×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница


Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница
Снимка: БГНЕС
01 Май 2024, Сряда, 15:50 ч.
Автор: Флагман.бг

„Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата”, казва председателят на ДПС

Призовавам служебното правителство незабавно да отмени решението си за изграждане на частна детска болница, взето във вторник. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

„Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата. Още по-недопустимо е да се създават разделителни линии и противопоставяне днес, когато повече от всякога се нуждаем от обединение. Българските граждани трябва да научат кой подведе Министерски съвет да вземе подобно решение и чии лобистки интереси обслужи. Хората трябва да знаят защо и как се вземат решенията, които засягат най-ценния капитал за бъдещето на страната - нашите деца”, се казва още в позицията, изпратена от ДПС.

Министерският съвет одобри изграждането на частна МБАЛ „Мама и Аз“ в София. В решението на служебния кабинет от вчера се посочва, че новата болница ще има 30 клиники и отделения с общо 413 легла и в нея ще се лекуват лица от 0 до 18 години, както и над 18-годишна възраст. Президентът призова МС да преразгледа решението си, докато от ПП заявиха, че ще дадат на прокуратурата и ДАНС решението.


В категории: Политика


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
*********
02.05.2024 10:37:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Кой командва Гроб
01.05.2024 21:40:19
0
0
...
12.
Rtf
01.05.2024 19:52:44
0
2
Фереджето от Гагаузия що се оплаква, за промените в закона за хазарта и спиране на рекламите за медиите?
До вчера правеше метани на Шишо Адриан де Грух.
11.
Лили
01.05.2024 18:51:57
0
4
Ха ха сега някоя писарушка ще го отнесе горката ! Щото кой по напред да слуша ? У нас на всеки гражданин по 2 болници и 3 погребални агенции ! Прост народ.......
10.
ПС
01.05.2024 18:07:49
0
4
Каменов е личен, много близък приятел на Джордж Буш младши и Бил Клинтън.
Миналата година той (Каменов) а не Домусчиев докара Клинтън в София "промотирайки" фондацията му, т.е. набиране на средства.
9.
бургазлияta
01.05.2024 18:07:10
2
7
хахахаха,той каза и вече отмениха решеноето за дет. болница. КОЙ -УПРАВЛЯВА !
8.
Към писаното от 1...
01.05.2024 17:56:16
0
8
...трябва да се добави.
Споменатия Тихомир Каменов е не само собственик на ДалБог но също така и , Сърце и Мозък, Фармацевтичната Асоциация, Търговската Лига, Кардиологичният Институт.
Въпросния индивид е трудно разпознаваем и Абсолютно Недосегаем през всичките години на т.н. Демокрация.
Явно, господина ползва огромни протекции.
Сами се сещайте, от къде и кого.
Тук Пеевски сгафи Жестоко.
Скоро ще четем за последиците от това му деяние. Между другото, едно от малкото правилни.
7.
.
01.05.2024 17:31:23
0
7
Плешивото коце решило да направи поредното усвояване. но този път зад гърба на шев Магнитски и пляс, един зад врата и два по крадливите ръчички. Даже не знам сега дали ще го сложат в гербаджииската листа.
6.
*********
01.05.2024 17:29:40
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Много
01.05.2024 17:14:50
13
0
хора (жалки) Го оплюват ,но в случая Той разсъждава трезво и мисли правилно за бъдещето на НАШАТА РОДИНА
БЪЛГАРИЯ !
Е как ,Човек да не Му сваля шапка !
На предстоящите избори Делян Пеевски ще пожъне голям успех !
4.
Мдааа..
01.05.2024 17:07:41
0
17
Поредната болница която ще източва НЗОК.
3.
Не мога да разбера
01.05.2024 16:57:40
4
4
Нали сме пазарна икономика. Нали частния бизнес е по-добър собственик от държавата. Нали затова затрихме всички държавни предприятия. Нали се оплакваме, че няма инвестиции. Защо да не може да и има частна болница?
2.
BhBp.bg
01.05.2024 16:52:10
0
5
В частната държава всичко е възможно. Фактите го сочат. Иначе няма как контрабандни канали да са на сенчица под широко отворени чадъри при поне 5 правителства /така се казва/, а др. Паскал да отиде на почивка в топлите страни с благословията на босовете. Подобна е картината и с нотариусите. Сега с една частна детска болница ще ни занимавате. Ами като няма държавна. Всъщност като има частна за какво ни е държавна?! Тя държавата пред разпад, в процес на разпад - мине не мине време и пак избори. Какво следва след парламентарна криза? Обикновено или революция или хунта или някой ни освобождава. Най-често последното. Поради липса на кадри. Трябва да се избере правилната посока на поклона. Въпреки, че поклонът вече е правен многократно, имаме право на избор.
1.
Путин Акбар
01.05.2024 16:17:31
1
10
Това решение няма как да е минало без одобрението на ГЕРБ-ДПС - все пак правителството си е на каишка при Тиквата и Прасето. От друга страна според познати от службите, агент Тихомир Каменов е изключително опитен и честен до мозъка на сърцето си предприемач. Нищо, че е избягал далеч в Швейцария от идиотите, които дои и стриже. Той е и създател на най-успешната затрахователна компания в България - Даллбогг. Вярвам на ГЕРБ-ДПС, че ще се справи успешно и с начинанието Детска Болница.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори