×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт


„Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт
Компанията твърди, че нямало двоен аршин и фаворизиране на едно от летищата им за сметка на другото
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
29 Февруари 2024, Четвъртък, 13:09 ч.
Автор: Флагман.бг

В момента панирали ремонтните дейности, не било ясно кога точно ще ги направят

Концесионерът на летище „Бургас“ – „Фрапорт туин стар еърпорт“ АД току-що излезе с позиция за спорния ремонт на бургаския аеропорт, който взриви туристическия бранш и кметовете от региона. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В дългата позиция на дружеството общо взето не се казва нищо ново и за пореден път се подчертава размерът на инвестициите, участието на международни борси, пътнико-потокът към летище „Бургас“ и други.

От „Фрапорт туин стар еърпорт“ АД все пак уточняват, че в момента все още планиран ремонтните дейности на пистата, били наели международни специалисти и когато имали повече яснота щели да уведомят институции – общините, Министерството на туризма, Министерството на транспорта и туристическите асоциации.

Именно това бе една от критиките към концесионера – че се готви да затвори летището за половин година без никакво обществено обсъждане.

От „Фрапорт“ припомнят, че през 2011 година затворили варненското летище за половин година заради идентичен ремонт и насочили към Бургас „всички полети“, но колко са те всъщност и дали изобщо е имало такива, не се посочва в позицията.

Концесионерт за пореден път изтъква, че авиокомпаниите сами решавали дали да разкриват или закриват нови маршрути и те не можели да им влияят.

Ето и цялата позиция:

Във връзка с медийните изявления за Летище Бургас през последната седмица, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД още веднъж подчертава своя ангажимент като отговорен концесионер и работодател да продължи да увеличава целогодишния трафик и свързаност на Летище Бургас. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД разполага и ще обновява инфраструктурата на Летище Бургас като модерно и привлекателно летище за авиокомпании и пътници, отговарящо на всички изисквания за безопасност и сигурност, тъй като това е приоритет №1 за компанията. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД е част от „Фрапорт Груп“, обслужила през 2023 г. около 132 милиона пътници в повече от 30 летища. Развитието на Летище Бургас в съответствие с международните правила е задължително условие и се извършва в тясно сътрудничество с Министерството на транспорта и съобщенията от началото на концесията през 2006 г., въз основа на нашия Концесионен договор.

От началото на концесията през 2006 г., над 110 млн. евро са инвестирани в проекти на Летище Бургас. За периода от 2022 до 2026 г., „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД се е ангажирал да инвестира над 50 млн. евро (от които вече са инвестирани над 7 млн. евро) на Летище Бургас.

Основен и планиран от съображения за безопасност проект е пълната рехабилитация на пистата. Не е взето окончателно решение по този проект и съгласуването с държавните органи не е преминало. В тази връзка „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД още веднъж уверява всички заинтересовани страни, че всяко преустановяване на полетите на Летище Бургас, поради ремонтни дейности, ще бъде планирано изключително внимателно и потвърждава ангажимента си, че временното затваряне на летището за полети ще бъде за възможно най-кратък срок и няма да бъде през активен летен сезон! Избягването на въздействието върху трафика и туризма е основен приоритет, по време на рехабилитацията на пистата и всички други ремонтни дейности. Планирането на инвестиционните проекти се извършва от специалисти с международен опит от „Фрапорт Груп” и реномирани външни компании, в съответствие с цялото приложимо национално и европейско законодателство. Припомняме, че през зимата на 2011-2012 г. беше направена пълна рехабилитация на пистата на Летище Варна, която доведе до затваряне на полетите за близо половин година, през които трафикът беше насочен към Летище Бургас.

Летище Бургас е пътническо летище с ограничен карго трафик. През 2023 г. то е обслужило повече пътници от Летище Варна – както през почти всички години от 2006 г. насам – като такива са прогнозите и за 2024 г. Никога не е имало опит за прехвърляне на трафика от Бургас към Варна. Публичните спекулации за лимитирането на Летище Бургас само до карго трафик са абсолютно неоснователни и вредни за развитието на туризма.

"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД подчертава, че единствено авиокомпаниите решават дали да разкриват или закриват нови маршрути или да увеличават или намаляват трафика по обем или в целогодишни линии. Авиокомпаниите вземат решението си да използват Летище Бургас единствено на базата на търговски съображения.

Трафикът на Летище Бургас се промотира всяка година от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД в най-значимите международни авиационни форуми и туристически събития. В допълнение, авиокомпаниите и туроператорите често биват търсени и се правят предложения за нови маршрути, включително целогодишни, следвайки най-добрите практики в авиационния сектор. Това включва тясно сътрудничество с националните власти, като Министерството на туризма, национални и международни туроператори, общини и асоциации в туристическия сектор. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД заедно с партньори основаха Алианс Българско Черноморие и организираха съвместно с Министерството на туризма роуд шоута в Полша, Германия и Великобритания с хотелиери и туроператори, поканени травъл журналисти и туроператори, за да усетят лично Българското Черноморие с неговите туристически дадености, както и се включва в различни маркетингови дейности в страните, от които има приток на туристи. Всичко това се прави с цел привличане на авиокомпании за нови маршрути, по-голям трафик и особено целогодишен такъв.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД подкрепя заинтересованите страни в усилията им за развитие на туризма по Българското Черноморие и остава отворен за всяко бъдещо сътрудничество в тази посока. Това включва развитието на зимния трафик на Летище Бургас, който исторически никога не е бил интензивен като най-дълго обслужваните маршрути са съществуващият и в момента Лондон Лутън – Бургас (16 последователни години) и спреният към този момент Москва – Бургас (11 години), заради санкциите срещу Руската Федерация. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД прави всичко възможно по силите си, за да увеличи зимния трафик.

За да създаде по-добро обществено разбиране за развитието на трафика и инвестиционните проекти, “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД ще комуникира подробно своите усилия с медиите, общините и заинтересованите страни от туризма.


В категории: Бизнес


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
37
Коментара по темата
37.
Павлов
02.03.2024 06:50:44
1
0
То през зимата и на летище Варна едва има няколко полета..и то не знае никой с каква запълняемост.лятото се лети много.какъвто и да е Сл. Бряг си има страхотен плаж и море.за разлика от грозният градски плаж на Бургас.90% oт пътниците на Сарафово отиват на Слънчака.както и да философстват всички е така..зимата няма туристи.няма полети...и във Варна и Бургас
36.
Хайди
01.03.2024 08:56:14
7
4
Чета коментарите- някой хора са в як конспиративен филм :)))) Ей, маниаци :)))) на какви хапове сте? Таксите на Бургас са по- ниски. Авиокомпаниите не искат да кацат там, защото не им излизат сметките. Няма толкова желаещи да летят. Много е просто - тази дестинация не е интересна за хората. Не може да предлагаш само пиене, е/бане и шумотевица и да искаш туристи. Свърши тая! Вижте какво се предлага в Св.св. Константин и Елена и тогава търсете под вола теле! Вие долу никога не сте били ориентирани към немския пазар. Само рашките скубахте, ама свърши вече. По- добре си направете анализите и мислете, вместо да обвинявате другите за несполуките си! Хората по цял свят обедняха и не пътуват толкова. Цените на самолетните билети се вдигнаха. И така върви процеса. Не си измисляйте теории, за да оправдаете глупостите си през годините. Айде, дано ви дойде акъла там на юг.
35.
Елфи
01.03.2024 08:46:14
1
1
Чартират, еех тия телефони
34.
Елфи
01.03.2024 08:45:15
0
1
Партнират имах предвид, а не паркират
33.
Оптимист
01.03.2024 08:42:34
0
1
Споко! Най вероятно ще го ползват временно за военни цели?!?
32.
Елфи
01.03.2024 08:30:35
0
2
И какво искате ново да ви кажат? Че има тъпанари, които смятат, че само те са важни? Смешни крадливи бизнесменчета! Тия дето лаят против концесията наясно ли са, че работата е хвърли питомното да гониш дивото?!? Толкова са им несъстоятелни и смешни аргументите и пълни с лъжи, че въобще се чудя как ги тиражиране толкова! Хора, които грам нямат понятие от нещата се опитват да правят нов ред! Ок - имате мнение, не ви харесва нещо, има си начини да се провери. Но да се пишат лъжи и пълни недомислици - вече прозира мнооого нездрав интерес! Ремонти трябва да се правят! Особено на такива съоръжения с построени преди толкова години! Но никой не е длъжен на хотелиерите още повече, че те искат без да влага лев някой да се грижи за тях! Да си направят едно обединение и да паркират - ще има полети бол! Ама неее - някой друг трябвал видите ли да ги подсигури и да се набутва!
31.
Симон
01.03.2024 07:51:22
2
5
Защо изобщо се обръща внимание на постоянни хленч на хотелиери, ресторантьори, алибеговци и т.н.? Съсипват туризма с алчността си с лошо качество, лошо обслужване, лоша хигиена, повсеместен кич и чалга! Когато българите най-накрая ги смениха с Гърция, а руснаците - с Турция, решиха, че летището им е виновно, че не идвал никой? Че то като гледам и през магистралата и морската гара не идват никой май, за там кой ли е виновен?
30.
Кактус
29.02.2024 20:15:16
5
8
Измисления ремонт продължава 2 години, но отидете на летището да го видите къде е тоя невидим ремонт! Тим започнаха да строят имоти по целия Св. Константин и Елена и за това от две години затварят целенасочено летище Бургас с идеята да дръпнат немските купувачи на имоти, които са най платежоспособни и като процент са най-много от всички купувачи по морето. Но тъй като продават сравнително доста по-скъпо от южното Черноморие и нямат толкова различни и готови имоти се случва следното - каца самолета във Варна, 90 % от пристигащите се насочват към района на Несебър и си търсят транспорт, което предизвика неудобство и анти реклама за България. Тоест един местен варненски бизнес нанася щети на България!!!
29.
Един та м
29.02.2024 19:27:52
1
6
Щом е за ремонт да се затваря. Няма да чакаме да се разбие самолет и тогава да се вземат мерки.
28.
Чеко
29.02.2024 18:57:38
0
3
Германците скоро ще осъзнаят, че Франкенщайн е само тотална загуба и ще го изпратят да търси нови хоризонти, за да се освободят от тежката тежест на неговите неуспехи.
27.
Ааааа
29.02.2024 18:37:50
0
16
Молим ви фрапорт..не се набутвайте с летище бургас.толкова пари сте назад от него.оставете го на някой друг да е на загуба. С целувки от бургас....
26.
Гошо
29.02.2024 17:54:58
0
13
Най - лесното сравнение е да покажат на комисия , какви условия са предложили на различните компании. Ако са еднакви за Бургаското и Варненското летище е ок.
25.
Олив
29.02.2024 17:42:07
2
15
От години спада нивото в бургаско, а последните години в Гърция е и по-евтино, освен по-качествено, a от София/Пловдив е и по-близо. Покрай ковид имаше силни сезони в Бургас, че по-лесно беше да не се занимаваш със сертификати и да идеш малко да им търпиш "обслужването" на Слънчака и другите жк-та в района. Сега обаче ковид няма, местните туристи си ходят в Гърция, Турция, Албания, Испания. Заради войната няма и руснаци. И "хотелиерите" са решили, че летището им е виновно, че не им кара насилствено туристи, вероятно?
24.
Запознат
29.02.2024 17:32:05
4
12
Явно пиарите на Фрапорт в основната си част от деня пишат коментари във Флагман, но си личи как сами се оплитат като пате в калчища
23.
Карабинов Петър
29.02.2024 17:15:39
0
11
Аз и останалите Вкиснати бакшиши, които работим в зоната на летище Бургас ще им извадим кътните зъбки на нежните клиенти сезон 2024!!
22.
Олив
29.02.2024 17:03:21
7
10
На крива ракета - космосът и пречи!
В нашия случай: на крив хотелиер - летището му пречи!
21.
Саркиз
29.02.2024 15:58:23
3
22
Чичо Митко е майстор в изкуството да прехвърля проблемите от болната на здравата глава.
20.
!
29.02.2024 15:56:01
11
11
Посещавам Франкфурт доста често(повече от 5 пъти в годината) и познавайки инфраструктурата на летището, както и тази на Фрапорт.... още не мога да си представя, че някаква шепа офис хора ще успеят да овладеят подобна компания като Фрапорт. Имам усещането, че доста хора в Бургас лъжат за да оправдаят нихилизма си. Всъщност подобни твърдения са си направо смешни... ама явно има все още хора, които вярват в легенди.
19.
до идиот
29.02.2024 15:49:41
1
25
Да там или си с ТиМ или не участващ в схемата. Схемата в България общо взето си е такава от край време. Фрапорт няма да си загубят пътникопотока, просто доста тимаджийски хотели около Варна ще се препълнят с туристи, а остатъка ще ги поемат тимаджийските транспортни компании. Схема от всякъде.
18.
Идиот
29.02.2024 15:28:31
7
11
И Фрапорт,компания с маркет кап от 5 милиарда, се съгласяват безгласно с някаква групировка от България която ги лишава от Милиони Евро?
Не се заяждам, просто искам да разбера довода.
17.
до 14
29.02.2024 15:21:15
1
17
летище Бургас се управлява съвместно с Фрапорт и ТИМ, Така че са до болка свързани в България. Дори заплатите на всички служители минават през банката на тимаджии, а именно Централна кооперативна банка. Така че на незапознатите, бих препоръчал да се позаинтересуват преди да оспорват това твърдение!
16.
*********
29.02.2024 15:19:01
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
o
29.02.2024 15:06:12
20
8
Най- големите местни шовинисти в България недоволни, че държавата спря да ги дундурка за първи път от 15 години. Ще се наложи да се развивате в конкуренция с останалите градове.
14.
Идиот
29.02.2024 15:02:59
24
4
Не наистина, аз съм идиот - моля обеснете ми как Фрапорт и ТИМ са свързани? ТИМ са собственици на летището във Франкфурт също и на още сума ти летища в света ли?
13.
221
29.02.2024 14:48:38
0
15
Да се влияе на компаниите не може, но може да се договарят нови. Може да се търсят активно нови и да се доразвиват някои стари линии. В цял свят трафика расте. Турците гледат и не вярват на ушите си как няма полети и няма.
12.
Марк Твен
29.02.2024 14:37:59
0
38
Вън мутрите на ТИМ!
11.
Плана"Планекс"
29.02.2024 14:17:16
3
37
Кмета и Община Бургас да продължават да ДАВАТ Обществени поръчки на ТИМаджийски и варненски фирми
10.
До Бургазлията
29.02.2024 14:16:52
0
44
Няма никакви немски фирми. По същият начин Домусчиеви преди 15г си купиха на безценица БМФ. Уж беше немска фирма и всички моряци се радваха, че идват по добри времена, а то се оказа, че мошениците Домусчиеви стоят зад сделката.
9.
777
29.02.2024 14:13:09
1
42
Не можели да влияят на авиокомпаниите. Хахаха, като им вдигнете летищните такси до небесата, и те се отказват. Ето така им влияете.
8.
учуден
29.02.2024 13:56:46
19
29
Че тя Стара Загора е с 2 пъти по-голяма икономика от Бургас, пък как там не са заревали да им отварят летището?
7.
Да го нахалдурим барабар с макарите на ТИМ
29.02.2024 13:43:08
2
33
Идват тук да ни закопаят от вътре, че от вън не стана...
6.
Вън на мутрите от ТИМ
29.02.2024 13:33:18
5
67
Бургас затъва за сметка на Варна , това е геноцид ! Късаме концесията на тези престъпни боклуци!
5.
До 4
29.02.2024 13:29:43
1
39
Като знаем в какво превърнаха общините Бургас и съседните градове... това е най-правилното решение! Няма друго! Всички на площада с това искане! Иначе ще ви заробят и ще ви закопаят!
4.
бургазлия
29.02.2024 13:26:54
13
63
Абе няма тън-мън. Отнема им се летището и толкова. По-добре общините да си го обслужват.
3.
Бургазлията
29.02.2024 13:26:02
2
59
Heмците коректни , но ТИМ , който се крие зад гърба на Фрапорт върти цялата схема .
Не вярвам немците да не знаят кога ще се правят ремонти ...това го чуваме от половин година .
Немеците са най стриктни точно за такива работи , а сега половин година не знаят специалистите строители кога ще започнат и свършат
Алабала портокала .
2.
Ухууу
29.02.2024 13:21:42
3
40
Черното е бяло и точка!
1.
:)
29.02.2024 13:13:40
4
51
Приказките продължават
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори