×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патрулка отцепи бургаския бул. "Транспортна" и праща колите право в капана край ОУ „Климент Охридски”


Патрулка отцепи бургаския бул. "Транспортна" и праща колите право в капана край ОУ „Климент Охридски”
Полиция отклонява автомобилите от пътя им от ж.к. "Славейков" към кръговото за Слънчев бряг и ги праща директно в реката, потопила ж.к. "Изгрев"
Тема в развитие
15-метрова ламарина висна от 8-етажен блок в ж.к. „Зорница” (видео) Ураганът срути козирката на Приемно отделение в бургаската болница МБАЛ-Бургас откри лечебна зона за бедстващи Мандренското езеро заля Дебелт, десетки хора са евакуирани, трупове на животни плуват по улиците На вниманието на тел 112: Светофар виси страховито край „Кауфланд” в Бургас, всеки момент ще се срути върху колите Вижте урагана в Бургаско, отнася като перце билбордове, мазилки, огради. Пазете се! (ФОТОГАЛЕРИЯ) Стълб премаза три коли в ж.к. "Славейков", падна като отсечен Спешният 112 замря, УКОРС отцепи района край „Кауфланд” в Бургас 5D киното в Бургаския ж.к. „Зорница“ под вода, закъса автобус на „Бургасбус“(СНИМКИ) Внимавайте! Ураганът в Бургас троши дървета като клечки, токът е като в дискотека Бургаска област към 11,00 часа:Затворени са пътищата Бургас-Варна и Бургас-Каблешково, както и Средец-Ямбол Хората в Долно Езерово: Спасявахме се качени върху покриви и гаражи. Беше страшно! Вижте потопа в бургаския кв. „Долно Езерово“ (СНИМКИ) Община Бургас обяви частично бедствено положение! Поредният кошмар: Вадиха на ръце хора от водната стихия в подлеза на бургаския ж.к. „Зорница” 70 къщи са наводнени в бургаския кв. Долно Езерово, 7 души са евакуирани от „Черниците” Патрулка отцепи бургаския бул. "Транспортна" и праща колите право в капана край ОУ „Климент Охридски” Бургас пред нов потоп! Кръстовището край мол "Бургас плаза" е под вода, полиция затвори пътя за Поморие и Каблешково Дъждът превърна в море улиците в Бургас, шофьори, внимавайте!
виж още
скрий
01 Февруари 2015, Неделя, 02:20 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка авторът

Наводнени и затворени участъци има към квартал Долно Езерово, както и към ж.к. "Меден рудник"

Полицейска патрулка отцепи в 2,50 часа тази нощ района край светофара до мол „Бургас плаза” на бул. "Транспортна" в Бургас, в посока от ж.к. „Славейков” към кръговото кръстовище за Слънчев бряг. Дълго преди това шофьорите сами се връщаха, тъй като булевардът е непроходим, по асфалта има кал и клони, сякаш се е стичала бурна река. Кръстовището за мола е изцяло залято.

Служителите на реда отклоняват шофьорите обаче през ж.к. Изгрев, където те излизат на улицата, минаваща край парка, кръстовището до магазин "Била" и покрай ОУ „Климент Охридски”. Точно край училището водата достига половин метър, само високи автомобили могат да преминат района. Точно докато патрулиращите полицаи обясняваха как може да се премине през този участък, там закъса автомобил и в 3 часа остана насред улицата с включени аварийни светлини, сигнализираха водачи.

Шофьори, внимавайте и не подценявайте предупрежденията! Ако не ви се налага - изобщо не влизайте в ж.к. "Изгрев" по тази улица, на много места тя е изключително трудна за преминаване, тъй като се стичат реки с вълни от високите части, а шахтите насред пътя бълват обратно водата.

По първоначална информация наводнени и затворени за движение участъци има в посока квартал Долно Езерово и Лозово, сложна е обстановката и в района на кръстовището "Трапезица", по пътя за ж.к. "Меден рудник".
В ж.к. "Славейков" част от улиците потънаха мрак, жители на "Изгрев" пък сигнализираха, че е спрял тока в жилищата им.

В категории: Бургас


9
Коментара по темата
9.
da
01.02.2015 09:18:13
0
0
Малоумни сме за това е така,хора ще се давят щети ще има много в България е така след дъжд качулка,блъснаха пешеходец на пп пред била той почина и осветиха пп, Made in Bulgaria.
8.
baihui
01.02.2015 08:36:00
6
3
Докато кмета не почисти всички отводнителни шахти по улиците така ще бъде !
7.
dimi
01.02.2015 07:52:11
0
11
само да помена ,че в подлеза на Я.Андонов има игрална зала,,ВЕРСАЙ" и в 02,15ч бяха изкарани хората и крупието от там.а водата беше около 100-120см ледено студена.полицаи и пожарникари направиха така че днес да няма 5-6 жертви от наводнението-подлеза само след 1ч беше препълнен с вода и си представете какво точно можеше да стане там с тези хора.
6.
гражданин
01.02.2015 05:25:26
0
6
Браво за навременната информация!!!
5.
стоян
01.02.2015 04:40:36
13
4
Природата мрази гета и путиноиди, дошла е да ги удави защото те не са мислеща цивилизация
4.
стоян
01.02.2015 04:38:41
8
5
Отровите на Лукойл ще се измият във питейната ви вода...
3.
Жк . Изгрев
01.02.2015 04:23:29
1
1
Локвата по скоро става езеро и то доста дълбоко ... едвам успахме до минем от там с кола в 12 часа ...
2.
denica
01.02.2015 03:57:01
1
1
mane tuka v dolno si e#@a maikata s izvinnie ama e mn zle polojenieto
1.
ж.к. Изгрев
01.02.2015 03:53:54
0
7
Благодаря Ви за денонощния труд! Няма ток в комплекса!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори