

- Язе тогава карах такси, а она немаше пари да си плати...

- Господин старшина, вие сте гений!
- Ти да не си по-хубав бе?! Два непоряда по служба...!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Ето я рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Вкъщи я наричаме и солен кекс
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци