×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесът откри сезона в Слънчев бряг, призова държавата да изтегли репресивните си органи (СНИМКИ И ВИДЕО)


Бизнесът откри сезона в Слънчев бряг, призова държавата да изтегли репресивните си органи (СНИМКИ И ВИДЕО)
Официалните лица, сред които и съветникът по туризма в МС Живко Табаков, пристигат за церемонията в култовия комплекс „Cacao Beach”
24 Юни 2016, Петък, 08:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Масовите проверки плашат туристите, имаме отказ от резервации, жалват се хотелиерите

Бизнесът даде символичен старт на сезона в Слънчев бряг със стилно парти в култовия “Bedroom Club” на плажа „Cacao Beach”. Съюзът на собствениците  организира самостоятелно откриване, изневерявайки на и без това крехката във времето традиция да го прави съвместно с държавното „Слънчев бряг“ АД. Въпреки това изпълнителният директор на „Слънчев бряг“АД Златко Димитров също бе сред гостите, а колегите му го посрещнаха като равностоен партньор.

Сред официалните лица бе областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева, съветникът на министър Николина Ангелкова  Живко Табаков, зам.-кметът на Несебър Лазар Япаджиев, Костадин Нищелков и Атанас Терзиев - възлови фигури от местния парламент на Несебър, директорът на Агенцията по храните в Бургас д-р Георги Митев, председателят на Българската хотелиерска асоциация Благой Рагин и други.

Областният управител Вълчо Чолаков заяви: Ние ви помагаме, но и вие ни помогнете, за да бъде обстановката спокойна


Сред знаковите лица от бизнеса в Слънчев бряг бяха Сава Чоролеев, Веселин Налбантов, Георги Тръпков, както и неформалния домакин на партито Радостин Бързанов, собственик на комплекса „Cacao Beatch”. Бързанов е известен с това, че принципно избягва да застава пред светлините на прожекторите, но този път той отвори широко вратите за журналистите в най-големия увеселителен нощен комплекс на курорта.

Босът на  „Cacao Beach”  Радостин Бързанов показа класа и стил в организирането на лятното парти


Познавачи на лукса отбелязаха, че за първи път от години насам при откриването на сезона в Сънито, частниците са поотворили кесиите и черпят с качествени питиета без да ограничават количеството. Кетърингът също бе на ниво, а програмата бе действително впечатляваща, за което очевидно този път се бе погрижил самият Бързанов.

Бизнесът си пожела добър сезон с литургия за здраве е берекет, макар и със свито сърце. Хотелиери и ресторантьори призоваха държавата да смекчи репресивните мерки в най-големия български курорт, защото само за седмица след засилените проверки на МВР, НАП, РЗИ, Агенцията по храните, Инспекцията по труда, са получени десетки хиляди откази от резервации. Родни туристи от високата класа  масово отказвали заявените почивки и бягали към Гърция. Причината - ресторанти и нощни заведения за минути се изпразвали когато вътре нахлуят  тежковъоръжени полицаи и инспектори от куп държавни инстанции.

МВР проверява на входа влизащите, а на изхода на комплекса и излизащите, както и свободно разхождащи се туристи на територията на курортния комплекс Слънчев бряг. От 1 юли трябва да заработят и полицейските КПП-а, а вече трета седмица всяка по-луксозна кола щателно се проверява от Жандармерия на входно-изходните артерии на Слънчев бряг.





В категории: Несебър


31
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
31
Коментара по темата
31.
Атанас
25.06.2020 17:42:09
0
2
Това ако са представителите на истинския, честния, почтенния, неподкупния, светлия бизнес в Слънчака (това не е моят Слънчев бряг) здраве му кажи. Не спраяха 3 месеца да реват да им намалят ДДС, но като ги гледам до един жални да ги оплачеш милите завалий -милионери само тоалетите , обувките и телефоните а МПС-тата (Бентлита, Поршета и т.н. дето Боко -Тиквата ще им ги взема) ....ехххххх... народе, спиш а те не спят а грабят ли грабят !!! Халал да им е всичко. Баста.
30.
вуйчото
23.08.2016 11:43:57
0
0
И каква стана тя. Чоролеев им размаха пръст и Ангелаци и псевдо съветници взеха да се оправдават. За обидата ще му дадат още един плаж.
29.
vde
27.06.2016 17:00:35
0
1
Свиквайте братя, бармани, свинари и шофьори с претенцията на бизнесмени и наричащи се "хотелиери". Каквото беше, беше.....
За добро или лошо българите макар и все още доста бедни могат да пътуват и сравняват.... А сравнението, не е във ваша полза, ама въобще!!??? Независимо от изключително благоприятният старт който ви се даде(подарени хотели, неплащане на данъци, гавра с персонала и подаръци от държавата за сметка на клетият народ) повечето от вас не могат и няма как да се надскочат и това е........
Успешен сезон и преди всичко здраве......
28.
Nikito
27.06.2016 10:04:12
0
1
Проблема е че така наречените хотелиери и бизнесмени в Сл.Бряг знаете само да крадете и да си купувате скъпи коли, Крадете от държавата като не внасяте ДДСто, крадете от клиентите като ги тровите с ментетата от тубите по баровете, крадете от чадърите и шезлонгите от такси за паркинги които са незаконни, касовите апарати не знаете как им се прави дневния отчет.Може ли дискотека да отчита по 30лв. оборот на вечер? Поне на 5 сметки една чукайте на апарата крадете ама тук там плащайте нещо то алчните ви гъзове нямат наяждане. Само проверки за вас докато се научите да работите тарикати селски.
27.
Фискален
25.06.2016 23:25:48
0
1
те и затова започват да ги съдят в момента, заради произвола на това звено в НАП ,в Бургас обаче кой ще изобличи корумпирания Даниел Вълканов като всичките му подчинени знаят от кой взима пари и кои фирми да симулират че ги проверяват
26.
до 24
25.06.2016 23:13:58
0
3
едно е да те проверят и да те оставят, друго е да си на постоянни проверки, да ти плашат клиентите защото конкурентната фирма си пие кафето и си плаща на шефа на фискален контрол в Бургас примерно да не бъде закачан
25.
Burgas
25.06.2016 22:07:45
1
4
Браво! Напълнихме окото!
Бивши крадци-съдържатели на каравани и настоящи отново крадци, но съдържатели на хотели, както и евтините им к..ви, но вече престарелички... И всички те облечени в бяло! Красота, но бай Ганьовска! А и душичките им са толкова черни...
Пази Боже сляпо да прогледне!
И пази България!
... поне територията, то е ясно, че държава отдавна няма...
24.
aytoski huligan
25.06.2016 22:00:10
2
0
Коректните бизнесмени проверките не им пречат по никакъв начин.Само мошениците се притесняват от проверки.Поради тази причина проверките трябва да продължат.
23.
Kala
25.06.2016 18:41:02
1
1
Колкото повече проверяващи има през сезона денонощно толкова по-сигурен ще става курорта.
22.
Givko
25.06.2016 10:21:44
0
8
Видяхме и бившия началник на полицията- Стайко Манев , той явно вече е представител на бизнеса! Направете ревизия и на неговото имущество, много ще ми е интересно тоз от с.Винарско как се озова в редиците на бизнеса!
21.
до 20.
24.06.2016 23:25:51
2
2
Силно ме съмнява точно теб да са спрели със "смотаната кола", защото ако бъдем обективни наистина се спират само скъпи коли. Иначе съм съгласен, че е абсолютно безсмислено отчитане на работа и прецакване на кефа на невинните хора. То когато трябваше да се проверява се изколиха и избесиха, сега след дъжд качулка..
20.
6969
24.06.2016 22:46:37
2
3
Интересни коментари,ама не е нормално туристически комплекс да е като военна зона за една вечер да ме спрат 5 пъти за проверка.Цяла вечер киснат жандармерията и тормозят тея като мен с евтините и смотани коли понеже са насрани и скъпи коли не барат,а туристите питат защо толкова полиция атентат ли чакаме?не е нормално и без тва е слаб сезона
19.
000
24.06.2016 18:19:58
2
4
Само комплексирани плашипутарници и стари каравани.....но не.....това е началото на края......някоя сутрин ще осъмните с присъствието на вежливите зелени човечета от другата страна на морето.......е тогава ще видите банкети и кьорсофри.......и то много скоро ще имате руски туристи в униформи....тогава ще проумеете от къде изгрява слънцето.
18.
Кравар
24.06.2016 17:47:08
0
8
Мафията откри сезона
17.
Бизнесмен до 16
24.06.2016 17:20:31
4
6
Като си много кадърен стани работодател. Кой те спира?
Спри да мрънкаш, прави пари.
Но не знаеш как, нали?
Тогава работи, утре си първа смяна.
16.
aytoski huligan
24.06.2016 16:11:07
2
3
№12 толкова съм наясно ,че нямаш си и представа колко съм наясно.Наясно съм че от печалбата всички работодатели си купуват нови джипове всяко лято и нови коли на жените си дъщерите си и на любовниците си а станели въпрос за работника .....пари нема нали.А работодателите от същият ранг в Турция не могат да си купуват същите луксозни автомобили всеки сезон , макар че сезонът в Турция е по дълъг от сезона в България.
15.
sunny beach rider
24.06.2016 15:55:48
0
2
Machkaite gi te imat mnogo Lev ako mahnat vsichki policai napadjii .Chas Maka zappchva na novo ,a vsushnost toi ne e spiral.
14.
наблюдател
24.06.2016 15:49:16
0
5
На първата снимчица - братя Диневи и техния служител, "корифея в туризма" Живко Табаков със сладката му тръпчинка на брадата...
13.
аха
24.06.2016 15:36:19
1
8
и кой ще ти трае тази полицейщина, ти отиваш на почивка , а не в Тунис на плаж да те чакат ред нап, жандармерия , полиция , НСБОБ , агенция по труда, агенция по храните наредени на опашка.
и за какъв ръст от 30 % говорят, най бедните цървули от европа са тук , консумация никаква . много ясно че мислещи българи и хора с повече от 5 лева на ден на почивка тук няма да дойдат
12.
до 10
24.06.2016 15:29:45
8
5
кви проверки бе айтоско шиле, ти наясно ли си че с тези крайни цени на най евтиния курорт няма начин да си на печалба ако всичко ти е в ред. ще останат да работят само тези които перат пари. пред да започне да пишеш глупости стани един работодател и се занимавай с туристически ориентиран бизнес да работиш 50 дни и да издържаш работниците си цяла година
11.
Срам
24.06.2016 15:26:50
0
4
Всичките лапачи на държавна длъжност от рИформаторите отишли на софричка. А може би и по едно пликче е имало. Че малко да се сопнат с проверките.
10.
aytoski huligan
24.06.2016 15:10:41
2
17
Бизнеса ако си плащаше данъците и осигуровките на работниците си както трябва тогава нямаше да има никакъв проблем при проверките?Понеже те не си пращат нито данъци нито осигуровки на работниците си в пълният им размер и от това произтича проблема.Проверките трябва да продължат поне до началото на м.октомври и всичко ще си дойде на място.
9.
pen4o
24.06.2016 14:26:40
0
9
В България няма нито бизнес нито Държава
8.
Bokluci
24.06.2016 14:18:12
0
5
Nqma takiva izrodi! Otishli edna pasmina gulqidjii da qdat i piqt kato svine
7.
Vili
24.06.2016 14:05:48
0
5
Каквито са ни каруците......такива са ни и бизнесите...Даме прощавате!
6.
Turist
24.06.2016 13:59:20
0
4
Turistite sme v zadrystvaneto. Mai tuka shte si ostanem.
5.
do 4
24.06.2016 13:57:50
0
4
vqrno e xaxaxa selskostopanski sa shtot povecheto im silichka idva ot kum Dichevski I Ilchovski finans grup :D ama vsichite im ciganii sa ot den do oladne I si pravqt kakkvoto iska I si slagat kadeto koito si iskat, a nie sedim I nie vadim nqkakvi drebni polu sivi pari, komentirame gi tuka tiq muhliuvci I muhli bezdarni, znaem che vsicho e za parlama, I ministerstva I imstetucii I slujbi I vsichko I vapreki tova slagame usmivka nakraq I da si pravqt kakvoto si iskat I tova e... :) tova e taka zashtoto nikoi ot nas e misli za pokolenie dve napred I kade I v kakvo shte jiveqt te ami mislim za nai mnogo dogodina I taka oshte malko I shte ruhne piramidkata.
4.
Какао пич
24.06.2016 13:44:58
3
19
ВИП Селскостопански труженици в лъскава атмосфера откривали сезона в средата на сезона
3.
а
24.06.2016 13:38:20
3
11
Масовите кражби на ток от страна на хотелиери и ресторанти кога ще спрат и по какъв начин точно проверяващите стресират туристите има съвсем други ситуаций който найстина стряскат туристие
2.
Ха хааа
24.06.2016 13:28:42
6
18
Колко ни са тъпи бизнесмените. Ами ако всичко им е наред, няма да им правят проверки и да ги пазят.
1.
top
24.06.2016 13:25:52
2
27
бизнеса е прав--махнете данъчните за да се нагушим здраво , махнете и куките за да върви и нередовния бизнес иначе как ще платиме договорения рушвет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори