×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Афера с пет деца от френската гимназия в Бургас


Афера с пет деца от френската гимназия в Бургас
Директорката Радостина Костадинова отписала учениците от безплатна 10-дневна екскурзия до Италия по европроект, на тяхно място сложила връзкари - даскали и техните деца
22 Април 2012, Неделя, 18:17 ч.
Автор: Екип на “Бесове”

Директорката Радостина Костадинова ги отписала от екскурзия до Италия, а на тяхно място сложила връзкари

Министерството на образованието, младежта и науката започва проверка в бургаската Гимназия за романски езици “Георги Стойков Раковски” по сигнал за афера с пет деца, съобщиха източници оттам. “Получихме данни от родители, че директорката Радостина Костадинова е отстранила своеволно ученици от група, която е трябвало да пътува по линия на европроект до Италия, за да уреди на техни места деца на нейни приближени учители и приятели”, разказа служител в министерството. Той уточни, че сигналът е писмен и е пристигнал веднага след Великденските празници.

Проверка на “Бесове” установи, че въпросното училище участва в проект “Европейска идентичност и културно наследство”, в рамките на който тази година 24 негови възпитаници от паралелката по италиански език е трябвало да пътуват до Италия на разменни начала. Там българските ученици се настаняват в италиански семейства, чийто деца пък после трябва да им върнат визитата в Бургас. Замисълът на проекта е уж подрастващите да усъвършенстват италианския си език. Но на практика, като всяка европрограма, основният смисъл е да се похарчат едни пари на данъкоплатците, а в конкретния случай - и да се отиде на една безплатна екскурзия за десет дни. Като доказателство за това е съставът на бургаската група, която е летяла за Италия на 16 април. Освен директорката на гимназията Радостина Костадинова, преподавателката по френски език Дарина Костова и по италиански – Джозепина Напи, в нея влизат още и учителките с особено дълбоко отношение към романските езици - по пеене Пепа Запрянова и рисуване Ася Петрова. Затова пък сред екскурзиантите е попаднал и синът на учителя по испански. За разлика от учениците, преподавателите и директорката са настанени в най-луксозни условия - на хотел.

Списъкът с децата е бил направен още през януари, но на 16 март пет от тях били уведомени, че няма да ходят в Италия. На тяхно място се появяват имената на учителките по музика и рисуване и още няколко други имена. Едната от отстранените ученички е Емине Гюркан – дъщеря от предишния брак на строителния предприемач Феридун Гюркан, собственик на консорциума “Сан сити”, който ремонтира Морското казино в Бургас. Тъй като очевидно рокадите в списъка са правени в последния момент, Костадинова не е успяла да синхронизира обясненията, които ще бъдат давани, та всеки учител съобщавал на родителите различна причина защо децата им са зачеркнати от списъка.

“Най-напред г-жа Костадинова съобщи, че децата са подали документите със закъснение. След нея Дарина Костова ни каза, че въобще не е получила никакви документи. Джозепина Напи ни хвърли трето обяснение – Емине си била намалила успеха по италиански, затова няма да пътува. След това Костадинова също започна да повтаря, че документи не са подавани и дори заплаши петте деца, че ако не престанели да лъжат, че са носили документи в училище, щели да понесат много сериозни последствия”, обясни майката на Емине – Мери Камбер. Документите, които са поискани, съдържат лични данни, а след последната версия на Костадинова, тя вече отказвала да ги върне. Сред тях са копие на международния паспорт на децата и съгласие на родителите, че те могат да бъдат изведени зад граница.

“След като се наслушах на противоречащи си версии, вече сериозно се притесних, че съгласието за извеждане зад граница може в един момент да бъде подправено и с подменена дата – използвано за трафик на деца. Затова поисках с нотариална покана да ми бъде върнато. В отговор получихме нова версия – Костадинова сега пък твърдеше, че при нея имало само копие от международния паспорт, но не и документ за съгласие”, казва Мери Камбер.

От министерството поясниха, че по всяка вероятност с проверката за аферата с петте деца ще бъде натоварен Регионалният инспекторат в Бургас. Неговите действия обаче ще се контролират от София, тъй като самият инспекторат в миналото е участвал в афери с деца, а част от замесените лица все още работят там. виж интервюто с директорката долу

В категории: Разследване


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
35
Коментара по темата
35.
До №12 - друга майка
15.05.2012 01:28:37
0
5
Няма друг журналист в Бургас който може да прави такива разкрития за образованието като Катя Касабова.Че кой друг журналист ще се наеме да си прави главоболие да се занимава с тая жалка образователна система в Бургас. Вижте Виолета Илиева и кръга около нея и повече няма нужда да говорим.
34.
malkiq chovek
27.04.2012 14:37:34
2
7
V tova uchilichte ierarhiqte e prosto tolkova poznata na vsichki ni.Vsichko e s vruzki i pari,a da ne govorim che g-ja Georgieva se vqsva 2-3 puti i to kolkoto da podpishe neshto :) Ne samo vrazkarite imat nujdi i t.n ami drygite,nie nqmame li pravo na glas i izqva,na mnenie :) Georgieva neka se pogriji parvo za higienata che nqma sapun i t.hartiq,a da ne govorim za topla voda i posle da si harchi parichkite po ostrovi i t.n :) Uspeh na roditelite :)
33.
ot 7777
27.04.2012 14:11:25
2
2
децата които дойдоха от френска и испанска дойдоха заради таланта си ... кои заради пеене, кои заради танците.. както казах онези 5-те деца не бяха сериозни относно проекта. Колкото до г-жата по френски там не съм на ясно, защото съм от италианска :))
32.
uchenik
27.04.2012 14:02:15
1
11
qvno ne ste mnogo zapoznati s "prekrasnata" ni direktorka,koqto za edna godina sum vidqla dva puti na rabota,poradi prostata prichina,che tq vinagi e na ekskurzii i e vechno "zaeta",aman ot vruzkarski istorii i toq Pelov nqma li koi da mu kaje che e veche 70 godishen dqdo,koito posqga na uchenicite,a uvajaemata Radostina Georgieva se napravi na udarena,Bog da go prosti Rafa,ako beshe oshte sred nas shteshe da vi opravi kashite koito se zaburkvat ot 3,4 godini nasam v "elitnata" frenska gimnaziq!!!
31.
do РОДИТЕЛ
27.04.2012 13:59:13
0
2
Da tova shte e veroqtno zashtoto na uchenicite koito uchat frenski i ne znaqt 1 duma na italqnski shte im e MNOGO polezna podobna ekskurziq!!
30.
kum 77777
27.04.2012 13:51:01
1
3
Edin vupros.Zashto shte vzimat deca ot FRENSKI i ISPANSKI paralelki a tezi ot italiqnska bivat ignorirani?O sega nesumneno trqbva da se spomenat imenata na edna uchitelka po frenski ezik i neiniqt sin,koito ne e propusnal nito edna ekskurziq na uchilishteto,FRANCIQ,HOLANDIQ sega Italiq.Nqma da namesvam imena.Stavate smeshni veche!
29.
bez ime
27.04.2012 13:44:28
4
1
vuprosniqt uchitel po ispanski e prepodavatel i po italqnski, taka che e normalno sinut mu da otide
28.
77777
27.04.2012 13:42:14
7
1
вижте какво... като не знаете за какво става дума изобщо не пишете.... г-жа Георгиева си свърши чудесно работата колкото до онези 5 деца, които бяха отстранени причините бяха няколко : не си носиха навреме документите, не идваха на репетициите по пеене и танците, с една дума те не бяха сериозни относно проекта. Г-жа Запрянова .... много простотии видях написани за нея, нямам думи.. единствената причина тя да дойде в Италия тя е, че е преподавател по музика, както и Ася Петрова- по изобразително изкуство.
27.
Uchenik
27.04.2012 13:36:11
2
6
Razbira se che samo vruzkari shte sa vzeti kakvo ochakvate,vsichki sa uredeni vruzkari moga da izbroq imena na uchiteli i uchenici koito sa zameseni.Kolkoto do ostanalite uchenici shansut za podobna ekskurziq e pod 0.Dori ne se dava pod vupros!
26.
просто човек
26.04.2012 22:21:06
5
1
На всички,които сипят обиди и ругатни по адрес на френската,искам да кажа две думи.Никой от нас не е идеален и безгрешен. Но гневът,завистта и ругатните са присъщи само на човека.Животът е твърде кратък и ни е само един. За всичко си плащаме -не забравяйте,това. А относно училището и директорката- супер са си,повярвайте ми!
25.
РОДИТЕЛ
26.04.2012 07:09:01
2
1
Така си и знаех, наистина от статията се прави извода, че проекта касае само италианските паралелки, но нека не се говори когато не са познати условията, моля ви, що за български манталитет.Проекта е за всичките паралелки на гимназията по романски езици-френския е основния език и на проекта не участват само италиански паралелки, а от всички паралелки.Това, че пътуването е до Италия дава грешна представа на не информираните и незнаещите, затова без коментар.
24.
ок
25.04.2012 18:20:46
0
7
на този проект до колкото съм информирана има и деца от френска паралелка нима и те говорят на френски в Италия както сина на господина по испански говори испански едва ли това минава всякакви граници на такъв проект според мен лично трябва всеки ученик поне един да посети и моля госпожа Касабова да попита госпожа Костадинова за тези деца от френска които отиват на този проект в Италия
23.
Suzi
24.04.2012 17:46:31
2
12
РАДОСТИНА ДА СИ ОПРАВИ УЧИТЕЛКИТЕ, ОНИЯ КАТО КАЛОЯНОВА ДЕТО ХОДЯТ И Я ПЛЮЯТ НАВСЯКЪДЕ
22.
manqka
24.04.2012 17:32:09
2
3
direktorkata se kazva radostina georgieva hahah
21.
Димитър
24.04.2012 13:49:07
5
5
Защо не напишете кой "разследващ" странджански "журналист" е сътворил тази поредна простотия. (Екипът на "Бесове") Всичките там в купом ли писахте статията? :) Или на Касабова не й стигат хонорарите да си покрива съдебните разноски. От къде се събрахте толкова много пребити гадулки, пардон "журналисти" на едно място?! :)
20.
Професор
24.04.2012 10:58:53
0
8
Г - н neizvesten, благодаря много за полезната информация! Истината ще излезе наяве и то със съдействието на съвестни граждани, като вас!
19.
neizvesten
24.04.2012 10:41:58
0
5
Dokolkoto si spomnjam, damata po risuvane e dashterja na Cankova ot RIO. Kakva proverka shte se pravi neznam.
18.
Професор
24.04.2012 10:39:33
3
9
В подобни образователни европейски проекти най - важен е интереса на децата. Никой не помисли за тяхната психика и емоционално състояние. Какъв пример им дават преподавателите? Поздравления за г - жа Касабова - един брилянтен журналист! Адмирации за родителите, които смело заявиха позицията си! Министърът на образованието е съвестен и много прецизен в работата си и осъществява строг контрол в образователната система! Санкции ще има!
17.
РОДИТЕЛ
24.04.2012 10:37:46
4
4
Направо съм възмутена. Какви са тези глупости.Още октомври месец миналата година госпожата по музика определи дъщеря ми да пее в групата за проекта Италия.Имаше и концерт на 05-04.,на който представиха програмата. това да става от днеска за вчера. пълни тъпотии
16.
717
24.04.2012 06:42:23
4
5
Госпожа Касабова, а и жалващите се родители сигурно не знаят, че ИТАЛИАНСКИЯ е езика на музиката.Ще има и други проекти какво толкова се е случила, ами хайде всички ученици да ревнат сега или може би това са последните години на децата на тези родители и ако не отидат ще изтърват влака.
15.
доброжелател
24.04.2012 06:37:59
9
4
Г-жо Касабова, защо си позволявате да пишете статии, гледайки само от едната страна на медала. Та вие с това си поведението давате хляб в устата на съдебната система и на горепосочените лица да ви заведат поредното дело за обида и клевета.Нима нямате опита, какво се случва в съдебните зали. Ами преди да напишете позаинтерисовайте се малко.Някой не може да се примири с професионалното израстване на г-жа Запрянова и другите госпожи и хайде сега да се надиграваме.Така не се прави журналистика
14.
кречетало
24.04.2012 06:22:18
8
7
Госпожа Пепа Запрянова не ходи на екскурзии, а на фестивали и конкурси,ако не е ясно още на някой. Педагог на ниво и едва ли има някой друг като нея който да се раздава и да живее с всяко едно дете. Едва ли има в страната други хорове с толкова много национални и международни награди от конкурси и фестивали.Когато пишете нещо първо се замислете. Що се отнася до италианския и език, познанията и идват от образованието и не следва да се казва, че има "особенно отношение към романските езици". В програмата в която участват децата има и фолклорни задачи и кой да отиде -господина по физическо ли. Търсете не само фактите, а и делата.
13.
МАЙКА НА МАЙКАТА
23.04.2012 23:01:47
3
4
АЗ СЪЩО ИМАМ ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ ДЕЙСТВИЯТА И РАБОТАТА НА ПЕПА ЗАПРЯНОВА. ТЯ Е СТРАХОТЕН ПЕДАГОГ И ЧОВЕК И КАКВО Е ВИНОВНА ЖЕНАТА, ЧЕ НАШЕТО ГАРДЖЕ ПЕЕ ФАЛШИВО.
12.
МАЙКА
23.04.2012 22:15:09
4
9
ИМАМ ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЯТА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ПЕПА ЗАПРЯНОВА. ТОВА , ЧЕ ЗНАЕ ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК НЕ Й ДАВА ПРАВО ДА ХОДИ НА ЕКСКУРЗИИ БЕЗПЛАТНО И НЕПРАВОМЕРНО. ПО-ДОБРЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ КОЛКО ПАРИ Е ПОХАРЧИЛА НА ДЕЦАТА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ. ИНЕКА ДА НЕ ГО ПРАВИ КАТЯ КАСАБОВА , А НЯКОЯ ДРУГА МЕДИЯ.
11.
известен
23.04.2012 21:21:09
19
4
Стига кте плюли срещу ГРЕ.Това е гимназията, която дава най-подготвени кадри .Директоркатае един интелигентен човек,който знае какво върши и какво е нужно за издигане престижа на гимназията.Това не може да бъде опровергано,освен от "умни"хора,доброжелатели като Касабови.На всичко отгоре информацията е невярна.Това ще се докаже и очаквам извинения от Касабови.
10.
известен
23.04.2012 21:21:07
5
2
Стига кте плюли срещу ГРЕ.Това е гимназията, която дава най-подготвени кадри .Директоркатае един интелигентен човек,който знае какво върши и какво е нужно за издигане престижа на гимназията.Това не може да бъде опровергано,освен от "умни"хора,доброжелатели като Касабови.На всичко отгоре информацията е невярна.Това ще се докаже и очаквам извинения от Касабови.
9.
12345
23.04.2012 14:58:52
2
2
Някъде по пътя си един към друг, губим себе си. Някъде в очите на другите, където четем какво сме и не сме, губим усещането за това какво сме и не сме. Някъде между думите, сред които се лутаме, губим всичко онова, за което няма думи. Докато накрая – предадени и от самите думи – оставаме сами насред лабиринта, без спомен за началото, без представа за края... Голямата литература започва от тук. Започва от музиката, която думите, след всичките си предателства и изневери, все още носят. Великата литература размесва в палитрата си всички тези безсмислени думички-боички и рисува. Картини. Не това, което е добро или зло. Това, което е.
8.
0909090
23.04.2012 13:56:19
1
1
http://www.besove.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/32651/%D0%A1%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0
7.
0909090
23.04.2012 13:56:14
0
0
http://www.besove.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/32651/%D0%A1%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0
6.
Чирака
23.04.2012 10:09:56
14
4
тази учителка по пеене с особени заслуги към рамонските езици, знае перфектно италиански, води няколко хора по народно пеене и има записи н националното радио, занимавасе изключително с обществена дейност, за разлика от вас в Бесове и най вече другарката Касабова, която освен в този сайт и в някое друго0жълто вестниче, няма нищо общественополезно да е написала.
5.
ученичка
23.04.2012 06:11:46
2
16
Е, то ако Дарина Костова не е замесена, кой ? Те с Радостинчето са по финансовите въпроси, Радостина е един финансов директор на това ГРЕ. Истинският директор , който вършеше цялата работа, за съжаление почина.
Радостинааааааааа, не ставаааааш !
4.
123
23.04.2012 05:21:15
2
4
Всеки проект си има конкретни параметри, нека първо да се провери, а след това да се коментира.
3.
гост
22.04.2012 23:37:43
5
11
Пак ли Пепа Запрянова отива на екскурзия в чужбина за сметка на учениците? Това е за пореден път, няма ли кой да спре тази жена да използва учениците и техните родители?
2.
1988
22.04.2012 20:14:33
4
24
Бесове, направете им проверка за "курсовете" , които се провеждат от учители от гимназията, състоят се в гимназията и струват "само" 600лв за да се вземе сертификат ДЕЛФ.
А ако се подготвиш самостоятелно, почти сигурно е, че ще те скъсат.
Поздрави ! Любящ бивш ученик
1.
Грамотен
22.04.2012 18:45:07
12
26
Всеки грамотен човек ще се сети, че тази статия е свирка на шефа на Сан Сити, от когото се очаква да стане рекламодател в сайта. Елеметарно, Уотсън :-)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори