×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В писмо до Флагман претендентката за данъчен шеф №1 на Бургас: Аз съм с най-високите оценки!


В писмо до Флагман претендентката за данъчен шеф №1 на Бургас: Аз съм с най-високите оценки!
Димка Нейкова: Имам 4 магистратури, все още аз съм Секретар на община Мъглиж, а кметът ни Господин Господинов е горд собственик на мандра и два краварника
17 Октомври 2013, Четвъртък, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг, ПРЕС ТВ

Г-жа Димка Нейкова изтъква професионалните си качества като обществена фигура в Старозагорска област
В редакционната поща на Флагман.бг пристигна дълго писмо от кандидатката за териториален директор на ТД на НАП-Бургас Димка Нейкова, за която пуснахме дописка преди два дни.  Публикуваме го без редакторска намеса, но с доста съкращения – особено в частта, в която ни заплашва и клейми с какво ли не. Чувството за несвързаност в изразите й обаче не се дължи на съкращенията и ако се наложи, ще покажем оригинала където е нужно.
 Спазвайки етичните норми в журналистиката, смятаме, че г-жа Нейкова има право на отговор. Още повече, че тя ни разкрива неизвестни до този момент интересни моменти от обществено-политическия живот в община Мъглиж.

...“Възприемах до сега Вашата медия като сериозна и отговорна и беше една от трите електронни медии, които уважавах и четях. В света на технологиите това може веднага да проверите.

Дължа да ВИ обясня, че съжденията Ви "всестранно развитата личност на г-жа Нейкова първо се е изявявала в община Мъглиж" не са верни. Г-жа Нейкова живее и работи в Стара Загора, била е главен счетоводител на поделение, а после и на целия  Строително-монтажен комбинат Стара Загора, на  ДП Строителство и възстановяване Стара Загора, в което беше и поделението в Бургас, заместник-началник на Данъчна служба Казанлък и в същото време лектор по счетоводство в квалификационния център на Главно данъчно управление- Банкя, одитор - можеше да проверите на сайта на Министерството на финансите, или тази информация не Ви устройва?  Имам четири магистратури.

Благодаря за вниманието и НЕ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ на Вашата медия, защото няма и да го имате, ако така работите.

Що се отнася до прикачения клип, можеше да разговаряте с Вашия колега-автор, преди да го публикувате. Лъжите и клеветите в клипа по мой адрес, внимателно селектирани и монтирани, платени от публичните финанси на община Мъглиж, ( което обстоятелство щеше да разкрие Вашият колега от ПРЕС ТВ,  ако го бяхте попитали),този мандат под „вещото”  право на разходване от кмета г-н Господинов, горд собственик на мандра и два краварника,  вероятно много са Ви харесали пред вид случая и  възможността за покланяне, да не кажа друго, пред евентуалната бъдеща власт. За публикуваните клевети по мой адрес  от Вас и особено „През август 2012 г. обаче администрацията на мъглижкия кмет Господин Господинов въстава срещу нея, обвинявайки я в злоупотреба с власт и внася в прокуратурата десетки жалби срещу нея. В крайна сметка се разбира, че Нейкова е готова да бъде освободена срещу 6 брутни месечни заплати и най-високата атестационна оценка като държавен служител”  се надявам, че ще имате доблестта да отговаряте пред Темида.

За сведение атестационните оценки не се искат, а се дават за изпълнение на длъжността и аз съм имала най-високите оценки за изпълнение от 2005 г. когато съм постъпила на работа като секретар до 4.11.2011, след която дата пред вид професионалната компетентност и квалификация на кмета, подпомаган от новия политически кабинет, все още не е приключила. Държа да Ви кажа че все още съм Секретар на община Мъглиж, и все още координатор на секретарите на общини за Старозагорска област.


В категории: Бургас


16
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 1
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 2
16
Коментара по темата
16.
Znae se
21.10.2013 22:53:06
0
0
Edin ot dvamata
15.
Решение
21.10.2013 18:05:27
0
0
Знае ли се вече кой ще е?
14.
Slujitel
20.10.2013 13:54:02
0
0
Ha sega da vidim koi shte uspee da se prebori...
13.
Нейкова
19.10.2013 14:33:09
1
0
Уважаеми „флагмани” или „бесове”, Искам да Ви кажа, че не съм възпитана, нито ми е в характера да „ни заплашва и клейми с какво ли не”. Помолих да се запознаем, споделих намеренията си, защото считам, че имам право да се запозная с автора и собственика на медията, която публикува за мен неистинни и непроверени данни и все още очаквам те да излязат от анонимност. Вярвам, че така се прави в демократичните държави, особено в европейските - с най-старите традиции в демокрацията, сред които е нашата родина. Също така вярвам, че всеки човек трябва да носи отговорност за думите и постъпките си, дори само пред самия себе си и тогава би следвало да се извини, ако е сгрешил, а и да застане пред обществото, ако е необходимо, с името си. Клипът, който прикачихте, съдържа само клевети и лъжи по мой адрес без изключение, и по тях вече има постановени актове от компетентните органи, има и още съдебни дела в процес на решаване. Самата заснета „случка” би следвало да Ви накара да проверите събитието – орган на териториална държавна власт организира „протест” срещу съдебно решение и срещу човека, решил да го изпълни, когото той, кметът, сам назначава. „Мероприятието” осъществява със своя политически кабинет - ТРИМА заместник-кмета и служител Връзки с обществеността, с граждани - свои симпатизанти и с новоназначените служители, които са 80% от общинската администрация в момента на „посрещането” ми, и които нямат баджове, и аз самата не успях да се ориентирам кой кой е в тази ситуация. И всички те, без да ме познават, защото ги видях за първи път тогава, в един глас започнаха да дават оценки за мен, в съдебната зала беше доста по-различно….Освен това два дни преди да се върна на работа, аз уведомих работодателя си –кмета, съгласно Закона, като не знаех за какво ще използва той това. Моля настоящия коментар да възприемете като информация от уважение към медията като такава и уважение към Вашите читатели.
12.
Нейкова
19.10.2013 12:28:52
1
0
Уважаеми господин Бонев, очарована съм от Вашия коментар. Има разлика между "сертифициран вътрешен одитор в публичния сектор" и "дипломиран експерт-счетоводител", която разлика не бих искала да Ви обяснявам. Да Ви помогна в търсенето - сертификатът ми е №00930 от 9.12.2009 г. Благодаря на останалите, коментирали мен и моята персона, за вниманиеето.
11.
сателит
18.10.2013 17:49:13
1
4
Какви са тези откачалки,комплексари...самозванци...
10.
ГУСВ
18.10.2013 12:04:36
1
5
Защо са закрити повечето предприятия в които е била ? Стара Загора малка ли е , че вече г-жата се прехвърля тук. ДП"СВ"Бс нищо хубаво не е видяло от Стара Загора. Например продажбата на имота "Домино".
9.
Бонев
18.10.2013 11:17:25
0
6
http://iso-mf.minfin.bg/FukvoPublic/RegisterCertificated.aspx

Моля г-жа Нейкова да си открие сама, сертификата за Вътрешен одитор в публичния сектор, че както видяхме я няма и при експерт-счетоводителите. Ако ли не Флагман да сезира прокуратурата за случая, че ми писна от "калинки" и разни други насекоми в държавата ни!
8.
Предложение
18.10.2013 02:29:17
1
12
Новия директор да започне от началниците на отдели, че голяма част от тях мухлясаха на местата си. В цялата страна ги сменят, само тук са като хербарии залепени за столовете
7.
До "Специалист"-а и до №3
17.10.2013 21:28:32
2
11
Румен Шарпов е много достоен мъж, дано новият директор на НАП Бургас успее да се справи по същият начин и да продължи с положителните промени по веригата за да може бизнесът да работи още по-спокойно. Успех на новия Директор!
6.
специалист
17.10.2013 19:19:03
4
4
Хайде платените драскачи да си държат езика зад зъбите, Знаем ги тия надомни занимания. Оставете експертите да си вършат работата и не се бъркайте в неща, които не разбирате.
5.
а
17.10.2013 18:31:11
2
5
помнете ми думата България не я чака нищо добро като вземем предвид какви са хората с най-високи оценки........
4.
ррррр
17.10.2013 18:18:24
3
10
Щом имате четири магистратури, въобще не се изхабявайте тука директно на европата данъчното
3.
Бург
17.10.2013 18:05:18
3
7
Тая май не е много наред - ами ако стане данъчен шеф??? Сега тя за мястото на Шарпов ли се стяга?
2.
друг одитор
17.10.2013 17:49:23
1
5
http://www.ides.bg/bg/Oditors.aspx?Name=
1.
друг одитор
17.10.2013 17:46:14
2
13
Уважаема Г-жо Нейкова, бихте ли цитирали номера на дипломата си за регистриран одитор, тъй като след справка в официалния регистър не открихме Вашето име.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори