×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще извадя Камено от дъното на Бургаска област!


Ще извадя Камено от дъното на Бургаска област!
Дотук беше застоят на моя роден град. Община Камено ще тръгне напред!, дава дума независимият кандидат за кмет Жельо Вардунски
30 Юли 2015, Четвъртък, 11:10 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимка Иван КОЛЕВ

С нови пътища, евтин транспорт и облагородени села ще направя Общината привлекателна за живеене




Жельо Вардунски е роден през 1963 година в град Камено. Женен с две деца - син на 27 години и дъщеря на 25 години. Завършил е ССУМОР. Пътувал е повече от 10 години с корабите на Океански риболов. Има успешен бизнес в сферата на преработката на дървесина и в транспорта. Три поредни мандата е общински съветник, издиган и подкрепян от десни и центристки политически сили в Камено. Жельо Вардунски ще се яви на местните избори като независим кандидат-кмет на Камено, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок.

- Г-н Вардунски, с какви лични мотиви влизате в тази предизборна кампания. Досегашният кмет г-н Бонев управлява доста години и може да се каже, че се е сраснал с тази община, познава избирателите си по име?

-Аз съм роден в Камено, живея в Камено. Построих си къща в Камено  и продължавам да живея в родното си място. Имам достатъчно вътрешна сила, за да се преборя, не ме плашат трудностите. Преминах достатъчно изпитания в частния си бизнес, в който съм от  1993 година. Милея за Община Камено. И смятам, че заслужава по-добро управление. Затова влизам в предизборна битка, за да подобря стила на управлението.

-Камено е бедна община и този кмет е известен като социално ориентиран, грижи се за бедните, за тези в неравностойно положение, особено за ромския етнос. Как на този тип избиратели, а те преобладават, Вие ще обясните, че ще бъдете по-добрият кмет?

-Имам дървопреработваща фирма и много местни роми са минали като работници през тази моя фирма, с 90 % от тях продължавам да поддържам много добри отношения. Дори и след като сме се разделяли, сме оставали приятели. Познавам техния начин на мислене, защото работя с роми ежедневно. Наистина Община Камено е бедна, но с няколко правилни стъпки и с подкрепата на популярни личности и партиите, които застават зад мен, бих могъл тази община да я вдигна на крака.

-Може ли да ми посочите три правилни стъпки, които ще предприемете, ако станете кмет?

-Разбирам от транспорт и веднага ще променя  транспортната схема на Община Камено.

-Какво й е на транспортната схема?

-Осем години не е провеждан конкурс, няма честен търг. Лошото качество на услугата създава огромен дискомфорт на населението.

-Намеквате за корупция ли?

-Не точно. Билетът е скъп, а качеството на обслужване не е на добро ниво. За да се развива тази община придвижването на населението между града и селата е от изключителна важност. Пътищата са разбити и ако работиш в Камено, няма как да идваш нормално от селата, защото ще си разбиеш колата. Втората стъпка, която трябва да направя е подобряването на инфраструктурата. Имам предвид най-вече общинските пътища. Това, естествено, няма как да стане с общински пари или с тези малки суми, които се отпускат от държавата за поддръжка на пътната мрежа. Решаването на този проблем е компетентна подготовка и  кандидатстване с проекти по европрограми, както и с ефективно лобиране по всички нива на властта.

-Коя е третата точка?

-Неотложен е ремонтът на всички читалища. Срамувам се, че единствените ни средища за култура и реален обществен живот, са с течащи покриви, с грохнали сгради. Вижте община Приморско за 4 години дали остави едно свое читалище окаяно – всичките са ремонтирани с европари. Питате ме за първите три точки от програмата ми. Като приоритет слагам здравеопазването. Ние нямаме спешна помощ!

- Невъзможно е. Какво е по численост населението. Искате да кажете, че няма болница, линейки?

- Каква болница, затворен е даже Спешният център. Имаме 12 хил.души население - без спешен център. Обслужваме се от частна бургаска клиника.

Няма дори линейка. Линейката идва от Бургас, за да поеме някой, чийто живот е в риск.

Имайки предвид, че населението на Община Камено е застаряващо, ние имаме постоянно нужда от лекари на място.

- За да заличите лунния пейзаж на общинските пътища и за да върнете Спешната помощ, ще Ви трябва сериозно лоби в правителството и в парламента. Какви гаранции Ви дават ГЕРБ и Реформаторският блок?

-Аз много се радвам, че разговорите ми с ГЕРБ и Реформаторския блок са успешни за мен и стигнахме до извода, че си струва да подкрепят програмата ми. Не искам лукс за моите съграждани – искам тези първи четири неща, които посочих. Знам, че няма да се проваля и че ще ми помогнат. Благодаря им за доверието. ГЕРБ и Реформаторския блок са управлението и са част от мнозинството в парламента, имат успешни министри, надявам се на тяхната подкрепа.

-Вие ли ги потърсихте за подкрепа или те Ви откриха като най-подходящ за тази битка срещу червения кмет Стефан Бонев?

-Мисля, че двете партии проявиха по-голяма активност в диалога и успяхме да стигнем до общ извод, че аз съм човекът, който би могъл да дръпне Камено напред. Но има време до началото на кампанията и аз се надявам да вляза в разговори и с други партии, които да застанат зад мен. Отворен съм всички формации в дясно и в дясно-център.

-Вие ще бъдете ли водач на листа?

-Няма да бъда водач на листа. Аз не се припознавам като член на дадена партия, няма да застана в нечия листа, още по-малко да я оглавя. Общинският съвет не е моя цел. Бил съм три мандата общински съветник. Сигурен съм в себе си, че мога да дам повече с разумно, напредничаво управление. Ще се състезавам от името на всички жители на Камено, а не на определени политически членове и симпатизанти. Искам да бъда кмет на Камено, на всички хора в тази община.

-В този ред на мисли: Като станете кмет, ще спите ли всяка нощ в къщата си в Камено или ще си купите апартамент в Бургас? Г-н Бонев отдавна се е устроил в Бургас и нощем общината е на самотек.

Имам много хубава къща в Камено и тук е семейството ми. Чувствам се сред близки.

Ако исках апартамент в Бургас, просто нямаше да построя къщата си в родния Камено.

Не на шега ви разкривам, че брокерите на недвижими имоти обикновено казват: да инвестираш в нова сграда в Камено означава тотална загуба на средства. Но аз съм сигурен, че трябва да живея в мястото, където съм се родил – при родителите, съседите, приятелите. Тук е и бизнесът ми.

- Колко близки сте с бившия кмет Димитър Которов? В средите на БСП се носи слух, че Вие сте подставеното му лице и че той всъщност щял отново да управлява зад кулисите.

- Димитър Которов ми е приятел. Ние бяхме съдружници в дървопреработващата фирма, но той си има собствен бизнес в сферата на пощенските доставки. Все още съм в съдружие в една от фирмите ми с него, но тя е с твърде малък оборот и с несъществен дял от дейностите ми. Всеки, който ме познава, много добре знае, че когато се хвана с някоя работа, за нищо на света не бих станал маша в ръцете на друг човек. И аз чувам за тези спекулации: Гласувате за Вардунски, избирате Которов. Ако хората ме изберат за кмет на Камено, кметът на Камено ще се казва Жельо Вардунски и ще си тежи на мястото.

-Ще имате ли реален ресурс да си върнете спешната помощ, струва ми се кауза пердута – Бонев просто не успя да я защити пред здравното министерство?

-Ще обединим всички сили, за да се възстанови Спешната помощ. Ще разчитам на подкрепата на всички партии, защото говорим за здравето на хората, а не за партиите. Аз ще водя диалог и с леви партии, защото в крайна сметка един кмет не е кмет само на десните партии.

- Стефан Бонев се гордее с обновените улици в центъра на Камено. Но плочките мърдат, дърветата са изсъхнали.  Няма ли да искате ревизия на качеството на строителните дейности?

-Като гражданин виждам, че има проблем с настилката, но не съм експерт. Трябва да се извика компетентна комисия, която да оцени качеството на материалите и на работата.

-Българово и Камено са еднакво отдалечени от Бургас, но Българово успя да привлече много инвестиции, за разлика от изоставащо Камено. Яд ли Ви е на българовци?

-В Камено има инвестиции, има и работни места. Но може да се постигне много повече. На първо време да се подобри инфраструктурата в общината.

До Българово стигаш за 20-ина минути. До Камено трябва да пътуваш час и да си разбиеш колата.

А общината има голям потенциал, намира се близо до пристанище, има плодородна земя. Хората обаче не могат да се придвижват нормално, защото пътищата са в ужасно състояние. Трябва ни силно лоби в столицата, за да се решат тези проблеми.

-Как ще сформирате силен екип в Общината, ако станете кмет? Това е най-важното за ефективността на всяка администрация.

-Който работи, ще остане с мен. В общинската администрация и сега има компетентни кадри, познавам ги и знам, че могат много повече. Трябва да се промени духът в тази сграда, наречена кметство. А що се касае до подготовката на проекти по европрограмите - ако трябва ще търсим външни консултанти, не ви давам Бургас за пример, той е на светлинни години, но вижте едно Поморие колко проекта реализира за три години!

-Познавате ли малките населени места и мислите ли, че ще ви подкрепят?

- Много хора ме познават в селата, и аз ги познавам, не само от мандатите ми като общински съветник. Ще ги убедя с позитивната си кампания да гласуват за мене. Има и доста колебаещи се сред по-младите, които са загубили надежда за по-добро, тях  искам да привлека.

-Това ли ще е битката на 25 окомври: Жельо Вардунски срещу Стефан Бонев?

-Засега не съм чул за други кандидати, може би Патриотичният фронт и ДПС също ще издигнат кандидати, но аз ще си водя своята кампания, за да убедя хората, че мога да бъда най-добрият кмет, така както съм го доказал в личния си живот, пред семейството си, чрез работата в моите фирми. Изпадал съм в тежки житейски ситуации, в т.ч. и в бизнеса, но винаги съм успявал отново да се изправя и да продължа. Общината е едно голямо семейство и ако има кой да го води по правилния път, да му направи подходящия бюджет, ще има справедливо разпределение за всички и ще се върви напред.

-Като богат човек ли се определяте?

-Богат човек?! Това е относително. Мисля си, че съм човек, който не е лишен от средства, за да поддържа нормален жизнен стандарт за близките си – видимо е за всички. Имал съм трудни моменти, но не съм се предавал и дори съм успявал да изведа фирмите си към по-добро състояние, дори и след непоносима икономическа криза и стагнация на пазара, при нелоялна конкуренция. Не съм оставял без хляб многото семейства на служители и работници около мене. Вървя нагоре и защото не отказвам помощ, когато я поискат с благотворителна цел. Искам хората около мене да успяват, защото знам, че това е най-сигурният път към моя успех. Зная също, за жалост, че ако стана кмет, ще поема община в затруднено финансово състояние, осъдена по съдебни дела за инфраструктурни проекти и може би с много задължения към фирми. Но застой повече няма да има. Камено ще тръгне напред!

В категории: Камено


66
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
66
Коментара по темата
66.
Sladuranata
14.08.2015 14:55:44
1
1
Желю Вардунски е новия кмет на Камено!
Това трябва да е ясно на всички ;)
65.
Sladuranata
14.08.2015 14:47:49
1
2
Желю Вардунски е новия кмет на Камено!
Това трябва да е ясно на всички ;)
64.
Хитър Петър
12.08.2015 19:53:29
1
2
Ще съборим мръсните комунисти, Жельо! Мамицата им! Хич да не ти пука, че те плюят. Те само това могат. Затова и Камено остана в комунизма!
63.
Оф
05.08.2015 23:28:21
1
3
Герберите станаха като червените. Няма работа ако не си техен член, няма светлина в тунела, ако не си в редиците им. Всичко се определя по стария добре познат принцип. За едни са мащеха, за други майка щедра
62.
Уф
04.08.2015 22:35:23
7
2
Червените боклуци пак се появиха, треперят, Вардунски ще им вземе последната червена крепост! Бонев, мошенико за затвора си!
61.
bravo Vardunski
04.08.2015 21:49:44
2
4
До Българово стигаш за 20-ина минути. До Камено трябва да пътуваш час и да си разбиеш колата.
i ot kade minavasch ot Burgas za Kameno????eeei chernogled si Vardunski
60.
интересно
03.08.2015 21:41:44
5
4
Само могат да се харесват коментарите в полза на Вардунски, отрицателният вот е невъзможен. Платени подлоги сте, Флагман!
59.
Мариян
03.08.2015 21:21:29
7
3
Ееее браво добър кандидат за общински кмет, ще успееш Жельо, много работа ще има по общината, но ще се справиш, надеждата ни е в теб.
58.
Ина Милева
03.08.2015 20:47:52
5
8
Само като му гледам физиономията и ми е ясен. Мазник.
57.
Стоян
03.08.2015 13:52:23
4
3
Пожелавам на Жельо Вардунски УСПЕХ на изборите, и дано вече се случи нещо по добро за Камено и селата, които са забравени.
56.
Sladuranata
02.08.2015 22:13:59
5
5
Vardynski ma4kai tezi 4erveni dqvoli.vqrvam v teb ti go moje6.yspeh
55.
eee
02.08.2015 21:55:17
6
6
Вардунски, разкарай ги тези вече от Общината. Пич си, покажи им че останаха в миналото
54.
майка
02.08.2015 21:53:34
3
8
майка съм на малко дете, съпругът ми е от Камено. Винаги съм се учудвала защо камено е град, а прилича на долнопробно село - западнало и мръсно. Да не говорим за нервите и притесненията дали въздуха е чист. Никой не дава информация, очевидно сегашния кмет разчита на стари лаври. Много искам да ходя спокойно там и да имам удобствата като във всеки нормален град, така че желая успех на новия кандидат
53.
ЕХА
02.08.2015 21:49:32
2
9
КАТО ЧЕТА КАКВО СТАВА И МИ Е ЯСНО - КАМЕНО НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СИ ИМЕ СВЕСТЕН КМЕТ. ВАРДУНСКИ, С ТЕБ СМЕ
52.
Хитър Петър
02.08.2015 21:22:27
3
5
Ще съборим мръсните комунисти, Жельо! Мамицата им! Хич да не ти пука, че те плюят. Те само това могат. Затова и Камено остана в комунизма!
51.
Dimitrina
02.08.2015 18:59:55
2
7
Смачкаи ги вардунски
Нека треперят
50.
Лили
02.08.2015 15:51:42
2
6
Здравейте, от Камено съм, но със семейството си живея в Бургас. Обичам да се връщам при родителите си, но виждам, че мизерията е пълна и не се виждаше никакъв шанс за развитие този район. за първи път виждам нещо смислено и конкретно, изказано от кандидат-кмет. Искрено се надявам Вардунски да я изпълни, за да може наистина тази община да стане най-после нормална като за 21 век. Успех му желая от сърце
49.
м дааа
02.08.2015 15:42:02
3
8
не мога да повярвам че в Камено има още хора, които искат Бонев - та той вече е уморен от самия себе си. Това е все едно Бургас да беше останал във времето на Йоан Костадинов
48.
мима
02.08.2015 15:32:25
2
7
С теб сме Жельо, ще опитат да те смачкат със злобата си, но няма да им позволим. Ти си следващият кмет на Камено, нищо друго няма значение
47.
АН
02.08.2015 15:26:11
2
7
Напълно съм съгласен с 46, защото като чета коментарите на защитниците на Бонев, разбирам и каква ще му бъде кампанията - мънкане под мустак, без нищо смислено, без грам идея и визия за бъдещето на града и обричане на още 4 години мизерия, оплакване и мънкане. Затова ни трябва нов кмет, ако искаме поне малко да заприличаме на цивилизован край, към който да проявят интерес бизнесмени и да раздвижат района. От Бонев явно няма да се очаква никаква програма, а само купуване на гласове и тролене.
46.
kamenski izbiratel
02.08.2015 15:23:27
3
7
poznavam Vardunski i znam che e e pochten i deen chovek. Gnusnite pisania pokazvat bezpomoshnostta na BSP koito sa silni nai-veche v nasazhdaneto na lazhi. Vreme e Kameno da se sabudi
45.
Иван
02.08.2015 14:49:48
3
8
Флагман, защо напишете, че ЕС ще съди Общината заради канализацията в Кръстина! Бонев трябва да бъде подведен под отговорност за безстопанственост! Прокуратурата докога ще спи!
44.
ДИМИТРИНА
02.08.2015 14:46:40
4
9
време е да чуете какво е направил ВАРДУНСКИ за Камено без да е бил кмет много много е помагал за тази област защото е почтен бизнесмен с добро сърце и здрав разум.ВАРДУНСКИ многократно е правил дарение на църквата в камено,РУСОКАСТРОН и църквата ж МЕДЕН РУДНИК и ако това вие граждани не го знаете то е истина и много ви моля говорете почтено и с уважение за новия кмет на община Камено ВАРДУНСКИ
А ДРУГАРЯ БОНЕВ С "КРАСИВАТА ВИЗИЯ"МОЖЕЛИ ДА СЕ ПОХВАЛИ С НЕЩТО ПОДОБНО
ПАРДОН-РАЗДАВАНЕ НА 4 ГОДИНИ ВЕДНАЖ БРАШНО И КЕБАПЧЕТА НА СВОИТЕ ИЗБЕРАТЕЛИ
43.
Страхил
02.08.2015 14:42:35
2
7
Жельо е страхотен човек и професионалист! С каквото се е захванал, го е довел докрай. Аз ще гласувам за Вардунски! Бонев и троловете му няма да внушат гнусотиите си на каменци за Жельо. Колкото и коментари да напишат, все тая
42.
Асен
02.08.2015 14:25:31
2
6
Жельо, не им обръщай внимание! Това комунистическата газ няма спирачки! Братле, ти си бъдещият кмет , защото Камено те обича
41.
Vesela
02.08.2015 14:23:23
3
6
А Бонев с този комунистически мустак все едно не е турбо селско парче, който окраде общината. Не се наяде
40.
той
02.08.2015 10:52:15
10
4
Желъо, ти къде си тръгнал с това СЕЛСКО излъчване и с този парвенюшки мирис,а?
НИКОГА няма да спечелиш!!!!!
Хората само като чуят какво си правил...........
В следващия коментар ще им разясня КАКЪВ си
39.
???
01.08.2015 00:25:23
11
8
Чувстваш се сред близки? Защо си оградил къщата си със стена? А кога си се качВал на маршрутка ? Какво означава "не точно" намекване за корупция??? Приятел с роми? Кой от тях е влизал в домът ти? ПР ти да се постарае повече и прескочи тенденциозните въпроси, правиш лошо впечатление.
38.
мафия
01.08.2015 00:04:09
10
7
5 статии за 2 дни- и това ако не е платена журналистика!!!!
37.
Нено Сенегалеца
31.07.2015 22:49:14
9
8
Интересно е кой дава парите за такова оплюване на Бонев?!Сигурно не е Жельо а негов ментор който скоро ще излезе на яве и чак тогава каменовци ще разберат каква опасност за общината е надвиснала!
36.
EDREV???
31.07.2015 22:45:31
8
5
I BASCHTI BESCHE NAREDEN NA ''SOFRATA'' V OBSCHTINATA I GO IZGONIHA PORADI NEKADARNOST TI TOVA ZNAESCH LI GO???? I MAIKA TI E ''RABOTILA''V TAZI OBSCHTINA.I TE LI LAPAHA????
35.
наско
31.07.2015 17:00:54
2
7
Искам да бъда в екипа ти?
34.
въпрос
31.07.2015 16:52:28
7
6
Колко часа дневно ще работите за общината и хората и колко часа за бизнесаси, чии интереси ще обслужвате господин кандидат кмет? Има ли конфликтна интереси ?
33.
???
31.07.2015 16:40:29
9
9
Като си бил 3 мандата общински съветник, какво направи за общината, като се чувстваш сред близки в Камено защо имаш 2 м.ограда на къщата, до Бургас стигаме по магистралата за 20 мин., а сега и пътят покрай Лукойл е ремонтиран,освентова линейка никой няма да ти даде, защото има тел.112,освен това тротоарите са разбити,защото всички паркират върху тях,полицията тук спи.Кметът също има работно време и не може да спи в общината.Освен това нямя да гласувам за теб защото си от дървенатамафия.
32.
има
31.07.2015 16:25:11
6
4
Има,има апартамент в Бургас, може да не е на негово име , но има, до пл.Кирил и Методий
31.
Аман
31.07.2015 14:52:53
5
8
Абе, хора защо само тия двамата спрягате?! Аз пък не искам нито Вардунски, нито Бонев! И няма да гласувам за нито един от тях. Стига с този Бонев, два мандата подред му стигат, видяхме какво направи. Вардунски - ако си мисли, че някой ще му се върже на приказките, жестоко се лъже, само дето се е изръсил за реклама. Повечето хора в Камено няма да гласуват за него, да не се натиска много. Няма да се наядат и двамата!
Време е някой ново свежо лице да се появи и да вдъхне живот в тази заспала община!
30.
Bonev e buhal
31.07.2015 10:01:21
6
6
Bonev e buhal, vijte kak jivet v drugite malki obshtini i kak jiveem nie. Pulni neshtastnuci sme. Da se maha i da idva nkoi po adekvaten i po suvremenen ot tozi don kihot
29.
potresss
31.07.2015 09:50:29
5
7
A BE TOZI BONEV NAISTINA LI JIVEE V BURGAS A SE VODI KMET NA KAMENO BE HORA. NYAMA TAKAVA NAGLOST. POTRESENA SYM
28.
Петър Петров
31.07.2015 09:46:08
4
8
бонев, бонев...старият ти мустак е много на ти с тролове и т.н... впрегнал си ги вече явно
27.
Иван Петков
31.07.2015 09:42:26
3
6
Не разбрах защо когато се казват истини те се тълкуват като корупция и черен PR от поклонниците на БСП
26.
Иван Петков
31.07.2015 09:41:35
2
5
Не разбрах защи когато се казват истини те се тълкуват като корупция и черен PR от поклонниците на БСП
25.
фенчо
30.07.2015 23:43:25
6
16
Егати и кампанията срещу Бонев, водена начело от Флагман. Пак кинти е прибирала Касабова. Успех, Кмете!
24.
До потресение драскач на Бонев
30.07.2015 23:24:22
10
7
Троловете на Бонев сън не спят! Бонев е за затвора, г-н потресен! Флагман, пишете за проявения проект за канализацията в Кръстина! РИОСВ вече ни глобява заради безхаберието на този червен некадърник! А кликата на драскачите му се опитва отново да лъска имиджа на Бонев, търсейки компромати срещу опонентите му. Но този път няма да стане. На хората им писна от тебе, Бонев!
23.
Lucky 7
30.07.2015 21:39:43
8
22
За пореден път съм потресена от поредните публикувани лъжи. От няколко дни знайни и незнайни „човечета“ се упражняват в публично говорене относно това как община Камено е най-бедната, как тя няма никакви спечелени проекти и т.н. Бих отправил въпрос именно към тях – народните представители подкрепили кандидатурата на Вардунски - колко пъти са проявили интерес към община Камено и са лобирали за нейни проекти и как сега изведнъж започнаха усърдно да дават оценки и квалификации – такива оценки уважаеми „човечета“, в случай че имате някаква съвест можете да давате само за община Бургас – защото там имате дейно участие и финансов ресурс с който захранвате собствените си банкови сметки, а изпразвате сметките на бургазлии.
Да си дойдем обаче на думата: В това „искрено“ интервю, навярно написано от някой друг има толкова много лъжи и безмислени сравнения и пожелания:
Сравнението на Камено с Българово – е по-голямо безумие от това няма – Българово сигурно е канализирано, газифицирано има спортни площадки, благоустроено и т.н. Сравнението г-н Вардунски се извършва по определени показатели иначе е откровена лъжа.
ОГРОМНАТА ЛЪЖА върху, която драскачката / няма как да бъде наречен човек, който не спазва дори един от десетте журналистически принципи/ е акцентирала е времето на пътуване до Българово и Камено – това минава всички граници на изказване направено от психически стабилен човек . Вие г-н Вардунски сигурно сте имали в предвид че гражданите на Камено могат да пътуват от Ямбол до Камено за 1 час, а не от Бургас до Камено. В случай че не е така аз ви наричам ОТКРОВЕН ЛЪЖЕЦ. От деня в който сте издигнати за кандидат за кандидат за кмет Вие изричате лъжа след лъжа /навярно ви заблуждават ежеминутно/, но както казва един от вашите шефове – главния шеф отгоре вижда и чува всичко.
Г-н Вардунски вече няколко пъти афиширате с това, че сте бил общински съветник - аз като обикновен гражданин на Камено не си спомням като такъв да сте инициирал събитие, някакви инициативи за по-доброто на града и общината, нито като успешен бизнесмен да сте направил нещо за милото ви Камено.
Може да се продължи още, Аз обаче вярвам че всички интелигентни хора независимо от възрастта могат да загърбят политическите си пристрастия и да признаят пред себе си че Камено е с изцяло променен облик, че общината е избрана за място за инвестиции от много фирми.
Всички ваши подръжници нека се замислят, какво самите те са успели да постигнат за себе си и семействата си, колко пъти са проявили своя гражданска позиция в реалния, а не тук във виртуалния свят и колко от тях са изказали и представили своя идея за по-доброто на Камено.

Г- н Вардунски, много е лесно да прочетеш нещо написано от някой признал себе си за велик PR, по-трудно е да признаеш успехите на другите и точно те да ти служат и ти да постигаш успехи. Мъдрите хора са казали, че Волът като рие, калта пада върху него!
22.
MDAAA
30.07.2015 19:57:50
11
10
BRAVO TROLOVE I TROLCHETA NA JELIO!!!
OBACHE JELIO SHTE SBERE/S TRISTA ZORA I 300 000 LEVA/ MAKSIMUM 8% OT VOTA..
TAI CHE NE SE HABETE MNOGO. SHTE GRIZNETE DASKATA...
SHTE VI GO PRIPOMNIA SLED IZBORITE.
HAHAHAHAHA
21.
Диян Александров
30.07.2015 19:02:23
19
10
Отърсете се от старата бюрокрация , изберете иновацията в лицето на Г-н Вардунски
20.
Иван Петков
30.07.2015 18:53:14
17
9
Крайно време е да кажем КРАЙ на ретроградното управление на Бонев и да дадем зелена светлина на иновативното виждане на г-н Вардунски. Всички сме с теб Жельо давай напред омръзна ни да сме на опашката!
19.
Димитър Петров
30.07.2015 18:51:09
13
9
... успех приятелю! Бъди ни жив, здрав и успехи! Честит рожден ден!
18.
антония
30.07.2015 18:15:14
12
9
Това е уникален човек. дано се пребори с корупцията на бонев и купуването на грасове. кметове като николов и вардунски ни трябват!
17.
Слави
30.07.2015 18:07:06
14
11
Браво, Жельо!!! Само напред! Камено се нуждае от човек като тебе! Бонев ни остави в 20 век. Цяла година се тупа какъв отводнителен канал е направил, който вече е задръстен. Много работа те чака, братле! Ще се справиш! Спри този крадец Бонев!!!!
16.
Донка Перова
30.07.2015 17:34:50
13
7
Успокойте се бе хора на Бонев, къде виждате на снимката че заспива, та вие колко мандата спите вече. С тази злоба и страх който ви тресе само негативи трупате.
15.
КАМЕНО
30.07.2015 17:28:17
13
9
УСПЕХ, ВАРДУНСКИ!
14.
сметки
30.07.2015 17:27:19
13
11
за Бонев на тези избори се очертава да гласуват само шофьора му и стойка май като гледам
13.
grajdanka
30.07.2015 17:26:01
10
7
davai Jelio izgoni chervenoto govedo, okrade ni, ostanahme v 19 vek
12.
az
30.07.2015 17:23:35
8
7
Zhelio e pich. DAVAI s teb sme
11.
Bonev Mustaka
30.07.2015 17:22:11
8
4
Az opynah milionchetata ot obshtinata i ne mi dreme. Sledvashtiq da mu misli
10.
БРАВО
30.07.2015 17:22:06
14
8
БОНЕВ ЯКО ЩЕ СЕ ИЗДЪНИ ТОЗИ ПЪТ ИМА ДА СЪЖАЛЯВА ЧЕ ИЗОБЩО Е ТРЪГНАЛ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ ВО ВЕК И ВЕКОВ
9.
Обективен
30.07.2015 17:21:06
16
12
Жельо Вардунски е точният кандидат. Подкрепен е от големите партии, мотивиран е и определено знае как да промени Камено. Стефан Бонев изглежда като изваден от нафталина, толкова е умрял. Нито може да лобира за пари, нито да напише един проект. С него общината е загубена.
8.
успех
30.07.2015 17:20:29
13
10
хаха, от всичко казано дотук се разбра - БСП ще го духа и в последната община в бургаско. успех на вардунски!
7.
йеее
30.07.2015 17:19:11
12
10
най-после нещо свястно да се случи в тази община и някаква надежда да влезем в 21 век. децата ни избягаха, останаха само едва кретащи хора. Бонев да си ходи вкъщи, стига е разхождал само мустаците си по улиците с ръце в джобовете
6.
Напред
30.07.2015 17:13:52
15
11
Продължавай все така Жельо. Ти ще си новият кмет на Камено. Време е за промяна и цяло Камено го иска.
5.
Патт
30.07.2015 16:47:57
7
13
Заучени фрази, едно и също, лоша реклама с партии от самото начало, по-добре да бяхте казали на сто % независими, а то кофти комбинация подкрепен от герб издигна от реф... и крайният резултат обещано от герб лансирано от..
4.
H
30.07.2015 16:40:48
5
8
Пич докарай едни германски фирми, не ми спи!!! Ставаш ли за нещо??? Може ли сам да правиш маркетинг (като виждам как спиш, не вярвам). Технократ!!!!
3.
Ь
30.07.2015 16:33:36
8
11
Aко му имах фризьора щях да скоча.
2.
Нонка
30.07.2015 16:31:49
11
14
Искам да кажа истината, това седнал мъж ли е или прав мъж?
Това рицар който ще строи на красивото село ли е, или заспал хуй които има комплекси и не знае как да организира хората да му се доверяват??????


Мисля че в заспал хуй.
1.
Charles Dickens
30.07.2015 16:06:06
8
15
Пич ти ще заспиш на снимката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори