×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО” зове за възраждане на икономиката и повишаване на доходите


„Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО” зове за възраждане на икономиката и повишаване на доходите
Съюзът ни с ВМРО е обединение в името на самосъхранението на българския народ, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов на откриването на предизборната кампания в София
07 Септември 2014, Неделя, 12:27 ч.

 Патриотите почетоха с минута мълчание паметта на загиналите при наводнението в Бургас


"Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" откри предизборната си кампания в София. В началото присъстващите в залата почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите при наводнението в Бургас вчера.

В Зала „България” бяха разпънати български знамена, флагове с логото на НФСБ и ВМРО. Бяха издигнати и портрети на Паисий Хилендарски, Иван Вазов, Николай Хайтов, Христо Ботев, Тодор Александров. Гостите на събитието скандираха: „Победа” и „България”. Посланието на Патриотичния фронт в предизборната кампания е „България над всичко”.

На откриването присъстваха лидерите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, както и всички водачи на листи от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО”, лидерите от партиите и организациите, подкрепящи коалицията, симпатизанти и съмишленици, предава „Агенция Фокус”.

Европейските избори за НФСБ бяха генералната репетиция за предстоящите избори през октомври, заяви съпредседателят на „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО” Валери Симеонов. „През изминалата година нищо добро не се случи с нашата родина, нищо добро не получи българският народ. Напротив – правителството, което обеща да осигури 250 000 работни места, да осигури възход на икономиката, да осигури оздравяване на здравеопазването, да осигури справедлива социална система и всички други обещания, които даде, направи точно обратното”, заяви Симеонов.

Само за първото тримесечие за 2014 г. безработните са се увеличили с 60 000, каза Симеонов. „Здравният министър създаде нерешими противоречия и противоборства в подведомственото си министерство и ресор. Стигна се до уволнението на трима чудесни специалисти в последните дни на управлението на Орешарски. Правителството на Орешарски сключи нови заеми, с които задължи не само нас, но и нашите деца. Пред срив е изправена цялата банкова система”, посочи Валери Симеонов. Той добави още, че събираемостта на данъците се е сринала.
„В последните дни на своето управление правителството тайно и на скрито подписа два загробващи България договора – за „Южен поток” и за построяване на 7 блок от американската фирма „Уестингхаус”, заяви Симеонов.
Той припомни, че първият митинг и протест срещу фалшифицираните избори през 2013 г. е бил направен от НФСБ, както и първият протест с искане за оставка на правителството на Орешарски е бил организиран от НФСБ. „Заедно с нашите партньори от ВМРО бяхме първите, които започнахме организирани протести срещу посегателствата на Главно мюфтийство към изконни български архитектурни, обществени, исторически обекти”, допълни Валери Симеонов.
Той заяви, че на европейските избори НФСБ са постигнали един огромен успех – партията е изградила структури в почти всички общини.
„Осъзнахме необходимостта от създаване на широк патриотичен фронт, който организирахме веднага след приключване на изборите за български парламент. Първоначално се присъединиха 6 партии, сега – още 12. На 3 август подписахме споразумение с ВМРО, което ще бъде съдбоносно за България. Това е обединение в името на самосъхранението на българския народ”, подчерта Валери Симеонов.
„Ние се противопоставяме и изправяме срещу всички партии на статуквото, срещу всички нови ГМО политически субекти и организми, срещу нихилизма, апатията с принципите на прагматичния патриотизъм, които сме заложили в нашата програма”, уточни той.

На първо място като главен приоритет ние с ВМРО и останалите партии поставяме възраждането на икономиката на България и повишаване на доходите, заяви Валери Симеонов. „Държавата трябва да насърчава точно тези отрасли, от които би имала най-сериозни приходи – туризъм, селско стопанство, преработвателна промишленост, индустрия и върховни технологии. Залагаме създаването на министерство на туризма като най-перспективен отрасъл в българската икономика, защото за тези 25 години само в този отрасъл е констатирано развитие и прогрес”, посочи Симеонов.

По думите му повишаването на доходите не трябва да става самоцелно и за сметка на данъци, събирани от работещите, а за сметка на търсене на нови приходоизточници и за сметка на стягане на събираемостта на данъците основно от митниците. Според Валери Симеонов трябва да се спре мащабната контрабанда на горива, цигари, алкохол, зеленчуци, плодове и китайски стоки на леката промишленост.

Сред останалите приоритети на „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО” са увеличаване на самостоятелността и децентрализацията на общините, прилагане на гъвкав ДДС в зависимост от конкретните интереси и конюнктура на общественото развитие, спешно оздравяване на банковата система, въвеждане в действие на КТБ по най-бърз начин.

„В нашата програма залагаме детски помощи, помощи за майчинство и социални осигуровки да бъдат съобразени с образователния ценз и конкретния принос в полза и в името на държавата и общините.
Като други главни приоритети, разписани в програмата на коалицията, Симеонов посочи набелязването на отговорна демографска програма за преодоляване на демографския срив основно сред българския етнос, освобождаване на аптеките от влиянието на външните монополи, борба срещу фармацевтичната мафия, възстановяване на медицинското обслужване в най-малките населени места, защита на българските национални интереси.



8
Коментара
Флагман.БГ Ето какво време ни очаква днес Ето какво време ни очаква днес 16/05/2024, Четвъртък 08:02 0
Путин пристигна в Китай
Путин пристигна в Китай 16/05/2024, Четвъртък 07:03 7
8
Коментара по темата
8.
ЧАЕ ШУКАРИЕ
08.09.2014 09:53:16
1
3
ТЕЗИ СЛЕД 5-ТИ ОКТОМВРИ СА СЕ РАЗПАДНАЛИ, ТАКА ГИ ВИЖДАМ. И ЗАПОЧВА ЕДНО ГОЛЯМО ПЛЮЕНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ВАДЕНЕ НА КИРЛИВИ РИЗИ!
7.
istinata
08.09.2014 01:13:22
3
3
Никой нищо не може да направи,БСП СДС ГЕРБ И КОЙТО ДА СПЕЧЕЛИ--ПРОСТО СИ ОСИГУРЯВЯ ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ И ПРАВИ МАНГИЗИ КАТО Е НА ВЛАСТ ПЪК НИЙ КАТО ИЗБИРАТЕЛИ СИ ИГРАЕМ НА ЦСКА И ЛЕВСКИ --ПЪК ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ СКАТ ДЕТО ОЧИЧКИТЕ ИМ САМО КОКАЛА ГЛЕДАТ ДОСЕГА НИЩО СМИСЛЕНО НЕ СА КАЗАЛИ.
6.
до наблюдател
07.09.2014 23:48:39
0
0
Не е случайно. Знаеш как е в Бургас в общината и в съда и прокуратурата, знаеш и защо искат да децентрализират общините и да се задълбочи шуробаджанащината на местно ниво... Искат да прилапат митниците и да гонят бизнеса за данъци понеже ще са на държавна заплата и колкото повече вземат повече ще имат. Да те питам защо всички гласуващи за атака знаеха, че дават турски вот, но все пак гласуваха? Дали не заслужават да им вземем паспортите и да ги пратим в Турция?
5.
Бръмбарче
07.09.2014 22:52:16
1
2
Лъжи - крадене , лъжи - крадене . Това е девизът на всички партии.
4.
наблюдател
07.09.2014 20:28:30
3
4
Ами избери ги бе говедо.Докога ще те крадът Тиквата Комунягите и Рязаните.Ако държавата осигури условия-бизнеса сам ще отвори раб.места.
3.
Жалка Картинка
07.09.2014 18:25:12
6
6
Какво общо имат някакви неизбрани политици с икономиката?
Как държавата ще осигури работа? Ще осигури на тях ако ги изберат и ще си хрупкат държавни заплати.
2.
Патриоти
07.09.2014 16:10:23
7
12
Очаквайте УДАРИ от Партиината-Мафио-Олиогархия. Те доброволно НЯМА ДА дадът Баницата. Затова дръжте здраво ФРОНТА ВМРО-НФСБ-БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
1.
пешо
07.09.2014 15:43:35
14
12
Плашат хората с етническата карта, за да ги накарат да гласуват за тях! Няма значителна сграда в Бургас, където да не е забъркан собственика на СКАТ? Абонатите на СКАТ ще го вкарат в парламента със собствените си пари !ВМРО е една от многото партии основана от ДС, като ДПС,БСП,Атака и други !"Едни вдигат стачки, а други трупат пачки "!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Разпределението на парите на университетите обаче няма да се дават на калпак, увери той Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Народните представители ще получават месечно под 6700 лв., при над 7000 за сегашните депутати Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Средностатистическият профил на неактивните у нас е жена на 56 години, със средно образование, която живее в град Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Още 184 млн. лева трябват за заплати, каза проф. Миглена Темелкова Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки
Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори