

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Концепцията на заведението е да предразполага посетителите си с домашен уют и храна, приготвена с внимание към всеки детайл
Екипът на Шеф-готвач Красимир Петров са приели предизвикателството и са изготвили специално меню за вечерта
Стратегическата локация – до Морската градина на Бургас, и наличието на паркоместа в близост, не са достатъчни, за да просъществува ресторанта
Неизправната ел. инсталация в кухнята погубила готвача Николай - върнал се от Ирландия, за да създаде семейство в родината си
С вкусното меню ще бъдат поднасяни разхлаждащи цитросови, домашно приготвени напитки и много италианско вино, както традицията повелява
Най-голям е делът на регистрираните със средно образование - 48,6%, следван от тези с основно и по-ниско образование -30% и висше образование 21,4%
Пламен Господинов е в бранша от дълги години, иска да помогне с каквото може по време на извънредното положение
Диагностицирана е по два метода и резултатите са положителни, каза вирусологът доц. д-р Цветан Велинов
39-годишната карнобатлийка дълги години работела в хотела на концесионера в Банско, където бяха открити три случая на заразата
Има и заразен лекар, каза ген. Венцислав Мутафчийски