×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Знакови фигури се завърнаха в ръководството на БСП Бургас


Знакови фигури се завърнаха в ръководството на БСП Бургас
Адв.Димитър Стоянов(в средата), който е бивш лидер на БСП в Бургас, се завърна в ръководството на социалистическата партия
16 Април 2016, Събота, 14:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Павел Маринов, Димитър Стоянов, Радостин Димитров и Стойко Танков бяха избрани за членове на Общинския съвет
Знакови социалисти се завръщат в ръководството на БСП Бургас след днешната конференция. Бившият председател и областен управител на Бургас Павел Маринов спечели най-много гласове за Общинския съвет на социалистите в Бургас, който е втори стълб в управлението на организацията и без негова санкция председателят не може да вземе никакво решение.

Сред 51-имата, които ще определят политиката и дават насоки на новия лидер Николай Тишев, са друг ексгубернатор и депутат Любомир Пантелеев, адв.Димитър Стоянов, Радостин Димитров, Прокоп Паскалев и Антон Купенов (ВИЖ ЦЕЛИЯ СЪСТАВ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ПО-ДОЛУ).

Появата им на политическата сцена е ясен знак, че БСП се събужда, за да се превърне в истинска алтернатива на ГЕРБ в Бургас, коментираха стари социалисти след избора.

На днешната конференция се определиха и деветимата делегати, които ще представят Бургас на Конгреса на БСП на 7 май. Сред тях отново се отличава името на Павел Маринов, който даде индикации, че е готов да влезе отново в политиката.

Припомняме, че на днешната конференция социалистите избраха за свой лидер Николай Тишев, който спечели убедително срещу единствения опонент Жени Илиева.

След вота, новият общински председател на левицата обеща още от понеделник да започне работа за стабилизирането на структурата.

Ето състава на новия Общински съвет на БСП:

Павел Маринов – 135 гласа, Николай Тишев -130 гласа, Живко Господинов - 125, Любомир Пантелеев - 124, Аргир Бояджиев - 118, Чанко Мирчев - 115, Любен Чардаков - 114, Женя Илиева - 110, Стойко Танков – 108, Тодор Ненов – 105, Димитър Стоянов – 104, Дафинка Главанска – 102, Прокоп Паскалев -96,  Юлия Йоргова - 96, Божан Божанов – 95, Петя Джендова -91, Георги Градев – 90, Живко Кунев -87, Радостин Димитров – 87, Красимира Хънкова – 85, Анна Карагьозова – 81, Дарина Стоянова – 81, Йордан Георгиев – 81, Величка Бурлакова – 78, Радослава Карагьозова – 74, Атанас Зафиров – 73, Красимира Каракашева- 73, Христо Панайотов – 73, Христо Бургазлиев -70, Георги Киров – 69, Пеню Костадинов – 62, Милен Димов – 61, Десислава Димова – 61, Антон Купенов, Георги Драгнев, Николай Колев и Стоян Пенчев по 57 гласа

В Общинския съвет има квота и за младежката организация.

Делегати за конгреса: Любомир Пантелеев  (120 гласа), Николай Тишев, Павел Маринов, Жени Илиева, Алекси Калоянов, Чанко Мирчев, Аргир Бояджиев, Стойко Танков, Тинка Желязкова

Какво е мнението на отговорника за Бургаска област Атанас Мерджанов за общинската конференция - очаквайте във Флагман.бг

Николай Тишев и Стоян Колев(вляво) застъпиха различни позиции на конгреса, но след това обещаха да работят в една посока
Бившият депутат Стойко Танков(вдясно) е опитен политик, който може да помогне много на местната структура на БСП
Павел Маринов(вляво) получи най-много гласове на единственият вот, на който се яви - този за Общински съвет. Това е ясен знак, че е готов да се завърне в политиката
Георги Киров също влиза в новия Общински съвет на БСП
Жени Илиева(в средата) не успя да стане местен лидер, но ще се опита да влезе в Националния съвет на БСП


В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
КУРТИ
17.04.2016 13:27:26
1
3
Е ПО ВАЖНО Е ДА СИ НЕДОЕБАН АГЕНТ НА МОСАД .......
11.
titi
17.04.2016 09:08:57
7
10
За възрастта коментариите са коректни.Но ченгета от ДС и синове на комунисти има много повече в ГЕРБ и СДС, така че по спокойно във форума с квалификациите.
10.
тъпънари
17.04.2016 08:39:05
6
16
като гледам средната възраст е 70+ , а в т.нар. общински им съвет са само гадни ченгета,пиянки, недоебани стари моми, вмирисани старци,презрели ергени.хора без семейства,деца,нормална работа,кърлежи.
9.
къде съм?
16.04.2016 22:31:33
4
10
Къде е Мосинката?
8.
Бургас
16.04.2016 22:04:23
6
30
Пак ДС ! И Аргир Бояджиев и Димитър Стоянов и Маринов и най отгоре синът на началника на Шесто в Бургас Асен Тишев ! честито ! Как да гласуваш за БСП ?
7.
атанаска зафирова
16.04.2016 21:27:24
9
11
ох как се кефя че ме избраха с други педераси.ще можем да си правим голи хора и да ме ебат в дебелия гъззз.
6.
72
16.04.2016 21:20:11
3
15
Защо ли България от 9 милиона до преди 26 години сега се е стопила до 6 милиона.
5.
бсп
16.04.2016 21:19:12
9
26
милионер до милионера, миризливо ченге до миризливо ченге. ама повечето са и двете и ченге и милионер. даже и гадни масони.
4.
4
16.04.2016 21:01:03
5
9
Back to USSR!!
3.
Важно!!!
16.04.2016 20:46:59
6
15
Помня как бяха забранили книги за бизнес за маркетинг за борсите за всичко което развитите страни правеха. При нас се продаваха само трудовете не комунистически вождове -- китайци, корейци, живковци, руснаци със мустаци. Имаше само западна фантазия (не реалност)

Това промиване на пазара за книги и липсата на информация как развитите държави оперират (от които ние бяхме част преди 1944) беше политиката на Москва и София.

Помня че завършвахме училище и никой не знаеше какво е борса, цени, маркетинг, никой не можеше да почне компания, фирма, бизнес, защото нямаше право на частна собственост.

Амин! Убиха ни 50 години.

Сега, Слава Америку и нашите братя и сестри във Европу, почнахме да си стъпваме на краката в последните години благодарение на тяхноте помощи и това че разрешиха нашите имигранти да си работят и да пращат пари.

ще се върнем във цивилизацията! Ще сме лидери не Балканите! Аз обещавам! Учете! Обичайте свободата и бизнеса! Трудете се! Сладка е свободата! Зависи от вас какво ще направите!

Давай! Да живее България!
2.
Бж
16.04.2016 20:35:16
10
22
Само че трябва да са наредени във килиите на затвора! Както във Румъния и Улрайна. Това са рядко опасни хора които не са създали нищо през живота си. Те не са основали една фабрика, не са наели един чирак, не са почнали една пицария, не са продали една салата, не са продали едно агне, не са отгледали една кравичка, това да дебили!!
1.
Пробвай
16.04.2016 20:30:55
14
26
Хахахаха, боклуци!
Вие ли ще ни пиете данъците като кърлежи? От гърба кожи ще ни сваляте!!! Земи и жито ще ни крадете! Боклуци! Социализма е болест слабите народи. Целта на социализма е комунизма.


Никога повече ни комунизъм ни социализъм! Ебал съм ви!

Да живее частната собственост! Да живее закона, пазара и цените! Само конкуренцията! Само партниране със Европа и Америките!

Лустрация!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори