×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Андонов пред съда за смъртта на Янита: Не се чувствам виновен, не искам в затвора, не съм като хората там! 


Атанас Андонов пред съда за смъртта на Янита: Не се чувствам виновен, не искам в затвора, не съм като хората там! 
Шофьорът на БМВ-то бил много болен, пиел лекарства и имал ТЕЛК
Тема в развитие
В дома ми ще е празно, болката за мен и децата няма да отмине, но нека няма повече трагедии (ВИДЕО) Щракнаха белезниците на шофьора, убил 33-годишната Янита по пътя Бургас-Средец Търсят свидетели на тежката катастрофа, при която загина Янита, двете ѝ момиченца утре се прибират у дома Как съпругът на загиналата Янита да каже на децата си, че майка им е вече звездичка на небето? 5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност Ексклузивно за Флагман! Проговори жената на Атанас от фаталната катастрофа край с. Черни връх Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае Загубихме още един уважаван педагог, този път в днешната зверска катастрофа край Бургас Трагедия! Има жертва при челната катастрофата край Черни връх Извънредно! Тежката катастрофа край Бургас, три линейки са на място
виж още
скрий
16 Март 2024, Събота, 13:26 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Авторът

В 15:15 ч. Окръжният съд ще обяви дали ще остави 59-годишния мъж в ареста

Не се чувствам толкова виновен. Колата изведнъж тръгна наляво без да я завивам и аз започнах така наляво-надясно и стъклото се напука и усетих удар. Колата я карах на автопилот. Изразявам съжаление и поднасям съболезнования на близките на семейството. Съжалявам за това, което причиних. Това каза пред съда 59-годишният Атанас Андонов, който на 9 март на пътя Бургас-Средец причини тежка катастрофа, отнела живота на 33-годишната Янита Пепелянкова. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Окръжният съд в Бургас решава дали да уважи искането на прокуратурата да остави обвиняемия за постоянно в ареста. В 15:15 ч. магистратите ще обявят мярката за неотклонение. 

Сестрата на шофьора от ПТП-о край с. Черни връх: Атанас е помогнал на Янита и децата й, те са били без колани

В съдебната зала стана ясно, че Атанасов има още две нарушения на Закона за движение по пътищата през 2021 и 2022 г. Веднъж на същия участък се е движел с превишена скорост. А другото е, че "не е съобразил поведението си с пътната маркировка", но на друго трасе.  Атанасов оправда тези нарушения със сина си, който често карал БМВ-то, за да се придвижи до работа през летните месеци. 

Според преки свидетели на кървавото меле „БМВ-то е отскочило и във въздъха се е завъртяло на 180 градуса“. Те били категорични в това свое виждане относно удара, каза прокурор Ангел Георгиев по време на заседанието.

Държавното обвинение допълни, че наистина БМВ-то е установено със задната си част върху счупен клон на дърво.

„Категоричен съм, че близо 2 тона кола няма как да се завърти, да прелети и да „кацне“ на дърво без да има управление с висока скорост. Но това ще бъде предмет на изследване на автотехническата експертиза", добави той. 

Наказанието за престъплението, в което Андонов е обвинен, е от 5 до 15 години.

Защитата контрира държавното обвинение, че всъщност повдигнатото обвинение било неправилно. Нанесените телесни повреди били две (на децата), а майката Янита не е била пострадала, дори напротив – според показанията след катастрофата слязла от колата и започнала да крещи на водача на БМВ-то. Адвокат Веселина Василева наблегна на факта, че здравословното състояние на Атанас Андонов е сериозно влошено и това била причината да бъде задържан на по-късен етап, както и мярката за неотклонение да се гледа седмица след фаталния инцидент. Защитникът поиска „парична гаранция“. 

Очаквайте подробности! 
 


В категории: Темида


33
Коментара по темата
33.
Додо
17.03.2024 07:19:27
2
4
Как всички изведнъж се разболяват като трябва да ги съдят. Най-лошото е чичето дори не изпитва вина , нито срам и ще си живее спокойно и мирно, защото толкова и ще го осъдят. Ще го мотат няколко години и накрая , защото видиш ли е много болен ще е под домашен арест. Тук трябва да играе закона на джунглата , няколко тупаника и да го приключват.
32.
З.С.
16.03.2024 22:59:48
2
11
Моето дете се спуква да реве, но винаги е вързано в столчето. Дори на 1 пресечка да пътуваме. Аз съм на задната седалка до него закопчана с колана по същия начин. Не заради мен или заради полицаите. А заради детето. Не искам да остане без майка. Всякакви ситуации има. Нашата кола е сигурна и въпреки това слагам коланите. А като гледам в каква Калинка са били жертвата.. лошо ми става. Още от щафьорските курсове имам навик като се кача на колата първата ми работа е да сложа колана. Автоматично ми е. Навик. Ако не го сложа се чувствам като гола. Не е сигурно дали жената щеше да оцелее ако беше с колан, но все пак.. щеше да има по голям шанс. Много тъжна и нелепа история. Това е да си на неподходящото място с неподходящото време . Съжалявам и човека. За мен той не е престъпник. Не е било умишлено, нито е бил пиян или дрогиран. Просто и той е имал лош късмет. Лошо много лошо. Изглежда ми като някаква карма. Да почива в мир жената. Много нелепо и тъжно
31.
Естествен подбор
16.03.2024 21:48:52
9
11
Другият път да слагат колани. Мъжо и нали е ченгел, колегите няма да й кажат копче, ама НА! Наигра се хитрата даскалица хахахах
30.
до гражданката
16.03.2024 20:19:17
5
9
ау, горката, само тя има деца. ами и ние имаме и нашите седят на седалки, закопчани с колан. Майките им също са закопчани. Вярно, никой не е застрахован, особено като ти изкочи някой насреща, но ако се спазват правилата жертвите ще са по-малко.
29.
123
16.03.2024 19:33:38
1
6
Много тъжна история.

Този човек трябва да получи някакво наказание, трябва да се разбере какво точно е направил, зада се случи тази трагедия.

Не разбрах , но май пострадалите хора са били без колани, в повечето случай колана много помага, предполагам,че и в този е можело да помогне.

Винаги нося колан и децата ми също, дори и да е за кратко разстояние, масово виждам деца без колани и без столчета, това е БЕЗОТГОВОРНО, ако не се погрижиш за най-милото си, тогава за какво? Ясно е ,че не всеки ще пострада в катастрофа, но на когото се случи ,ще съжалява цял живот, а няма как да се върне времето!
28.
Гражданка
16.03.2024 18:45:41
11
7
Всички, които съдите майката, вие изобщо пътували ли сте с деца в кола? Има хиляди ситуации. Децата невинаги послушно се возят закопчани с колан. Това може да е причина и майката да се откопчее, за да овладее някаква ситуация. Значи ли това, че този е невинен? Долният боклук, защитен с колан, готов да убива другите хора?! Общество, което съди децата, че са деца, не заслужава да съществува...
27.
мен
16.03.2024 17:34:14
0
19
Какво стана със Ставийски ? Какво стана с убиеца на Милен Цветков ? Какво стана с циганина заклал тираджията в село Прилеп ? Някой знае ли ?
26.
Мда
16.03.2024 17:01:56
4
13
Ти да видиш, "не се чувствам виновен"..не знам някой убиец до сега да е виновен, те единствено съжаляват, че са хванати в случая и тоя плужек, ако имало как е щял да избяга...жалко за децата на тази млада жена, а този нека не се чувства виновен, то има карма
25.
до бургазлията
16.03.2024 16:46:22
2
7
айде и тоя не може да мисли. никой не го изкарва жертвите виновни. Виновен е техният шофьор, че не ги е обезопасил.
24.
до 11 бай
16.03.2024 16:42:33
9
4
ти или си идиот или си малоумен. или и двете. като е изкочил насреща, защо шофьора на блъснатата кола е жив. защото е бил с колан. защо жената и децата са пострадали. защото не са били обезопасени. Според теб не трябва ли и този шофьор да бъде съден или защото е пострадал и ще му се размине. Аман от празноглавци с клавиатура.
23.
Е па нормално
16.03.2024 15:55:50
0
10
ЧичЕто го пуснаха.И да пишите и да не пишите,все тая!
22.
Бургазлията
16.03.2024 15:36:08
4
34
Само дето не разбирам , какви са тези напъни на некви хора , да изкарат виновни загиналата и пострадалите от нейната кола , за да оправдават този убиец навлязал в насрещното с бясна скорост и размазал колата? Нямали колани , нямало столчета , демек те са виновни .
А убиецът имал ли е колан , имал ли технически пригодна кола , карал ли е с нормална скорост . Не търсете вина в убитите , а в убийците които не изпитват вина и Ви се присмиват
21.
До 20
16.03.2024 15:30:52
5
16
Сигурен ли си, че нейната глава е била ударена в предното стъкло? А знаеш ли какъв е принципът, на който се отварят въздушните възглавници?
За жалост покрай професията си съм бил свидетел на стотици катастрофи с пострадали и починали, идея си нямаш как могат да пострадат хората в една катастрофа.
20.
До 19
16.03.2024 15:26:22
1
11
Съгласих се,уважаеми,само дето НЕ ми е ясно защо главата й е била ударена в предното стъкло след като всичко е било по учебник???
19.
До 13
16.03.2024 15:20:05
1
6
Ситроен С3. Обясни ми сега пак какъв експерт съм, ако обичаш. Чакам!
18.
Едно морско момче.
16.03.2024 15:14:37
6
11
Наглец, ти си като хората там! че и по-зле ве!!!! 30 години то пожелавам. попътен ти вятър в затвора, слаби адвокати дано имаш!!!!!!!!!!!!
17.
Бай....
16.03.2024 15:02:23
7
18
Най-добре ще е този идиот да се самообеси !
16.
Фекрет Стораро
16.03.2024 15:01:23
3
13
до 15 по-сигурен съм като тия дет са му дали ГТП-то
15.
До14
16.03.2024 14:51:22
13
10
Ти от къде знаеш мухльо
14.
Фекрет Стораро
16.03.2024 14:40:00
8
31
човека има измислен ТЕЛК да точи държавата и работи час мак без да плаща данъци. Това под окото му е от пиене синьото, утре ще остарее и ние ще му плащаме пенсията на тоя убиец. Във фейсбук съм сигурен, че пуска патриотически песни и снимки. И говори как България била виновна, че не той не сполучил в държавата.
13.
До 9
16.03.2024 14:37:10
4
9
Ти па си големия експерт!Това,което си написал НЕ важи за всички марки и модели,т.е. еърбега може да се активира и без поставен колан.За убиеца разбрахме,че е с БМВ(при тях твоето твърдение важи),но не разбрахме пострадалите с ква марка и модел автомобил са били.
12.
Пор вдовец с огромен 20 см порец
16.03.2024 14:36:52
7
19
Сега изрода ще кацне на дебелия и другия път няма да прави така. А тези дето цъкат минуси са някои негови приятели .Вие нищожества ,ще му ходите на свиждане:)))
11.
Бай....до 3
16.03.2024 14:31:38
5
36
А бе, да те еба в малоумния шофьор ! Значи какво, карам си аз в нормалната лента и изведнъж идва един малоумник насреща и ме прави на дробсърма ! Тъпанар!
10.
Петър
16.03.2024 14:30:31
5
22
Тъпи куки има карма
Не оправдавам никой просто живеете в бг
Другият път на избори се замислете
9.
До 8
16.03.2024 14:26:16
10
25
Дъщерята е била с колан, иначе е нямало да се отвори въздушната възглавница.
Аман от експерти!
8.
До 3 и 4
16.03.2024 14:17:07
12
24
Не е баш така.При произшествието с Местан е осъден и бащата за смърта на детето си,тъй като е шофирал с доста висока скорост и детето не е било в детско столче.А в случая шофьорката също трябва да бъде осъдена,тъй като децата не са били в детски столчета и дъщеря й определено не е била с колан!
7.
Io
16.03.2024 14:15:53
1
31
Като не е бил добре да не се качва да кара нали имал син отне невинен живот ЗАТВОР
6.
Бай....
16.03.2024 14:12:09
3
23
Така е в България! Битият-бит, ебаният-ебан !
5.
КоеНеЕТака
16.03.2024 14:03:41
3
43
Именно толерантността към дребните нарушения произвежда шофьорите-убийци. Един път, втори път и на третия път както казаха по-долу става непоправимото. Дисциплината на пътя започва от паркирането, минава през карането по правилата и свършва с отговорното отношение към техническата изправност на колата.
4.
Бургазлията
16.03.2024 14:01:22
7
43
До : шифьора
Малко ли са наказани двете деца и бабата, загубили дъщеря и майка?
Какво искате в случая държавата , да вкара децата в затвора , а бабата в каторга ли?
И не вярвайте много на теа писани и имало ли е колани и седалки , че защитниците на убийците винаги хвърлят прах , за да размият вината .
3.
шофьор
16.03.2024 13:50:56
20
44
абе, че е виновен, виновен е и трябва да си понесе наказанието. Защо обаче в другата кола хората са били без колани. Защо децата не са били в столчета. Защо винаги жертвите не ги съдят, за неспазване на правилата.
2.
Мдааммм
16.03.2024 13:45:53
5
40
Един път стомничка за вода("Веднъж на същия участък се е движел с превишена скорост"),втори път стомничка за вода("не е съобразил поведението си с пътната маркировка", но на друго трасе" ,третия път се чупи
1.
Ясно кат бял ден
16.03.2024 13:42:00
7
52
Рецидивист на пътя и мястото му е точно при тия зад решетките.Таман ще разбере от пребиваващите тама,че никой от тях не е като тия другите затворници.Бил му се счупил волана и кацнал на дървото,абееее я ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори