На 3 юни, 5 дни преди кървавата развръзка в ресторант „Фор Ю” на Слънчев бряг, новият районен прокурор Радост Бошнакова допусна грешка. По непотвърдена засега информация тя е домакин на среща с високопоставени представители от правителството, прокуратурата, местната власт и местния бизнес. Но не на подходящо за целта делово място в нейния район, а в Поморие, в ресторант „24”, собственост на Пламен Петков.

Темата на разговорите на тази среща не може да остане в тайна, защото тя вълнува олигархичните кръгове и в предходното правителство – на Пламен Орешарски, което дойде с нескрита цел за незабавната приватизация на Слънчев бряг АД, заявена и в предизборната кампания на покойния вече бургаски депутат Димчо Михалевски. От което на практика означава да се разпродадат останките от недвижими имоти – парцели и изоставени сгради, за близо 50 милиона евро.

Защо високопоставените гости на Бошнакова избраха заведението на Пламен Петков в Поморие, известен като шеф на групата на Божидар Георгиев-Козела? Същата, която попиля челната част от бригадата на Митьо Очите, заявявайки по категоричен начин, че капо ди тути капи  тук вече е друг! Отговор все пак трябва да има. И го дължат от ВСС и Главна прокуратура.

Впрочем, веднага след екшъна, в който Очите бе сразен, (а срещу него е стреляно с ясната цел да бъде убит, защото последният изстрел е бил контролен и насочен към главата на поваления бос, но куршумът минава покрай врата, влиза през рамото и засяда в гърдите, откъдето все още не може да бъде изваден, б.р.) Петков е напуснал страната. Божо-Козела е успял в същата тази нощ, на 8 юни, въпреки тежковъоръжените ченгета на всички изходи, да прекоси границата ни с Турция, откъдето обаче бе посъветван да се върне и сам да се предаде. Никой не търси г-н Петков вече две седмици, а и няма за какво.

За Пламен Петков Флагман.бг в подробности разказа през лятото на 2013 година, като редовно наш екип се срещаше както с него, така и с лагера, с който той враждуваше – около вдовицата на основателя на СИК Милчо Бонев (бай Миле) – Силвия Панагонова.

Самата Панагонова върти разнообразен бизнес в Слънчев бряг, но най-ценното, което тя наследи от съпруга си са едни 10 чисти декара в самото сърце на комплекса между хотел „Кубан” и крайбрежната алея – в съдружие с неговия близък авер Пламен Петков-Поморийския. Но това е така, докато двамата не влизат в остър конфликт за реалната им подялба. Двете отделни УПИ-та от три години са факт, но и до ден днешен тази територия не е разделена реално. А многобройните преписки, завеждани и от двете страни, се въртят между МВР и  Районната прокуратура, без особен превес за страните.

Впрочем, има слухове, че през 2013 г. Панагонова бе поканила охранителите от "Аркус" на Митьо Очите да я подкрепят, но той бе отказал, усещайки, че все още не е достатъчно укрепнал за поемането на такава задача. 

И докато преписките, по които Прокуратурата ту предприемаше действия, ама не съвсем, а МВР считаше конфликта за спор от гражданско-правен характер, из публичното пространство, вървяха едни слухове за раздаване на рушвети на различни нива, но очевидно силите бяха изравнени.

Междувременно, от лятото на 2013 г. до 8 юни 2016 г. се случиха следните няколко неща: Със своя пост доброволно се раздели в края на 2014 г. районният прокурор на Несебър Мариян Чернаев,  който само няколко месеца по-късно – на 5 февруари 2015 г. се самоуби у дома си. Преди да вземе пушката и да пръсне с нея черепа си в същия този следобед, Чернаев бе ходил за справка по някаква преписка в РУП-Слънчев бряг. Но вече в качеството си на адвокат.

Столът на Чернаев бе зает веднага от опитния тамошен прокурор Георги Русев, познаващ кримиобстановката в детайли, така също и играчите от големите сделки, свързани с недвижимости за стотици милиони левове. Същият Русев до октомври 2015 г. бе считан за  единствен достоен за това място, поради което и се яви на конкурс за административен ръководител на Районната прокуратура в Несебър. Русев действително нямаше конкуренция в колегията, а и никой от прокурорите в Апелативен район Бургас никога не е имал желанието да се потопи в най-мръсното блато от града на порока, наречен Слънчев бряг.

И изведнъж... Неочаквано, на финала... Сотир Цацаров отряза толкова грубо своя подчинен в Несебър, че даже го подигра пред медиите като недопустимо некомпетентен. Резултатът от този конкурс бе, че прокурор Радост Бошнакова от Районната прокуратура в Бургас се оказа най-подходяща да поеме правоохраняването и защитата на държавните интереси в Несебър. Нейните препоръки за това бяха, че била командирована предните лета в Несебър и имала представа за обстановката.

Но от последните събития от юни излиза, че Бошнакова или няма никаква идея къде е попаднала, или действа според вкуса и съветите на  друг, който обаче не предвиди, че си играе с огъня.

А по отношение на критиките  срещу  ръководството на ОДМВР-Бургас, че не е предотвратило престрелката в ресторант  „Фор Ю”, след като са зреели условията за нея, както и защо известно време след екшъна, в района на бойните действия не се мярка жив полицай, ще кажа следното:

За това не е виновен нито директорът Калоян Калоянов, нито шефът на РУП-Слънчев бряг Живко Даскалов. И двамата са перфектни полицаи, които, по всяка вероятност, до дни, ще си идат. Заради личната си чест. Тъй както си отиде шефът на КАТ Иван Ишкиев.

И проблемът вече ще е доколко в МВР остават кадри, познаващи дори и малка част от оперативната обстановка на Слънчев бряг. Защото на възловите позиции в ръководството и сега там на офицерски места са назначени хора от вътрешността на страната , които не могат да разпознаят Митьо Очите, ако влезе при тях без охрана.



Вляво е р-т „Фор Ю”, считан от юни 2013 г. за крепост на Божо-Козела и групата му, наета от Пламен Петков за противодействие на Панагонова, вдясно, зад дискотека „Айсберг” са тия 10 декара, които очевидно са прокълнати


В неподелените реално все още 10 декара влизат десетки павилиони, ресторанти, кафенета, увеселителни центрове






В категории: Несебър


37
Коментара по темата
37.
НИК
15.08.2016 15:12:41
0
1
ОТНОСНО СЛЕДНАТА СТАТИЯ:
http://flagman.bg/article/107386

ОТГОВОР, ОТ "НИК" КЪМ КАТЯ КАСАБОВА, ПОНЕЖЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ПОСТ 77 И 78 СА ОТ САМАТА НЕЯ СЛЕД, КОЕТО СТАТИЯТА БЕШЕ ЗАТРИТА ОТ ГЛАВНАТА СТРАНИЦА НА САЙТА ОТ РАЗДЕЛ "НАЙ-КОМЕНТИРАНОТО".
КАСАБОВА, ОТГОВОРА ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ГНУСЕН, ЖАЛЪК И ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО-МИЖИТУРСКИ!!!
ТОВА ПОКАЗВА САМО С КАКВА АМОРТИЗИРАНА, ОЗЛОБЕНА И ЛАБИЛНА ПСИХИКА СИ!!!!!!!!!
МИСЛЕХ СИ ,ЧЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С ИЗВЕСТНА КРИТИКА МОЖЕХ ДА ВИ НАКАРАМ С ВАСИЛЕВ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ И ДА ПРОМЕНИТЕ ПОДХОДА СИ КЪМ ПОДНАСЯНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ , НОООО ВИЕ СТЕ.... " БЕЗ КОМЕНТАР"!
ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ПОДНАСЯТЕ, МАНИПУЛИРАТЕ И СКРИВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ САЙТА ВИ БЕШЕ, Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ "ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО-ПОРНОГРАФСКИ"!!!
36.
До 35
27.06.2016 12:13:43
3
9
недей така! Любовника от ОДМВР може да е ревнив!!!
35.
Без име
27.06.2016 11:48:54
4
9
А такааа,Радост нали ти казах,че всички ще разберат какъв изгревски боклук си.Сега да обясним ли и за любовника ти от ВСС?
34.
Евгения
27.06.2016 11:29:15
4
9
Госпожа Бошнакова се помисли за най-хитрата, но тази игра не се играе от всеки.Жена от нейния клас и ранг трябва да потърси мястото си в някое заведение,не в институция като прокуратура.
33.
Което си е истина,то си е истина.
27.06.2016 08:14:51
5
10
Другаря Русев продължава да си е "недопустимо некомпетентен" и да взема огромна заплата за тази работа. И сега ние простосмъртните вероятно трябва да чакаме някой ден и той да вземе пушката и да я насочи в правилната посока?Защо като виждате ,че някой е пълен некадърник не му набиете шута, ами чакате господ да му нарежда?Ако навремето бяхте били шута на Чернаев, сега човека щеше да е жив и здрав.
32.
kkk
26.06.2016 18:20:17
1
3
ДАЛАКМАНА Е НА СВОБОДА
31.
Друга гледна точка
25.06.2016 14:26:42
2
8
Като нищо и полицаите са си го поръчали Митьо, че е взел да не се отчита и да става неудобен... Едно птиченце ми каза, че с патрулка пренасят кокаин към морето на килограми. А полицията не обича конкуренцията...
30.
студио Х
25.06.2016 13:32:39
2
11
Живота го е доказал, няма незаменими хора.
29.
????
25.06.2016 13:14:37
10
4
Ще бъде голяма грешка да бъде махнат Калоянпв
28.
обективен
25.06.2016 12:31:24
17
11
Стига сте плюли по Калоянов, кой ви задържа Мечков и Биберов тормозещи града ни години наред, ами Далакмана, а Горан, Пахама и Даката, убиеца на Костов има и още много други, но е безмислено да се изброяват. Човек трябва да оценява обективно, а да плюе знаем че е най-силната черта на българина.
27.
...
25.06.2016 11:00:24
0
10
Статията е повърхностна. Би имала стойност ако се навлезе в дълбочината на връзките между представители на институциите. Жокер-насочете се към информацията от коментар 12 и дълбайте там.
26.
журноблизтика
25.06.2016 09:41:35
3
8
А по отношение на критиките срещу ръководството на ОДМВР-Бургас, че не е предотвратило престрелката в ресторант „Фор Ю”, след като са зреели условията за нея, както и защо известно време след екшъна, в района на бойните действия не се мярка жив полицай, ще кажа следното: БАБА МИ ОТ КЕРМЕНЛИ Е ВИНОВНА , тя е полицейски 6еф и причтел на Пламен Петков и тя напраши Радост Бошнакова прокурор на Несебър и я заведи в заведението на Петков
25.
до 24
25.06.2016 09:16:31
5
6
Виж сега крава ли си, козел ли,пламен ли, чадъра ли си,това е само малка част от истината
24.
До 23
25.06.2016 08:34:12
7
13
Това са пълни измишльотини. Човек трябва да е много наивен за да вярва на сайт в който не можеш да видиш критична статия за лицата и фирмите рекламодатели на флагман. Журналистиката в България е всичко друго, но не и обективна.
23.
адмирации
25.06.2016 08:15:06
15
12
Адмирации за истината изнесена от флагман,видно от коментарите болезнено неудобна
22.
До Керанка
24.06.2016 23:57:06
4
11
До кога ще се правиш на журналистка? Никой не те приема насериозно. Поне цитирай източника на информацията в компилацията ти - сайта Бивол, за да ти се смеят по-малко.
21.
блиц
24.06.2016 23:19:04
4
12
Този Пламенчо много връзки има с висшите етажи в съдебната система от къде тези връзки като го знаем какво леке беше. Който каквото си направи сам никой не може да му го направи. Къде се слага между шамарите. Алчноста до това води човешко око ненаситно особено когато си тръгнал от нищото.
20.
До флагман
24.06.2016 23:11:08
11
11
Пускайте статиите без възможност за коментар, че се пишат само непотвърдени доноси и информация достойна за роман на Жул Верн.
19.
:)
24.06.2016 23:04:30
4
14
Абе г-жо Касабова, кога най-после ще публикувате статиите малко по- подготвена. Какво общо в цялата тая история има покойния Мария Чернаев. Той никога не е бил шеф на тази прокуратура и никой не го е наследявал. Човека просто си беше болен и до последно се бори, но болестта го победи. А "непотвърдената" ви информация за банкета в Поморие отдавна е потвърдена. Именно Пламенчо, който е рус между другото, е спонсора му, а демонстрациите му за близост с г-жа Бошнакова са си съвсем явни, включително пред и в сградата на съда, където работи. Може да го питате, само че той сега е в нелегалност, щото ако го намерят, няма да има късмета на Очите. Че Козели и разни други подобни дето ги писаха са негови хора всички го знаят и как ревностно го защитават, а той на кого е човек, това е друг въпрос. А как са я избрали г-жата Бошнакова може да питате ВСС, а също и шефа на етичната комисия - също гост на банкета в Поморие. Тя сега новата шефка на прокуратурата в Несебър ще оправи нещата с престъпността в региона.
18.
?
24.06.2016 21:55:10
8
26
Вярно ли е, че Емил Павлов, Калин Стоянов и Кристиян Киров са държали джетове пред хотел Чайка? В момента Киров е най-големия стопанин на водни атракциони в региона ето това е симбиозата на полиция и бизнес.
17.
Време е
24.06.2016 21:50:55
4
11
Пенсиите вън от МВР тооооо
16.
бургазлия
24.06.2016 21:41:54
2
10
Проблема не едоколко в ОДПима кадри които познават оперативната обстановкаПроблема е че на възлови позиции се назначават хора които никога не са ръководили полицейски служби и операции. Те мИТЮ ЩЕ ГО ПОЗНАЯТ НО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА РЕАГИРАТ.преди дни в стола на шефа на охранителна полиция седна външен човек никога не ръководил полицейски операции.
15.
Айтозлия
24.06.2016 21:41:47
6
23
Най-добре ще е айтоските кадри да си се върнат в Айтос и да разследват кражби на овошки и битови убийства. ОПГ-тата ги оставете на Милен Димитров.
14.
...........
24.06.2016 21:13:18
4
19
Най накрая добра новина за Дасалов и Калоянов че ще си ходят браво на Цветанов да вземи да разкара и другите в Руп Несебър по некъдърно уплавление до сега не е имало
13.
Шерше ла фам
24.06.2016 21:12:35
3
18
Вижте кои членове на ВСС са от Сливен и от коя квота са.
Радост Бошнакова е от Сливен.
Министър имате от Сливен, макар и не на правосъдието, но все пак на ключово министерство.

А че Калоянов е пътник, пътник е.
Една сал Джанкова ще му остане да го утешава, горкия.
И малка спретната къщурка в село Пирне.
12.
Запознат
24.06.2016 20:23:18
3
34
Интервюирайте Калоянов и неговия заместник Маринов/кавалер на повишения магистрат и приятел на Пламен Петков /които също са присъствали в заведението на нашумелия бизнесмен!
11.
Той
24.06.2016 20:19:52
2
6
Правната несигурност и корупцията са като вдигната ръчна спирачка, която пречи на българската икономика да се движи така, както би могла. Свалете я." За това призова президентът на Германия Йоахим Гаук на форум на Германо-българската търговско-индустриална камара.
10.
do 9
24.06.2016 20:07:21
2
3
dali go obicha otzade :)
9.
Курти Ръсел
24.06.2016 19:09:13
4
6
Касабова е зажадняла за кур.Очаквам рев като и го вкарат не както очаква
8.
BRAVO KATE
24.06.2016 18:32:46
9
2
SMELO PIPASH. VSICHKO SI E TAKA.
RIFORMATA V SADEBNATA SISTEMA VARVI.
7.
Спекулатор
24.06.2016 18:22:14
2
19
Ебаси несвързаната и нелогична статия ...
6.
Дончо
24.06.2016 18:15:44
10
23
Хайде бе Милене връщай се има достатъчно хора за работа. Тия дето ти си ги учил и те станаха статистици и гледат само таблиците.
5.
DW
24.06.2016 18:08:26
3
24
Нормално е като си израстнал и живееш в Айтос и прекарваш времето си в кабинета да не познаваш контингента.
4.
...........
24.06.2016 18:05:42
7
7
Пламен бил гръб на Козела... ха-ха-хаха ебати вица
3.
...........
24.06.2016 17:43:06
6
12
Поне си проверявайте информацията преди да пишете защото ми се струва че Касабова май ще се поразходи до съда
2.
Желязко
24.06.2016 17:38:06
7
13
Касабова Миндил Мръсен....Остави Мариан да почива в мир спермо Долна.
1.
???
24.06.2016 17:06:21
15
19
Оставете тоя Пламен на мира!Човекът е тарикат и си върти бизнеса успешно.Вместо да кажете кой е гърбът на Митьо пишете всякакви глупости...Пламен бил гръб на Козела..!!!???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори