×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефка на бар, секретар и местни бизнесмени сред петимата кандидати за кмет на Черни връх


Шефка на бар, секретар и местни бизнесмени сред петимата кандидати за кмет на Черни връх
На 29 юни жителите на Черни връх ще гласуват за кмет, след като преди два месеца от белодробно заболяване почина Христо Станков
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Юни 2014, Събота, 12:55 ч.
Автор: Флагманб.бг

Местните жители обещават, че на 29 юни ще гласуват активно за кмет, за разлика от изборите на ЕП

Петима кандидати за кмет ще се борят за доверието на жителите на село Черни връх, което е на територията на община Камено, въпреки неколкократните опити да премине към Бургас. На 29 юни там ще се проведат избори, след като преди два месеца досегашният кмет Христо Станко почина внезапно от белодробно заболяване.
Местните жители се заканват да гласуват масово за кмет, въпреки че на последните избори за ЕП не са били много активни така, както и в останалите райони в стараната

Петя Шидерова от БСП, Тодор Щерев от движение Гергьовден, Георги Георгиев от ДПС и двамата независими - Костадин Назъров и Дарина Станкова, са петимата кандидати, които ще се състезават на частичния вот. Назъров е издигнат от инициативен комитет, но е подкрепен от ГЕРБ.
Двадесет дни преди изборния ден петимата са широко обсъждани от местните хора.
„Ще гласуваме масово за кмет, нищо че на европейските избори активността тук не беше много висока. От кмета искаме да познава добре местните хора, ясно ни е, че той няма съществени правомощия, защото всичко зависи от общинския кмет на Камено. От Общината като не отпуснат пари и в селото няма да има.”, разсъждават местни жители, които точно пред кметството дискутираха проблемите на селото. Въпреки че на влизане в Черни връх правят впечатление дълбоките дупки по улиците, които са изпитание за шофьорите, хората заявиха с усмивка: "Много са ни хубави улиците, виждали ли сте в Бургас какво е, въпреки че Общината има пари".
Петя Шидерова е в момента секретар на кметството,  която е решила изненадващо да атакува кметския стол. За Георги Георгиев местните жители коментираха, че е познат за широката публика със съпругата си Митка Георгиева – колоритна собственичка на складове за евтини стоки в Бургас, която преди година се кандидатира за омбудсман. Костадин Назъров се занимава с бизне, сързан с ремонт на товарни автомобили. Дарина Станкова пък е собственичка на бар в бургаския ж.к. „Меден рудник”. Най-младият от кандидатите е Тодор Щерев, който има магазин в центъра на Черни връх и е в непрекъснат контакт с местните хора, познава проблемите им и не отказва помощ на никой.

В категории: Камено


193
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
193
Коментара по темата
193.
Kartofa
19.07.2016 21:45:20
0
0
Toz ivan salama e basi neshtasnika
192.
Ева
19.02.2015 16:14:08
1
1
Не ми асимилира мозъка! !!! Как може да си чичо на тези деца, и вместо да им помогнеш с каквото можеш! Ти да влезеш в собствения им имот ,и да го заключиш без капчица срам и милост!!! Да заплашва майката на едното дете. И на всичкото отгоре без срам от които и да е! Да вземеш да се правиш на брат си. Какъв строг, прост и без сърдечен човек да си. Ми ако искаш си купи и сини лещи, но ти Христо няма да станеш. Защото боклука злато не става! Ако имаш поне малко съвест. Можеш да се обадиш на г-жа Гергана и да и се извиниш. Но тя едва ли ще ти прости, за нанесените обиди и към нея и към детето И . ЗА СРАМИ СЕ!!!!
191.
До Гергана
17.02.2015 09:13:52
1
2
И какво като си разведена? !Ти имаш дете от Христо. То не е родено за статуя, ами и другото дете? ?? Боже какво става в тази държава. Никакви закони ли няма. И аз съм разведена с две деца , но с бившия ми мъж сме в добри отношения. Не мога да разбера каква е тази злоба. И да те заплашва. Защо не се обади в полицията, че си заплашена от човек с криминално досие. Пък и не можеш и да влезеш важния той, че децата са си преки наследници бе идиот?!
190.
Гергана
16.02.2015 18:49:33
1
1
Здравейте, отговарям конкретно на въпроса. До къщата бях допусната може би месец-два след смъртта на Ицо.След като много лични негови неща бяха вече изнесени от Иван, като в това число влизат и документите за цялото място.Ние разполагахме само с удостоверение за наследници. Аз виждах накъде са тръгнали нещата и му спрях достъпа до някои помещения.Последва телефонен скандал и заплаха, че няма да мога да вляза повече в имота, понеже нямам и никакви документи за мястото, и съм една разведена жена – цитирам точни думи.Това много ме амбицира и извадих всички необходими документи за да прехвърлим всичко на децата и всичко да се води на тяхно име.Жалкото беше, че бях пуснала вече жалбата в прокуратурата главно за колата и липсващите вещи. Така стоят нещата.Покатерил се петелът на боклука и се помислил за Бог.
189.
До Гергана
16.02.2015 09:10:04
1
3
Аа той защо ви е забранил достъпа , като децата са си преки наследници? ! Това е мизерно вече той е един вид като крадец там! Гери не те познавам , но търси си правата и това е!!!
188.
Тъпак
16.02.2015 08:58:04
0
1
Иване не лишаваи чуждите деца от това което им се полага. Защото всички видяхме и прочетох ме във флагман.бг ,че ти си с криминално досие, и се занимаваш с какви ли не глупости! По хубаво върни всичко на децата на Христо!Ти какво, си мислеше, че като всички си мълчим те възприемаме като Христо, напротив всички сме в потрес! !! Ти си един боклук бе не го ли разбра?!Помисли си добре, дали ние всички те възприемаме ,като него!Защото ние всички негови приятели и роднини скърбим за разлика от теб и гузната ти майка! Останете си със здраме
187.
Юнак
15.02.2015 18:05:45
0
1
Какво очаквате от един селянин. Който е расъл при мама зомби. Търси си правата и това то и без това човека вече е не в бъбречна криза ами е пред инфаркт. Търси си правата и го насери
186.
Мария
15.02.2015 15:17:12
0
1
Ве мога да повярвам, толкова без сърдечни хора може ли, да има? Ужас възмутен а съм Гери търси си правата никое дете не заслужава да бъде лишено от каквото и да е! Съди го до последно. Долен лъжец и нагляр. Но за всичко си има правила и наказания. Да няма никой безгрешен ,но това е жестоко и то от собствените ти роднини! Незнам ,какъв урод трябва да си за да лишиш Най милото и това е децата от това ,което им се полага! !!!!
185.
карък
15.02.2015 15:03:21
0
1
Точно така Гери БОРИ СЕ няма да оставяш детето ти без нищо я. Ааа ще им се оставаш на тези селяни айде да си гледат работата.Защото всички знаем , че той е един боклук
184.
Емил
15.02.2015 14:28:11
0
1
Само една приказка има за това. ..Бори СЕ
183.
Гергана
15.02.2015 14:14:06
1
1
Здравейте, казвам се Гергана и съм бившата съпруга на Христо, майката на малката му дъщеря.За коментарите в този сайт бях обвинявана многократно, че едва ли не съм саботирала изборите за кмет. Обвинението ми бе направено от Иван брата на Христо. Наскоро разбрах, къде има такива коментари и искам да кажа, че всичко написано е ИСТИНА. Аз няма да се крия зад измислени псевдоними, защото не ме е страх да разкажа истината.Благодаря на всички приятели и колеги на Ицо, вярвам, че той както на нас така и на вас ли липсва много. Нашата история не е по-различна от коментарите.След жалба в прокуратурата за обсебване на колата, изнасяне на вещи от къщата, заключване с катинари и без никакъв достъп до нея, при условие, че по нотариален акт всичко се води на двете деца наглостта на Иван мина всякакви граници. Не искам да се хабя да го обиждам , а достойно да защитавам правата на децата.На 10.02.2014г. с отправена нотариална покана да върне всичко, той не се яви, а вместо това е изпратил по куриер някаква бележка, че е с бъбречна криза представете си, и е на домашно лечение.СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ. Приятели, взела съм решение да не отстъпвам и ще заведа дело срещу Иван Станков, няма да се предам така лесно, в памет на Христо. Искрено Ви благодаря за моралната подкрепа.Рано или късно всеки си плаща.
182.
Сааааа
15.02.2015 12:49:01
1
1
Хора така ли ще оставим нещата той спокойно да се прави на брат си. Скъпи Иванчо ако четеш страницата. ти нашия колега и брат в живота няма да станеш защото Извинявай ама ти си едно леке което се налива и после кара колата на брат си пиян . И майка ти и тя всички я видяхме на погребението що за жена е не ви е срам. Ние чуждите дори сме му по близки от вас . Как можа да оставиш също така и собствените му деца полу сираци без нищо един интелигентен човек не прави така но един селянин...ДА така че се замисли... СЕЛЮ!!!!!!!
181.
Пламен
14.02.2015 19:51:12
1
1
Абе хора оставете го този въздухар. Кво да го направим като той знае само да пие като някой самотник на самотния си остров. Жена му да се гримира като маймуна и да си купува перуки от 20лв.И така иначе колата на брат му е пред заведението. Там за сувенир може би опа Извинете плюс още 3 коли
180.
Митко
02.01.2015 18:36:27
1
1
Никой не става Господ да ги накаже. Особено брата на Христо. И аз имам брат но никога няма така да го предам . Как може бе брат му месец нямаше а жената на брат му наредена вече за кмет. Къде се навирате бе мишки нагли долни . Ами майка му не ти ли е жал за децата на Христо ма жено . веднага ги ограби не те ли е срам ма посро. Как не ви е жал. Ако жената на Христо следи флагман да не чака а да взима мерки не им се оставяйте аз и всички приятели и колеги на Ицо сме до вас.
179.
Митко
02.01.2015 18:34:37
0
2
Никой не става Господ да ги накаже. Особено брата на Христо. И аз имам брат но никога няма така да го предам . Как може бе брат му месец нямаше а жена му наредена вече за кмет. Къде се навирате бе мишки нагли долни . Ами майка му не ти ли е жал за децата на Христо ма жено . веднага ги ограби не те ли е срам ма посро. Как не ви е жал. Ако жената на Христо следи флагман да не чака а да взима мерки не им се оставяйте аз и всички приятели и колеги на Ицо сме до вас.
178.
ЯНА
17.07.2014 07:07:00
0
2
ЧЕСТИТО ТОШЕ .АЗ и МОЕТО СЕМЕЙСТВО ГЛАСУВАХМЕ за ТЕБ.НИЕ ТЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ ДЕТЕ .ПОЗНАВАВАМЕ СЕМЕЙСТВОТО ТИ ВЯРВАМЕ В ТЕБ.
177.
Черни връх-Черната перла на бургас!
02.07.2014 21:41:23
2
3
Вие по-далече от пишките си можете ли да виждате?
Не разбрахте ли ,че Назъров не става.
Той умее само да си мери пикалото.
176.
последно
02.07.2014 21:12:05
1
5
Който и да изберете ще е катастрофа.Тук гъмжи от злоба и завист.Тодор е лицемерен и подъл -за власт дава всичко-видя се в кампанията му и договорките с Бонев.Динко и да иска едва ли ще направи нещо ,но не е подлец.Така ,че едва ли ще се направи нещо освен обезпаразитяване и косене.За Снежа не бива да говорите ,те си знаят как живеят.Хубаво или лошо-да не сте на тяхно място.Ида са верни -могат да се разберат,това си е техен проблем.Затова гледайте общественозначимите неща,а кой си прави порно клипове си е негово право.Не очаквм нищо добро от този избор.Хората с по-добрите възможности вече ги изхвърлихте,затова избирайте от шпаната
175.
Аз
02.07.2014 17:17:45
2
4
О зомби ти пак ли прописа .Зомби сутрин като се събудиш погледни под завивките -там ще видиш истински мазен мангал -Нас не можеш да ни маниполираш като любовника ПОЛИЦАЙ -
174.
ha ha ha ha ha ha
02.07.2014 17:14:49
2
1
H ha ha ha ha!Ebahti i zashtitata.A be ei,putki i putkovci umreli,da va izdat ku4eta,kakvo semeistvo ima Todor?Taratani ima?Zatui vsi4ki se smeqt i go komentirat nali?Toi ako ima sabilno i sploteno semeistvo,nqma jenq mu da q cepqt v hotelite vsiqki pojelali.Sled tova pitam KOGAAAAAAA i KOIIIIIIIIIIII shte sezira vsi4ki slujbi DANA4KI,HEI DA LETQT KAM TOZ MIZEREN MAGHAZIN I TOVA KAFE KOETO E POTANOVO V SMRAD,4еrviiI I LAINA.MNogo 4esten Todor a pak NIKOGA NE E IZDAL KASOV BON,AMA NIKOGA.Na lista s himikala i sled tova kalkulatora idvana pomposht.,Zatova e saita,horata dа komentirat,te vse pak са elektorata i te reshvat koi shte e kmet.
173.
НАБЛЮДАТЕЛ
02.07.2014 16:47:56
4
2
БРАВО ТОШЕ .За мен след като те гледах по предаване по СКАТ -ще ти кажа следното -Виждаше се твоето претеснение смущение но и явно се виждаше твоята ЧЕСНОСТ И ПОЗИТИВИЗЪМ .За първи път ти излизаш пред медиите -За мен ти си един нешлифован ДИАМАНТ .За всичко е нужно време .ТОШЕ -за мен и твоите фенове ти ТРЯБВА да ПОБЕДИШ .НИЕ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ -ЗАЩОТО СИ МЛАД -ЧЕСТЕН -АМБИЦИОЗЕН .ЗАЩОТО НЕ ТЪРСИШ ЛИЧНИ ОБЛАГИ -НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБ И СЪС СЕЛОТО СИ . ТИ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА БЕЗРЕЗЕРВНАТА НИ ПОДКРЕПА .ЗАПОМНИ че НА ГЛАВАТА СИ ПОЕМАШ НЕ КОРОНА НА КМЕТ -А ТРЪНЕНИЯ ВЕНЕЦ НА ИСУС -защото ние човеците сме особено ЖЕСТОКИ -
172.
НАБЛЮДАТЕЛ
02.07.2014 16:47:56
3
2
БРАВО ТОШЕ .За мен след като те гледах по предаване по СКАТ -ще ти кажа следното -Виждаше се твоето претеснение смущение но и явно се виждаше твоята ЧЕСНОСТ И ПОЗИТИВИЗЪМ .За първи път ти излизаш пред медиите -За мен ти си един нешлифован ДИАМАНТ .За всичко е нужно време .ТОШЕ -за мен и твоите фенове ти ТРЯБВА да ПОБЕДИШ .НИЕ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ -ЗАЩОТО СИ МЛАД -ЧЕСТЕН -АМБИЦИОЗЕН .ЗАЩОТО НЕ ТЪРСИШ ЛИЧНИ ОБЛАГИ -НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБ И СЪС СЕЛОТО СИ . ТИ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА БЕЗРЕЗЕРВНАТА НИ ПОДКРЕПА .ЗАПОМНИ че НА ГЛАВАТА СИ ПОЕМАШ НЕ КОРОНА НА КМЕТ -А ТРЪНЕНИЯ ВЕНЕЦ НА ИСУС -защото ние човеците сме особено ЖЕСТОКИ -
171.
sos
02.07.2014 16:11:25
3
2
Tolkova mnogo li zavijdate na Snejana i Todor che taka gi opluvate parvo poglednete sebe si i togava opluvaite, koito i da bilo.Te imat kachestva koito mnogo malko hora v tova selo gi pritejavat.Do vsichki koito ste pisali gluposti tuk v flagman nali ste mnogo otvoreni mishki takiva zashto nqkoi ot vas ne se kandidatira za kmet a kogato ima dostoini hora kato todor za kmet go opluvate kakvo ne mu haresvate dobar i inteligenten chovek s prekrasno semeistvo i preuspql biznes mnogo malko hora mogat da se pohvalqt s tova koeto toi ima i e postignal sam s jena si zamislete se i sprete da opluvate horata
170.
ne sym petq
02.07.2014 15:59:56
1
2
А Тошката си е баш мазен мангал,но му отива да е кмет.Като Радж Капур е или Бат Сали.Мобилизация за Динко.Долу Радж Капур
169.
rrrrrrrr
02.07.2014 15:54:36
0
2
Vsichki neuredici za referenduma stanaha zaradi teb,poradi tvoqta nekadarnost i nevazmojnost da si varshish rabotata.Ti s rabotata na sekretarka ne se spravi,a s kakva naglost se kandidatira za kmet.Vdenq na izborite se chudih kakvo ti lipsva i razbrah che ti lipsvashe pilon beshe unikalno smeshna i kakto vinagi s unikalniq grim koito ti stoi neustoimo dobre tipichna MORTISHA
168.
до 164
02.07.2014 15:51:17
0
1
да се чете ПЕДАЛ мазен
167.
rrrrrrrrr
02.07.2014 15:47:47
0
2
Petq- MORTISHA ti si edinstvenata vinovnica za referenduma,zashtoto ti go provali.Mnogo dobre go znaesh.A shto se otnasq za cigane vij si maja to si lichi koi e po golqm ciganin,pak i ti ne otstapvash po cvqt
166.
До 166
02.07.2014 12:50:44
2
0
Той може да е мек,ама красивата,интелигентна,сексапилна и неустоима жена Е МНОГО КОРАВА И ИЗДРАЖЛИВА ДОСТА!
165.
до 164
02.07.2014 12:39:25
2
1
Как ти личи ,че си падал мазен и мека китка,мек бадем и всичко меко-медуза гнусна
164.
По добре К.Назъров
02.07.2014 10:53:22
3
1
Остава малко повече от една година мандат и това мазно цигане Тодор,само за да стане кмет ще я пропилее .Влиза в съглашателство с Бонев за да получи БСП-гласовете,после ще бъде куче на каишка за каменовската номенклатура.Референдум ще видим през крив макарон през този период.На Тодор ще му трябват наколенки,за да пълзи и лакейства пред Камено.Не ни е нужен този актьор от Боливуд/Индийски актьор/Ако въобще сте решили да гласувате помислете дали К.Назъров ,въпреки простотията и недостатъците,ако се обърне за съвет към умни хора/може и към един от отпадналите кандидат -кметове,който в прав текст заяви,че ще помага на избрания кмет с цялата си енергия за доброто на Ч. връх/може да свърши повече работа по референдума,за преминаването на тежкотоварните машини през улиците ни,за спорта и др.Аз лично не зная дали би отишла да гласувам,но си мисля ,че по- добре мъжкар с доста недостатъци,отколкото плазмодия Тодор.Питам се защо му е това-от самолет се вижда -ограничен в мисленето,дърводелец по образование ,не може и аритметична сметка да води без калкулатор т.е. не превъзхожда с нищо като интелект Костадин,само че е рафиниран простак-подъл,мазен.Затова ако отида все пак до урната бих гласувала за К.Назъров,поне да оползотворим тази и без това изгубена година за един референдум.Помислете за това
163.
@
02.07.2014 01:39:37
2
2
Ей,мишоци!
Много умеете да пишете под чуждо име и след 2-3 ракии пред телевизора.
162.
povurhnostniq
02.07.2014 00:19:42
1
1
zna4i men nito kandidatite me interesuvat nito koi shte stane kmet samo edin 4ovek nai mnogo me ppritesni na izborite i tova e KESATA tozi 4ovek ne sprq da agitira za salamovata darinka s cel krajba na NIVICHKI vse pak e brokera na seloto ....eee kesaaaa durt pedal :D :D :D stiga si kral i prodaval nivi i TROTOARIII :D :D :D :D ako iskash gore ot rusnacite do vas ografi trotora i napishi 4astna sobstvenost daeba i durtiq mek hui da eba
161.
Distributora e.ach
02.07.2014 00:04:09
6
3
Нямаше да се включа в подкрепа на Тодор,но ме принудиха неговите PR агенти.Започнаха да намекват,че Снежа ми изневерявала с разни рибарчета,лисунгери и тн.Данчо,ти като началник щаб на Тошко ,защо първо не узакониш бизнеса на баща си с фуражи-да се фискализира касов апарат,да се издават касови бележки,да се дава сертификат за качество и тогава да се включваш в тези мероприятия.Данъчните вече са уведомени,свързаните агенции също. Чакай накъде тръгна-не затваряй още,ще дойдат по-късно,млади ми бизнесмене.А на Снежа ще и се разсърдя ако ми е изневерявала и ще бъда принуден да пусна клипчето,което си направихме-любителското порно бе Снеже.Успокойте се избори няма да вземете и сметките на Данчо няма да излязат.Затова спокойно,до недела остана малко.Пак ще се чуем и видим в Ютуб,Ви бокс 7.Ще ви държа в течение,очаквайте включване.За вас предаде-Дистрибутора еб.ч
160.
'
01.07.2014 16:15:07
2
6
Blagodarq ti 160.Blagodarq,4e ima i normalni hora w toba selo
159.
:)
01.07.2014 16:09:31
3
8
Здравейте ,премъдри селяндури , боравещи с интернет и компютри на село Черни връх. Евала !! Моите искренни поздрaвления.. Въпреки слабият интeрнет в селото вие успяхте да коментирате всеки кандидат , цялата му фамилиярност и комшиите му . Само едно пренебрегнахте ... кокошките и едрият им добитак , към които разбира се нямате никакви забележки и възражения защото са на вашето интелектуално ниво . Точно така взимаите акъл и пример на държание и възпитание от животинките - Гарантирам че ще са ви полезни :) Много уважавам селяните (живеещи в селата и малки градове) но не и селяните по душа ,принципи и характер :) (т.н. СЕЛЯНДУР ) За неразбралите пример с няколко основни разлики - Селянинa – Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа! Селяндурa – Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е “на далавера”. Гледа винаги да изклинчи и да “претакова” държаватa ! (със сиг. се сетихте за такъв ваш познат ) Селянин – Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните Селяндур – Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца, или в някоя съседна къща в която вече не живее никои ! На кратко - Селянинът е обикновен човек от село (трудолюбив, морален, а не материален). Селяндур - това е манталитет и черта на характера. Само СЕЛЯНДУР няма да разбере каква е разликата. E 99 % от лицата писали тук са СЕЛЯНДУРИ ! Пишещи си сами тук коментари за защита и положителни изкази с които сами си галят егото ( ! трагикомично! и малко за психолог ) .. Спокоино, пишете си сами и си отговаряите на никого не пречите ..понеже надали на някои му пука за вас кой- какъв е ! И тези хора , които обвинавате че са писали злобни коментори и се чудите как живеят тези ''нищожества'' aaxaxax aми ТЕ мили мои и повечето ви съселяни живеят във съвсем различен свят от вашия ,истиският , морален и ценностен свят и могат само да се забавляват с коментарите ви .. за разлика от вас те имат свои живот и нямат излишното време да коментират някаква престаряла вече незаинтригуваща статия. Съжалявам ако ви разочаровах .. но не сте интересни :) Kомплексарското ви мислене прегря и почнахте да хвърляте по хората измислици .. и то не какви .. не можете да измислите нищо и им преписвате вашите недостатъци и непристоино поведение които сте прочели в по долните коментари за вас самите ..Каква липса на въображение :D.. Е съжалявам но не всички хора притежават тези ваши качества, проблеми и чарти . Разликата между вас и тях е че те са истински и небиха седнали да пишат глупости зад гърба на хората ( които глупости са известни явно на всички ) а биха застанали със цялото си мъжко достоинство пред вас и да ви забият един - примерно ( да даде господ да се осъзнаете ) И така тези избори ги обърнахте на събори и почерпки в оремака :D Да сте живи и здрави нека по често има такива събития че да изхраните селото с кебапчета, пастички и захарен памук но и с това пак няма да спечелите уважението на хората :) Докато гласувате простовато, фамилиярно и по почерпка ..прости хора ще ви управлявят! Съжалявам че отделих ценни 2,3 минути от времето си за вас но се надявам и вие да сте отделили 1 .. от така или иначе безхаберният си живот (знам че сте ! .. хаха вие за тази статия дишате и ставате сутрин) за да вникнете в истинската същност на нещата :) Благодаря !
158.
ГЕРБ
01.07.2014 13:16:58
4
4
Точно такива са!!! На селото ни писна на всяко събрание да слушаме тази Иванка. Ти не си от нашето село затова нямаш право на глас!!!!!!!!!!
157.
Наблюдател
01.07.2014 13:08:00
6
3
Иванка и Султанка-тези двете кокошки са толкова смешни и досадни вече с техните капризи. Къщата и на едната се била наводнила ми кой те кара да си купуваш къща в дерето. Иванка на всяка манджа миродия.Все много ги разбира нещата. Колко са жалки...
156.
'
30.06.2014 23:22:25
1
1
'



















































































































































'



























































































































































































































































'








































































































































































































































































































































































































































































































































































































'
155.
,
30.06.2014 23:19:57
0
0
'































































































































'




























































































































































































































































































































































































































































































'
154.
Аз
30.06.2014 22:35:02
7
1
Писанията на няколко дрогирани глупака като Рибарчетата и Лисунгера нямат нищо със жителите на селото .Ясно се вижда тяхната злоба и завист .Рибарчетата забравиха как Катето вирише крака в драките на Свети Георги .Няма да говоря за бат Сашо -любител на циганките -Но това не му нречи да си оре нивите.Съжалявам че намесвам родителите ви но вие злобари си го заслужихте .Как живеете бе НИЩОЖЕСТВА .
153.
Аз
30.06.2014 22:35:02
7
1
Писанията на няколко дрогирани глупака като Рибарчетата и Лисунгера нямат нищо със жителите на селото .Ясно се вижда тяхната злоба и завист .Рибарчетата забравиха как Катето вирише крака в драките на Свети Георги .Няма да говоря за бат Сашо -любител на циганките -Но това не му нречи да си оре нивите.Съжалявам че намесвам родителите ви но вие злобари си го заслужихте .Как живеете бе НИЩОЖЕСТВА .
152.
153
30.06.2014 22:04:16
1
3
Prestanete da govorite gluposti. Kak moje da ste tolkova zavistlivi i da ste takiva intriganti..Kakvoto i da pishete za Toshko i za Dinko e qsno che edin ot tqh shte e kmet na seloto s vashite intrigi nishto nqma da promenite i zashto namesvate postoqnno Sneja kakvo vi interesuva vas kakvo pravi. Momicheto po cql den e na raboto v magazina gleda si semeistvoto vie qvno prekaleno mnogo i zavijdate. Tolkova ste prosti Cherni Vrah nikoga nqma da se opravitee
151.
Труден характер
30.06.2014 14:13:39
0
1
Като камък на шия,
като белег на нож,
като черна шамия,
като стар меден грош
все те нося по мене,
нищо,че ми тежиш,
от глава до колене
нищо,че ме болиш!
Като знак за магия,
като биле за жар,
като люта ракия,
като бял хвърлен зар-
цял живот- студ и огън,
клетва и благослов,
добро утро и сбогом,
моя трудна любов.
150.
`
30.06.2014 13:22:57
0
0
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
149.
`
30.06.2014 13:18:56
0
0
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`

`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`

`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`



`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`

`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
148.
яяяяяяяяя
30.06.2014 00:53:42
1
2
Тодор едно време беше много добро,разумно и свястно момче!С много голямо сърце и мечти.Но за съжаление направи огромна грешка като се събра с тоя-боклуk Снежана!Майка i е боклук,все тичаше след к....ве.какво да очакваш?!Нали знаете:''КУР ОПРАВЯ-КУР РАЗВАЛЯ'' и поговорката ''С какъвто се събереш-такъв ставаш''.Та,по този път на размисления ще разберет!Жалко за Тошко,тоя миндил го дърпа на долу,иначе момчето си е доста читаво и умно!Ама,късмет нямало за съжале ние в тоз ебан личен живот!
147.
Георги Георгиев,кандидат за кмет /N 5/
30.06.2014 00:48:58
0
5
Искам да благодаря на всички77 ,които ми се довериха и да пожелая успех на класиралите се за балотаж.Нека работят за просперитета на Черни връх и бъдещето на децата ни!
146.
-
30.06.2014 00:38:26
1
4
От 140 :За малкия го зная от жена му Снежа.Тя изпадаше в екстаз в хотела във Върли бряг и каза колко е нещастна ,а на гъбарите и рибарите ще им кажа ,че ще оближат на Бат"Динко сиренясалия в следващата неделя.Малко може да понамирисва но не го задържайте в уста и бързо гълтайте,както го правят вечно незадоволените ви жени.
145.
.......................................
29.06.2014 22:41:56
2
1
Доста млади семейства имат такива проблеми в началото.Явно или скрито ,почти няма семейства в които някой от съпрузите да не е хоцкал никога.Погледнете Вашите си семейства и когато решите ,че всичко е перфектно,чак тогава се гъбаркайте с другите.
144.
анално
29.06.2014 20:14:54
1
1
Тодор за кмет не става!Няма абсолютно никъкви качества.Той не е образован......Може да е магазинер,ама не е начетен.А и няма репутация и авторитет,понеже както всички знаят има сериозни проблеми и пропуски в личният си живот!В кметството е нужен сериозен човек,не да възникне проблем и той да отсъства,понеже търси жена си по-хотелите!
143.
Зоро
29.06.2014 19:27:09
0
1
Ти където си дал мнението си под №140 да не си му го л...л че знаеш колко му е голям
142.
Приятел на любителя рибар
29.06.2014 19:08:35
0
1
Хей "Дичо", ние сме още и любители гъбари, да ти съберем малко гъби да си направиш супа.
И да знаеш Тошко днес няма да изгуби, затова ще оставим вазелина на теб, а ти сам си знаеш какво да правиш с него.
141.
=
29.06.2014 17:33:17
0
1
Ти с хуй ли ще ръководиш бе!
Или искаш с хуй да те управляват.
140.
-
29.06.2014 15:16:01
1
1
Не на малкия му пръст , а на малкия му х_й не можем да се мерим.Ей голяма защита на алчния мангал
139.
=
29.06.2014 13:42:05
1
1
Престанете да плюете по Тодор=
И на малкия му пръст не можете да се мерите.
138.
дичо
29.06.2014 11:40:03
1
1
От бат ти Тошко никакъв чеп не става,а тази нечистоплътна жена в никакъв случай не е агнешко,а е някаква маря,на която само любителите рибари могат да се наслаждават.А какво ще пишеш като любимият ти кандидат отпадне още днес.Занеси му освен гел и малко вазелин на този алчен мангал.
137.
ЛЮБИТЕЛ РИБАР
29.06.2014 00:33:23
6
2
Виждам, че бат Тошко много ви притеснява и постоянно ви е устите.Има за какво да сте притеснени - той е достоен кандидат за кмет! Виновен ли е че жена му е красива и желана,защо си мислите че вашите като са грозни не ви изневеряват.За всеки влак си има пътник и над вашата къща ще изгрее слънце.И накрая като се замисля, по -добре агнешко с приятели от колкото .......сам с грозен чакал без нито един приятел!
136.
дида
28.06.2014 19:21:19
3
3
Само двама са добри и достойнни!Това са Петя и Георги!Всичко останало е лош,генетичен материал,и грешка на майката-природа!Успех и на двамата.Нека победи ,този който наистина заслужава!
135.
"Х"
28.06.2014 18:57:39
1
0
Докато Ви четях умните мисли,попаднах на един материал от стар вестник.
Там сравняват смъртта на Христо Станков,със тази на Димчо Михалевски депутат от БСП- от Бургас.
Симптомите са еднакви.
А причинителят не е напълно сигурен.
134.
м
28.06.2014 17:41:38
2
3
ДИНКО МИРИЗЛИВКАТА,УТРЕ ПОНЕ ДА СЕ ИЗКЪПИ ТОЗ БОКЛУК МРЪСЕН ЧЕ,ЩЕ ЗАДУШИ СЕЛОТО В ТАЯ ЖЕГА.
133.
Радина
28.06.2014 17:22:21
0
2
ВРАЗУМЕТЕ СЕ .НЕ БЪДЕТЕ ЛОШИ.ИМАИТЕ СТРАХ ОТ БОГА .Остава 1 ден .Нека размислим и гласуваме за най - добрия .УСПЕХ -
132.
Радина
28.06.2014 17:22:21
0
2
ВРАЗУМЕТЕ СЕ .НЕ БЪДЕТЕ ЛОШИ.ИМАИТЕ СТРАХ ОТ БОГА .Остава 1 ден .Нека размислим и гласуваме за най - добрия .УСПЕХ -
131.
Аз
28.06.2014 16:55:17
0
2
еиииииииии това село сме лоши хора .и свети Петър да слизе от небето и нето ще оплюем.Ама на всени ще измислим недъг .Боже опази .
130.
ккккккк
28.06.2014 16:47:05
1
3
Несправедлив е Господ!?Не трябваше да прибира Христо,бог да го прости,това беше човека.Сега ще се избият мръсните ,алчни,долни ,лицемрни утайки на селото за неговото място!Господи,колко злоба,колко жажда за власт и колко подмолнист е събрана в хората.Хайде другите ги разбирам,Динко иска да направи лестни пари.Петя пък изобщо няма представа какво прави в избирателната листа.Тодор-алчен,мръсник жаден за пари.Ама капака го удря Дарина.Как може?!Само кажете,човешко ли е да е починал деверът ти ,да няма 2 месеца от смърта му,и да хукнеш да играеш хора и да правиш панайри?Защо бе Даринче?Не те ли боли бе Иване,братчето ти,кръвта ти.Ами,ако не беше горкият Христо,сега Иване щеше да си в затвора и да ти пръскат аспуха от ебане.
129.
eba4a
28.06.2014 16:21:32
0
2
Слушах снощи лигавата Бабичка и от неговата оригиналност не разбрах какво иска да каже.Тези абонати /с баща си/се мислят за много умни ,а са толкова прозрачни и тъпи .Селото ви се смее БАБИЧКОВИ-разберете го!
128.
Чочирито
28.06.2014 16:03:57
1
3
Който ми купи нов велосипед с моторче съм за него.Хайде Салам още един за спонсориране и след това ще сложиш дебелата Даринка да накрачи рамката на велосипеда на Чочари
127.
Izbiratel
28.06.2014 15:51:32
2
2
Бат Динко и Бат Гошо са моите фаворити,макар че са като север -юг по грамотност,но поне са мъжкари и не се кланят никому.Избирайте между тях!
126.
nazdrave za bat toshko,kemta
28.06.2014 15:50:48
4
5
Az neznaesh 4e Bat Toshko imal Ka4estva?Koga e tva 4e az da neznam,a tolkoz pati sme bili na masa.Za Bat Tosho znam 4e obi4a da si sedi u magazinq ida pie vodka i da si pravi pari4ki.Znam 4e e i mnogo al4en ,ako piron mu vlezne u zadnika,tarbashon za vino shte izlezne.Toj Bat Toshko Za ko iska da stava kmet i toi neznae!Za jenamu vsi4ki znaem 4e obi4a da 4upi qko pishki,na distributori, na klienti na koito i padne!Ama za ko prai i tq taka i az neznam.Vika mek badem bil neiniq.Ina4e nee losha jenata ,razdava se mnogo i duhom i tqlom!Toj Bat Toshko,trqbva da si pomisli dobre,zashtoto ako e kmet,shte trqbva da premesti kmetstvoto do magazina,4e ina4e kak shte si pie vodkata,A i jena mu haptem shte izbqga ot nego.Bat Toshko ako e kmet,trqbva postoqnno da e v kontakt s EVN,zashtoto s tiq rogi deto mu gi slaga Snejka,kato si dvigne glavata shte ostava postoqnno cqloto selo bez tok!Ij Bat Tosho s zdrave!I Nazdrave!
125.
Кесата
28.06.2014 15:41:04
0
2
Само Даринка и Иван са човека.Хайде смилете се над мен ,гадния човек,че бизнеса ми като комисионер и брокер пропада.Моля ви За ДАРИНКА.Аз черпя ,а Надка ще играе кючек.
124.
пич от класа
28.06.2014 15:35:57
2
2
Само Тошко лицемера алчен.Вчера пастички и кафе раздава,но след като отпадне за балотажа ,дали ще продължи да черпи.В съня си вече се изявява като кмет,а Снежето си търси нов партньор за хотел Върли бряг.Подавайте оферти за кмета и кметицата
123.
Аз
28.06.2014 13:39:00
0
3
А Дарина знае ли значението на думите -ЧЕСТ -ПОЧТЕНОСТ ДОСТОИНСТВО .ЕДВА ЛИ .
122.
hdjgtg
28.06.2014 13:01:28
0
3
Съселяни не гласувайте по рода и приятели а по съвест.
121.
специално за вещицата
28.06.2014 12:57:51
0
3
Не допускайте ВЕЩИЦАТА Петя да спечели! Ако тя седне на кметския стол това означава че селото ни ще потъне в мрак и разруха!
120.
дуъо
28.06.2014 12:49:36
0
3
Хора,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МРЪСНАТА АЛЧНА СВИНЯ,МИРИЗЛИВА,НЕГРАМОТНА,ПРОСТА И ДЕГРАДИРАЛА ДАРИНА СТАНКОВА!!!!ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ,КОЙ Е МЪЖА И.ИЗНАСИЛВАЧА,КРАДЕЦА,И КОНТРАБАНДИСТА ИВАН САЛАМА,И ДЪРТАТА КРАНТА МЙКА МУ НАРА,КОЯТО ПРОДАВА НЕЗАКОННО ЦИГАРИ!МОЛЯ ВИ,ИМАЙТЕ РАЗУМ!!!!
119.
Справедливият
28.06.2014 12:42:26
5
1
Хора, гласувайте за човека, който ще поведе селото ни напред и този достоен човек е Дарина Станкова!!!!!!!!!!!!!!
118.
НАБЛЮДАТЕЛ
28.06.2014 07:49:58
0
3
ЕЕЕееееееееееех ЗОМБИ -ЗОМБИ .Големи мераци Големи амбиции .Не си зноеш мястото Зомби .Нали ти на всяка крачка проваляше идеите на Кмета .Сега сериозно се замислям -дали всичко това не е продиктувано от Камено .От теб всичко може да се очаква .Затова за просперитета и прогреса на селото -върви си с мир .
117.
БСП
28.06.2014 00:50:35
0
4
Петя,не се самозалъгвай,никой не те ще!Ти си просто и ограничено момиче и най-жалкото е ,че си подлога на Камено,а ние сме в развод с тях.Иди си с мир.Никой не те иска.Все пак попитай за Константиново,може да имат по-добри спомени за теб.Тук не ти е мястото.
116.
От извора
27.06.2014 18:02:56
1
3
Ех това Зомби -скъса се само да си пише .Това няма да ти помогне .Прекалено си глуповата .Никои не иска марионетка на Камено .
115.
Пепа
27.06.2014 17:14:00
3
1
Господи прости на глупаците .От злоба и завист те не разсъждават .
114.
Петя е!
27.06.2014 16:16:50
4
1
Нека да е Петя Шидерова!Пете,с тебе сме,в понеделник ти си на линия!Честито от сега,защото имаш много силна подкрепа!Никой няма да гласува за Дарина,грозната свиня,ривогледа!И дума да не става за циганина Тодор,лицемер мрасен,който няма никакво достаенство.За Динко,пък е абсурд,миризливка пияна,крадец!
113.
ККК
27.06.2014 13:04:08
2
6
ХОРА, АКО ИСКАТЕ НЯКАКВА ПРОМЯНА В СЕЛОТО БЪДЕТЕ РАЗУМНИ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕОРГИ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА МНОГО ПОД НЕГОВОТО НИВО.ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ПРОМЕНИ МНОГО НЕЩА В ТОВА СЕЛО НА ФАМИЛИИ И ЗЛОБАРИ. МНОГО ЗЛОБА, МНОГО ЗАВИСТ В ТОВА СЕЛО НАПРАВО Е НЯКАКЪВ УЖАС. КАК ТЕЗИ ХОРА ЖИВЕЯТ С ТАЗИ ЗЛОБА. ПРАВИЛНО Е КАЗАНО, ЧЕ ЗАВИСТА ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА И ТО ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА ЗА ЧЕРНИ ВРЪХ. БЪДЕТЕ РЪЗУМНИ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК.
112.
КАРАМАН
24.06.2014 22:16:36
2
6
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ !ДА ИЗГОНИМ МЕРЗАВЦИТЕ И ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА НА ИЦО !
111.
Maleficent
24.06.2014 21:04:41
1
5
Долу лапите от имуществото - движимо и недвижимо на бат Ицо.ДЕЦА ВИЕ НЕ СТЕ САМИ! Дарина и Иван не си й помисляйте за кметския стол, СЕЛОТО НЕ ВИ ИСКА.
Защо днес Дарина не написа нито един ред за прекрасното си слово, за изящната си прическа и красивите си дрехи??? Защото Даринче, интелигентността, човечността, милосърдието, авторитета и морала не се купуват с пари.Нещо което на ВАС ви е чуждо.Та вие дори не знаете смисъла на тези думи.Хора да не допускаме в понеделник да чуем от Иван „СТАНАХМЕ КМЕТ”. Да гласуваме за човек с достойнства, качества и морал.Успех.
110.
диди
24.06.2014 20:56:57
1
4
Айде ся Даринчето и Ванко да седнат двамата на един чин и единия за средно,а другата овца уж за вишо образувание голямата кметица.Направо цялото село са е хванало за главите.
109.
wewe
24.06.2014 20:47:43
1
2
Ми станаха кмет ми то досега бяха кмет само на незаконни цигари.Марчито и тя дърта кранта ама и тя на хорото
108.
lady
24.06.2014 20:42:42
0
2
Играха хоро цяла вечер и вече "станахме кмет",а на другия ден с посърнали глави глупаци
107.
Даянчето
24.06.2014 20:40:12
0
1
Ами какво да учакваме от един боклук
106.
НАБЛЮДАТЕЛ
24.06.2014 18:39:37
0
5
РЕЧТА НА ДАРИНА БЕШЕ НАПИСАНА ОТ БРАТОВЧЕД ИМ ЖИВКО ТЯ ДОРИ НЕМОЖА ДА Я ПРОЧЕТЕ .КАКЪВ РЕЗИЛ .БОЖЕ ОПАЗИ .ПРЕКАЛЕНО СИ ТЪП ИВАНЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО СТАВА .ТИ СИ ПРОСТ -АЛЧЕН -НАГЪЛ -ЗАВИСТЛИВ .В ТЕБНЯМА НИЩО ЧОВЕШКО .ТИ СИ ЧАКАЛ ДА ПОЧИНЕ БРАТ ТИ -ЗА ДА ГО ОГРАБИШ -НАЛИ ЗНАЕХМЕ КОЛКО МУ ЗАВИЖДАШ .ТИ ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕШ И МАЙКА СИ И БАЩА СИ .ДАРИНА Е САМО ЕДНА МАРИОНЕТКА .ЖАЛКО ЗА НЕЯ .НЕ СТАВА ЗА КМЕТИЦА -НО КАТО ЧОВЕК Е ПО ДОБРА .ГОСПОДИ ПАЗИ СЕЛОТО НИ .МОЛЯ ТЕ ДАИ ни РАЗУМ.
105.
FIFA
24.06.2014 15:59:17
0
6
Дарина защо си мълчи ли?Ами тя май не е доволна от кампанията си, защо ли сигурно щото едвам изкара едно средно образувание.
И вече хоп на хорото с музиката на Ицето.
Не ги е срам,а колкото до децата имат право да си вземат абсолютно всичко.Глупаци не ги е срам ,ами ако ги беше ударило тях на същото място едва ли Ицето щеше да им вземе всичко.Изобщо как могат да съществуват такива безкруполни хора не ги е срам.Направо съм възмутен.Добре, че не гласувах за тях.
104.
Николета
24.06.2014 15:47:51
0
6
За какво му е тази кола.Иван Салама като я кара какво няма да стане бат.Христо.Не стига,че бат.Христо вечно му спасяваше задника ами и вече големямата кметица стана жена му.Дано те да не станат , че с такива кметове трябва да се изтрепем или да бягаме от селото.Не ги е срам мисля, че два месеца минаха от смъртта на бат.Христо и тръгнаха вече да стават кметове ужас. Иване само едно нещо от мен ти можеш да вземеш всичко на брат си,но ти на него няма да заприличаш с това основно образувание пък хептен.И още повече как можеш да лишиш децата му от това което им се полага.МРЪСНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не те е срам.
103.
яни
24.06.2014 09:13:54
0
7
Според мен Иван Салама ще трябва да се постави на мястото на бат.Христо.Ами ако той беше умрял ,а не бат.Христо.Бат.Христо,така ли щеше да направи.НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Така,че скъпи ми Иване вместо цял ден скрит с други имена да пишеш тук за така наречената кампания .поикай прошка от братси макар и на онзи свят ,а също и на неговите деца.И им дай всичко което им се помага,защото Господ гледа.И някой ден ако продължаваш да правиш мрасотии ще се случи нещо много лошо със семейството ти.Така,че си помисли не си слагай друг грях на душата ,защото ти имаш мноооого грехове и някой ден децата ти ще плащат за тях.
102.
Persiana
23.06.2014 22:10:07
0
2
Всички ги нападнахме но да ви кажа честно те си го заслужиха сега ще ви кажа нещо сигорно сутринта ще станат и ще започнат да коментират от свое име.Не я познавам тази Гергана и не мога да кажа нищо за нея.Но за ония дебел пръдлив гъз като чели чакаха смърта на Ицето за да му вземат поста ужас.А сори сега се сетих за Герганчето много добро момиче надявам се да си вземе нещата защото ще се стигне до съд а онея двама селяни трябва да се изправят с 330 човека.Айде приятна вечер и успех
101.
Gigant
23.06.2014 21:52:10
0
3
Ма ей овца грозна говоря за Дарина ще си кажа истината тя на събранието сричаше като гъз сигурна съм че бившата му жена щеше да бъда по интелигентна аз я познавам Герганчето много яка пичка Герганче с теб и децата на Ицето
100.
КАРАМАН
23.06.2014 21:52:09
0
4
НЕ НА СЕМЕИСТО СТАНКОВИ -ИВАН -ДАРИНА -МАРА АЛЧНИ НАГЛИ ДОЛНИ МОШЕНИЦИ ИСКАМЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЛОТО ЗА КОНТРАБАДНИ ЦИГАРИ И КОНТРАБАДНА РАКИЯ .ИВАН В затвора .ДА СИ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ .
99.
Sisi
23.06.2014 21:41:10
0
3
Ужас не мога да повярвам абе я наследниците да им теглят по една майна.Могат да си вземат всичко което поискат защото е тяхно или може да се стигне до съд.
98.
Христина
23.06.2014 21:31:58
0
2
Какво????????!!!!!Ти направо ме срина СЪВЕСТ.Как не ги е срам глупаци ужас втората му бивша жена и другото дете трябва да вземат огромни мерки ужас селяни прости не ги е срам като ги видя хем ми се реве хем ми се повръща от тях как може да има такива хора ужас
97.
Сила
23.06.2014 21:10:51
0
2
Ебаси и глупаците СЪВЕСТ ти направо ни свести не съм от това село но знам Иван какъв не изкъпан селендур е тези деца имат право да си вземат всичко което им се полага
96.
Памет
23.06.2014 21:03:57
0
4
Абе я да бягате от тука,седна ли да ми приказват малоумни глупости.Как не Вие срам?!Прости и ограничени селяни.Като сте гладни,отивайте и гласувайте за Дарина,нека Иван Салама да се гаври с вашите деца,да ги хваща и да ги изнасилва брутално и жестоко.И след това,да се разхожда спокойно на свобода.Мара,неговата майка направи сумати пари от продажбата на цигарите пред очите на всички вас.Салама гони с незаконни пушки хората да ги стреля,без да му мигне окото.Ако това е за вас е нормално и почтенно,и съвество.Отидете и гласувайте.

а
95.
Гого
23.06.2014 21:02:27
0
2
Да наистина не се притеснявай СЪВЕСТ ние подкрепя ме тези деца и то напълно
94.
Гого
23.06.2014 21:02:27
0
3
Да наистина не се притеснявай СЪВЕСТ ние подкрепя ме тези деца и то напълно
93.
Гого
23.06.2014 21:02:27
0
2
Да наистина не се притеснявай СЪВЕСТ ние подкрепя ме тези деца и то напълно
92.
Гого
23.06.2014 21:02:26
0
2
Да наистина не се притеснявай СЪВЕСТ ние подкрепя ме тези деца и то напълно
91.
Съвест
23.06.2014 20:57:27
0
4
Като стана въпрос за сирачета Радина, нима Христо не остави две осиротели деца. Иван Салама помисли ли за тях докато се разхожда с колата на баща им. И тях гледа май да прецака, а Дарина защо си мълчи ?Нима не го е изпитала на собствен гръб, да бъдеш лишен от бащина обич и подкрепа за цял един живот.Но и двамата са подвластни на алчността.
Как не ги е срам !Искат душата на Ицо да не намери покой ли ? Те съвест нямат ли, а деца ?
Апелирам всички съвестни хора в памет на Христо, да спрат тези безскрупулни, алчни, безсъвестни материалисти, които не можем да наречем хора.
90.
Гого
23.06.2014 20:53:44
0
3
Да и аз подкрепям този коментар.Неможе едни глупаци които по цял ден и цяла нощ се кълчат и пият ракия да станат кметове ние много добре знаем ,че Дарина ще има сянка от мъжа си.Наистина помислете си народе такива селяни и простаци ли искате да ни бъдат кметове и кметици.Жалко за бат . Христо.Нека да почива в мир човека.Личи си че са чакали да умре за да докопат до всичко негово.
89.
Гого
23.06.2014 20:53:44
0
1
Да и аз подкрепям този коментар.Неможе едни глупаци които по цял ден и цяла нощ се кълчат и пият ракия да станат кметове ние много добре знаем ,че Дарина ще има сянка от мъжа си.Наистина помислете си народе такива селяни и простаци ли искате да ни бъдат кметове и кметици.Жалко за бат . Христо.Нека да почива в мир човека.Личи си че са чакали да умре за да докопат до всичко негово.
88.
Гого
23.06.2014 20:53:43
0
1
Да и аз подкрепям този коментар.Неможе едни глупаци които по цял ден и цяла нощ се кълчат и пият ракия да станат кметове ние много добре знаем ,че Дарина ще има сянка от мъжа си.Наистина помислете си народе такива селяни и простаци ли искате да ни бъдат кметове и кметици.Жалко за бат . Христо.Нека да почива в мир човека.Личи си че са чакали да умре за да докопат до всичко негово.
87.
Гого
23.06.2014 20:53:43
0
1
Да и аз подкрепям този коментар.Неможе едни глупаци които по цял ден и цяла нощ се кълчат и пият ракия да станат кметове ние много добре знаем ,че Дарина ще има сянка от мъжа си.Наистина помислете си народе такива селяни и простаци ли искате да ни бъдат кметове и кметици.Жалко за бат . Христо.Нека да почива в мир човека.Личи си че са чакали да умре за да докопат до всичко негово.
86.
Сила
23.06.2014 20:41:44
0
2
Абсолютно съм на твоето мнение на 78 коментар.Напълно те подкрепям.
85.
di4e ti si pak na hod
23.06.2014 19:19:07
0
1
Haide nqma kakvo da mislite davaite klu4a na Dinko Pradliviq da sedq na stariqt si stol,da spi po cql den tam,i magazina mu e na 2 kra4lki ot saveta.Toi tarjestveno obeshtava 4e ako e pak kmet,parvoto neshto shte e da prehvarli na svoe ime Sladkarnicata.,iMAL 4udesni idei za neq,shte q remontira i shte napravi Kazino!
84.
Радина
23.06.2014 17:43:38
0
1
Няма да се възсползваме от съвета ти ЗОМБИ .Твоята диплома от Средец с нищо не е по - добра .А колкото до теб -също не ставаш .Освен за плашило пред общината .Дарина не само може да пиши -но е и по добра от теб на компютъра .А колкото до СНЕЖКА - остана на 12 години сираче .Кои да я изучи и издържа . Маика и ли .ТЯ избяга с любовника в Гърция .Знаеш ли какво е .Да не дава Господ . Испрете да оплювате .Срамота е .
83.
аз съм
23.06.2014 13:20:19
0
6
Лъжа е,Дарина НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ!Направете справка тя,и сестра и Снежана кога,и как взеха дипломи за Средно образование?!!Че май,беше съвсем скоро,че и ходеха на училище с децата си.Много ВИ моля бъдете разумни!НЕ ДОПУСКАИТЕ Нито ТОДОР,ДИНКО,ДАРИНА ДА СА НА МЯСТОТО НА ХРИСТО!!В негова памет,и за доброто на нашето село.
82.
КАРАМАН
23.06.2014 12:17:10
0
4
Явно Даринчето само си пише .То горкото откъдето е минало все се е осрало .Верно че накрая си купи диплома за средно - но това не го прави по умно .Все същата марионетка на Ванко михов.Само дето малко смени визията за да укроти коцкара си .Само че Даринче с какви очи застана срещу нас селяните .То небяха наркотици -кражби -контрабандни цигари ракии -Даринче ами то батко вече го няма .Кои ще ви покрива осраните задници .
81.
Herkoles
23.06.2014 11:36:23
3
1
davai Darinche razbii gi ti si choveka koi kakvoto da govori samo Darina e chovek na mqsto rechta napravo beshe 6tochki prolicha si che e jena na mqsto koi she i stypi na malkiq pryst petq veshicata li koqto da sedni s hora i gi plashi molqvise ne se izlagaite momicheto koeto tolkowa mnogo obsyjdahte bila krivogleda bila svinq i tyi podobno beshe s obleklo naistina podhodqsho za tova sybitie govoreshe tolkowa hubavo che kato q slushah se naslyjdavah na hubavite i dumi kakto vidqhme vsichki davaha tolkova mn obeshaniq no vsichki bqha ako Kameno ni otpusnat pari a Darincheto veche e namerila i sponsori :) sami izbirate :)
80.
selqni
22.06.2014 23:31:38
5
0
DARINA E POCHTEN CHOVEK, TQ ZASLUJAVA DA VZEME MQSTOTO NA KMETICA! NE GOVORETE ZA XORATA BES DA GI POZNAVATE E SELQNI TAKIA POLOVINATA V CHERNI VRAH STE PALNITE SELQNI CIGANI Q SE OSAZNAITE MALKO E, DARINA I SALAMA PO CELI NOSHTI RABOTQT V ZAVEDENIETO A VIE PISHETE KOMENTARI XAXA, NA 100% SAM SIG CHE DARINA SHTE SPECHELI DRUGITE NE ZASLUJAVATE NISHTOO GQURI STE DRUGITE EI ! TO SI PROLICHA KOI UVAJAVA TODOR KATO VIDQ KOLKO XORA SE ISIPAXA NA DARINA RECHTA I MU STANA LOSHO I SI ZAMINA SMESHNIK ZAVIJDAI KAKTO I DRUGITE ZAVIJDAITE SHOTO NQMA DA MINETE NIVOTO NA DARINA SELQNI TAKIA XAXA ;)
79.
КАРАМАН
22.06.2014 21:16:10
1
4
Напълно споделям мнението на съвестния .Тези негови близки доказаха за какво се борят .ПОЧИВАИ В МИР ПРИЯТЕЛЮ -НИЕ ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА АРОГАНТНИЯ И НАГЪЛ МОШЕНИК -твои брат да заеме ТВОЕТО МЯСТО .ХОРА ОБЕДЕНЕТЕ СЕ И СПРЕТЕ ТЕЗИ ДОЛНИ НАГЛЯРИ .ИВАН МРЪСНИКА -дължи пари на половината село .Тои мръсника трябва да е в затвора -а не Сашо глупака които пое неговата вина .
78.
Съвест
21.06.2014 22:41:50
0
5
Добър вечер на всички жители на село Черни връх.Тази вечер сме свидетели на поредната гавра с паметта на досегашния ни кмет Христо Станков лека му пръст и то от собствените му роднини.Те би трябвало да са в траур, а не да са на хорото и то с песните и музиката му.Ице ти беше златен, почивай в мир, ако можеш.Не може да градиш име върху вече утвърдения авторитет на незаменимия ни кмет Христо.Ей, хора вие съвест няма те ли?Черни връх, такива ли хора искате да ни управляват водени от алчност, безсъвестност, за да удовлетворят само собствените си интереси.Помислите си добре скъпи съграждани.Кметския пост не се унаследява.
77.
победител
19.06.2014 22:09:12
1
3
Аз също мисля като 76 коментар.Това е единствения конвертируем кандидат.Рутиниран и знаещ човек,който ще овладее проблемите на селото и ще го поведе в правилната посока.Доверете му се и ще усетите удоволствието да бъдем управлявани от интелигентен и далновиден кмет.
76.
верният избор
18.06.2014 16:15:39
4
7
Най-достоен от всички кандидати е Георги!Защото е интелигентен,възпитан,човек с опит и много възможности.В негово лице,ще намери всеки разбиране,подкрепа и оказана помощ.Ако,сте разумни и здраво мислещи хора,това е верният избор!
75.
@
17.06.2014 12:09:46
1
2
"Давай,очерни ме
черно ми отива."
Кебапчетата вече свършиха.
Да бяхте дошла и Вие, г- жо Назърова
вместо да кълвете цял ден на клавиатурата.
Има някой хора,които са прекалено черногледи.
Не бъди чак такъв писимист (До виртуалния кмет).
74.
деса
17.06.2014 11:12:35
2
1
Изкам да питъм.кои ги давъ тез кипабчита и киофтета.ас изкъм и кунцерт да направите.и даима и бизълкухолну,.вину и ръкиа,и дисерд слъдулет и шикалад.Аку има такива рабути ши гласувъм за тоз коиту ги дава.
73.
@
16.06.2014 21:17:46
0
3
До №70. Госпожа Назърова пак ли" ходи с червения химикал" да поправя грешките?
Трябваше тя да се кандидатира за кметица,а не мъжа и. Начетена, умее да пише на кирилица без грешки...
Но тези качества са по-важни за секретарката на кмета.
72.
Кмета
16.06.2014 20:08:18
1
1
Не ме разбрахте,вие кебапчиите не се хабете,а хората са по-мъдри от вас ,ще изядат кебапчетата и ще направят своя избор независимо от това.Лично аз няма какво да направя ,освен да се надсмея над глупостта.Вие участниците в този избор му мислете,защото избрания ще е само един(дано е най-подходящия от това ,което се предлага).Останалите ще си впишете в мемоарите тази кампания.Все пак УСПЕХ на всички.Заспивайте с мисълта за просперитета на селото.
71.
@
16.06.2014 19:40:11
0
0
До 69.
Щом искаш избирателите да не се хабят да мислят,кажи ти какво можеш да направиш.
Какви са твоите идеали , цели и разбирания за едно съвременно развитие на Черни връх и жителите му?
70.
16.06.2014 18:42:08
0
1
до 68 -нянаДЕЦКА има ДЕТСКА
69.
Кмета
16.06.2014 18:38:20
1
1
Знаем,че не обичаме празни предизборни обещания.Аргумента "кебапче " е твърде обиден за достойните хора,защото всичко това се осребрява на един по-късен етап с безскрупулно и цинично управление в ущърб на населението.Справка при Костадин Арабаджиев-фурна ,ярмомелка,малко общинска земя и т.н.И при него се клаха крави и телета.Така ,че не се хабете.Това е все пак един остатъчен мандат за около година време.
68.
@
16.06.2014 18:01:05
1
2
ДОБРЕ! Кажете какво искате Вие?
Избройте всяко едно нещо, което искате да се направи за Черни връх.
(Разбрах, че не обичате аромата на скара.)
Да се оправи канализацията,да се оправят улиците и основно пътя Бургас-Черни връх.
Да се оправи уличното осветление и децката градина - това са първостепенните жизнено важни неща за хората на селото и за неговите посетители.
Посочете друго какво искате .
ОК?
67.
Кмета
16.06.2014 16:37:58
1
3
Слагам край на форумната надпревара.Кой когото можа наплю.Сега започва надпреварата по софри. Колкото по-прост и ограничен е кандидата за кмет-по-голяма софра и обещания без всякакво покритие.Ако пък направи концерт ,това ще покрие още малко от простотията и некомпетентността му и така ще погали още повече своето его,че е обществено значим човек,нищо че на мозъка му са очертани само две гънки-едната го направлява за ядене и пиене,а другата управлява либидото.Друго не му и трябва на първосигналния идивид,но тук има еволюция която го кара да се осъзнае като социално значим и затова ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН АЗ ЧЕРПЯ,става основен коз на кампанията.Селото вече мирише на кюфтета и кебапчета,а сигнала за началото е тъпана.Яжте на софрата пък селото кучета го яли .ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН ЗА ЧЕРПЯ!НАЗДРАВЕ!Сол не си носете-соленото ще го усетите после!
66.
Аз
16.06.2014 01:04:27
0
4
Прочетох всички коментари и установих 2 неща:
1. Най-често се срещат обидите - към кандидати, към коментиращи, към всички, че са прости и неграмотни. Аз лично успях да прочета 2 или 3 коментара без грешки и то само от тези, които се състоят от едно изречение.
2. Не прочетох нито един коментар, който да описва личностните качества на кандидатите, които биха им помогнали или попречили да изпълняват тази длъжност. Имам пред вид аргументирани характеристики, а не празни приказки и обиди.
Личното ми мнение е, че когато човек отива до изборната урна, трябва да гласува за този, който според него има необходимите качества да бъде организатор и да работи с цялото си сърце за селото, а не за този, който му е приятел, роднина или съсед. Докато си избираме кметове и управници по приятелска линия или партийни пристрастия, а не по качествата на отделния човек, все ще си стоим на този хал.
65.
15.06.2014 22:04:35
2
4
Бях достоен и пръдлив кмет
64.
Динко прасето
15.06.2014 20:23:01
1
3
бях достоен кмет!
63.
знам всичко
15.06.2014 20:19:49
0
5
Усетих че,Петя си пише сама коментари!
Например:
"Петя ще бъде достоен кмет на селото ни"
А,някой хора не я понасят,като я видят как е гримирана като вещица.
Аз мисля че трябва да има отговорен кмет на селото ни!!!
Някой за пример на хората!
И дано най-добрия стане кмет на
с.Черни връх!
62.
Наблюдател
15.06.2014 19:43:18
1
2
Имената на двама от кандидатите се свързват с криминалните хроники.Дарина - с контрабандна търговия на цигари и алкохол/Търговията в Черни връх се осъществява от свекърва и Мара/.За търговията с дрога ,ако е вярно трябва органитв да се самосезират. Костадин Назъров за шофиране в нетрезво състояние /голямо количество промили алкохол в кръвта/,но тук май следите са "заметени под килима".Каква наглост ,въпреки това да разчиташ на избор.Мислете хора,мислете преди да пуснете бюлетината.Да не ставаме за смях!
61.
ЧЕТЯЩИЯТ
15.06.2014 14:20:21
0
2
гр.Бургас го давам за пример, а не за сравнение. Що се отнася за законите - те подлежат на промяна, стига да имате желание.
60.
Прочелият всичко
15.06.2014 12:52:39
0
1
Сравнението между Бургас и с. Ч. връх е нещо като "Нерде Ямбол,нерде Стамбол",неуместно и пресилено.Бургас е със самостоятелен бюджет,с възможности за вземане на кредити по програми за кофинансиране по европейски проекти.Селото е под шапката на община Камено,което го прави зависимо от неадекватните решения на общинската администрация.За заплащането съм съгласен,че ако един кмет работи в ползата на селото и само това едва ли ще е възхитен от възнаграждението си,освен ако не си е определил мисията като работа "в ползу роду",разбирайте като обществена полза.
59.
ЧЕТЯЩИЯТ
14.06.2014 23:20:44
2
3
Защо решихте, че да си кмет на това ,забравено от бога селце е огромна привилегия.
На времето може и да е било така,но в това време в което живеем ние , това е една нископлатена работа с много ОТГОВОРНОСТИ!
Яка му душа на този ,който ще нарами този тежък товар.
И за да се постигне нещо положително за благото на селото ,най-малко ще Ви помогне това да злорадствате, да завистничите и да се плюете помежду
си.
Вместо да изравяте негативите на всеки един от кандидатите ,защо не се опитате да прецените позитивните възможности на всеки от тях.Кой е по деен, кой има поглед над нещата, и да го подкрепите,защото колкото и да е можещ кмета,без подкрепата на хората ,едва ли ще направи много.
А в това село има много неща ,които трябва да се променят,много нови неща,които трябва да се направят за да дръпне напред.
Погледнете Димитър Николов как промени Бургас за няколко години.Можеше ли някой да предположи по времето на Йоан Костадинов,че това е възможно. Сега Бургас е един от най-красивите градове в Европа!
Дано и Черни връх влезе в цивилизацията най-накрая!
Но за да стане това трябва всички заедно да го постигнете,защото неискате ли - и господ да дойде там ,и него ще окаляте.
Как може на една педя земя с една шепа хора да има толкова жлъч събрана ,толкова безпътни и деградирали хора!
Като Ви чета словоизлиянията в интернет пространството ме е жал за вас и ми е ацки болно! Къде я събрахте всичката тази омраза!
Апропо:
Това за циганчето - погледнете кмета на Камено,той да не е по- бял от Тодор Щерев.
Или Вий всички в Черни връх сте арийци!
Чао и дано село Черни връх стане едно съвременно място за живеене!
58.
Георги Георгиев,кандидат за кмет /N 5/
14.06.2014 22:04:52
3
5
Избора на кмет не е задачата да се намери работа на някой роднина или приятел ,който черпи добре,защото това ще ни излезе много солено.Добрият кмет отвсякъде да стои добре-интелект,енергия ,настойчивост при отстояване интересите на селото,а не на свои собствени.Иначе в Камено това и очакват -да им предложим поредния необразован простак ,който си гледа келипира и не смее да гъкне срещу тях.Много лесна жертва ще бъдем с такъв човек .Селото ще продължи да изостава и никой няма да ни взема насериозно.Затова изоставете родовите амбиции и изберете най-образования,напористия и мислещ за бъдещето на селото човек.Огледайте ги обективно кой може да е най-полезен и гласувайте честно и смело за децата си ,за бъдещето и просперитета на селото.Мислете с главите си ,а не с емоциите си.Да дадем шанс на най -добрия.Дано този път мъдростта вземе връх над завистта ,злобата и ограничеността.Бог да бди над Черни връх!Успех!
57.
писи29
13.06.2014 19:24:20
0
1
първо си оправи правописа и тогава говори за най-интелигентен и умен кандидат за кмет
56.
торлакови
13.06.2014 17:34:00
2
1
От всички кандитати, най интелигентния и умен човек е Дарина мисля че тя ще е наи подходящата за този пост тя е жена с самочувствие и интелект тези две качеества ще спасят селото ни и ще оправят бардака и дупките на селото ни :))
55.
buhjfr'
12.06.2014 22:30:01
0
8
Dinko,Dinko!Kak ne te e sram celi 2 pati na izborite te bi Hristo leka mu prast,a ti viseshe kato supol pred 4italishteto da 4uesh rezultatite.Sega si dal akal na Dinko brat4ed ti da se kandisatira,ti zad paravana i shte opavash koncite,kato opiten skaut.Celi 3 mandata beshe be,ne se li naqde,ne se li napi?3 kashti postroi,magazin v centara i harnomelkato vze?Sega,kato horata govorqt 4e tvoqt nasran Anton e zapalen komardjiq i redovno obikalq kazinata,i idvali na gosti u vas mom4eta,se seshtam shto iskash da lapash pak?
54.
sss
12.06.2014 21:50:53
1
3
Стойко Чочари гледа много дяволито.Подозирам ,че на следващите избори и той ще е кандидат,щом толкова падна нивото.Той наистина изглежда по-интелигентно от Динко и още някой представители
53.
Ради Копанара
12.06.2014 21:31:58
0
8
Само бат Динко Пръдливия и братовчед му Динко Некъпания са добрата комбинация за секретар и кмет,но да видим кой ще пише тогава.Селото ще остане без архив-всичко ще е на чернова.ХА_ХА_ХА_ХА
52.
..........
12.06.2014 18:22:59
6
5
Дарина и Тодор=Неочаквано добра комбинация!Съпругата и баджанака на Салама.Боже,пази и бди над Черни Връх!
51.
мммм
12.06.2014 13:43:02
1
13
Човекът,който направи най-много за селото е Христо!Бог да го прати,и светла му пръст.Единствено,той показа и доказа че съществува разум,съвест и възможности за промяна.
50.
александър
12.06.2014 12:55:17
4
6
мисля че Дарина ще е добър кмет, а и какво я оплювате,нищо лошо не е направила.Влейте си малко разум.
49.
az spasih seloto
12.06.2014 12:36:17
1
3
Spored men trqbva naistina da se kandidatira DINKO PRUDLIVIQ pone ve4e znae kak se krade tiho tiho. i bz tova tazi baq nedovarshena postroika drazni o4ite na seloto dosta vreme ..ee ami napraveto kmet i shte si q prisvoi i zavurshi moje da napravi oshte edna kushta na centara s obshtinsi pari :D :D ..diskotekata sushto e za vzimane ami kakvo 4akate toi e 4oveka :D :D :D ..
48.
а
11.06.2014 21:32:15
0
3
много кандидати в това село......
47.
гербер
11.06.2014 20:55:49
4
4
Само бат Динко е човекът!Заповядайте на концерта му на 20.Ще чуете концепцията му за управление и възхода на селото от самия него.Ще ви моля за по малко аплодисменти по време на представянето и ,за да не го обърквате.Предварително ви благодаря.Динко Арабаджиев-началник предизборен щаб ,бивш кмет,управлявал честно и почтено 3 мандата и оттеглил се без всякакви облаги.Образец за политически морал и подражание.Дръжте се РОДАТААААА!
46.
маргарита
11.06.2014 20:03:29
3
5
тази Петя е толкоз проста!
45.
георги
11.06.2014 19:09:44
4
5
Ами да,какво плюете момичето?Дарина е толкова добър и широскороен човек,от малка я познавам.Как не вие срам?Работи си,гледа си децата.Имала пари?Ами,да има,като се омъжи за Иван и си отвориха заведение и си го разработиха,естествено че ще имат.Колко години се блъскат,и тичат,не спят по цели нощи.Аз на такива хора се възхищавам,и има казвам Браво!Толкова сте зависливи и долни всички.
44.
алекс
11.06.2014 18:56:43
4
5
Как може да сте толкова ограничени и злобни неговорете глупости за Дарина без да я познавате имали смисал ми кажете аз мисля че тя ще бъде достоен и отговорен кмет на нащо село :))
43.
ЛОПАТА
11.06.2014 12:09:38
6
8
ЕЙ,ТО ГОЛЕМИ БЛАГОДАТЕЛИ СМЕ ИМАЛИ В ЧЕРНИ ВРЪХ БЕ!ВИЕ ИЗКАРАХТЕ НАСЕЛЕНИЕТО ПРОСЯЩИ И ГЛАДНИЦИ ЛИ?ЧЕ ТЕ ТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЖИТЕЛИТЕ ИМАТ ДАЛЕЧ ПОВЕЧЕ ОТ ТОДОР И КОСТАДИН.''НИКОЙ НЕ ВРЪЩАЛИ,НА ВСЕКИ ПОМАГАЛИ''БРЕЙ,БРЕЙ!ТОДОРЕ,ТИ КАТО ДОЙДАТ В ТВОЯ МАГАЗИН ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛУЖЕНИЕ И НИСЪК СОЦИАЛЕН СТАТУС,ДАНЕ БИ ПОКУПКИТЕ ИМ ДА СА БЕЗПЛАТНИ И ДАРЕНИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО???СИГУРНО ПРАВИШ И БЛАГОТВОРИТЕЛНИ АКЦИЙ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ В СЕЛО?.А,ДАНО...АМА НАДАЛИ,ДОКОЛКОТО ТЕ ПОЗНАВАМЕ.ВСЕИЗВЕСТЕН СИ С СВОЯТА ДРЕБНАВОСТ И ТЕСНОГРЪДИЕ.И ТИ И КОСТАДИН СТЕ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ И С ТОЛКОВА БЕДНА ДУШЕВНОСТ ЧЕ НЯМА И НА КЪДЕ!
42.
Stoqn
11.06.2014 00:22:13
3
4
Kolko ste prosti i neobrazovani! 80% ot komentarite sa prodiktuvani ili napisani ot vas kandidat kmetovete:Todor,Darina i Dinko.Stanahte za smqh zashtoto vseki edin ot vas se opitva da zakopae oponentite si kato izsipe kup laji! Cqloto selo se smee na vashite komentari i opliuvaniq!Kakvoto i da govorite po-umnata chast ot naselenieto shte glasuva za Georgi ili za Petq.Pojelavam uspeh i na dvamata!
41.
Шоумена
10.06.2014 23:42:39
6
6
Заповядайте на събранието на Тошко Лицемера!Снежка ще прави стриптииз!
40.
IS
10.06.2014 23:23:48
4
4
Само Даринка и Салама ще спасят селото и Кесата
39.
123
10.06.2014 23:19:53
1
2
Абе Мунчо,като е много умен този Георги да си става учител или за друго каквото е учил .Ние си искаме нашите хора ,а той да го ....
38.
Динко Пръдливия
10.06.2014 22:25:13
1
8
Само аз бях добър кмет,защото си приватизирах фурната,ярмомелката и малко земя и за братчеда не оставих почти нищо.Пак ще се върна не тъгувайте за мен.До редовните избори ще се видим пак!
37.
Иван Кремвирша
10.06.2014 22:06:04
1
3
Бат Динко ще се срещнем на балотажа и там ще ти направя хубав студен душ,че и една година можеш да не се къпеш.Не ти и трябва ,ти отдавна забрави що е вода за миене и пиене.
36.
Trol
10.06.2014 21:56:37
3
4
До 14: Попитайте в Камено колко добре се справя с работата си Петя.Явно невежеството ви ви кара да се възхищавате от нея.Обучението и беше много трудно,а и все още си патим от нейната неграмотност и допуснати грешки.Да не и приемаш отчетите.Пази боже.
35.
Мунчо
10.06.2014 21:42:41
1
2
Имаме следното съотношение-4ма неграмотни глупака срещу един образован човек.Познайте обаче глупаците в Черни връх кой ще изберат-естествено глупак.На завистливите и простите умен човек им не трябва. Честито да ви е Костадин,Петя,Тошко или Дарина!Георги не ви трябва,той си има пари и едва ли ще му го накривите. Е не си мислете простотии,говорех за калпака му
34.
ana
10.06.2014 18:17:52
2
4
Kato gledam snimkata tuka i si mislq 4e trqbvashe da se kandidatira na Makovite tatko im,Milio!Te sa hubavi hora,stabilni sa 4estni i Georgi iIvan.Rabotqt mom4eta ot malki,i mnogo vazpitani.I Qn4eto e dobra i krotka jeni4ka,skromna.Stabilno semeistvo.I nqma da zloupotrebqvat zastoto imat pari i sa rabotlivi.Ako beshe kandidat shtqh da glasuvam za Milio.
33.
До Пенчо
10.06.2014 11:59:01
4
3
До номер 8:Абсолютно си прав,и напълно те подкрепям!Веднага да се отзове,Катя Назърова,че като гледам голяма част от жителите на село Черни връх,са мега неграмотни.Марш вшднага в основното училище да учите правилата за правопис,и азбуката.
32.
HHH
10.06.2014 07:36:34
6
2
САМО с Дичето селото че се оправи ! ;)
31.
ууу
10.06.2014 07:35:39
7
1
Само КОСТАДИН НАЗЪРОВ Обичаме те Диче
30.
Ужас
10.06.2014 07:32:20
6
2
Вече се знае почти кои ще бъде кмет-Костадин Назъров --- от ВСИЧКИ канидат кметове-тои е наи-добър-наи отговорен за селото-Тои ще помогне на всички в нужда.Аз не съм виждал тои да враща човек в нужда!
29.
АЗ
09.06.2014 22:51:25
3
4
КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ.ОПЛЮХТЕ КАНДИДАТИТЕ - СЕГА СЕ СПРЕТЕ! БИВА ЛИ ТОЛКОВА ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ.
28.
дуъо
09.06.2014 21:24:12
6
6
Аз съм волна пеперудка и летя от цвят на цвят,имам постояна нужда да ме опрашват в хотелска стая,на хотела в Върли бряг.Много страстно се раздавам и с устичка и с ръце,а пък екстази получавам и между краката и в бялото ми дупе.Това ми е хоби не за друго а понеже моето мъжле няма нужното пишле.
27.
Опа Черни връх
09.06.2014 21:15:24
5
5
Тази снимка с която сте оглавили публикацията си всички на нея са поддръжници на Костадин Назъров,ако обичате снимайте всички кандидат кметове и вижте кой е с най-добра визия интелект и кой може да говори и общува с хора.От всички кандитат кметове само 2-ма са подходящи за тази длъжност Тодор Щерев и Георги Георгиев а останалите 3-ма са пълни смешници,зомбита и цървулани.А пък Георги Георгиев е само по схемите и далаверите,селото ще се забатачи още повече.Тодор Щерев е млад и амбициран и му пожелаваме ако бъде избран да е по твърд и решителен. УСПЕХ ТОДОРЕ !!!
26.
iliq
09.06.2014 21:10:31
1
7
Darina da hodi da se gramne.Koito i kazal 4e stava za neshto pove4e ot kra4marka da hodi na lekar da se pregleda?Tq nqma mai vrazka s glavniqt si mozak,az tui jivotno v saveta ne go shta.Mindil mrasen.Kato q vidq i mi se povrashta ot taq loena topka.Cqloto selo gi mrazi i gi plue,te mislqt 4e dajd gi vali.,
25.
Pertinax
09.06.2014 15:58:19
6
4
Много кандидати,но хвани единия и удари другия!Добре,че е Петя за да има кого да изберем за кмет.
24.
JUEUHRD;W LC
09.06.2014 12:00:10
5
5
DA PODREPIME TODOR SHEREV,TOI IMA ME4TA DA POSTROI DECKI PARTI CENTAR,ZASHTOTO VE4E PREDBIQT KMET MU POSTROI DECKA PLOSHTADKA PRED MAGAZINA NA TODOR S OBSHTINSKI PARI,DA IMA POVE4E KLIENTKI.DAITE SHANS I SBADNNETE MU ME4TITE MU!
23.
КККК
09.06.2014 09:11:42
5
4
ОТ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ БИ ЩЕ СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА Е ГЕОРГИ. ТОШКО КЪЩАТА МУ Е ЗА ДОВРЪШВАНЕ ТАКА ЧЕ ИМА ЛОГИКА ДА СЕ КАНДИДАТИРА. ДАРИНА ПРОСТО НЕ СТАВА. ДИНКО Е БИТА КАРТА ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ЩО ЗА СТОКА Е. ПЕТЯ МОЖЕ БИ Е МАААААЛКО ПО - ДОБРА ОТ ДРУГИТЕ И ДО ТАМ. МИСЛЕТЕ КОГАТО ГЛАСУВАТЕ. УСПЕХ.
22.
Ева
08.06.2014 23:01:57
5
5
Ехеее много кандидати бе, май най добрия е Назъров.
21.
БАТ ТЕНЬО
08.06.2014 21:34:59
11
10
Горе главата Тоше.Пишат глупости защото ти завиждат.Ти си единствения човек които си постигнал всичко с труд и честност.Ако имат малко разум,ще помислят за кои да гласуват.Ти си човека а ние сме хората..
20.
ГАРА ЧИИЗА
08.06.2014 21:04:40
4
7
АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ИЗДИГНЕМ БАТ ТЕНЬО ДЖИГАТА МАИ Е НАИ СТАБИЛНИЯТ
19.
ЗА ИСТИНАТА
08.06.2014 20:52:35
4
4
Да прави сте за Петя, ползва се с< респект< сред жителите на селото, тъй като ги плаши. А защо ли? Защото ходи гримирана, като зомби. Не знаех че да завършиш средно в Грудово е толкова престижно.
18.
Николай
08.06.2014 20:31:30
0
5
Това не е истина.Чета и не вярвам как не чух нищо добро за кандидатите.Типично по български, всеки хули нарежда наред.Имам чувство че се намираме на парламентарни избори и всеки вади кирливи ризи.Ай спрете се.
17.
47
08.06.2014 20:23:36
3
5
xaxaxaxaxa tazi xeluinka petq
16.
87
08.06.2014 20:09:48
4
5
Хайде жители да се обединиме и да дадеме шанс на нов,съвсем различен и нователски модел за кмет на нашето село.Именно в лицето на Петя!Тя се е доказала с скромноста си,и с възможностите си.Нека да избереме човек който е градивен,който е еманципиран,който е здравомислещ и с ясни цели и перспеквиви.Стига с тия кръчмари,гъдолари и магазинери.Върнете времето и се замислете колко от бившите кметове се облагодателстваха и станаха заможни благодарение на този пост!Колко от тях си сега имат собствен бизнес и живеят в охолство и лукс?!Нека да сме европейци и да мислиме позитивно.Все пак тук сме израстнали,тук живееме и тук ще отгледаме децата си.Нека да направиме промяната.От нас зависи,дали ще газиме в кал,ще имаме сиптични ями и ще си трошиме автомобилите в огромните дупки.
15.
Силвана Михайлова
08.06.2014 19:52:54
11
11
Подкрепям с две ръце Тодор Щерев,човекът който наистина е помагал и би помогнал на всеки в селото,а и не само......Той наистина би направил много неща за Черни Връх и жителите му,и престанете да обсъждате личният му живот,а се вгледайте в качествата които той притежава.И всички тези неща гадории които бълвате по негов адрес са породени само от едно единствено нещо-вашата злоба и завист към този страхотен човек.Успех на Тодор Щерев
14.
упех
08.06.2014 19:38:38
5
5
Абсолютно и безапелационно,с двете ръце в подкрепа на Петя Шидерова!Млада,образована,въпитана,преди всичко добър човек.Има здраво и сплотено семейство,и се ползва с респект и авторитет сред жителите на нашето село.Има представа от работа в кметството и от работният процес като цяло.Нека да дадеме предимство на новото,на умното,на перспективното.Пете,смело напред и много много успех от сърце ти желая!Ти си нашият човек!Успех ти желая!
13.
ЧЕРНИ ВРЪХ
08.06.2014 18:55:04
5
5
ЕДИНСТВЕНИТЕ ПО ДОСТОИНИ КАНДИДАТИ СА ГЕОРГИ И ПЕТЯ ДРУГИТЕ СА ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ, АЗ ГИ НАРИЧАМ ДОЛНА ПАСМИНА
12.
svir4o
08.06.2014 15:30:24
5
5
Отива един при шефа на цирка с една свиня и казва:
- Искам при вас да участвам с номер?
Шефа:
- А какво умееш?
- Свинята ми говори френски.
Шашнат шефът го моли да покаже.
Онзи се обръща към свинята и казва:
- Парле ву франсе?
След това я ритва силно с крак в ребрата.
Свинята:
- Уиии, уиии, уиии...
11.
черни връх
08.06.2014 13:30:26
5
6
ако искате да минем към бургас трябва да има по-малко гласували
10.
oniq
08.06.2014 12:19:46
3
3
Hajde 4erni vrah,mislete za koi shte si dadete vota!Palna tragediq i absolutna parodiq na smqh,idiotizam,degradaciq i plitkoumnost!Badeshtite kmetove shte obeshtavat,i v posledstvie shte polu4ite oshte 4 garantirani godini kopaene na septi4ni qmi v dvorovete na domavete si v blizost do zelen4ukovata gradina da se sabirat izprajneniqta ot kolzetite vi.Oshte seli 4 godini se molete da ne popadnete v nqkoq dupka s goleminata na krater po ulucite na seloto.4 godini sht ehodite s gumeni batushi kogato zavali i se razkali vsi4ko.I oshte tolkova shte 4akate da stanete 4ast ot Burgas!Uspeh na kandidatite koito ve4e planirat pokupki na imoti i smetki v banki.A za naselenieto i izbiratelite po4erpka po edna vodi4ka ot magazina v centara na seloto.
9.
Пенчо
08.06.2014 12:02:12
3
3
Къде е сега Катя Назърова да ви оправи?
8.
Пенчо
08.06.2014 12:02:10
2
2
Къде е сега Катя Назърова да ви оправи?
7.
цоню
08.06.2014 11:21:16
2
3
Салама и ингьозиста.са нарко дилари.кафето.е за заблуда.ако.полициата.направи..една.проверка.ще разбете за какви изроди става дума..но досега братму.го спасяваше.краино време е този.бардак.да. бъде.затворен и тез.бацили.да влязат.взатвора а не в кметството
6.
ЧЕРНИ ВРЪХ-ПОБЕДА
08.06.2014 10:12:00
8
13
Лелееее,Майкоооооо!СЪбрал се е елита на село Черни връх в ранг листата за кметове!От къде започнеме?!Така наречената''шефка на бар''Дарина Станкова,още се влачи с връстниците на децата си да получи диплома за ОСНОВНО ОБРАЗОНАВАНИЕ!Просакела на N та степен.Аз бас ловя че може да брой само до 10 и да умножава всички единствено числа X 1:))))За азбуката обаче не съм много сигурен да ли я познава....Тя е и съпруга на мега известният в криминалните среди и в топ листата на МВР,Иван Салама.Който има хоби от малък да изнасилва непълнолетни момичета,да разпространява наркотици и да краде и с двете ръце едновременно неограничени количества!За който Флагман писахте че е контрабандист и изнасилвач!В домът му,бяха открити 26000 къса контрабандни цигари и стреля с незаконно оръжие срещу невинни граждани!И който отърва затвора благодарение на покойният си брат и действащ тогава кмет на Черни връх Христо Станков!Димек Дарина е съпруга на брата на вече почивалият кмет.И има амбиция да седне на неговото място,може би от солидарност към съпруга си:))))))???Кой знае??Може би ,ще отворят бюро за пласиране на наркотиците за улестнение.Не,става КАКА Проста и неграмотна кръчмарка да е кмет!Ходи да наливаш бири и да пържеш картофи и цаца в Меден рудник.А пък и простовата,и грозна....Те навързани като черва са:)))Тодор Щерев е съпруга на сестрата на Дарина!Палавото Снеже!То човек се обърка кой кой е....те са кандидатирали целият род....''Тодор Щерев познавал местното население отлично и винаги им помагал с каквото можел''Олееее Божке!Тоз алчен мангал ли бе?Дето не яде да не сере.......Който цепи стотинката на две ли бе?На кой е помогнал,с какво ,кога?!!!Седи си Манго в кафето си и магазина си и вдигай наздравици с селските бекове!Константин Назъров....да разкаже за бизнеса с изрязаните и продадени дърва от гората на Черни връх,да каже и за другите си подвизи чрез който придоби парите си.И горещо му препоръчвам да ползва банята поне веднъж седмично и поне един ден да е в трезво състояние.Той не успя да задържи жена си,щял да командва цяло едно село...........МАРШ ОТ ТУКА БЕ БУКЛУЦИ МРЪСТНИ,ЛИЦЕМЕРНИ И КРАДЛИВИ,Неграмотни,НЕЧИСТОПЛЪТНИ...НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЯМА ДОСТОЙСТВО,КАЧЕСТВА И РЕСПЕКТ А ЗА МОРАЛ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА.ТЕ ТРЪГНАЛИ СЕ БОРЯТ ЗА СЯДНЕ В КМЕТСКОТО КРЕСЛО////////КАК НЕ ВИЕ СРАМ ТУКА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ МУШЕНИЦИ ГАДНИ.БЕЗОЧЛИВИ БЕЗСРАМНИЦИ ТАКИВА
5.
ЧЕРНИ ВРЪХ-ПОБЕДА
08.06.2014 10:11:11
10
20
а степнеме?!Така наречената''шефка на бар''Дарина Станкова,още се влачи с вен.Аз бас ловя че може да брой само до 10 и да умножава всички Лелееее,Майкоооооо!СЪбрал се е елита на село Черни връх в ранг листата за кметове!От къде започръстниците на децата си да получи диплома за ОСНОВНО ОБРАЗОНАВАНИЕ!Просакела на N тединствено числа X 1:))))За азбуката обаче не съм много сигурен да ли я познава....Тя е и съпруга на мега известният в криминалните среди и в топ листата на МВР,Иван Салама.Който има хоби от малък да изнасилва непълнолетни момичета,да разпространява наркотици и да краде и с двете ръце едновременно неограничени количества!За този същият точно ВИЕ Флагман писахте че е контрабандист и изнасилвач!В домът му,бяха открити 26000 къса контрабандни цигари и стреля с незаконно оръжие срещу невинни граждани!И който отърва затвора благодарение на покойният си брат и действащ тогава кмет на Черни връх Христо Станков!Димек Дарина е съпруга на брата на вече почивалият кмет.И има амбиция да седне на неговото място,може би от солидарност към съпруга си:))))))???Кой знае??Може би ,ще отворят бюро за пласиране на наркотиците за улестнение.Не,става КАКА Проста и неграмотна кръчмарка да е кмет!Ходи да наливаш бири и да пържеш картофи и цаца в Меден рудник.А пък и простовата,и грозн,и ужастно миризлива ,че и кривогледа 200 кг свиня....Те навързани като черва са:)))Тодор Щерев е съпруга на сестрата на Дарина!Палавото Снеже!То човек се обърка кой кой е....те са кандидатирали целият род....''Тодор Щерев познавал местното население отлично и винаги им помагал с каквото можел''Олееее Божке!Тоз алчен мангал ли бе?Дето не яде да не сере.......Който цепи стотинката на две ли бе?На кой е помогнал,с какво ,кога?!!!Седи си Манго в кафето си и магазина си и вдигай наздравици с селските бекове!Константин Назъров....да разкаже за бизнеса с изрязаните и продадени дърва от гората на Черни връх и на цялата територия,да каже и за другите си подвизи чрез който придоби парите си.И горещо му препоръчвам да ползва банята поне веднъж седмично и поне един ден да е в трезво състояние.Той не успя да задържи жена си,щял да командва цяло едно село...........МАРШ ОТ ТУКА БЕ БУКЛУЦИ МРЪСТНИ,ЛИЦЕМЕРНИ И КРАДЛИВИ,Неграмотни,НЕЧИСТОПЛЪТНИ...НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЯМА ДОСТОЙСТВО,КАЧЕСТВА И РЕСПЕКТ А ЗА МОРАЛ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА.ТЕ ТРЪГНАЛИ СЕ БОРЯТ ЗА СЯДНЕ В КМЕТСКОТО КРЕСЛО////////КАК НЕ ВИЕ СРАМ ТУКА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ МУШЕНИЦИ ГАДНИ.БЕЗОЧЛИВИ БЕЗСРАМНИЦИ ТАКИВА
4.
светла
08.06.2014 02:25:29
4
15
Как не ги е срам дарина кмет та това са едни от най големите измамници.запалиха един ваш съселянин от черни връх стоян им направи пейките и до ден днешен не са му платили той е дърводелец и гледа болно дете.на тези хора са посегнали бедни и чесни.СРАМ
3.
иво
08.06.2014 02:20:06
3
13
Каква.собственичка е на бар това е живо депи на наркотици.не допускайте тези мошенници до избори
2.
мишо
08.06.2014 02:13:48
5
16
Поголям боклук от таз дарина имъжъи наркомана няматели че ги допускате тези боклуци и тсзи кривогледс свиня кметство на тоз наркоман.крадец.бацил наследство ли муе.итаз.руска.свиня..стез.ингьозисти.очи.как.щегледа..хората.в.очите.като.цялото.село..са.измамили..
1.
ехе
08.06.2014 01:11:52
2
11
то това като избори за кмет на Бургас бе, а верно че селото е като след война
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори