×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Малорад на бунт, след като крадец уби баба с щанги, за да й вземе пенсията


Малорад на бунт, след като крадец уби баба с щанги, за да й вземе пенсията
Жители на Малорад се скараха с кмета на Община Борован. Те настояват да се поставят камери в селото, а тя твърди, че това не е възможно, защото заради стари дългове сметките са запорирани.
25 Април 2016, Понеделник, 11:49 ч.

Началникът на полицейското управление в Бяла Слатина Красимир Йончев отказа да отговори колко пъти 19-годишният изверг е удрял старицата, защото тече досъдебно производство

Жестоко убийство на самотна жена разбуни жителите на врачанското село Малорад. 87-годишната жертва е нападната посред нощ, ограбена и убита. По случая има и задържан.
Началникът на полицейското управление в Бяла Слатина Красимир Йончев застана пред камерата на бТВ, но не отговори на въпроса дали жената е удряна с щанга и не потвърди информацията, че има около 30 рани по гърба й.
„Предстои доклад от досъдебната фаза и доклад на съдебен лекар. Не мога да кажа дали е бита, нито пък как е станало убийството, защото тече досъдебно производство. Имаме задържано лице, което е евентуален извършител“, заяви Йончев.
19-годишен младеж е задържан за убийството. Инцидентът е станал миналата седмица, но днес прокуратурата ще иска постоянното задържане на предполагаемия извършител.
Жертвата е намерена от свои съседи. Пред камерата на Нова телевизия един от тях разказа как са открили трупа.
„Отивах за хляб. Направи ми впечатление, че пердето е спуснато, а това не се е случвало никога. На връщане пак се опитах да извикам Цветана, а беше вече 9 часа и никой не се обади. Към 10 часа отидохме със съседа и той бутна вратата с крак. Не я видяхме в стаята, където спи, а в другата я намерихме до разхвърлени документи и други вещи“, добавя възрастният мъж.
Не е установено да е имало кражба или грабеж, заяви Йончев.
Съседи на убитата потвърдиха, че пенсията й е била голяма. Жената вземала над 450 лева.
Момчето, което е задържано, живее в съседната къща. Баба му помагаше на убитата жена, копаеха заедно градината, добавя възрастна дама.
Баба Тошка пък разказа как през 2012 г. са й откраднаха магарето, а после крадци влезли в дома й я пребили заедно със съпруга й. „Мъжът ми се уплаши и от диабет почина.
Досега никой не дойде да ми каже кой е престъпникът“, каза още Тошка.
Кметът на Община Борован Десислава Тодорова пък заяви, че заради оскъдния бюджет е невъзможно да бъдат поставени камери на входовете, изходите и в центъра на Малорад.
„Това не може да стане, тъй като заради стари задължения от 2008-2012 от предходния кмет Петър Цветковски, сметката на общината е запорирана. Внесла съм предложение съвместно с полицията и обсъждахме вариант на ключовите места да се направи видеонаблюдение с цел превантивен контрол, но не срещнах подкрепа от предходния Общински съвет, а от 11 януари сметките са запорирани“, каза Тодорова.
Възрастен мъж пък разказа как са му откраднали 6000 лева, приготвени за операция на очите
Престъпникът естествено не е намерен.

В категории: Крими


2
Коментара по темата
2.
Българин
25.04.2016 23:18:42
0
1
Хора!!! Коментарите ни са излишни. Трябват действия, за да защитим родителите си, както бабите и дядовците си. Държавата е безсилна и незаинтересована да защитава беззащитните! Акцентира се само и единствено към дискриминацията и това дава криле на много необразовани и не желаещи каквато и да е интеграция индивиди. Нека не чакаме личната болка да ни мотивира към действие. Трябва да се действа превантивно и солидарно! Трябва да има начало на противопоставяне на народа срещу този наболял проблем. Време е!!!
1.
Kakata
25.04.2016 09:33:45
1
9
Защо не питат от БХК-то каква му е националността на престъпника?
Да вземат да го защитят, че като нищо може да му се е разтегнала китката от замахването с щангата 30 пъти и сега да страда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори