

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На 6 май трапезата задължително се отрупва с вкусни ястия, а печеното агнешко заема почетното място
Гергьовден бележи началото на пролетта
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Тази рецепта ще ви изненада
Приготвянето е лесно и бързо
Гарантираме ви, че всички у дома ще останат очаровани и ще оберете овациите за шедьовъра си
Стържа всичко и пъхам във фурната
Идеални са както за обяд, така и за нещо бързо и вкусно, когато ви липсват други идеи и достатъчно време
Става „мозък“ – крехко и много сочно!
Беленето на чесън не трябва да е скучна работа, а чисто удоволствие