×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна


15 Май 2024, Сряда, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна

Руският президент Владимир Путин, в публикувано днес интервю, казва, че подкрепя плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна, предаде Ройтерс.
В интервюто, дадено на китайската новинарска агенция Синхуа преди посещението на Путин в Китай тази седмица, руският лидер изтъква, че Пекин разбира причините за кризата в тяхната цялост.

Путин казва още, че Русия е отворена към диалог и преговори за решаването на конфликта, който трае вече повече от две години.

Китайският план и принципите, публикувани миналия месец от китайския лидер Си Цзинпин, отчитат факторите зад конфликта, поясни Владимир Путин.

"Оценяваме положително подхода на Китай към решаването на украинската криза", е казал Путин пред Синхуа съгласно текста на интервюто на руски език, публикуван на уебсайта на Кремъл.

"В Пекин наистина разбират причините за кризата и глобалното ѝ геополитическо значение", каза още руският лидер.

Допълнителните принципи за решаване на кризата, които Си Цзинпин изложи в рамките на преговорите си с германския канцлер Олаф Шолц, са реалистични и конструктивни стъпки, които развиват идеята, че е необходимо манталитетът от Студената война да бъде преодолян, изтъква Путин.

Преди повече от година Пекин публикува план от 12 точки, съдържащ общи принципи за слагане на край на войната в Украйна. Планът беше посрещнат положително както от Русия, така и от Украйна.
 


В категории: Войната в Украйна


7
Коментара
Флагман.БГ Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София 29/05/2024, Сряда 08:00 0
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
7
Коментара по темата
7.
;)
16.05.2024 09:04:08
3
3
Докато облъчените евроабдали по форумите си мислиха, че Путин завладява някакви незначителни села с по 20 къщи и ниви, и повтаряха като пелтеци Киев за три дни, Лисабон за 2 часа и Париж за 1 минута, Путин завладя икономиката и печалбите на Украйна, това са всички най-големи енергийни източници, газови и петролни находища, ценни ресурси, търговски пътища и сложи ръка на големите печеливши сектори. Сега е готов за преговори, т.е. "Какво ще отстъпите, за да ви ги върнем". Точно така се прави, а не както си мислят евроабдалите, да се стреля с ракети по блокове, да се хвърлят бомби върху хората, да се напада и разрушава столицата на една държава, както е по филмите и както е било през втората световна война. В столицата няма нищо - нито пари, нито ресурси, има само работещ сектор и жители. В столицата е управлението на държавата. Но в случая в Киев не е управлението на Украйна, тя се управлява отвън.
6.
6
15.05.2024 14:51:15
12
6
най-сетне разбира уродливо джудже след 3год буксува обосрация боклук
5.
Р
15.05.2024 13:10:51
14
7
По-долу се шегувам абсурд да съм русоробоПростакшизофрен захяанат и пръкнат на тираджийски паркинг!
Естествено че НАТО се разшири чрез Финкандия и Швеция, но само на комшийчето русоробче майка му не разбра защото три години не е спряла да приготвя на мъжете съседи, палачинки с теченшиколадминети.
Дали американците помогнаха на Украйна?
Разбира се че да!Иначе как и от какво се изпариха 500 000 ватенки, 3 000 танка, 6 000 БМП, БТР, кораби, РСЗО, ПВО,самолети, хеликоптери, защо Мухосранск спря износа на бензин и внася. Да не би на комшийчето майка му да думка по руските НПЗ,
Аеродроми, заводи, военни бази?
Ами не е тя, както ви разказах тя се занимава и е заета да черпи с теченшоколадМинети, и на нея вече, наистина американците не и помогнаха, тя сама избра юрдека.
Не на простакрусоробията и липсата на елементарна логика и причинно следствена връзка.
А дали една велика армия бе разширена подКръстаотзад от кадиркозоевите и САЩ не можаха да им помогнат?
И това е факт!
4.
Ззз
15.05.2024 12:46:30
16
15
Българи от средното ни поколение,чиито деди са участвали във Втората световна война помнят и никога няма да забравят значението на Русия за унищожаване на световния фашизъм.Силата и величието на руските бойци-спасители!Колко милиона жертви дадоха!.Хотят ли русские войны?.Не! Но който ги е нападнал,е бил разгромен! Ако някой засяга тази струна в българската душа,е изроден продажник и сервилно нищожество!
3.
р
15.05.2024 12:29:34
12
20
А дано да стане чудо,щом Китай е съставил взаимоизгоден план! Дай Боже да спират да загиват хора! Иначе кой не спази договора за неразширяване на НАТО?!Украинците вярваха ли,че САЩ ще ги направи просперираща нация?! Само като видят нас..-наблизо сме!.Правото е на страната на Русия,но не е хуманно да бъдат изтребени! Путин винаги се е стремял към преговори,но янките и съюзниците им подстрекават украинците!
2.
_nib_
15.05.2024 12:13:59
12
24
Наглия,мръсен и подъл американец да сяда за преговори...
Щото всяко следващо предложение ще е по-лошо от предното.
1.
Двмвк
15.05.2024 12:13:39
22
10
ПУТТУ събу кюлотите и се оклизми
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Красива блондинка проби в българския футбол Красива блондинка проби в българския футбол Тя има щастлива връзка и дете  Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“
Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна  
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори