×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голямото коте заведе Божинов в Дубай (СНИМКИ)


27 Май 2016, Петък, 16:13 ч.
Автор: БЛИЦ

Биляна Дол се обясни в любов на нападателя

Сръбската красавица Биляна Дол заведе Валери Божинов на почивка в Дубай. Двамата се наслаждават на почивката си и показват, че са много влюбени. Поне това се вижда от надписите до снимките, които Биляна пусна в Инстаграм. На една от тях Божинов е определен като „моята любов”.



Една от най-близките приятелки на Биляна – Ана Машич, е управител на хотел в Дубай и половинката на Божинов се възползвала от това, като успяла да уреди един от най-хубавите апартаменти.



Сезонът за Валери Божинов приключи и той се отдаде на почивка със своята половинка.

В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
4
Коментара по темата
4.
Зззз
27.05.2016 21:19:09
0
6
Не ме интересуват тея "новини". Какво ме интересува това джудже? Това просто футболистче, дето даже името не може да си напише правилно...едно сложно съставно изречение не може да произведе простия му мозък!! Какви постижения има това джуджунце не мога да разбера??? Станал добър на най-тъпата и безсмислена игра в света... това ли е постигнал?? Всеки човек, който е достатъчно тъп и упорит, с лекота би постигнал неговите "постижения"... и какво ме интересува къде ходят с тази елитна проститутка? Няма ли по-значими новини? Няма ли научни открития?!?!?! Няма ли нещо смислено??
3.
Eeee
27.05.2016 17:19:52
5
5
Boli go gaza da neka si go pluqt toi si gi bocka kotencata i tva e
2.
Burgas
27.05.2016 16:34:25
8
9
Кво го хейтва бе бате българите са супер злобни и завистливи хора, серат лайна върху всичко живо в пространството, серат лайна и по най-успелите българи било то в сверата на спорта културата и шоубизнеса. Няма такова долно племе бачкайте за 400 лв и не ги мислете оня къв бил, тоя къв бил. Най-добре погледнете себе си че живеете в панелки на 30 години с мебелите от сватбата на пра баба ви. Какво сте тръгнали да мразите и плюете успелите и богати българи да са живи и здрави, имат могат поне правят нещо значимо за разлика от вас дето серете лайна ходите на работа за пари с които неможете да си покриете месечните разходи! Божинов не е успял, нито е известен за него може да се каже че дори е провален талант. Той не е добър футболист даже, но това си е за него, нито ми пречи нито ми е направил нещо лошо, нито ми е запалил къщата нито ми е откраднал колата! Нямам нищо против него и гледам собствения си живот да е жив и здрав ! А българите са гнусно долно племе, псуват и обиждат най-добрите и най-успелите българи (давам за пример Христо Стоичков и Димитър Бербатов) Хора които прославиха България и цял свят научи за тях. Само простия български народ плюе, рогае и обижда собствените си най-успели сънародници! А в същото време идола ви е Азис един циганин, слушате му песните подържавате му давате по 15 20 лв. вход от мизерната си заплата за негови участия. Не ме е срам ами направо ме е гнус от 60% от българското население селяни прости !
1.
glarus
27.05.2016 14:29:47
3
20
Блазе му на това гъзе, пори си котета и си гледа кефа. Боли го фара, че половин България го хейтва. Искам да съм на негово място и да топя чушката в малки котета.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори