×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как съпругът на загиналата Янита да каже на децата си, че майка им е вече звездичка на небето?


Как съпругът на загиналата Янита да каже на децата си, че майка им е вече звездичка на небето?
Трябваше със сълзи на очи да организирам погребението на Янита, а след това с торта да се кача в болничната стая, защото дъщеря ни имаше рожден ден, споделя Иван Дошев
Тема в развитие
В дома ми ще е празно, болката за мен и децата няма да отмине, но нека няма повече трагедии (ВИДЕО) Щракнаха белезниците на шофьора, убил 33-годишната Янита по пътя Бургас-Средец Търсят свидетели на тежката катастрофа, при която загина Янита, двете ѝ момиченца утре се прибират у дома Как съпругът на загиналата Янита да каже на децата си, че майка им е вече звездичка на небето? 5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност Ексклузивно за Флагман! Проговори жената на Атанас от фаталната катастрофа край с. Черни връх Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае Загубихме още един уважаван педагог, този път в днешната зверска катастрофа край Бургас Трагедия! Има жертва при челната катастрофата край Черни връх Извънредно! Тежката катастрофа край Бургас, три линейки са на място
виж още
скрий
12 Март 2024, Вторник, 08:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Бил съм до хората в най-лошите им моменти, изживявал съм болката им, но затова не бях готов, споделя полицаят Иван Дошев

Нямам сили да кажа на децата си за майка им. Това сподели пред бТВ съпругът на загиналата в събота при жестока катастрофа край Бургас Янита Пепелянкова. Знам, че и това трябва да стане, добавя Иван Дошев и с мъка успява да сдържи сълзите си. 

След подобна загуба човек трудно събира сили, но съпругът на слънчевата Янита сам ни потърси в желанието тя да не става просто част от статистиката, уточнява кореспондентът Лора Стаматис.

5-годишното момиченце от катастрофата край с. Черни връх, вече е извън опасност

Инцидентът става посред бял ден на прав участък от пътя Бургас – Средец. При челен удар на два автомобила 33-годишната Янита, която седи на предната седалка, загива на място. Пострадали са двете й дечица – на пет и на осем години. С различни наранявания са приети в болницата. Пострадала е и майката на загиналата учителка.

„Няма опасност за живота на децата. Състоянието им е стабилно. Лечението продължава, но психиката им е разбита“, разказва Иван Дошев.

Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае

„Подготвяхме се за рождения ден на малката ни дъщеря. С голямо нетърпение го очакваше, но се случи неописуемото. На следващия ден трябваше със сълзи на очи да организирам погребението на майка й, а след това с усмивка на лице и с торта на ръце да се кача в болничната стая, където да посрещнем дългоочаквания за нея ден. От своя страна тя ме пита къде е майка й“, добавя той.

„Видял съм какво ли не в професията си. Бил съм свидетел на разбити семейства, съдби, мечти... Бил съм до хората в най-лошите им моменти, изживявал съм болката им, но затова не бях готов“, споделя мъжът.

Загубихме още един уважаван педагог, този път в днешната зверска катастрофа край Бургас

„Съпругата ми беше човек с високи ценности и морал. Винаги се е стремяла да помага на всеки с каквото може“, добавя той.

„Няма да може повече да я видя, да си кажем нещо, но тя беше човек за подражание. Правеше каквото може, за да живеем в по-добра среда“, казва Дошев.

Трагедия! Има жертва при челната катастрофата край Черни връх

„Били при прабабата на децата ми в село Константиново. Прибирали се към Бургас. От свидетели, които са се движили зад автомобила на Атанас, разбрах, че минути преди инцидента е криволичил по пътното платно, като е навлизал в насрещната лента. Можел е да предизвика трудно ПТП, но е връхлетял за жалост върху съпругата и децата ми“, каза оше той.

Днес близките на Янита се прощават с нея.

Пред Нова телевизия пък опечаленият мъж сподели, че тъщата му е много зле психически след катастрофата, при която загубва дъщеря си.

„Шофьорът, блъснал колата им, дори не ме е потърсил. Дойде на крака в спешния кабинет, нямаше наранявания. Потърсих ви, защото искам да има широк обществен отзвук, достатъчно инцидента станаха в държавата ни. Погуби се един млад живот, настоявам за справедлив процес и този човек да поеме отговорност за смъртта на съпругата ми”, каза Иван Дошев. 

След като кореспондентът Цеца Алексова го пита дали причината за криволиченето на автомобилът, който блъска челно колата на тъщата му, не е внезапно влошаване на здравословното състояние на шофьора или пък вниманието му е било отнето от нещо, съпругът на Янита отговори, че на този етап не смее да твърди нищо. 

„Не желая случаят да се потули. Искам справедлив процес и този човек да поеме отговорността за смъртта на съпругата ми и болката, която причини на децата ни!“, добавя той.

Иван Дошев сподели, че от разговор с тъщата си е разбрал, че трагедията е станала за секунди. „Видяла е какво се е случило със съпругата ми, но предприела действия да спаси децата. Не сме водили друг разговор, защото е срината тотално“, добавя той.

„Днес в 12 часа е погребението. Лекарите ми обясниха, че децата ще останат под наблюдение в болницата. Изписването може би ще е утре“, разказва опечаленият мъж. 

„От този човек, който предизвика тази трагедия, искам само да се изправи и да поеме отговорност“, добавя той.

На въпроса какво наказание иска за виновният шофьор Дошев отговаря, че ако получи доживотна присъда, ще е справедливо.

„След като съобщя на децата си за Янита, психиката им ще е разбита. Думата майка вече няма да присъства в речника им, а по-лошо от това не знам какво може да има“, каза още той.


В категории: Бургас


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 2
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
32
Коментара по темата
32.
**** *******
17.03.2024 00:54:34
0
1
Този човек, причинил смъртта на това младо момиче, трябва да получи доживотен затвор! А двете малки дечица, представяте ли си момента, в който разберат, че “мама” вече я няма! Кой ще ги прегърне като нея, как ще растат без нея, техния свят вече е различен. Травмата е неописуема. Милите душички. От тук нататък трябва в името на двете малки деца да има справедлив процес.
31.
Един
12.03.2024 17:38:24
1
10
Това да го прочетат всички господа полицаи, които, след съответната "мотивация" пускат такива коли и шофьори да вървят по пътя. Не е като да не сме го виждали как става.
30.
..
12.03.2024 16:50:54
1
3
Едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ....
29.
Пак аз
12.03.2024 13:19:06
14
6
Жалко, че Господ е избрал за свой инструмент този шофьор, дано правосъдието си свърши работата и го накаже със символична глоба. А иначе- това не е трагедия, повярвайте ми. Особено когато се случват такива неща с полицаи, учители, лекари, политици, това е Божи дар и признак за Неговото милосърдие и всезнание. Иначе не се е изтъркало, щом има четения и се пишат коментари, оревете къра и напишете още 20 статии по темата.
Всичко си идва по местата!
28.
Вуйчо
12.03.2024 13:13:17
5
2
И на всичкото ушев подобно да ги сполети! Няма само да цоцате държавата, а като пожънете трудовете да ревете по медиите я. Е сега ще ви оправят няколко хиляди мигранти, ще ви видим какви сте каубои.
27.
До 26
12.03.2024 13:10:55
4
2
Благодаря, подобно! Ушев пед*****, отивай да се гушкате с колегата и да удавите мъката...
26.
До 24
12.03.2024 12:59:42
3
3
Eй клавиатурен мишок ако за теб не е трагедия пожелаваме ти да разбереш какво е
25.
6matarok
12.03.2024 12:47:22
4
2
Makata e golqma za decata, udara 6te e mnogo golqm i 6te e travma za cql jivot , ne iskam da si go predstavqm, no za sajelenie taka raboti sveta: Trudnite vremena rajdat silni hora, silnite hora sazdavat lesni vremena, lesnite vremena sazdavat slabi hora, slabite hora sazdavat trudni vremena. V momenta ni upravlqvat slabi hora i sazdavat trudni vremena i takiva tragedii, tezi tragedii 6te sazdadat silni hora!
24.
До 23
12.03.2024 12:21:10
28
4
Чак пък трагедия. Нормално явление :)
23.
До 22
12.03.2024 11:53:07
2
9
Ти надрусан ли си бе, кретен?
Сила на семейството... Каквото и да кажем ще е малко. Ужасена трагедия..
22.
*********
12.03.2024 11:47:31
13
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
*********
12.03.2024 11:41:51
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Дааа
12.03.2024 11:27:47
2
14
Да почива в мир жената. Бабата която е карала и тя е набивала спирачки и този който ги блъска и той има доста голям спирачен път огледах мястото много добре всеки ден минавам от там по трипъти жената просто е нямала рефлекс поне 2,3 секунди е имала да излезе извън пътното платно и да влезе във канавката е можела и щеше да се спасят но да е паникьосала има 30 40 метра спирачен път и от нея също има спирачен път те са се гледали имала е време да реагира.
19.
Добавете коментар
12.03.2024 11:20:47
1
10
Лека й пръст на жената мир на праха й.Съболезнования на почернените семейства,шофирайте с разум това не е детска игра,едно неразумно действие може да струва много.
18.
*********
12.03.2024 11:09:27
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
аааа
12.03.2024 10:39:30
2
15
Сложете патрул, който да следи скоростта там. Там е място, на което има опасност, за ПТП, не да ми седят долу до дървото, а там да се позиционират. Жалко, за загубеният живот. Съболезнование и сила. Нека не остане поредното ПТП
16.
ДО 15
12.03.2024 10:04:25
1
17
Прав си човече,ама масата от българите са такива боклуци и трите Х-а , затова го е го е писал така,щото е патил от такива ,,доброжелатели,,....
Пък за IP адресите,не го мисли,нищо няма да му сторят,щото по тая логика,трябва да вкарат половин България в затворите,щото всеки псува и критикува правителството.....
15.
родител
12.03.2024 09:51:07
7
12
Какви хора има да пишат такива гнусотии,тива само българин прост може да го напише!!!
В такъв момент как медиите разрешавт такива отвратителни писания!!!!!
Този изрод който го е писал XXX знае ли,че има IP адрес?!!!!!
14.
До 8
12.03.2024 09:45:09
0
16
Дебилите са злото
13.
О,Господи
12.03.2024 09:44:08
0
36
И тази огромна трагедия заради един дебил с Бмв,който бързал
12.
До 10
12.03.2024 09:38:47
1
6
Да, той е
11.
4748483
12.03.2024 09:27:53
0
18
Жалко, спомням си я от Васил Априлов, бяхме в различни класове, толкова млада си отиде, нямам думи...
10.
Бивш
12.03.2024 09:26:26
0
12
Дошев да не би да е син на Хр.Дошев от Камено който почина полицая?
9.
*********
12.03.2024 09:23:41
21
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Колко още?
12.03.2024 09:17:36
4
15
Колите са зло.
7.
az
12.03.2024 09:02:22
2
59
Още една млада жена си отиде по нелеп и тъжен начин:( Мъчно ми е за дечицата , никога повече няма да кажат "мама", никога няма да я видят. Съболезноваания на цялото семейство , много сили ще са нужни , за да продължите напред , мили хора! Дано има справедливо наказание на виновника на катастрофата! Светъл път на душата на тази прекрасна жена и майка , дано почива в мир! :(((
6.
:d,rk
12.03.2024 08:35:48
1
79
Дръж се човече,много е сложно...ще го разбереш!!Гледай децата,имаш семейство,приятели,колеги...живота продължава,ще ти е трудно !!
5.
:)
12.03.2024 08:28:59
16
41
така става като не конфискувате бмветата, тези коли трябва да са спрени от движение и да нямат право хората да ги карат, такива коли се карат само от олигофрени, нормален човек никога няма да си вземе такъв кенеф за кола
4.
До ХХХ
12.03.2024 08:27:49
9
20
Нещастник! Дано да изживееш същото, палячо!
3.
До ХХХ
12.03.2024 08:21:44
10
56
Какъв Б@КЛУК трябва да си в подобен момент да говориш така?
2.
1
12.03.2024 08:19:46
4
94
Сили на теб и цялото ти семейство , мило момче….!
1.
*********
12.03.2024 08:16:06
99
9
Коментарът беше изтрит от модератор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори