×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев: Камено заслужава амбициозен кмет, Жельо Вардунски да разчита 100 % на нас


Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев: Камено заслужава амбициозен кмет, Жельо Вардунски да разчита 100 % на нас
ГЕРБ и Реформаторския блок застават зад кандидата за кмет на Камено Жельо Вардунски, което е гаранция за развитието на общината
28 Юли 2015, Вторник, 06:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Впечатлен съм от предизборната му програма и съм убеден, че той ще е новият управник на Общината, каза депутатът
Независимият кандидат-кмет Жельо Вардунски може да разчита 100 % на подкрепата на ГЕРБ. Това гарантира областният лидер на партията в Бургас Димитър Бойчев.

Снощи той застана рамо до рамо до Вардунски при официалното представяне на номинацията му за кмет на Камено(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Освен Бойчев, в заседателната зала на Гражданска отбрана бяха още двама депутати от ГЕРБ – Диана Йорданова и Иван Вълков. Това ясно показа голямото значение, което партията отдава на Община Камено. Това е и ясен знак, че при изборен успех на Вардунски ще се работи неуморно, за да се навакса огромното изоставане, натрупано през четирите мандата на досегашния кмет Стефан Бонев, по времето на който Камено стана най-западналата община в региона.

Жельо Вардунски може да разчита на 100 % на нас след изборите. Той ни представи отлична предизборна програма и си мисля, че Община Камено заслужава такъв амбициозен кмет. Престъпление е въпреки доброто местоположение и ресурси развитието на Камено да е толкова застинало. Убеден съм, че Жельо Вардунски знае как да преобрази общината“, каза областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.

Жельо го познавам от много години, с отлични впечатления съм. Показал е в бизнеса си, че е успешен мениджър, което е доказателство, че ще бъде много полезен при управлението на общината. Сигурен съм, че ще бъде следващият кмет на Община Камено“, допълни Димитър Бойчев.

Че ГЕРБ ще помага на Жельо Вардунски стана ясно още при презентирането на предизборната му програма. Кандидатът за кмет на Камено посочи в детайли откъде ще търси пари за ремонт на общинските пътища, читалища, църкви, изграждането на спортни площадки и се зарече още от първия си ден в кметството да започне усилена работа по европейските проекти. Подобна практика от години е въведена в Община Бургас и дава своите резултати.

Незнайно защо обаче до този момент Камено така и не работи по европейските програми. Общината е на опашката по усвояване на евросредства, няма спечелен голям европейски проект и разчита единствено на собствените си приходи, които са нищожно малки.



В категории: Камено


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Тодор Славов
28.07.2015 19:10:02
2
4
ГЕРБ Бургас са странни хора- ако им симпатизираш, дразнят се, не те допускат. Уважават противниците си много повече. Какъв е изводът?
13.
Диян Александров
28.07.2015 18:09:39
5
3
Щом е С подкрепа на ГЕРБ, то най накрая ще се оправи тоя град
12.
Иван Петков
28.07.2015 17:40:22
6
3
Искам някой да ми покаже "успехите" на досегашния кмет Бонев, че нещо не ги виждам.
11.
АБЕ
28.07.2015 17:25:37
4
7
И АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА ХОРА СА ОТ ГЕРБ, АМА СИ ТРАЯ.
А ЧЕ БОНЕВ ЩЕ Е ПАК КМЕТ,ТРЯБВА ДА СИ МАЛОУМНИК ДА НЕ РАЗБЕРЕШ.
10.
Слав Иванов
28.07.2015 16:51:08
4
3
Що за хора са БСП не мога да разбера, спрете да плюете и обиждате, не е възпитано :), с нищо няма да ви помогнат тези смешни коментари. Но нали ги разбирате нещата и нюх имате към парата, че затова де от собствен опит знаете къде е парата.
9.
Мирише на далавера
28.07.2015 16:18:37
3
9
Как ГЕРБ няма да изтръска Камено. Там отчисления прави Лукойл.
Къде го търсите под морковите на сянка сервитьорчето депутат Бойчев. Има нюх на кучка парашкева и надушва парите. Ако узорпира ГЕРБ кметското място гледай какво прави нашия човек и нашите фирми. САМО ЧРЕЗ СЕСТРА СИ ТАРАЛОВА И ПОДОПЕЧНАТА ВИОЛЕТА ИЛИЕВА От РИО ЩО ПАРИ СМЪКНАХА ОТ РЕМОНТИ ПО УЧИЛИЩАТА С НАШИ ФИРМИ.
8.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:19
3
6
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
7.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:19
3
6
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
6.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:18
2
4
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
5.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:18
1
5
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
4.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:18
3
6
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
3.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:18
2
6
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
2.
КАМЕНО
28.07.2015 14:42:17
5
10
Си има кмет. Казва се Стефан Бонев. Така ще се казва и кмета след изборите.
А вие си пишете. Лошо няма.
1.
ГАД ЗМЕЕВИ
28.07.2015 12:41:06
5
12
ЖЕНИЦАТА В КРАЯ НА СНИМКАТА ИЗГЛЕЖДА ПРИТЕСНЕНА , ОТ ЖЕГАТА ЛИ , ЯВНО И Е ПОТНО И ЗАДУШНО......В ДРУГИЯ КРАЙ , МАРКОВ , ГЕОРГИ И НЕГОВАТА БЛУЗКА СЪЩО Е ЗА СМЯНА.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори