×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Павел Господинов свеж като краставичка в съда, разказа как от Марципана станал Харакирито(ВИДЕО)


Павел Господинов свеж като краставичка в съда, разказа как от Марципана станал Харакирито(ВИДЕО)
Месец след като бе вкаран в съдебна зала с инвалидна количка Харакирито дойде в крепко здраве и приятелски си бъбреше с журналисти, стигайки до крайно откровения
Тема в развитие
Съдят подпалвача Харакирито, друг съдия веднага поема делото след кончината на Денчо Стоянов Подпалвачът от Созопол тежко болен, заседанията по делото за зловещия палеж се отлагат едно след друго Подпалвачът от Созопол с инсулт. Синът му: Георги заключи жена си в гардероба и я запали! Край на разследването за палежа с 3 жертви в Созопол, Харакирито отива на съд Старият Созопол не мигва нощем, Харакирито броди на свобода и може да запали следващия Тройният убиец Харакирито от Созопол изкара само 3 месеца зад решетките, вече е у дома Баща ми Павел е натопен, пречупили са го бургаските ченгета! Харакирито, който овъгли трима в Созопол: Повече няма да правя така! (ОБНОВЕНА) Павел Харакирито опитал да се самоубие ритуално с нож Вижте Павел Харакирито, който изгори живи тримата в Созопол Павел Господинов-Харакирито запалил къщата с трите жертви в Созопол
виж още
скрий
10 Март 2015, Вторник, 09:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, видео и снимки: Иван КОЛЕВ

Мъжът ми е невинен, не му вярвате, Господ бави, но не забравя, каза съпругата на Господинов
Свеж като краставичка дойде днес в съдебна зала Павел Господинов-Харакирито, обвиняем за палежа в Созопол, при който през 2012 г. загинаха трима души(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Само преди месец, при старта на процеса, Господинов се предвижваше с инвалидна количка и поне на пръв поглед състоянието му не изглеждаше никак добре. Диагнозата му тогава бе „цироза на черния дроб“, а близките му неофициално коментираха, че не му остава още кой знае колко.

Оказа се обаче, че се е случило медицинско чудо и днес Харакирито изглеждаше по-здрав отвсякога. Нещо повече – той даде импровизирана пресконференция в кулоарите на съда, в която се кълнеше, че няма нищо общо с пожара и някой се опитва да го натопи.

Той бил в близки отношения със загиналите в пожара Диана, Трифон и Златка Моневи, които преди време му били квартиранти. Въпреки че сметките им не били оправени, той не таил лоши чувства. Няколко пъти пъти срещал в Созопол единствения оцелял Георги, който го уверявал, че в най-кратки срокове ще му плати 500-те лева, които му дължал. „Те дължаха и на други хора пари. На един познат имаха да дават 2 хил.лв.“, каза в своя защита Харакирито и обясни със сложно роднинско-съседка връзка, че пострадалото семейството било задлъжняло към някой си Павел, съпруг на Таня Хитрата.

Павел Господинов влезе с инвалидна количка в съда през февруари, след като заради различни болежки делото му няколко пъти се отлага
Без някой от журналистите да го пита, той сам пожела да разкрие защо в Созопол е известен като Харакирито.

Историята, която разказа обвиняемият за палеж мъж, се развива в края на 90-те години. Разказът му е безкрайно объркан (ВИЖ ВИДЕОТО), но все пак от него става ясно, че Господинов оправял осветлението в дома си и паднал върху шевната машина, където се намушкал в нож. Тогава д-р Копанова от Спешната помощ, разказвала на цял Созопол, че е направил опит за самоубийство, което му родило прякора Харакирито. Иначе до онзи момент Павел Господинов бил известен като Марципана-прозвище идващо по наследство от баща му.

Относно здравословното си състояние Харакирито каза, че се чувствал добре, но изреди дълъг списък с болести, от които бил болен -цироза на черния дроб, фиброза на черния дроб, жлъчка, артериална хипертония, а по повод обвинението се сдобил и с епилепсия, твърди Господинов.

Признанията му бяха прекъснати от съпругата му, която бе категорична: Мъжът ми е невинен, не му вярвате, но да знаете, че Господ бави, но не забравя.

Припомняме, Павел Господинов-Харакирито е подсъдим по обвинение за това, че на 15 ноември 2012 г. в Созопол на ул. „Тюлен” запалил сграда със значителна стойност – триетажна къща на стойност 1 715 000 лв., като запаленото имущество има историческа, научна и художествена стойност. Вследствие на пожара е са починали трима души.



В категории: Темида


Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 1
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
3
Коментара по темата
3.
15:35
10.03.2015 15:33:18
0
1
ВИШ НАШЕТО ВИДЕО 13:06:30
2.
учителка по бългатрски език
10.03.2015 15:06:30
0
1
Мисля, че сте грамотни"Историята, която разказа обвиняемият за палеж мъж, се развива в края на 90-те години. Разказът му е безкрайно объркан (ВИШ НАШЕТО ВИДЕО), но все пак "
1.
учителка по бългатрски език
10.03.2015 15:06:30
0
3
Мисля, че сте грамотни"Историята, която разказа обвиняемият за палеж мъж, се развива в края на 90-те години. Разказът му е безкрайно объркан (ВИШ НАШЕТО ВИДЕО), но все пак "
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица
Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори