×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Унизени пловдивчани ще съдят полицаите, които ги събличали


Унизени пловдивчани ще съдят полицаите, които ги събличали
Не е нормално да влязат хора с качулки и с автомати сред млади хора, каза собственикът на пловдивската дискотека Деян Найденов, в която 400 души бяха съблечени голи
09 Май 2023, Вторник, 08:21 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Собственикът на обискираната дискотека определи акцията на служителите на реда като фиаско, намерили само 1 цигара марихуана

Клиенти на пловдивската дискотека, които са били съблечени голи от полицаите, които дошли на проверка по сигнал за разпространение на наркотици, ще съдят служителите на реда, тъй като са били унизени по най-недостойния начин. Това каза в интервю за „Денят започва“ по БНТ собственик на пловдивската дискотека Деян Найденов.

В момента се образуват частни жалби, уточни той.

„Полицаите намериха само една цигара марихуана и съставиха акт на жената, в която е била, акт за хулиганство. От 19 сепарета решиха да претърсят едно празно и намериха някакво пликче с прах 0,4 грама. Как решиха точно там да се преобърне и да се намери нещо? Всеки сам може да си направи извода“, коментира Найденов. 

Пловдивската полиция държа часове 400 души под ключ в дискотека (ВИДЕО)

„Ако спра 400 души на улицата, може да намеря в някого наркотици. Не мога да гарантирам, че няма такива хора и по клубовете. Естествено, че се е случвало да гоним неадекватни клиенти, но дали е от алкохол или от наркотици не може да преценим“, добави той.

„Отчитаме големи загуби от това, че в такъв натоварен ден не ни оставиха да работим и ни изгониха клиентите. Притесняваме се, че тези проверки ще продължат, макар че резултатът им бе едно фиаско“, коментира собственикът на дискотеката.

400-те души от голия обиск в пловдивска дискотека могат да съдят държавата

„Преди време имахме проверка от ГДБОП, пак нахлуха 40-50 човека в заведението, пак нищо не намериха. Нали се сещате, че не е нормално да влязат хора с качулки и с автомати сред млади хора!?“, каза още той.

Съпредседателят на Българската асоциация на заведенията Павлин Петров пък коментира в студиото на националната телевизия, че не в заведенията, а на други обществени места да бъде пресечен пътят на наркотиците. 

Ние трябва да осигурим комфорт на клиентите, за да може да се забавляват, добави той.

Водещите на „Денят започва“ обаче коментираха, че е публична тайна това, че в дискотеките се случват нередни неща. 




16
Коментара по темата
16.
БЪЛГАРСКОТО МВР
09.05.2023 13:43:45
1
1
ЗА ЕДНА ЦИГАРА МАРИХУАНА СЛАГАТЕ КАЧУЛКИ УЖАС СРАМ И ПОЗОР ЗА ПРОФЕСИЯТА ВИ.НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ЧОВЕКА НЕ Е ПЛАТИЛ НА ГЕРБ ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ...
15.
Хахахах
09.05.2023 11:14:22
10
5
Унизени били, 'щот' само ги съблекли, а не ги поопънали ;)
14.
Пак
09.05.2023 11:05:54
2
12
ще плащаме пари, от данъците си, заради тъпите ченгели.
Естествено, че ще ни осъдят в Страсбург.
Писна ни да плащаме заради некадъници.
Оставки!
13.
до 11
09.05.2023 10:41:35
2
15
Мн си прост саше, да правели повече проверки те проверяват само една дискотека по няколко пъти това смърди на ОПГ за сплашване и рекет под прикритието на униформата. Да не говорим че пловдивчани са повече по пиенето отколкото по друсането.
12.
Гражданин
09.05.2023 10:23:19
2
11
Тея кукарджаци нямат ли полицейски кучета, които да надушат наркотиците?
Пак са показали непрофесионализъм.
11.
Гражданин
09.05.2023 10:11:19
13
12
Подкрепям полицията.
Да правят повече проверки.
В дискотеките се продават наркотици на децата ни.
Мачкайте наркомани
10.
Haha
09.05.2023 09:47:01
12
26
Хибридната демокрация хаха.
Слава Русия и смърт за предателите облечени във власт .
9.
Коцето
09.05.2023 09:33:41
3
11
Младити хора са за казарма, егати плашливите. В Студентски град, кога? Там ще намерят, или ли ги пазят!
8.
Пловдивския шеф
09.05.2023 09:20:02
1
8
на полицията непременно да си провери екипа - веднага ще намери някой , който е изпял за акцията и си е получил лептата от дискотеката !
7.
Този Найденов
09.05.2023 09:15:59
6
6
хич го няма, ами нали ако искаха да подхвърлят наркотици, щяха да го направят с 400 грама , а не с 0,4, !
Тогава щеше да излезе, че дискотеката си е дилърски пункт !
6.
"Децата пият наркоман"
09.05.2023 09:14:09
2
8
Що не бяха организирали такава акция на петъчното заседание на НС! Какъв урожай, щяха да инкасират, не е истина. Те ония тулупи в парламента са най-големите потребители, че и дрогата не им е евтина.
Ама сега да се съберат всички - общ иск и поотделно всеки да заведе частен.
И после на оня льольо, вътрешния, да си хваща дърмите и да върви да почесва хаспелите на Радев!
5.
Интересно ще бъде
09.05.2023 09:12:31
16
9
ако няколкото хиляди пътници, преминаващи през някое летище, вземат та осъдят съответната държава за това че ВСИЧКИ са били проверени, че някои и дори съблечени, преди да се качат на самолета !
Да не говорим пък за стотиците хиляди футболни зрители, които преди да влязат в стадионите на Англия биват ВСИЧКИ щателно проверявани за бомбички, други опасни предмети и пр.
Ако всички започнат да съдят полицията и държавата, адвокатите ще имат "бая" работа !
4.
Това виц ли е
09.05.2023 09:06:09
1
18
В дискотека с 400 души само една цигара марихуана ??!
Сто процента е имало изтичане на информация !
3.
XX
09.05.2023 09:02:46
7
13
"Не е нормално да влязат хора с качулки и с автомати сред млади хора, " - щот младите хора са д'били и може да им се разлеят маргаритките, та после бабите им да ги утешават.
2.
Летящ Гражданин
09.05.2023 08:57:41
14
27
Нямат работа простите полицаи. Сами си създават работа. Много са прости горките, нямам думи
1.
Анти кравар
09.05.2023 08:49:00
7
30
МВР=ОПГ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Американец, издирван от Интерпол заради порно с деца, е задържан в Благоевград Американец, издирван от Интерпол заради порно с деца, е задържан в Благоевград Мъжът може да получи до 20 години затвор Бежанските центрове са пълни на 25%, миграционният натиск намалява Бежанските центрове са пълни на 25%, миграционният натиск намалява 12 000 от трети страни са спрени на границата с Турция от януари Любен Дилов с интересна инициатива: Книги на ротация! Любен Дилов с интересна инициатива: Книги на ротация! Ротираме книги, вместо министри, призова той Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк Това е сред най-значимите събития за развитието на община Приморско като туристическа дестинация, каза кметът Иван Гайков Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори