×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ОбС-Бургас „замрази” предложението на Живко Табаков за отмяна на зелената зона


ОбС-Бургас „замрази” предложението на Живко Табаков за отмяна на зелената зона
ОбС Бургас заседава в момента в спортна зала "Бойчо Брънзов"
30 Юни 2020, Вторник, 09:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Предложението трябва да мине първо през комисии, каза председателят на ОбС Бургас проф.Севдалина Турманова

Общинският съвет в Бургас „замрази” предложението на опозиционния съветник Живко Табаков за промяна на философията на „зелената зона”. Това се случи току-що на 11-то заседание на ОбС Бургас, което се провежда в момента в спортна зала "Бойчо Брънзов".

Лидерът на Движение „България на гражданите” предложи няколко варианта – платеното паркиране около морето и в ж.к.”Лазур” да отпадне през уикенда, да няма зона около Морската градина или синята зона да погълне зелената, за да се осигури равнопоставеност между двата плажа в Бургас. (ВИЖТЕ ТУК)

„Предложението противоречи на чл.64, ал.7 от правилника. Трябва първо да мине през комисии и тогава да го подложим на гласуване в зала”, каза председателят на ОбС проф.Севдалина Турманова.

Според Табаков обаче той като председател на постоянна комисия имал право да внесе извънредна докладна преди заседанието, но Турманова направи друг прочит на правилника.

„Не е добра идея да я отлагаме за следващата сесия, защото сезонът ще е изтекъл. Трябва да вземем мерки сега и да осигурим по-добри условия за крайноседмичния туризъм”, призова общинският съветник, но не успя да убеди мнозинството да го подкрепи.

По този начин предложението бе оставено за следващата сесия – в края на юли.


В категории: Политика


Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 1
7
Коментара по темата
7.
Az
01.07.2020 03:02:20
1
0
Зелената зона трябва да съществува не защото общината печели от нея а за да се ограничи достъпа на коли в морската. Само кадър на университет Асен Златаров не може да го разбере това
6.
до 1
30.06.2020 19:16:11
0
0
а според теб предизборните кампании се спонсорират от зелена синя зона или незнам от данък смет ли ? МАМООО какви кадри
5.
vasil palazov
30.06.2020 19:08:40
1
2
ако го приемат в началото на сезона как общината ще има приходи хората искат да аз живея в краставицата и всеки ден давам по 5 лв за SMS но утре хората ще искат нещо друго например ново публично благо а то иска финансиране от общината съответно общината като няма приходи или по точно бъдат намалени няма как да се направи желаното публично благо когато искаме нещо трябва първо да се замислим
4.
Наско Ментата
30.06.2020 13:10:59
0
6
Ще споделя,с любезното съдействие на DW някои от причините Луфтханза да понамалят полетите си.Не че е важно,даже препоръчвам на #грамотните новинари да истрият коментара :

"...тези дни виждаме как момичета в носии раздават торбички със сувенири и рекламни материали на туристи от Нидерландия, а на торбичките е изобразено логото на България, избрано преди 16 години от кабинета НДСВ-ДПС. Но снимката от първия за летния сезон чартър с чуждестранни туристи стана обект на присмех в социалните мрежи не заради ръченицата и носиите. Причината бе, че на слизане от самолета с чужденците се ръкуваха министърът на туризма Николина Ангелкова и бургаският кмет Димитър Николов..."

...ще се въздържа от коментар
3.
Наско Ментата
30.06.2020 12:52:11
0
6
Опечален съм дълбоко ! Докага ще игнорират гласа на гражданите !? Гласа на тези честни хора.Плача! Още 2007 г. на летището в Амстердам,няколко български пасажера облечени с власт говореха,че задължително трябва да пратят в Брюксем МадамЙес/а.к.а Кунева/,да се отървяли от нея,да не проваляла повече партиййното благо. Плача,значи,13 г. по-късно продължават да игнорират горките хора !
2.
Ах....
30.06.2020 10:36:59
2
5
Живак ,за малко да успееш брат а?
Хахаха
Maybe next time.....
1.
Гарантирано от ГЕРБ
30.06.2020 10:34:45
6
9
ГЕРБ Бургас „замрази” предложението на Живко Табаков за отмяна на зелената зона!
Много са огладнели, горките герберунги,
а и избори идват...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори