×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Бургас обяви частично бедствено положение!


Община Бургас обяви частично бедствено положение!
Кметът Димитър Николов от снощи е в засегнатите райони. Всеки момент ще бъдат раздадени специални абсорбиращи чували, които Общината е закупила след последното наводнение
Тема в развитие
15-метрова ламарина висна от 8-етажен блок в ж.к. „Зорница” (видео) Ураганът срути козирката на Приемно отделение в бургаската болница МБАЛ-Бургас откри лечебна зона за бедстващи Мандренското езеро заля Дебелт, десетки хора са евакуирани, трупове на животни плуват по улиците На вниманието на тел 112: Светофар виси страховито край „Кауфланд” в Бургас, всеки момент ще се срути върху колите Вижте урагана в Бургаско, отнася като перце билбордове, мазилки, огради. Пазете се! (ФОТОГАЛЕРИЯ) Стълб премаза три коли в ж.к. "Славейков", падна като отсечен Спешният 112 замря, УКОРС отцепи района край „Кауфланд” в Бургас 5D киното в Бургаския ж.к. „Зорница“ под вода, закъса автобус на „Бургасбус“(СНИМКИ) Внимавайте! Ураганът в Бургас троши дървета като клечки, токът е като в дискотека Бургаска област към 11,00 часа:Затворени са пътищата Бургас-Варна и Бургас-Каблешково, както и Средец-Ямбол Хората в Долно Езерово: Спасявахме се качени върху покриви и гаражи. Беше страшно! Вижте потопа в бургаския кв. „Долно Езерово“ (СНИМКИ) Община Бургас обяви частично бедствено положение! Поредният кошмар: Вадиха на ръце хора от водната стихия в подлеза на бургаския ж.к. „Зорница” 70 къщи са наводнени в бургаския кв. Долно Езерово, 7 души са евакуирани от „Черниците” Патрулка отцепи бургаския бул. "Транспортна" и праща колите право в капана край ОУ „Климент Охридски” Бургас пред нов потоп! Кръстовището край мол "Бургас плаза" е под вода, полиция затвори пътя за Поморие и Каблешково Дъждът превърна в море улиците в Бургас, шофьори, внимавайте!
виж още
скрий
01 Февруари 2015, Неделя, 03:19 ч.
Автор: Флагман.бг

В Равнец и Сарафово багери правят отводнителни канавки, които да поемат водата от високите части
Кметът на Община Бургас Димитър Николов обяви днес частично бедствено положение. То касае най- засегнатите от проливния дъжд квартали -  „Долно Езерово“ и „Лозово“.

70,5 литра на квадратен метър дъжд са паднали за по- малко от 24 часа. Според прогнозата интензивните валежи ще продължат следобед.

70 къщи са наводнени в Долно Езерово. 7 души са евакуирани снощи, в 02 часа след полунощ от местността „Черниците“, 6 от квартал „Долно Езерово“. Наводнени улици има още в Равнец, Сарафово и Долно Езерово.

Към момента са затворени пътищата: „Меден рудник“ – с. Твърдица, заради опасност от преливане на Мандренското езеро, Банево – Бургас заради насъбрала се вода преди моста, Долно Езерово – „Лукойл“, надлезът на СОМАТ.

Блок 21 в к-с „Зорница“ е с наводнени мазета, както и подлеза до блок 75. Пак в „Зорница“ има наводнени трансформатори, заради което все още на места има проблеми с ел- захранването. В местността „Черниците“ водата запазва високите си нива. В Димчево водата се е покачила, има още 30 – 40 см. докато достигне дигата.

Временно са спрени ниско- подовите автобуси на „Бургасбус“ за Долно Езерово, Рудник и в посока Средец.

От снощи от 01 часа, кметът на Община Бургас, общинските екипи и на екипите на пожарната са в засегнатите квартали. Всеки момент в „Долно Езерово“ ще бъдат раздадени специални абсорбиращи чували, които Община Бургас закупи след последното наводнение. В Равнец и Сарафово багери правят отводнителни канавки, които да поемат водата от високите части, за да не навлиза в ниските улици.

Към момента водата започва да се оттича и положението се нормализира.
За сметка на това обаче вятърът се засили, хвърчат билборди, клони, боклуци, падат предмети от терасите на жилищните сгради. Обърнати са контейнери за смет.
Магазинери пазят самоотвержено вратите на търговските си обекти, за да не отлетят, шофьорите са под напрежение на пътя. ВНИМАВАЙТЕ!

В категории: Бургас


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
6matka
01.02.2015 12:03:47
0
0
be ti normalen li si be ako zatvorqt puti6tata ni e 6te se udavim be 4uva6 li sa ko prikazva6
1.
Хаха
01.02.2015 11:32:53
0
3
Къде е бил този палячо, аз от снощи съм по всички тези места, докато тоя си седи на топло в леглото, други хора наистина се опитваха да помогнат. Стига си е правил евтин PR на гърбовете на хората и бизнеса, нека сега затвори и градът, че е опасен!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори