


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Предлагаме ви лесна и бърза рецепта
Рецептата е семейно наследство
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
След труса в турския мегаполис в сряда напрежението допълнително бе нагнетено от изявлението на японския сеизмолог
Ще се влюбите в този десерт