×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако ме изберат за кмет, ще инициирам референдум Черни връх да мине в Община Бургас


Ако ме изберат за кмет, ще инициирам референдум Черни връх да мине в Община Бургас
Имам официалната подкрепа на една партия и тя е ГЕРБ. На балотажа ще се радвам на всеки глас за мен, не деля хората от Черни връх по партийна принадлежност, заяви Костадин Назъров
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Юли 2014, Петък, 14:08 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка ПП ГЕРБ

Камено е бедна община, не се работи сериозно по европроекти, а погледнете Бургас - където управляват ГЕРБ, селата светят

Балотаж на частичните местни избори в с. Черни връх ще се проведе в неделя. Резултатът от вота в това малко село в Бургаска област се оказва решаващ. Кандидатите, за които местните ще гласуват в неделя, са Тодор Щерев от Движение „Гергьовден” и Костадин Назъров – независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ. На първия тур Костадин Назъров получи 126 гласа, а Тодор Щерев – 92. Хората в Черни връх с право на глас са общо 587, а на 29 юни гласуваха 450 от тях.
 Лично лидерът на „България без цензура” (ББЦ) Николай Бареков дойде в това малко село, за да подкрепи кандидата на партньора си от евроизборите. Тогава той хвърли обвинение към Костадин Назъров, че е подкрепен задкулисно от ДПС и обяви официално съюз между ББЦ и НФСБ. Ето каква е позицията на опонента на Тодор Щерев по тези въпроси



- Г-н Назъров, ако жителите на Черни връх Ви изберат за кмет в неделя, с кои проблеми на селото ще започнете най-напред?

- Проблемите на селото не са малко, за съжаление. Въпреки че сме толкова близо до Бургас, пътят до Черни връх е в критично състояние, от години си патим от лошото водоснабдяване. Да не говорим, че е разбит и центърът ни, защото тежкотоварните автомобили от кариерата минават през него. Истината е, че за всички тези несгоди има решение. Жалко е, че Камено е бедна община, не се работи сериозно по европроекти. Стотици села си решиха проблемите с водоснабдяването, но затова се иска желание от страна и на общинския кмет. Аз лично няма да спра да настоявам за това.

-  Как тогава ще се решат проблемите с инфраструктурата?

- От години на местните хора се втълпява, че отсечката от Бургас към Черни връх е от републиканската пътна мрежа. Направих си труда и поисках справка за това тресе. Оказа се, че е общински път. Необходими са средства от бюджета на общината, но за тази година такива не са заложени. Камионите от кариерата допълнително утежняват състоянието на нашите пътища. Има възможност да се направи един полски път и така да бъдат отклонени тежките машини, но територията е в очертанията на Община Бургас. В такъв случай Камено няма как да има претенции към този участък.



-  Това няма да бъде проблем, ако с. Черни връх премине към Бургас, каквато идея имаше неотдавна… Каква е Вашата позиция по казуса?

- Като кмет бих инициирал референдум. Този път обаче хората трябва да бъдат много по-добре информирани. Решението на моите съграждани ще бъде и личната ми позиция. Със сигурност обаче преминаването към Бургас ще има много ползи. Вие правилно посочихте полския път към кариерата. Отделно към бургаската община има доста села. Аз съм пътувал в района и не съм видял толкова разбит път като нашия. В селото здрава кола не е останала от огромните дупки… Проблемът с водоснабдяването също лесно ще се реши от бургаската администрация. Те вече имат десетки такива проекти зад гърба си.

- Има ли млади семейства, които да търсят по-спокоен начин на живот в Черни връх?

-  Има, но не са много. Трябва да задържим тези хора и да привличаме нови, защото само те могат да съхранят селото ни. Заради всички проблеми, които изброих, младите хора предпочитат да живеят в Бургас.

- По време на кампанията Ви разговаряхте ли с тези млади жители?

- Разбира се. Много от тях дори сами ме потърсиха. Разбрах, че спортната зала има нужда от обновяване. Говорих с депутатите от ГЕРБ и те веднага осигуриха един нов и съвременен уред. По-големия проблем обаче е самото състояние на залата. Има нужда от сериозно освежване. Обещал съм, че като кмет ще свърша и това. В библиотеката към читалището ни почти няма нови книги. Свързах се с офиса на депутатите от ГЕРБ в Бургас и те веднага изпратиха литература и помагала като дарение. Дадоха дума, че тепърва ще обновяват библиотеката. Такива, дребни на пръв поглед, неща са важни за малките населени места и смятам, че се оценят от хората.

- Г-н Назъров, какво очаквате от тази подкрепа от ГЕРБ?

- Как какво? Подкрепа за развитието на Черни връх! Погледнете Бургаска област. Там, където кметовете са от ГЕРБ, се работи в екип с депутатите и нещата се случват. Дори и малките населени места светят. Искам и нашето село да се превърне в предпочитано място за живеене и ще работя за това.

- Има ли чужденци, които да живеят в селото?

- Постепенно при нас се заселиха около 10 руски семейства и ако Черни връх се развива, съм сигурен, че и други чужди граждани ще проявят интерес. Хубаво ще бъде да приобщим тези хора към живота в селото. С това ще можем да допълним културното и битовото разнообразие. За целта бих направил клуб, в който да се осъществяват съвместни срещи.

- Какво ще кажете за опонента си Тодор Щерев?

- Лоша дума от мен няма да чуете. Всеки един от кандидатите получи гласове от моите съграждани и аз уважавам това. Надявам се, че ще ме подкрепят на втори тур, защото ме познават. Знаят, че съм човек на действието и ще работя за нашето населено място с хъс.

- Само преди ден лидерът на „България без цензура” Николай Бареков бе в с. Черни връх, за да подкрепи Тодор Щерев на балотажа. Тогава той хвърли обвинение срещу Вас, че сте подкрепен от ДПС. Точните му думи бяха  „ГЕРБ върви начело, а зад тях са ДПС, затова патриотите се обединяваме”. Как ще коментирате това, г-н Назъров?

- От самото началото аз имам официалната подкрепа на една партия и тя е ГЕРБ. Сега на балотажа ще се радвам на всеки глас за мен, защото аз не деля хората от Черни връх по партийна принадлежност. Това, което ни обединява, не са партиите, а желанието за развитие на Черни връх.

В категории: Политика


Бунт в "Икеа" и "Метро"
Бунт в "Икеа" и "Метро" 01/05/2024, Сряда 18:20 1
26
Коментара по темата
26.
К.н
06.07.2014 10:36:06
0
3
Изобщу не познахте.Хич даже!Човекът който ще седне на шефкият стол зад моето име ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,Е,ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.И вие знаете неговото име...звездите не може да не ви го говорят......ТОй ееееЕЕЕЕЕЕ..ЕЕЕЕ ,е ваш стар познайник...Той ви обеща преди време че пак ще се виждаме,и не излъга.той падна цели 2 пъти в мощни битки но сега е събрал сили и енергия и е на линия отново...знаете че отърване от него няма да има...хайде да успея да задържа вашият интерес и вашто внимание щи ви дам жокерите....Той е ЧИЧКА.ПЛЕШИВ Е....има завършен 1Бклас след поправителни с обща оценка 3.....МЕГА ПРОСТ И НЕГРАМОТЕН Е. но това изобщо не пречи за позицията кмет,особени като село като нашето..Вече е бил в тази сграда,спал е там 12 каледарни години,затова нямаме архив за този период от време.Търсете всичко е писано на чернова, тоест:откъснати ъгли от вестници и списания,салфетки и тоалетна хартия.Ако попаднете на документ,формуляр или каквото и да е удостоверение от кметството на Черни връх и на мястото отредено за подпис видите пръстов мазен отпечатък или знака'' Х',това е негововият подпис'.Ще ГО пОЗнаете по миризмата която изпуска големият ми аспух непрекъснато,понеже яде много чесън и кисело зеле.Поради тежкият капацитет и естеството на неговата работа обича да спи по всяко време ,най-добре в рамките на работното ,че така деня минава по-бързо и по-малко се уморява.Има син Микробус,използва се още като Катафалка срещу 50 лв.Той идва с няколко мисий от спасителният пакет за селото ни,.Най-налегащата е да спаси живущите от таз грозна сладкарница.Стара,вуняща постройка,която ще се привърне в голям,красив и изискан мол с ескалатори ,много витрини и няколко игрални зали.Той също е социално слаб Човек,има само 3 къщи,една ярмомелка,и едно Малко магазинче на забутаното от погледа на жителите на място Наречено ''Баш Центъра ''на селото и няколко дка земя.Той е МНОГУУУУ честен Човек просто съвсем чиста случайност беше приватизацията на фурната ,на ярномелката и строежите на къщите и скормоното магазинче а за земите още е мистерия и то по време на неговите мандати.Не си мислете глупости и не се съмнявайте в неговата почтенност, всичкото това имущество е от спестяванията му от закуски.Той е много щедър..раздавал е много кипапчита и много кифтета, и много телета минаха под ножа за електората.и за гласовете на копанарите.Обожава големите и тежки трапези,с мезета,питиета и компания да му правят мазни прасета.В Понеделник сутрин на неговото старо-ново място щи гу посрещне неговата дясна ръка,още десният му черен чорап,с баница в ръка и с червения килим.Неговата талисманка тамъсъма Жечка Купанарката.Тя е била неотлъчно до най-силните мъже в нашто кметство,удупена ще се раздава за благото на Черни връх.Рако мъжа и вече хич да не чака .,няма смисъл.Ай сега познайте неговото име? И да не забравите да му благодарите и чиститите.Наздраве от нас!С Ужажение;К.Н. брачед на К.А.
25.
ррррррр
05.07.2014 22:25:24
0
0
Лъжа!!!
24.
Ima i umni
05.07.2014 12:50:06
3
2
В това село има и умни хора и ние ще подкрепим Динко.Прост бил,а Тодор да не е академик.Даже е по-прост,но рафиниран подлец,властолюбец.Защото, ако подкрепите ще получете Бонев и Кесата с неговите далавери вкупом,а те са за община Камено,защото само там могат да виреят.Динко ще го подкрепим инициативни и образовани хора и имаме гаранции от общинската организация на ГЕРБ Бургас за осъществяване на референдум и преминаване към община Бургас.Дайте подкрепа за Бургас още сега.Гарантирам ви -това е първата крачка към Бургас.На предизборните събрания само двама не бяха категорични за преминаването ни към община Бургас-протежетата на Бонев -Петя и Тодор.Избирайте с тази мисъл.
23.
anonim
05.07.2014 09:38:34
1
2
DYHAITE GO KOMYNISTI I BAREKOVISTI
22.
njkoi
05.07.2014 09:35:38
1
1
GERB NOMER 1
21.
титан ООД
04.07.2014 18:22:22
2
5
Ти не ставаш за кмет,а за Сметттттт!
20.
кккк
04.07.2014 17:53:41
1
1
Ооооооооо сега с дърва ли ще ни купувате.
19.
Предизборно обещание на К.Назъров!
04.07.2014 17:40:06
2
7
Ако гласувате за Костадин Назъров!Той обещава и се нагърбва с нелеката задача да осигури дърва за огрев на всички нуждаещи се през отоплителният сезон и не само!Поради големият интерес заявки ще се приемат при Тончо -Горският(неговият съдружник) с предварително записване.При липса на превоз,ще се извозват лично с камиона на евентуалният кмет ,до дома на нуждаещите се за сметка на клиента (денонощно).При липса на средства може и на разсрочено плащане,.но е препоръчително да се плаща в брой и на ръка.Дървата са с много високо качество и гарантиран произход.Лично са отсечени и извозени от гората намираща се на територията на село Черни връх съвсем Незаконно!!!И Незабравяйте че КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, СЪЩО И ДОВЕРИЕТО В ЧЕСТНОСТТА И ЛОЯЛНОСТТА В КАНДИДАТА Е ЧИСТА ПРОБА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!
18.
гласуващ за него
04.07.2014 16:56:47
3
4
Колкото и да ревете тука, Назъров ще спечели в неделя.
17.
кккк
04.07.2014 16:40:40
3
4
Ако той бе добър човек съпругата му щеше да е до него .Ама как се живее с пияница .
16.
NE NE NAZAROVITE
04.07.2014 16:30:44
3
4
Изображението не лицето му излъчва толкова много интелект,знания и най-вече голям дългодишен опит(в дегустацийте на спиртни напитки,и в незаконните дейности за добиване на средства)РОДАТА НАЗЪРОВИ-МОДЕЛ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ПОДРАЖАНИЕ И ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ПОЗИЦИЙ БЕЗ ГРАМ КАКВИТО И ДА Е БИЛО ОБЛАГИ.
15.
uu
04.07.2014 16:29:50
3
1
В това че ще работи за вас Донке сме абсолютно сигурни .Но виж за селото много се съмняваме .
14.
жител
04.07.2014 15:39:04
1
3
Назъров ще спечели и нашето село ще се развива към по добро благодарение на нас жителите и кмета, който ще изпълнява и работи за нас.
13.
кккк
04.07.2014 15:12:11
3
4
Ако НАЗЪРОВИТЕ се върнат на власт селото ще бъде оглозгано .ДОНКА и ДИНКО вече се приготвят за пир .
12.
!
04.07.2014 15:10:14
4
3
Дали ще крадат комунистите на Станишев или комунистите на Бойко - разлика няма!Има само пре..ан ЕЛЕКТОРАТ!
11.
прогледнал
04.07.2014 15:05:04
2
2
Червените общини май последват ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ, хората май проглеждат, как няма като гледат, че другите вървят напред а червените кметове вървят НАЗАД.
10.
няма как да стане
04.07.2014 14:52:49
2
2
в черни връх не за първи път губят червените, само че за камено и останалите села гъза си да съдерете няма как да ги преборите
9.
виладжия
04.07.2014 14:42:25
2
2
БРАВО НА НАЗЪРОВ, МНОГО ДОБРЕ.
8.
каменовец -Иванов
04.07.2014 14:37:11
2
3
Червената община започва да губи от малкото селце, и догодина ще загубят комунистите и ГРАД КАМЕНО. Колкото са крали, крали СТИГА ТОЛКОВА.
7.
жител
04.07.2014 14:31:24
2
3
Ако кандидата от партията на Бареков спечели, ще се изселя от Черни връх. Не че имам нещо против Тошко, просто не мога да понасям КАПУТА. Как може да се издигнеш от партията на този противен лидер. Хайде Назъров голям успех, и покажи на хората, че можеш да работиш за интересите на жителите от селото.
6.
Камен
04.07.2014 14:29:48
2
4
Червената община скоро ще си загуби аления блясък. И тогава всичко ще се оправи. Успех на Назъров!
5.
гражданин
04.07.2014 14:14:59
2
4
Браво Назъров, много добри отговори, много ми хареса интервюто. Успех Ви желая.
4.
Кольо
04.07.2014 14:13:39
3
5
Хайде господин Назъров ПОБЕДА в неделя.
3.
каменовец
04.07.2014 14:12:14
2
4
Щом в община Камено червените почнаха да падат значи положението е много сериозно в България. Само ГЕРБ
2.
Галя
04.07.2014 14:10:31
3
5
Най добрия кандидат за кмет на Черни връх.
1.
Черни връх
04.07.2014 14:09:41
3
6
Успех в неделя Назъров.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Масова практика: Живееш под наем, въпреки че имаш апартамент Някои пък правят компромис с малко жилище, за да имат собствен дом Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната Стоян Георгиев вече не е част от партията и всички ангажименти, които би поел от името на ПП, няма да са легитимни, съобщиха от ПП Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Скандалът се разраства! Главчев отменя решението за частната детска болница, иска главата на здравния министър Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори