×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
  • 985 случая на коклюш у нас, 57 деца под една година са в болница
  • Пуснаха нод държавен дълг за 200 млн. лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман стартира конкурса Личност на годината 2021 навръх своя 11-и рожден ден


Флагман стартира конкурса Личност на годината 2021 навръх своя 11-и рожден ден
За шеста поредна година процедурата по номиниране и оценка ще премине под патронажа на областния управител, в кадъра са петимата лауреати дотук
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Януари 2022, Петък, 13:25 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: Архив на Флагман.БГ

Уникалната бронзова статуетка, символизираща флагман, ще бъде връчена на официална церемония през юни 2022 г. – за изключително постижение, благотворителност или героизъм 

Само след няколко часа медията с най-висок рейтинг в независимите пийпълметрични броячи за Югоизточния район, безспорният информационен лидер на Бургаска област, един от най-популярните български сайтове за горещи новини и качествена публицистика, ще навърши 11 години. Точно в 18 часа на 21 януари 2011 г. в интернет пространството са активирани първите 20 новини на Флагман.бг. В настоящето редакционният екип създава и разпространява вести в почти всички точки на държавата. Нашият подарък за милионната ни аудитория е възможостта да се включи в традиционния конкурс за Личност на годината 2021, който стартираме от днес.

По традиция процедурата се състои от номинации и последващо двойно гласуване на имена на ярки личности, които да запомним от предходната 2021 година.

Време е да се огледаме, да помислим, да посочим и да благодарим за примера на този, от когото сме видели добро, загриженост, всеотдайност или за някого, който е проявил героизъм в извънредна ситуация. Предложенията трябва да са мотивирани с писмо до редакцията защо именно този човек заслужава поклон и адмирации като пример за подражание. 

Вижте церемонията по връчването на статуетката „Флагман” за „Личност на годината 2020”

Онлайн класацията на предложенията, явното гласуване с точки в заседание на 5-членното жури, оглавявано от председателя на Районната избирателна комисия в Бургаския многомандатен избирателен район и награждаването, ще преминат под патронажа на областния управител на Бургас инж.Стойко Танков. Вчера г-н Танков прие поканата от издателите на Флагман.бг Веселин Василев и Катя Касабова, да продължи традицията, наложена от неговите предшественици Вълчо Чолаков и проф. Мария Нейкова.

 В състава на Комисията по избора участват авторитетни личности. Запазено място в нея имат един от зам.областните управители, посочен от областния управител г-н Стойко Танков, компютърният специалист Атанас Сиреков – внук на легендарния бургаски кмет Атанас Сиреков, починал при изпълнение на служебен дълг (1936-1939), както и член от редакцията на Флагман, посочен от управителя й г-н Веселин Василев. 

Условието е участникът да живее в Бургаска област, да е роден тук или да е извършил своето добро дело на бургаска територия, да не е бил номиниран за предходната 2020 година. Всяка една кандидатура, след онлайн гласуването, имащо 50 % тежест, ще бъде разгледана от компетентното жури, което ще заседава няколко часа преди церемонията, за да се опази тайната на окончателния резултат. 

При изпращането на номинацията за участиe в редакционната ни поща [email protected], прилагайте биография и кратка обстоятелствена част защо именно този човек заслужава да бъде отличен с голямата награда.

Статуетката, символизираща Флагман, е уникална и е творба на бургаския скулптор Огнян Петков.

Флагман.бг отбеляза десетилетие от създаването си с благотворителна вечер под звездите на Бургас ВИДЕО

Поради влошената епидемиологична обстановка от COVID-19, официалната церемония "Личност на годината 2021" ще се проведе за втори път на открито, през пролетта на годината. След връчването на престижната награда, Флагман.бг ще отпразнува и своя 11-и рожден ден с тържество за своите приятели.

Първият носител на наградата Личност на годината 2016 е Михаела Стойкова, през 2017 г. е избрана д-р Стилияна Томова – 2017 г., адв. Теньо Тенев - 2018, Валентин Иванов - 2019 г., Георги Иванов – 2020 г. 
 


В категории: Бургас


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
България Всички новини
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт"
Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори