×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скрита конкуренция за проститутките в Слънчев бряг, публичен дом на колела тръгва в курорта


Скрита конкуренция за проститутките в Слънчев бряг, публичен дом на колела тръгва в курорта
Уличните жрици ще имат сериозни конкуренция през това лято
16 Май 2016, Понеделник, 03:20 ч.
Източник: Труд

Автобусът плейбой бар тръгва от началото на юли
Полицията в най-големия български курорт - Слънчев бряг, засече и прибра първите проститутки за сезона. Те все още не са по алеите на комплекса, а се подвизават на околовръстното шосе, за да забият някой шофьор на камион. В Сънито сега е бедно откъм жадни за ласките им туристи - предимно младоци англичани, ирландци, скандинавци. Сега има израелци и поляци, но те си падат повече по здравословните разходки край морето и не обръщат внимание на нашенките.

По морето кадри няма. Въпреки че хотелиерите проглушиха ушите на всички държавата да вземе мерки и да им помогне при набирането на персонал, така и си останаха само с плановете. Но каквато е кризата за висококвалифицираните кадри, такова е дереджето и в бизнеса с плът. Дефицит тази година ще има и сред проститутките. За нашенските жрици Сънито е нещо като уоркшоп. Тук започват като начинаещи, обучават се по едно лято и после драсват към чужбина. Любима дестинация им е Германия.

"Бях на летището в Берлин, когато кацнаха два наши самолета, пълни с бармани и сервитьори. И проститутките се изнесоха", алармира преди две години врял и кипял в туристическия бранш хотелиер. И мъката с кадрите у нас наистина започна. Но има разлика все пак в двата бранша.

Ако за готвачите, самите хотелиери си били виновни, оплюха ги като майстори в кухнята. "Не дават пари и продукти. Искат да сготвиш заек за туристите, но ако можеш сам да отидеш на лов и да го застреляш, или пък като фокусник да си го извадиш от джоба", коват ги бивши морски готвачи.

Миналата година проститутките също бяха кът, но мерак незадоволен не остава. Сънито се наводни с „креолки“ от ромските махали на континентална България, които драстично свалиха цените. "Неопитни, но пък млади", рекламираха ги сутеньорите. До седмица-две ще стане ясно каква част от тях пак ще се върнат в курорта за повторен уокршоп или ще дойде новината, че повечето от тях са погълнати от западноевропейската икономика на сластта.

Първите заловени момичета са... българки, от старозагорско. На ръба на пълнолетието са - едва стържат границата от 18 години. Брюнетки и много красиви, разказа човек от курорта. Тази година явно ще залагат на естествената хубост - подозират местните. Дано обаче да има кой да я оцени. Още повече, че британската младеж предпочита да плува в алкохол на дълги дистанции, така както и останалите младоци от Западна Европа, които идват предимно за алкохолен туризъм. Ако след петата чаша ги удари нагонът, ще им е все тая в размазания фокус какво стои срещу тях - красиво, гримирано или караконджул.

Преди време проститутките цяла зима се готвеха за предстоящия сезон. Имаше си тенденции, както във висшата мода. Изрусяваха се, за да паснат на вкуса на скандинавците, после подчертаваха екзотичен произход, по едно време някои дори си слагаха сини лещи, за да ловят по-богати летовници, придобивайки интелигентен вид и дълбочина на погледа.

Тази година мотото им очевидно ще е "Бъди себе си". Голямо усилие за задържане на повърхността, защото нищо в Слънчев бряг вече не е като преди по отношение на проститутките. Дори много плейбой барове са се префасонирали в хранителни магазини. Липсата на опитни кадри и ромките, които масово упражняваха "две в едно" - секс и обир или дори "обир без секс", срутиха трайно търсенето. Дори и сред пияните туристи.

Новото при упражняващите най-древната професия този сезон е, че със сигурност ще имат скрита конкуренция. В лицето на сервитьорки и особено на камериерките.

Ударите под кръста лъснаха още миналото лято по хотелските коридори. Тогава пишман-съпруг разкри жена си и я натири заради това, че носела по 50 лева всеки ден бакшиш от "доволни клиенти".

"Камериерките например са по-близо до туристите. Не е нужно да се пържат по алеите, имат пряк контакт с потенциалния клиент, а и той си има терен", ядосват се сутеньорите. Те вече са в Слънчев бряг и оглеждат обстановката.

Както и миналата година, квартири за база ще наемат в близките до комплекса селища.

Тази година в Слънчев бряг със сигурност пак ще цъфне хитът на миналия сезон - автобусът плейбой бар. Публичният дом на колела взриви духовете, когато се разкри, че паркира дори в центъра на курорта. Танцьорки излизат на вратата и изпълняват страстен танц. Мераклиите влизат в автобуса, след половин час излизат. После автобусът се мести - отпътува за други спирки и нови "зрители". След края на миналия сезон се заговори, че щял да "зимува" в столицата.

Пак миналото лято сутеньори крояха големи планове, съвместно със собственици на плейбой барове. Смятаха да правят иновации - "проститутки зад витрини", заимствано от Холандия. Нищо такова обаче не се случи. Автобусът отнесе тези смели идеи и засега плацдармът за жриците си остава - по алеите, както винаги си е било.

Между другото, в средата на юли миналата година, наблюдатели на нощния живот в комплекса предупредиха, че проститутките в Слънчев бряг бездействат. Младоците туристи не проявяват голям интерес към платената любов, за да не си харчат парите "залудо". Трябва да са много пияни, но и тогава жриците не били на далавера, защото туристите били похарчили почти всичко за пиячка. Проститутките бяха изправени на нокти и обмисляха нови клопки за клиенти например да стоят до храстите с бутилка водка в ръка.

Досега обаче всички спасителни уж идеи се оказват неработещи. Но нов сезон - нов късмет. Като се вземат предвид първите "лястовички", заловени от полицаите, вещи в бранша на майтап или не анализират това така: Девизът да се заложи на естественото, младостта и неопитността на момичетата, може всъщност да им открие нови два хоризонта - на спонтанна любов с клиент и на широк хоризонт зад граница. И тогава - да му мислят сутеньорите.

В категории: Несебър


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
По темата
16.05.2016 16:31:10
2
0
Незнам кой глупак е писал тия изречение но да,ви кажа сте крайно прости парчета паплач
Пишете ама и вий незнаете какво пишете работя в хотел в края на слънчев бряг преди влас пълно е с проститутки които се намират в центъра и евтеи които ги чукат вчера само съм вкарал 5 курви и тях ги чукаха над 10 евреи така че да си знаете че сте малоумници флегмани
7.
Plamen Dishkov
16.05.2016 16:28:33
0
2
kupuvam kosmodisk vtora ruka
6.
dsdsfd
16.05.2016 13:39:58
2
2
v 18 chasa shti iba gaza dokat gledash disni 4anel ,posle shti sq izprznq v okoto
5.
disney channel
16.05.2016 12:31:19
7
1
Ще гледате ли новия сериал Soy Luna?
Започва от тази вечер в 18 часа по Disney Channel!
4.
Do kurti
16.05.2016 12:00:07
2
3
Pera stiga si drankal razbira4o malko ti dadoxa dano do drugoto lqto da si taka jabo krastava kradec iznadilvach I narkoman si ti ni6to pove4e Sega postoqno trqbva da si v razrabotka ti I tvoite lapeta glupavite ti lumonki ti takiva gi tarsi6 glupavi I kot im kaje6 da Te slushat za slava xaxaxaxaxa baxti I prostacite ilko milko mitko tedri I Dr limoni na pap4o xaxaxaxaxa
3.
KIRO PRINCA
16.05.2016 11:29:01
5
12
tarsia spe6no glaven gotva4 za sezona
2.
КУРТИ
16.05.2016 11:14:39
3
5
АПРОПО.....ЕВРЕЙСКИТЕ ТУРИСТИ ДЕТО СТЕ ГИ ВИДЕЛИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ .....ТОВА Е В АНТРАКТА МЕЖДУ ХОДЕНЕ В 2 КАЗИНА ...ТЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ ХАЗАРТА .....
1.
КУРТИ
16.05.2016 10:50:20
6
9
ХОДЕТЕ ТОГАВА ПРИ АМУДЖИТЕ В АНТАЛИЯ И БОДРУМ ТА ДА ЗАСТРЕЛЯ НЯКОЙ КЮРД .....ХОДЕТЕ В СКЪПАТА И ЛАЙНЯНА ГЪРЦИЯ КАТО СА ДУПИТЕ НА 60 ГРАДУСА ДА ВА ОНОДИ НЕКОЙ ЗАГОРЯЛ БЕЖАНЕЦ ИЛИ НА ЛАЗУРНИЯ БРЯГ ПРИ АРАБЕЛИТЕ А В ГЕРМАНИЯ ПРИЯТНО СЛУГУВАНЕ НА АРАБСКИТЕ ЧАРШАФИ НА МЕРКЕЛ .......СТОЙ СИ СТОЙЧО В БЪЛГАРИЯ .....МАЙНАТА И НА ....ТУРЦИЯ ГЪРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори