×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маститият сутеньор Флорината официално бил фитнес инструктор, вижте колко жрици заработвали в „Мулен руж“ на Слънчака


Маститият сутеньор Флорината официално бил фитнес инструктор, вижте колко жрици заработвали в „Мулен руж“ на Слънчака
Нацепеният пловдивчанин демонстрирал завидни възможности, въпреки нископлатената си работа
02 Октомври 2019, Сряда, 17:42 ч.
Автор: Флагман.бг

Димо Петров излезе на свобода по-малко от месец след акцията в Слънчев бряг, след като се споразумя за условна присъда

Сутеньорът-баровец Димо Петров, по прякор Флорината, официално е работел като фитнес инструктор в хотел „Диамант“ в Слънчев бряг. Демонстрацията на завидни финансови възможности и парадирането с Мерцедес Ес-класа за 250 000 лв. изобщо не кореспондирали с трудовия договор на Флорината.

Баровецът обаче не изкара и месец зад решетките. Преди броени дни пловдивчанинът сключи споразумение с Районна прокуратура-Несебър и получи 2 години и 6 месеца, но отложени с 5-годишен изпитателен срок, както и 8 000 лв. глоба.

Само шест от арестуваните жрици при акцията в „Мулен руж“ в края на август пък признали, че заработват като проститутки за Флорината. Друга любопитна подробности е, че по време на операцията в бардака са открити 12 хартиени плика с инициали на труженичките.

Спецчасти нанесоха тежък удар на платената любов в Слънчака, напълниха ареста с проститутки

Както Флагман.бг пръв съобщи, по време на блестящата операция на бургаските криминалисти и специализираните полицейски сили, започнала малко преди полунощ на 26-ти август и продължила 3 часа и половина, са арестувани 10 момичета и Флорината.

Така нареченият еротичен бар „Мулен руж” в Слънчев бряг всъщност е част от поредица нощни клубове, носещи общата шапка „Den Glade Viking”, собственост на вдовицата на бай Миле – Силвия Панагонова. 50-годишният Петров взел под наем заведението, което се намира в сърцето на най-големия ни морски курорт.

Заковаха Димо Флорината за сводничество, съдът го остави зад решетките

Припомняме, че Димо Петров-Флорината и групата му бяха разбити в Банско през март 2018 г. – в едноименен стриптийз бар „Мулен руж”. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв.

В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на първата инстанция. Така след като плати 30 000 лв. гаранция, само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината отново се появи в Слънчев бряг.

Димо Флорината предизвика невиждан екшън в Слънчака

Този случай обаче няма как да се вземе под внимание от съда, тъй като делото все още не е приключило. Флорината по всяка вероятност отново ще се признае за виновен и ще сключи споразумение за условна присъда.


В категории: Крими


5
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
5
Коментара по темата
5.
Хаха
03.10.2019 09:02:20
2
5
Тоя глупак може да ти каже ква отрова да изпиеш, ама едва ли може да ти покаже как да тренираш... All natural смешно хапче
4.
Eli
02.10.2019 23:34:59
2
10
Tozi mi6elin tezi muskuli sas sokove florina li gi e napravil
3.
Ха ха
02.10.2019 21:05:29
2
21
Нещо за произход на средства ......КПКОНПИ е не работеща институция.. този надутият балон е просто сламен човек...
2.
Пълен смях
02.10.2019 18:34:34
3
43
Е това е нелепо - как се дава условна присъда за такива престъпления...!?!
1.
ъъъ
02.10.2019 18:17:01
3
64
Смятай, каква пара- Мерцедес за 250000, гаранции за съда и пак на свобода, ето защо никога няма да се оправим и винаги ще сме трън в очите на Европа...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори