×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Писмо до Вълчо Чолаков и Панайот Рейзи. Защото лично ви познавам


Писмо до Вълчо Чолаков и Панайот Рейзи. Защото лично ви познавам
Вълчо Чолаков - областен управител на Бургас(вляво), Панайот Рейзи – кмет на община Созопол
07 Юни 2016, Вторник, 11:28 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Уважаеми г-н Областен управител, уважаеми г-н Кмете, тъй като отдавна Ви познавам и двамата, реших, че ако пиша тук, това ще е най-честният и най-бързият начин чрез вас да стигна до държавата. Тя е глуха, господа, за сълзите на бедните, чиито възрастни родители умират в домовете си, преди да са дочакали ред за постъпване в двата държавни хосписа за хора с физически увреждания – тези в селата Ясна поляна и Горица.

Вие, г-н Чолаков и г-н Рейзи, много добре знаете какъв е проблемът.  Аз и колегите ми от бургаската журналистическа гилдия се сблъскахме с него случайно. Разбира се, намерихме начин да се справим, провирайки се в лабиринта от наредби и постановления, на ръба на закона. Да ви кажа направо: прегазихме закона! Заради наш колега, който е с два инсулта, неподвижен, самотен, затънал в дългове.
Ако не нарушим правилата на държавата, този журналист трябва да умре в ипотекираната си гарсониера  в Меден рудник като куче. Защото е много беден.

Преобръщайки с хастара навън здравно-осигурителната система в Бургаска област, в опитите ни да намерим подходящо социално заведение за настаняването му,  открихме един човек – готов да помогне.  Вие го познавате – д-р Димче  Миладиноски от Бързата помощ в МБАЛ-Бургас.

Д-р Миладиноски се е срещал и с двама ви, молил  е да отделите от безценното си управленско време, за да придвижите  проблемите с частния му хоспис в град Черноморец, община Созопол, по-нагоре. Застъпвам се за него не в защита на личния му интерес, а защото и двете държавни здравни заведения в Ясна поляна и Горица са препълнени!

А пък аналогичният по своето предназначение хоспис за бедни хора в Черноморец, община Созопол, стои празен, защото в созополското подразделение на Агенцията за социално подпомагане не искат да чуят за справедливо преразпределяне на държавните помощи.

Д-р Миладиноски ще настани социално-слабия ни колега в Черноморец срещу даренията, които ние ще съберем помежду си. Домът е чист, лицензиран, със съвременно оборудване. Но, пак повтарям, стои празен, защото държавата, или може би, определен кръг  от върхушката, не допуска външни за мафиотската ни здравна система, елементи.

В подобно положение са и други частни здравни центрове, д-р Миладиноски говори и от тяхно име. Но се страхува да даде пресконференция, която, уверявам ви, в този момент, заради съпричастността ни към нашия агонизиращ колега, щяхме масово да отразим. Не желае, защото пак ще му запалят колата, а човекът има и малко дете.

Ние благодарим на д-р Миладиноски, а от Вас, господа, очаквам отговор. И нека той не е формален, а да се усеща, че по веригата нагоре, имаме двама управленци – държавник и кмет, които наистина искат да помогнат.



Катя Касабова
Главен редактор на Флагман.бг

В категории: Лична драма


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
25
Коментара по темата
25.
*********
07.02.2018 09:34:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Темида
20.06.2016 13:53:32
0
4
Този "доктор"е за лудницата, всички са вдигнали ръце от него, лъже,краде и убива беззащитните хорица в т.нар. "хоспис", а да не споменавам и "врътката", която има с една от "болница", той да се гаври със здравето на хората, след това уж ги изпраща по спешност за да ги доубият там - здравословно и финансово, в името на КОМИСИОНА!!!РЗИ, спите ли...
23.
К.Иванов
19.06.2016 18:15:31
1
7
С купена диплома и Пешо краниста може да стане лекар в България.
Колко ви плаща Миладиноски да го рекламирате в сайта?
Всички хвалби от пациенти си ги съчинява и пише сам.
Той не става и за сестра в селски здравен участък!
22.
Ваня
19.06.2016 16:49:34
1
6
Този самозванец и некадърник "Доктор" Миладиновски е способен на всичко за пари. При него всичко е театър и реклама. Добре, че ВМРО му стои зад гърба. Иначе трябваше да бъде дисциплинарно уволнен поради некадърност. Един куп жалби има срещу него. Трябва да му забранят да практикува, защото е вреден здравето и живота на пациентите.
21.
От умрял писмо
14.06.2016 16:27:24
0
1
Кога тия двамата дадат пари,аз Асан да стана
20.
Д-р Г.М.
14.06.2016 13:36:02
1
6
Пиша си инициалите , за да не дразним всички , но Миладиноски знае кой му пише . Хайде не се прехласвайте по омайните му приказки , защото този индивид през живота си не е направил нищо безкористно . Ежедневието му е низ от лъжи , измами и манипулации - като се започне от студентството, жалък и кратък опит за работа около Варна , нескопосана измама за работа в хирургия , изритване от няколко отделения и поне 2 болници в Бургас . Касабова като прибере някой лев забравя за обективността си , но не е красиво това , не е ! Питайте , ако имате топки и време : - колко оплаквания има в полиция и прокуратура срещу индивидът Миладиноски и кой неврохирург от МБАЛ го защищава и защо
- какви дипломи има за образование
- има ли препоръка от изпълнителната власт да бъде отстранен индивидът Миладиноски , за да не уронва здравето на пациентите
- колко често му се случва по време на нощно дежурство да кърка ( точната дума ! ) с т.нар. Кравченко и сестрите от спешното не могат да го извикат да прегледа пациент
- питайте колко и на кого плати в " Господари на ефира " , за да спрат предаването срещу него
- питайте освен последната му жена и санитарката колко хора работят в т.нар. хоспис и колко е съотношението спрямо пациентите , които трябва да се обгрижват
- питайте колко често променя цената , която казва на близките
-питайте как спазва принципите на добра медицинска практика , ако разбира какво е това
Всъщност ....питайте Касабова или някой от лакеите й , дали би се лекувала при Димче или дали би оставила свой близък в неговитв ръце . Аз лично вече съм му ял попарата и съм се червил достатъчно , заради него.
19.
VT
13.06.2016 16:00:50
0
3
Много актуална статия,но щом всички "частни"старчески домове са на държавни субсидии,защо няма държавна агенция да проверява какво става там.Много страшен проблем
18.
Държавата- до № 14
13.06.2016 11:41:59
0
0
В подобни кореспонденции не е нарушен етикетът, тъй като много от писмата, които се пишат до подобни органи са с брой копия и до други органи, било на държавна, било на местна власт.
17.
и аз ви познавам
09.06.2016 08:45:43
0
6
И тримата сте от един дол дренки.
Спрете цирка.Свършете работата и не шумете
16.
ловеца от Граматиково
08.06.2016 22:19:04
0
7
този бандит Рейзи да го обесят на центъра заедно със Катинара. И пак ще им е малко-мръсни гадове
15.
допълнение към № 8
08.06.2016 08:22:21
0
0
Мирише на кисело защото от ходене по мероприятия с хапване и пийване не й остава време да се изкъпе. Да си измие косата и да я среше тогава да се показва пред хората.
14.
Писмо до редакорката Касабова-Лукойл мекере
07.06.2016 18:13:33
14
3
За първи път виждам писмо до две личности едновременно.
Това е невероятна простотия и табу във бизнес кореспонденцията. . Никога не съм виждал на запад такова нещо. Това е пълно неуважение и прибързана работа. Да говориш на един и друг едновременно значи да не уважиш личността на нито един. За първи път видях подобна глупост когато Путин събираше въпроси на зрители и накрая отговаряше общо все едно хората не значеха нищо по отделно и не им беше уважено правото на отговор. Обама никога не би допуснал такава глупост. Това е ориенталска черта и е липса на възпитание. Каквато редакторката такава и информацията --- днес чета за дни
На руска култура --- а ние всичко знаем че варварите които ни трият и убиват ---- нямат никаква култура.

Ваш читател от Чикаго.
13.
Бургазлия
07.06.2016 17:35:33
6
6
Ей, загубен и прост народ сме това българите. На всяко нещо все ще има "хора" да намерят кусури и за какво да плюят.
12.
море
07.06.2016 15:47:13
7
4
Добре исказано! Благодарим за съпричастността Ви, но дай-боже да бъде от полза и за тези, за които няма познати журналисти, които да лобират и успяват чрез перото и възможността си, по този начин да оказват съдействие!
11.
Близка на д-ра
07.06.2016 15:42:57
4
19
Г-жо Касабова, а познавате ли лично д-р Миладиноски, за когото се застъпвате? Знаете ли, че хората мрат като кучета в неговия хоспис, за който той сега иска пари от държавата? Знаете ли, че лъже пациентите си, че е директор на Бърза помощ? Знаете ли, че има да плаща издръжка на две невръстни деца и му е запорирана заплатата, защото се крие като мишка? Този човек е лъжец и престъпник! ако беше толкова читав, нямаше да подпалят колата му преди време!
10.
Izgrev
07.06.2016 15:42:44
4
10
Kasabova pak dokaza kolko e prosta.qsna polqna e kym obshtina primorsko i ne mislq che trqbva da zadava vyprosi na reizi a na germanov
9.
MDAAA
07.06.2016 15:30:32
7
6
NE SAM TI FEN KASABOVA, NO TOVA NE ZNACHI, CHE NE KAZVAM EDNO GOLEMO BRAVO ZA TOVA KOETO VIJDAM SEGA.
DAI BOJE DA SE OTVORIAT TEZI DOMOVE.
A NISHTO NE PRECHI DA NATISNESH I VALIO MEJDU DVE RAKII PO VAPROSA.
8.
Драган
07.06.2016 15:26:37
11
5
Касабовна, откак си са пръкнала не спираш да плюеш.Прекалено дълго ми е да ти пиша, колко дръпна Бургас по управлението, на тия дето плюеш.Освн това си тлъста и миришеш на кисело.
7.
КасаПке
07.06.2016 14:48:57
3
16
а помисли ли как са се почувствали хората като сте ходатайствали да прередите чакащите ?????
6.
хахахахаха
07.06.2016 14:43:20
2
14
Касабова като нищо може да им отпере по два шамара на тия двамата
5.
До 4
07.06.2016 14:33:06
8
18
Специално левия е само за това ;) освен да се прави на интересен и да изпълнява частни поръчки, файда от него - зеро...иначе кмет щял да става...опазил ни Бог!
4.
Антимафиот
07.06.2016 14:29:05
2
28
Като ги познаваш лично що се хабиш да им пишеш? Отпери им по 2 шамара и ги заплюй в лицето...
3.
88
07.06.2016 14:20:21
4
27
Е като споменавате за мафиотски кръгове то писмото ви е точно до членове на тази мафия
2.
До 1
07.06.2016 14:14:50
4
10
Така е - има и други домове, но трябват пари, а тук говорят за социална дейност!!!! Говорят за бедни хора а не такива с пари!!!! Случаят е различен
1.
Катеринке, и..
07.06.2016 14:08:32
5
12
...що точно в Черноморец? Има места в старчески домове в Българово, Карнобат,М.Търново, Лозарево и в луксозния между Сарафово и Поморие
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори