×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пуснаха под домашен арест Атанас Андонов, който уби Янита и остави две деца без майчина ласка


Пуснаха под домашен арест Атанас Андонов, който уби Янита и остави две деца без майчина ласка
Атанас каза, че не се чувства виновен за ПТП-о край село Черни връх, воланът на БМВ-то му блокирал и той не успял да реагира
Тема в развитие
В дома ми ще е празно, болката за мен и децата няма да отмине, но нека няма повече трагедии (ВИДЕО) Щракнаха белезниците на шофьора, убил 33-годишната Янита по пътя Бургас-Средец Търсят свидетели на тежката катастрофа, при която загина Янита, двете ѝ момиченца утре се прибират у дома Как съпругът на загиналата Янита да каже на децата си, че майка им е вече звездичка на небето? 5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност Ексклузивно за Флагман! Проговори жената на Атанас от фаталната катастрофа край с. Черни връх Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае Загубихме още един уважаван педагог, този път в днешната зверска катастрофа край Бургас Трагедия! Има жертва при челната катастрофата край Черни връх Извънредно! Тежката катастрофа край Бургас, три линейки са на място
виж още
скрий
16 Март 2024, Събота, 15:51 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Авторът

Окръжният съд се смили над 59-годишния мъж и отхвърли искането на Прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение

Окръжният съд в Бургас взе мярка за неотклонение "домашен арест" спрямо Атанас Андонов, който на 9 март на пътя Бургас-Средец причини тежка катастрофа, отнела живота на 33-годишната Янита Пепелянкова. Съдия Петя Георгиева е сметнала, че мястото на 59-годишния мъж не е зад решетките и отхвърли искането на Прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - постоянен арест. Мъжът причинил ПТП-то по непредпазливост остави две деца - на 5 г. и 8 г. без майчина ласка. 

59-годишният Атанас Андонов е обвинен за това, че е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на Янита, както и средни телесни повреди на друга жена и две деца, настъпили в резултат от пътнотранспортно произшествие в района на разклона за с. Черни връх. За това престъпление законът предвижда наказание от 5 до 15 г. затвор (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). 

Припомняме, че по-рано днес Атанасов заяви, че не се чувства виновен за ПТП-о, воланът на БМВ-то му блокирал и той не успял да реагира. Установено е обаче, че той е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е блъсна Ситроена, зад чийто волан е била майката на Янита - Елена. 

Предстои автотехническа експертиза да докаже имало ли е БМВ-то технически проблем, с каква скорост се е движел Атанас и каква е точната причина за настъпването на инцидента. Дотогава обаче Андонов ще си бъде у дома с електронна гривна. Той е пенсионер, но работи като технически сътрудник. Има един син, а съпругата му е учителка . 

На днешното заседание той бе представляван от двама адвокати - Веселина Василева и Марийка Глушкова. Посочено бе, че има сериозни сърдечни проблеми и ТЕЛК. Самият Атанас пък заяви, че не иска да ходи в затвора, защото хората не били като него и той се стресирал. 


В категории: Темида , Бургас


36
Коментара по темата
36.
:(
29.03.2024 14:25:17
0
2
На всеки може да се случи. В името на паметта на жената, чийто живот е отнел и голямата скръб на близките да беше застанал като мъж и да каже "Не прецених ситуацията, чувствам се ужасно, много съжалявам, простете ми! Така и така щеше да вземе условна, но дори и да не бъде простен от близките, все пак едно истинско признание, покаяние и извинение, донякъде би накарало близките да изпитат леко облекчение от признатия грях. А не да лъже като долен измамник, че спирачките са виновни, гумите, колата, пътя, времето , слънцето, луната. Защото така излиза, че не само е убил жената, а иска и да си прикрие греха с отнемането на живот и поведението на джигит на пътя. С което допълнително си навлича гнева и ненавистта на обществото и близките.
35.
До 34, анонимен
17.03.2024 11:12:16
0
4
Шш ало, мъжът и е служител на мвр, г-н или г-жа анонимен. Имаш ли представа за каква доблест става на въпрос?! Откъде да знаеш я, теб сигурно всеки път те карат да отбиеш като си без колан, а и сигурно са те глобявали поне веднъж хаха... Има една приказка "хитрата сврака- с двата крака", както и "it's my life". Просто съвет, не го приемай като упреки
34.
Анонимен
17.03.2024 09:44:29
1
5
Първо трябва сами да пазим нас и децата си и след това да очакваме и другите да ги пазят. Как може толкова безотговорно всички в колата са ка без колани и какъв пример се дава на тези деца!?!?! Трагедия за децата при всеки случай!!!
33.
Хах
17.03.2024 07:57:54
0
1
До Хахахаха
Как са й имената? Фейс, ала бала?
32.
*********
17.03.2024 07:54:26
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
Бургac
17.03.2024 07:27:10
2
6
Ей, ама как изведнъж всички рязко стават много болни и колите им заимват някакви технически проблеми, когато стане беля като тази.

Първо, ако здравословно има тези проблеми, защо шофира?
Второ, ако колата му не е наред, защо я кара?

Как може такава наглост? Безобразие!
Застани като мъж и поеми вината си, чиче!
Вярно е, че никой не е застрахован на пътя, ама станалото - станало! Заставаш мъжки и си поемаш последствията!
Никой не е казал, че си го направил нарочно, ама къде се буташ да изпреварваш рисково? Закъде толкова бързате всички? И загиналата женица не е имала колан, както и другите в колата й. Може би защото мъжът й е полицай и "ще оправи нещата", ако ги спре полиция.
За съжаление обаче, никой няма правомощия да връща от оня свят (Бог да я прости и сили на семейството й)

Какъв извод си правя аз, от трагедията?
Първо и задължително условие - предпазният колан, столчета за малки деца!!! (не че е гаранция, че ще оживееш при много силен сблъсък, но шансовете при без колан граничат с нула)!
30.
до 29
16.03.2024 21:33:11
1
12
ако наистина твърдиш истината отиди в съда и свидетелствай
29.
AA
16.03.2024 21:22:23
2
12
С каква съвест са тези адвокати че да го защитават в съда.. Заслужава доживотна присъда. Карах зад него и той се опитваше да изпреварва на няколко пъти 3 коли и камион..
28.
Наско
16.03.2024 21:01:31
5
6
ще съдя държавата.Искам награда,че убих само една млада майка.
27.
*********
16.03.2024 20:24:45
8
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
До 24
16.03.2024 20:12:54
2
8
Браво, само това остава- прасета с 2 мозъчни гънки, спряли тревата за месец, колкото да преминат наркотеста в Симеоново, да самораздават правосъдие. Не на Булгаристан ами на Северно Африканка Република повече би отивало да си прекръстим бедната псевдобананова република.
25.
Иво
16.03.2024 19:26:06
5
22
Този убиец е направил транспортно престъпление, не е инцидент или по непредпазливост.
24.
Добре са направили
16.03.2024 19:12:38
5
8
Добре са направили. Сега е ред на полицайчето. Ако е мъж на място ще го направи.
23.
Николай
16.03.2024 18:59:33
30
12
До 23 Бай....
познавам го лично повече от 40 години и е свестен. Така се е случило. Лош късмет и тн.

Преди заседанието, сестрата на Андонов - Антоанета Димитрова разказа пред журналисти: "Той ми се обади след катастрофата и ми каза така: "Сестра ми, не мога да дишам, но отивам да спасявам две деца“, ми обясни той. Децата са били без колани, починалата и майката - също. Няма седалка за 5-годишното детенце. Въпреки раните му, той ми каза, че е станало нещо с колата. Брат ми има книжка от години и няма нарушения. Той се е справял при всякакви ситуации. За мен той е чист човек, с чисто минало, но медиите и обществото го представят по съвсем друг начин. Той за мен е невинен!".

Прокурорът по делото Ангел Георгиев потвърди, че двете жени и децата не са били с колани в автомобила. По време на заседанието той поиска обвиняемият да остане в ареста. Предстои да се назначи съдебно-автотехническа експертиза, която да определи дали е имало проблем с автомобила преди удара: "На правия участък ограничението е 60 км/ч, а той твърди, че е карал с 80 км/ч. Тъй като толкова е задал на устройството. Автомобилът му е автоматик и е с темпомат. На автопилот с 80 км/ч", уточни прокурорът.
22.
Бай....
16.03.2024 18:50:59
3
5
"Е ми, повече няма да се повтаря ."
21.
Гражданка
16.03.2024 18:40:03
4
25
Само заради факта, че заявява, че не се чувства виновен, трябва да лежи ефективно в затвора, там му е мястото. Кога най-накрая някой ще се почувства виновен, след като убие?! Една млада майка вече я няма заради теб, изорд! Как не те е срам изобщо да говориш? Ти не си човек!
20.
шофьор
16.03.2024 18:35:54
7
25
Кой е виновен?Ако беше спазвал ограничението на скоростта,нямаше да има такива подследствия!
По добре,не говори тъпотии,че ти е блокирало нещо по колата,чудиш се как да се оправдаеш!
Как ще върнеш майката на двете деца,това обясни!!!!!
Виновен си,къде ми изпреварваш и с каква скорост се движиш кскво ти е блокирало,защо не се хвърли в канавката,а отиваш в насрещното движение,малоумник!!!!
19.
Бай....
16.03.2024 18:25:17
6
7
Най-добре този маймун да се самообеси !
18.
Бай....до 17
16.03.2024 18:22:36
7
15
Ти от кой кенеф се обаждаш бе, кретен ?! Да ти Е.П.М. !
17.
До Sss
16.03.2024 18:10:57
40
9
Един от малкото точни коментари, дано не го изтрият флегмите. Лишил ги бил от майчина ласка, направо да се разплачеш от мелодрама. И какво сега, да ревем за ченгето-вдовец и умрялата даскалица? Това са хората, които създават и поддържат с цялата мижава власт, което им е дадена, шибаната ситуация в държавата. Взимат заплатки, ползват си бонусчетата, кой- как се уреди. Няма място за съжаление, когато хора от тези прослойки получават божието възмездие за нагаждачеството си. Дано не го побъркат от дела и клевети, шофьора на бмв и семейството му, другото- минало заминало.
16.
мен
16.03.2024 17:57:39
0
24
Какво стана със Ставийски ? Какво стана с убиеца на Милен Цветков ? Какво стана с циганина заклал тираджията в село Прилеп ? Някой знае ли ?
15.
до 14
16.03.2024 17:34:04
2
9
Изказвяш се неподготвен...
14.
Разбирач
16.03.2024 17:20:22
12
12
""воланът на БМВ-то му блокирал и той не успял да реагира""
Тоя да не е изключил от скорост колата и да му са е заключил волана ибаси изрода?
13.
Мда
16.03.2024 16:57:37
1
26
Има само един алкохолик в случая и това адв.Василева, не знам защо я е наел този човек, познавам и съдия Петя Георгиева и бих казал, че в случая е присъдила правилно предвид българско провосъдие, което липсва съгласна НК, защото нашите депутати са събрани от край време кръчмари, сервитьори, общи работници, като цяло простаци а да и к.рви
12.
Възмутен
16.03.2024 16:53:11
7
36
Само като му видиш малоумната и дебилната селска физиономия и няма какво да говорим повече
11.
Капитана
16.03.2024 16:53:02
9
43
Много мишки гледам се взели за философи из коментарите, разпъват локуми за колани и столчета, някой нещо да каже за скоростта с която е карал този толуп?Или като блокирал волана и колата сама се ускорила до 120-140 при ограничение 60?Ситроена на снимките е смазан като консерва, как е станало това мишкииииии?
10.
Гошо
16.03.2024 16:46:35
0
9
До коментар 9.
Има,в тази новина на Флагман
"Ексклузивно за Флагман! Проговори жената на Атанас от фаталната катастрофа край с. Черни връх".
БМВ - то в едно дърво с удар от дясната страна.
9.
С
16.03.2024 16:32:41
0
20
Абе какво бмв е карал тоя, никъде не видях една снимка? А на ситроена имаше сто.
8.
до коментар 4
16.03.2024 16:22:05
4
24
слушай ве ей ирод мръсен недей да знаеш много дано те сполети нещо такова че да разбереш какво.Много сте отворени на анонзимни коментари наркоманка е майка ти нищожество такова
7.
*
16.03.2024 16:20:08
8
47
Не бил за това място, а загиналата 33 годишна жена да не е на мястото си? А майка и и двете деца как се чувстват без нея? А съпругът и на кое небе е и кого да гледа? Разпилял цяло семейство и мястото му е в затвора! Вижте какво наказание ще получи ако живее в САЩ!
6.
123
16.03.2024 16:18:14
13
19
Спрете със спекулата. Неграмотни сте. Това ПТП е непредпазливо. Няма кой да го задържи. А по закон дэра и да го направят за непредпазливо задържането е два месеца и после пак го пускат. Такова дело разследването му е вежду 1 и и години а то, защото точно роднините на жертвата ще искат нови, и нови, и нова експертизи и все няма да им изнася. А прокурорът и всички прокурори са едни бъзльовци, които ходят по дирниците на медиите и се страхуват за заплатки и службица. Срам. Прокурорите не са магистрати, а зависими хора. Добре, че още има съд.
5.
Templar
16.03.2024 16:11:23
9
56
Бахти грозната алкохолишка физиономия... И не се чувствал виновен, наглия селянин... Как да не си виновен бе, кучак умрял! Убил си някой, поне си наведи кривата глава...
4.
Sss
16.03.2024 16:08:44
55
24
Всички млади даскалки са курвета пропаднали, наркоманки хахахах по градините е пълно с боклуци упражняващо тази уж свята професия. Класическа двойка е даскалка с полицай или граничен хахаахдйах минди
3.
Леле
16.03.2024 16:01:04
4
35
БФС лайн* ,съда лайн*,парламента лайн*,навсякаде е осрано
2.
Че то ний
16.03.2024 15:57:38
2
31
сме си маймуни,нема кво да ни правят!
1.
Бг кенеф
16.03.2024 15:56:36
4
40
Народе докога ще спиш да те правят на маймуна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори