×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков: Подкрепих референдума на Слави Трифонов, но не и въпросите му, защото са невъзможни


Костадин Марков: Подкрепих референдума на Слави Трифонов, но не и въпросите му, защото са невъзможни
Дори и допитването да е успешно, то ще бъде обявено за незаконно от Конституционния съд, твърди бургаският депутат
13 Май 2016, Петък, 17:50 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Авторът

Бургаският депутат смята, че парламентът е трябвало да редактира питанията



Бургаският депутат Костадин Марков каза, че е подкрепил провеждането на референдума на Слави Трифонов, но не и въпросите му, тъй като те били противоконституционни.
Марков бе единственият представител на Реформаторския блок, който гласува „против”, за което съобщи в свой пост във „Фейсбук” вчера.

Днес пред „Флагман” той уточни, че не е бил против провеждането на народно допитване: „Когато се взимаше решението за референдума, гласувах „за”. Даже реагирах много остро, когато искаха да го направят в дни, различни от президентските избори, защото тогава го обричаха на ниска активност. В случая гласувах, и аз много ясно съм го казал в поста си (във „Фейсбук”), против въпросите, които са записани в референдума. И считам, че Народното събрание трябваше да ги коригира - не да ги премахва, не да ги изхвърля, а да ги коригира. Това смятам, че е и функция на Народното събрание.”

Марков се аргументира: „Сега какво направихме? Уплашени от влиянието на Слави Трифонов, прехвърлихме топката в Конституционния съд. И тук започва спорът – ама те нарушават ли Конституцията, или не. И аз задавам изключително прост въпрос – ако референдумът е успешен и тези закони се приемат, Обикновено Народно събрание може ли да приеме тези промени? Ако отговорът е „не”, значи - може само Велико Народно събрание. Т.е. аз съм безкрайно прав.”

Костадин Марков даде пример с въпроса за избор на шефове на полицейски управления и за намаляване на броя на депутатите.
След питане – откъде е сигурен в тезата си, след като не е юрист, Марков посочи: „Опитвам се да мисля абсолютно логично. И пак казвам – ако референдумът е успешен и хората кажат, че трябва да има 120 депутати, а не 240, Народно събрание може ли да вземе такова решение? Без да съм юрист, ви казвам, че не може да вземе такова решение. Т.е. кой може да го вземе? Велико Народно събрание!”

Според зам.-председателя на СДС въпросите е трябвало да бъдат преформулирани, за да станат законосъобразни. Той даде пример с броя на депутатите. „Аз бих задал въпроса така: Искате ли да се промени Конституцията, за да се намали броят на депутатите? Това е коректен въпрос. Или: Искате ли да се свика Велико Народно събрание, за да се намали броят на депутатите? И тук може да се включи и въпросът за "шерифа". Това е на "прима виста". Сигурно може да се измисли и по-прецизно задаване на въпрос”, заяви Костадин Марков.

Според него народните представители не само от Реформаторския блок, но и от другите групи са гласували със страх. „Считам, че много от депутатите не приемат въпросите, знаят, че са невъзможни, знаят, че Конституционният съд ще ги спре, но за да не бъдат атакувани в това прословуто шоу, са решили да гласуват по този начин. На мен лично ми беше неудобно да гледам дебата, затова и не се включих в него”, коментира Марков.

В категории: Политика


Автор
40
Коментара
Почина бивш общински съветник
Почина бивш общински съветник 17/06/2024, Понеделник 11:37 1
Флагман.БГ Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан 17/06/2024, Понеделник 10:59 1
40
Коментара по темата
40.
Очевидно
16.05.2016 17:45:39
1
3
Вие давате ли си сметка, че 90% от коментарите тук са от ч единствен човек и всичките са отрицателни относно Слави трифонов. Само се зачетете и ще видите колко са идентични почти всички коментар. Пълен смях....
39.
строител
16.05.2016 16:25:44
3
2
Абсолютен крадец.
38.
Една
15.05.2016 10:23:53
7
9
Абсолютно е прав Коцето, Слави Трифонов е популист, мошенник, поставено лице на мутри, кусур е и той в политиката.....Позицията на Марков е принципна, каквато беше и работата му в Общината- толкова е направил за града, че ме е гнус от тези , които го плюят!
37.
Кака ви
15.05.2016 09:40:19
6
7
Браво! Човека мисли и отстоява позицията си, за разлика от много други... А вие "големите разбирачи" спрете да хейтите, ако не беше Марков Бургас нямаше да е това, което е сега!
36.
Бургазлия
15.05.2016 01:14:13
5
7
Най накрая да се намери един смел човек които да излезе и да каже истината за учиндослкия селянин!!! Хайде ако ви харесва да ви лъжа гласувайте за славчо:))) Поздравления за Костадин Марков за принципната позиция!!!
35.
snhp
14.05.2016 21:45:34
6
81
Познавам лично този човек от 10 години и съм видял на колко хора в беда е помогнал. Не мога да разбера що за изруди сме българския народ да плюем по хората и да търсим в тях вината за нашето нещастие. Надявам се да има повече такива хора като него.
34.
писна ми
14.05.2016 15:23:41
13
3
Алооо аз да не гласувам за Трифонов чалгаджията. Аз гласувам за промяна в системата. Когато Трифонов се кандидатира за някакъв пост тогава може да се говори за "лъжене", но докато този момент не дойде не може да правим такива заключения.
33.
дрон
14.05.2016 15:22:28
4
17
Я то имало и депутати които да си устояват позицията . Гласуването на текстовете за референдума , както и безкрайните врътки в новия Изборен кодекс показаха , че 2/3 от депутатите ни са обикновенни копчета за гласуване. По-добре е да останат по-малко , но хора с разум и сила да си отстояват позициите като господин Марков. Поздравления за вота му , приятно съм изненадан.
32.
Не Ви ли писна
14.05.2016 13:40:46
5
21
Хора опомнете се бе!!! Не ви ли писна да ви лъжат - първо царя ви "оправи" за 800 дни, Бареков плачеше за бедните и купуваше таблети, Волен ви направи пенсиите 1000лв и отиде в Куба и Париж и сега ОТНОВО ще се вържете на поредния лъжец и популист - в случая се казва слави трифонов но със същия успех можеше да се казва пешо гошо итн.... Човека в коментара долу ви е описал прекрасно какво ще стане ако му се приемат безумните искания...Браво че се намери един мислещ човек като Костадин Марков който да излезе и да каже истината а не като другите мишоци в парламента....Поздравления г-н Марков!!! Хора Мислете не се лъжете!!!!
31.
Мария
14.05.2016 13:12:10
4
19
Радвам се, че поне Вие мислите. Дано има повече принципни хора като вас, които не се притесняват да кажат истината и мнението си. Трябваше да се включите в дебата и да им кажете, че този евтин популизъм е присъщ за евтини хора.
30.
Давай Слави
14.05.2016 12:52:40
14
7
Много голяма част от депутатите ще изчезнат от парламента -нормално е да активизират колко се може повече тролчета да направят и оплюят Слави за това че им бърка в канчето че иска с референдум да намали депутатите на две и без друго повече от половината не знаят как да стигнат до трибуната за изказване .....
29.
Темата на партийците
14.05.2016 12:23:02
10
1
1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

Няма такова нещо преди, да се избират и в извънредни заседания.

2. Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален на 120?

Поне ако има такъв закон, щеще да се намали. По-добре ГЕРБ и БСП да паднат, а ДПС да вземе атакистите.

3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?

Според мене може би Да.
Партиите си просят как да гласуват.

4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?

Дано, ако стане нещо с Бойщината...

5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

Фермери да си получат. А за депутатите са само помощ от партия, например пропаганда...

6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на МВР и началниците на районните управления в областните дирекции да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

По-добре Бъчварова да си метне главата. Полицията е като рай за болни котки
28.
Четиво за интелигетни хора а не тъпи тролове!!!!
14.05.2016 11:32:39
11
3
Когато много хора започват да се "подмокрят" от обхваналия ги възторг, винаги ми светва една сигнална лампичка. Та малко за това, какви биха били последствията от едни референдумни решения. Долните редове са по-скоро закачка:



Ако хората отговорят „Да“, как би изглеждала обновена България:



1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

В Парламента ще влязат две партии (може би три), ГЕРБ и ДПС -107/13 представители



2. Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален на 120?

Няма много голямо значение при горното разпределение на представителството. Ще бъдат спестени около 12 млн.лв. годишно. Контролираното гласуване ще е по-лесно, съвкупната цена на лобистките поправки ще намалее, а ще се увеличат индивидуалните суми. Възможността да има някакъв различен глас, ще намалее.



3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?

Важно е кой брои, предложението няма съществено значение за честността и прозрачността на изборите. Въвеждане на образователен ценз е много по-добро решение в случая.



4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?

Единственото смислено предложение, с всичките предизвикателства, ако бъде „побългарено“. Вече беше гласувано за него.;



5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

Това е абсолютен популизъм, който не носи нищо съществено като промяна на обществено устройство, но преведено на прост език означава засилване на позициите на олигарсите, кръговете от фирми и местните бейове. Може да има по справедливо разпределение на субсидията за политическите партии, чрез промяна модела на разпределение. Например равна фиксирана сума за парл. представените партии от около 3-6 млн.лв. + малка добавка за спечелени гласове.



6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи и началниците на районните управления в областните дирекции на Министерството на вътрешните работи да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

Друга безсмислица, като предложение. Това предполага тотално друга структура и система на вътрешен ред и сигурност (съд, прокуратура, МВР – като централната власт има само методологически функции, друга данъчна система и т.н.) Цялостното преустройство ще струва няколко милиарда лева, без да е ясно какво ще се постигне. Явно някой е гледал прекалено много каубойски филми . В случая много по просто е пожарната, охранителната и криминалната дейност да бъдат прехвърлени на общините. На национално ниво да останат ограничен брой служби.
27.
Братята
14.05.2016 11:24:28
6
19
Давай Коце!! Бъди себе си и отстоявай позициите си, то е ясно че не може да се харесаш на всички!!! Но когато фактите говорят и троловете мълчат - Бургас се развива и става все по хубав с всеки път когато идвам тук...
26.
рем
14.05.2016 10:41:40
7
19
И да плюете и да не плюете по Марков истината боли.Ще ви оправи Симеон сакскубурготски за 800 дни, Яне Янев и Николай Бареков.Сега на ред идва да ви оправи Слави Трифонов.Колкото до Марков , Бургас е по-хубав и заради него.
25.
Очаквате ли Soy Luna?
14.05.2016 10:35:23
12
0
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/87/Disney_Channel_2014.png/200px-Disney_Channel_2014.png
24.
Disney Channel
14.05.2016 10:31:15
9
1
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот Durli » 24 Мар 2014, 19:56
Това ще е поредният провал не плешивия. А честоти как ще намери?
Аватар
Durli
100+
100+

Мнения: 483
Регистриран на: 28 Сеп 2007, 20:06
Местоположение: София
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот Роси » 24 Мар 2014, 19:57
Пряк път към фалита, да му се не нарадва човек.

Регионалните рекламни пазари са практически мъртви.
В изброените градове има местни телевизии от години...
Роси
1000+
1000+

Мнения: 1037
Регистриран на: 26 Мар 2013, 19:23
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот Stani » 24 Мар 2014, 20:18
Много лесно ще намери честоти,парата прави всичко,от СЕМ така им лаят задниците за пари,веднага ще му дадат честоти.
Stani
1000+
1000+

Мнения: 1200
Регистриран на: 07 Сеп 2013, 13:20
Местоположение: Самоков
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот az » 24 Мар 2014, 20:39
Durli написа:
Това ще е поредният провал не плешивия. А честоти как ще намери?


Че то единия MUX на практика е празен. Излъчва само "България във въздуха".
az
500+
500+

Мнения: 634
Регистриран на: 05 Май 2007, 11:01
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот a69 » 24 Мар 2014, 22:30
Durli написа:
Това ще е поредният провал не плешивия. А честоти как ще намери?

Човекът си знае работата! Съвсем правилно се е ориентирал към регионални.
Честоти на MUX -совете има достатъчно, да не говорим, че ще има един специално за регионалните ТВ.
Нямат реклами скапаните рег. кабеларки.... :)
Аватар
a69
1000+
1000+

Мнения: 1222
Регистриран на: 09 Апр 2005, 18:45
Местоположение: Добрич
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот megara » 24 Мар 2014, 23:54
a69 написа:
Честоти на MUX -совете има достатъчно, да не говорим, че ще има един специално за регионалните ТВ.


Няма регионални муксове. В стария вариант на плана имаше, но отделиха още един национален и го дадоха на Булсат, при което махнаха регионалните. Сега в плана пише:

Предвид проблемите с освобождаването на част от необходимия радиочестотен спектър от страна на Министерството на отбраната и с оглед разпоредбата на § 209, ал. 10 от ПЗР на ЗИД на ЗЕС за издаване на разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – радиочестотен спектър за още една електронна съобщителна мрежа за наземно цифрово телевизионно радиоразпръскване с национален обхват, реализирането на мрежи за наземно цифрово телевизионно радиоразпръскване с регионален обхват към момента е необосновано от гледна точка на наличния радиочестотен спектър.
megara
100+
100+

Мнения: 391
Регистриран на: 31 Май 2009, 13:56
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот GIF » 25 Мар 2014, 09:35
В Пловдив всички местни телевизии фалираха. Слави е хитър и не включва в проектите си областни градове със затихващи функции ! :D
GIF
1000+
1000+

Мнения: 1968
Регистриран на: 11 Мар 2009, 13:33
Местоположение: ЮБ
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот Роси » 25 Мар 2014, 09:49
"За последно ефрна телевизия в Бургас имаше през 2004, когато бившата Рент окончателно затвори врати" (slivenpress.bg)
Навсякъде се цитират "неговите анализатори" - но не става ясно дали това са анализатори, наети от Слави Трифонов или са хора, анализиращи самия Слави Трифонов. ;)

Та, "неговите анализатори" били казали, че местните (рекламни) пазари все още не били разработени. Това е такава потресаваща глупотевина, тези пазари са не просто разработени, а разорани из основи от множество радиостанции, телевизии и вестници още от края на 90-те и през целия период до кризата от края на 2008-ма. Да не говорим, че местният бизнес отдавна има затихващи функции, то и население не остана. Кръчмата на бай Пешо и цветарницата на леля Мими ли би издържала една местна телевизия?! Не вярвам, че Трифонов ще си зареже продуцентския бизнес и ще се хвърли на сляпо в толкова рисково начинание само въз основа на неведоми "анализатори". Абсурд.
Роси
1000+
1000+

Мнения: 1037
Регистриран на: 26 Мар 2013, 19:23
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот biggeorge » 25 Мар 2014, 17:39
Пеевски много яко атакува Слави:
Слави прави регионални телевизии :D
Струва ми се, че това е кьорфишек, ама знае ли човек ... :P
Карай бавно,спаси живот!!!Drive slowly,save life!!!
Дари пари,дари живот!!!Give money,give life!!!biggeorge!!!

ИзображениеИзображение
Аватар
biggeorge
500+
500+

Мнения: 562
Регистриран на: 02 Юни 2009, 23:13
Местоположение: Bulgaria
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот Stani » 25 Мар 2014, 22:42
Нека прави,че май от Босфора са ршили да не му подновяват договорът след като изтече настоящият. :D :D :D
Stani
1000+
1000+

Мнения: 1200
Регистриран на: 07 Сеп 2013, 13:20
Местоположение: Самоков
Върнете се в началото
Re: Слави Трифонов с телевизии в 5 града
Мнениеот ^BUG^ » 25 Мар 2014, 22:52
Трябва да са луди да му го подновят при досегашните условия. Пак ще си го отгеждат, но под друга форма.
Една боза от шест стотинки !
^BUG^
100+
100+

Мнения: 225
Регистриран на: 26 Яну 2009, 12:50
Върнете се в началото
23.
галя
14.05.2016 10:29:39
12
2
Да си направят неговците, как взимат телевизията като могъща
22.
vili
14.05.2016 10:28:47
12
4
Слави Трифонов стартира проект за създаване на регионални телевизии в най-големите областни центрове в страната, съобщава e-burgas. Това са Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и Плевен. Телевизиите ще имат ефирно покритие.
Идеята на шоумена е да завладее местните рекламни пазари, които според неговите анализатори все още не са разработени. Програмите щели да имат силно изразен местен характер, с новини и много живи предавания, които ще засягат сериозни теми от регионите. Отделно ще се наблегне и на развлекателната част. С новия си проект Трифонов доказва и като собственик на ефирни медии.
21.
snh
14.05.2016 10:28:45
6
22
Познавам лично този човек от 10 години и съм видял на колко хора в беда е помогнал. Не мога да разбера що за изруди сме българския народ да плюем по хората и да търсим в тях вината за нашето нещастие. Надявам се да има повече такива хора като него.
20.
kik
14.05.2016 10:21:37
7
15
Че той слави си е лимонка на Първанов иначе Босфорр Тв нямаше да му излъчват шоуто.Костадин Марков има доблест да каже истината ,а вие го псувате.Мислете логично човека ви го каза
19.
Бургас
14.05.2016 10:20:26
7
23
Браво Коце, един човек да се изправи и да каже истината за учиндолския селянин!!! А на хейтърите не обръщай внимание, благодарение на твоята работа и на кмета съм горд че съм Бургазлия!!!!
18.
polux
14.05.2016 10:16:54
8
23
Марков е прав.Тези въпроси са противоконституционни и Слави го знае ама се прави на ударен.Славчо милионера се борил за бедните Хахаха.
17.
Бургазлия
14.05.2016 10:15:25
10
27
Марков е много прав, всички се подведоха по новия Бареков - Слави, и резултата ще е същият. Поздравления за доблестта че се намери един читав човек да им го каже!!!
16.
Преибан
14.05.2016 07:45:37
26
18
Уплашиха"БЕРОНЕ"затова реват като кучки за ....Свърши тяхното лапане нещастници такива сякаш не народа а те решават всичко
15.
Da be
14.05.2016 07:43:11
43
15
Тоя как още никой не го е гръмнал. Продажен, алчен и безкруполен подлизурко.
14.
Shoni
14.05.2016 00:21:04
42
21
Schupi carkwata kiril i Metodii w Burgas,nagushi se ot kakwo li ne pak w Burgas i sega akal dawa.Za Belene si nagletz takaw.
13.
Vasil metodiev
13.05.2016 23:32:49
43
18
Markov kolko si gnusen
12.
bd
13.05.2016 23:09:23
42
19
Много държа да прочетеш коментарите за теб-няма да ти простим
11.
Петко
13.05.2016 23:07:43
48
19
Марков ,Марков...Хайде сега обясни ако бяхте формулирали въпросите и въпроса беше..Искате ли ли да се свика велико народно събрание за промяна на броя на депутатите.Обясни на обикновените хора как се свиква Велико народно събрание?Искаше топката да е във вас(депутатите)не в съда ,за да не се обърка нещо съда,и с парламентарни хватки да не свикате Велико народно събрание.Пък и на Слави въобще не му пука за тези въпроси.Ясно е,че са популистки и няма как да минат.Иска да види какъв брой хора ще чу повярват на една популистка предизборна кампания.Хвана ви на тясно,ако не бяхте приели референдума щеше да ви обвини вас че ви е страх и да привлече електорат,сега пак ще обвини вас че държите дори и съда и пак ще привлече електорат.Нямахте правилен ход,но защото само вие сте си виновни че и има такава ниша и хората не ви вярват.Слави ще обере целият негативен вот и ще влезе като 3-та политическа сила
10.
a
13.05.2016 23:07:30
41
19
торба с РЕДКИ лайна
9.
Българин
13.05.2016 22:46:26
41
23
Никой не ти вярва!
8.
до 5
13.05.2016 21:57:14
41
26
Баба ми казваше-Пачавра леке не хваща.Това се отнася за СДС-ара Костадин Марков.Далаверите му ги знаем всички бургазлии.Но ГЕРБ взимат под крилото си и опъват чадър точно над такива корумпирани ,защото може да ги държат на каишка и са зависими.
7.
17
13.05.2016 21:49:57
42
28
коце много ти се услади баницата като беше зам кмет на бургас видяхме те що за стока си въпросите на референдума са законни ама на вас в парламента ви е страх защото народа ще ви накаже на този референдум продажници нагли къпете се в милионни а народа живее в глад мизерия и бедност
6.
Годжоман
13.05.2016 21:36:23
41
27
ПРОДАЖНИК МРЪСЕН
5.
Срам
13.05.2016 21:28:36
40
31
Коце, ако за мен пишеха такива коментари, просто щях да се скрия вдън земя и да не се показвам.
Нито един положителен за теб пост.
Смятай какъв боклук си!
4.
KML
13.05.2016 21:26:50
41
25
Я по спокойно - и обикновено Народно събрание със 180 гласа може да промени конституцията.
3.
Колев
13.05.2016 21:16:50
40
26
Коце Видов ден е близо така че слагай сините прашки в куфара и бежжж да те няма!!!
2.
Хахаха
13.05.2016 21:01:35
40
30
Ти ми се вижда имаш потенциал да вземеш купата от световното първенство за "най-голям лъжец" и "най-корумпиран политик".
Дано да съм жив за да видя как те газят нинджите и те карат в затвора!
Долна подлога погребала морал...
1.
Гайда
13.05.2016 20:45:11
46
36
Невъзможно е, че не си разследван и вкаран в съответно поправително заведение ама народа не го питат нали?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Буйни хора и много настроение белязаха 15-годишнината на фестивала „Хоро край поморийския бряг“ Буйни хора и много настроение белязаха 15-годишнината на фестивала „Хоро край поморийския бряг“ Още дълги години, ръка за ръка и в ритъма на танца, да успявате във всяко свое ново начинание, но никога да не прекъсват традицията, пожела кметът на Поморие на участниците  Спипаха над 20 000 „маркови“ стоки на МП Лесово Спипаха над 20 000 „маркови“ стоки на МП Лесово Дрехите, чантите и маратонките е трябвало да стигнат до Сърбия  Иванчева уж трябва да е в затвора, а се появи в студиото на бТВ Иванчева уж трябва да е в затвора, а се появи в студиото на бТВ „В сряда си тръгвам обратно за Сливен с автобуса", обясни бившата кметица  Почина бивш общински съветник Почина бивш общински съветник Той бе сред учредителите на "Да, България" ГЕРБ предлага кабинет на малцинството, Росен Желязков за премиер, Йорданка Фандъкова - председател на НС ГЕРБ предлага кабинет на малцинството, Росен Желязков за премиер, Йорданка Фандъкова - председател на НС Част от служебните министри ще запазят постовете си  Столичен кмет узна шокираща новина - има тумор в мозъка Столичен кмет узна шокираща новина - има тумор в мозъка Продължавам да съм във ВМА и вече имам повече информация за състоянието си, обяви Георги Илиев  Изрязаха кожа от задника на този инфлуенсър, защото... Изрязаха кожа от задника на този инфлуенсър, защото... Претърпял контузия  Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Министърът е сред първите, които ще имат от новия тип лични документи  Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Реконструкцията започна в първия възможен момент след одобряването на финансирането и на временната организация от АПИ, която е собственик на пътя Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Това е трети брак на изпълнителката
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори